Jelenleg 331 vendég és 2 tag online

2021. február 23. 15:15

[Sandbox] Legénység 2.0 teszt

Írta:
(19 szavazat)
68 hozzászólás

Ma elindult és március 1-ig tart a Legénység 2.0 tesztelése a Sandbox szerveren.

Fejlesztői célok

 • A garázsban végrehajtott legénységi műveletek (bíbelődés) felhasználó élményének javítása.
 • A skillek és perkek sokféleségének növelése.
 • Intuitív előrehaladási rendszer világos és elérhető célokkal.
 • A felület és a kezelő eszközök fejlesztése és egyszerűsítése.

A parancsok

A legényéget a garázsban egyetlen Parancsok képviseli az eddigi különálló legénységi tagok helyett, a csatákban azonban továbbra is megmarad a személyzet minden tagja, akiknek a száma is változatlan marad.

Átdolgozott skill rendszer

A teszt során minden legénységnek saját képzési terve lesz, mely öt tanfolyamot tartalmaz:

 • Taktikai
 • Lövész
 • Technikai
 • Harci
 • Vezetői

Minden kurzus 5 skillt és két talentet ad. Néhány skill ismerős lehet a mostani rendszerből, de a legtöbbjük teljesen új lesz számunkra. Például a Koncentráció skill csökkenteni fogja a sebzés mértékének eltérését az alap sebzés értékektől, azaz csökkenthetjük vele a +/-25%-os random faktort a sebzés mértékének kiszámításakor. A Porciózó skill viszont fogyóeszközeink lehűlési idejét csökkenti le.

Utoljára frissítve: 2021. február 24. 07:35
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz · 2 hónapja
  Azt tudja valaki, hogy mi lesz a női legénységi tagokkal? Nekem 3 skillel mennek E75-ben . Sanboxon azt írja hogy nincs E75-ben legénység, barakk/instruktoroknál sem találom őket. Raktam bele egy parancsnokot sandboxon, de csak egy skillpontot adott neki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Vannak bajok a rendszerben A Super Conq-ban azt írja nincs legénység. A mentés pillanatában valószínüleg a Csifiben volt az 5 skilles (+80% a hatodik) legénység. Nézem a Csifiben, ott sincs. Vissza lehet kukázni őket, de, bár ugyanabba a tankba teszem, amibe képezve voltak, csak büntetéssel megy, 68 pontot ad csak.A Grille 15-ben sincs legénység, csak egyetlen tag, na oda vissza lehet tenni a régi módon is a legényeket. 4 belőle 6 skilles, 2 meg 2 skilles, de a max 75-öt nem érdemli megEBR 105, 3 lány 4 skill és 99%-on (tényleg, ne túlzok) a következő, 1 meg 3 skill, 99%, a pontszám mégis csak 50.Van még mit javítani.
   A másik, hogy elég körülményes a skillezés, kb 70 legénységem van, lesz dolog velük.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 2 hónapja
    Szia!Pl nálam a 113 így nézett ki belépés után:1. No crew2. Crew select,3. Mobilization3. Return the crew4. Convert5. Convert után mit kaptál6. Beleképzés más tankba
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 2 hónapja
     Ez így OK, nekem a 4 drb. 5.8 skilles legénység 68 pontot ért.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • Moderátor
      · 2 hónapja
      Gondolom azért, mert azok 0. skillesek, az pedig jelenleg nem számít, szóval az 5.8 csak 4.8 és az lehet, hogy 68 pontot ér csak.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz · 2 hónapja
       Mondjuk ez megeshet. Valószínűleg a Chromwell B-vel kapott legénységet rakhattam bele (csak azért vettem meg másodszorra is, hogy legénységet kapjak). Vajon a végsőben is ki lesz szűrve a 0-as skill? Azért megdolgoztunk vásároltunk stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 2 hónapja
   Szia.
   Valaszd ki a E75. Ott van a parancsnok helye. Katt. Majd atvisz a crew tarsitas oldalra. Ott vagy egyesevel vagy teljes legenyseg visszahelyezesevel beteszi a mostani crewt. Majd konvertalod. Ha csajok vannak benne azt egy kek ikonnal jelöli a neveik mellett.
   A csajokert ha 3 skikkesek a nullaval együtt akkor kb 31 pontot fogsz kapni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Shunz · 2 hónapja
    Nincsenek ott! Végignéztem minden helyen. Sejtésem szerint 1 hónappal ezelőtti állapotot mutatja a sandbox, mert február elején raktam bele a bónusz csajokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 2 hónapja
  Sziasztok!
  Eddig a crew skillek okésak.
  Csak 3 dolog ami nem tetszik.1. Nincs legénység egyesítés. (110 / 113 / 5A hoz most 3 különböző van, de az új rendszerben elég lenne 1)2. A "0"-BIA legénység a leggyengébb az oktatók közül (Class3) - (Berliner/Rudy/Ragnarok/Thunderbolt/ személyes küldis csajok) 3. "0"-skill az 0 XPnek számít így, ha azt hiszed hogy van egy 5 skilles legénységed az lehet hogy csak 4-nek számít ami level 60-nak felel meg
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Azt nézted, hogy vagy kipengeted a 750 aranyat, hogy több tankba betehesd, vagy 500k kreditet fizetve a legénység pontjainak 10%-a megy a levesbe. A 73 pontos legénységem 68-ra esett vissza. Így inkább megtartom azt a legénységet, ami benne volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 2 hónapja
    Igen. De régebben is elvesztettél majd nem ennyit XP csak akkor nem tagolódott (legénység szerint). Ha meg aranyat fizettél ÁTképzésnél az normál esetben 400-1200 aranyba került (akcióban 200-600).
    És ami fontos:
    ÁTKÉPEZTED, most BELEKÉPZED
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 2 hónapja
     Nem, beleképzésnél nem veszítettél semmit, csak néhány csatára (amíg 80-tól 100%-ig felment) fel lett függesztve a növekedése. Veszíteni csak akkor lehetett a régi rendszerben, ha visszaállítottad a skilleket, hogy újra kioszthasd, és nem pengetted ki az aranyat, de itt nincs szó újra-skillezesrol. Ki kell próbáljam, hogy az mivel jár, hogy nem második tankként, hanem egyszerűen egyik tankból a másikba való áthelyezés mivel jár.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 2 hónapja
     "De régebben is elvesztettél majd nem ennyit XP"
     Nem. Jelenleg azonos típusúba való átképzéskor kb. 39k xp-t veszítesz (mind1, hogy 2 vagy 6 fő, mert a csaták után mindegyik tag megkapja a csata xp-jét). Ez egy 5 skilles legénység esetén az új rendszerben kb. 620.000 tp, azaz úgy működik, mint a jelenlegi rendszer skill resete. Ez azért sem fair, mert ha 0-ról fejlesztesz legénységet az új rendszerben, akkor 15. szinténél már bele is képzed a 2-ba (kb. 20k tp-ért) és utána 45-nél a 3-ba (kb. 140k tp), azaz összesen kb. 160k tp-t buksz, még ha egy már veteránt (5 skilles), akkor pedig kb. 620k + 560k = 1.1800.000 tp mínusz.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      FleiszG · 2 hónapja
      @perretz @PZoli Igazatok van. Tenyleg csak a fökepzetsegből vesztett el.
      Viszont a 750 aranyert mas nem premium tankban is huzhatod a legenyseget. Ez szerintem jo. Illetve meg nem tudjuk de lehet hogy a legenysegi hetvegeken lehet -50% kepzes akkor mar csak 375 vagy 2 tankra 750.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • Moderátor
       · 2 hónapja
       Igen. Valóban több tankot tud vinni egy legénység és ennek nyilván mindenki örül, de ezzel az jár jól, aki aranyazik, a többiek annál többet buknak rajta, minél erősebb a legénységük. Amúgy igen, elvileg elképzelhető, hogy lesz 50%-os akció, de az is lehet, hogy csak 25%-os lesz vagy semmi, de ami igen valószínű, hogy a ha bejön az új rendszer, akkor utána jó ideig nem lesz, had költsék a lóvét a játékosok, ugyanis ugyanez volt a felszerelések 2.0-nál is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen · 2 hónapja
  Azt látom, hogy majd mikor élesedik a dolog akkor ahogy előtte lévő nap voltak a legények azon már változtatni nem lehet.Akinek sok tankja van és van több legénysége megszívhatja azzal, hogy a kimaradt emberekkel nem fog tudni mit kezdeni.Olyanokra gondolok, hogy 8-as szintű tankjába még 5 ember kellett, de a 10-esbe már csak 4. Viszont a kimaradt emberke is szépen fel van skillezve jelenleg.Erre az lehet a megoldás, hogy újra olyan tankban legyenek élesedés előtt ahol 5en vannak. így majd az ő Xp-je is bekerül a közösbe.Szintén lehetne nyerni, ha 6fős legénységű tankok legénységére használunk el legénységi könyveket, mert élesedés után szintén többet fognak érni.Ez csak az én okfejtésem, de megoldás kellene a kimaradó legények 'beolvasztására' is, mert így kellemetlen lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 2 hónapja
   Vagy átképezni az 5. ember egy olyan tankba ami csak 2 fős és után bárhová mehetnek.QB, vagy Dez is tesztelte.A könyvek csak a 1 alatti skilles legényekből jönnek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen · 2 hónapja
    Bárhová mehetnek, de nem nagyon lesz hová. Az új rendszerrel egy jó legénységgel már 3 fejlesztési fából való tankot el tudnak vinni. + sokkal kevesebb skill pontjuk maradna.Azon is vakarózok, hogy mi lesz a T110E3 és T110E4 legénységgel.Innentől egy legénység elég lesz rá, de mit kezdjek a másik adag 5.skilles legénységgel? Innentől nekem nem kellenek... Jó lenne valami 'beolvasztós' dolog.
    Az a baj, hogy ha a barakkod tele lesz 1-1 emberkékkel akik összevissza maradvány emberek, akkor semmire nem lesznek jók, mert nem tudod utólag sehova se berakni. Ezeket mind-mind élesítés előtt rendbe kell raknunk magunknak.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     FleiszG · 2 hónapja
     Igen. Ez a baj.
     A kínai nehéz ág a legjobb példa rá:113 (gyűjtői) - jelenleg saját legénységgel 4,48 skillel5A (aktív tech tree-s) - jelenleg saját legénységgel 3,81 skillelAz új rendszerben ezt a 2 tankot + egy másikat 1 legénység vezetheti (2 * 750 aranyárt vagy kredit + XP veszéssel vagy csak XP vesztéssel)Most a sandboxon a jobbikat konvertálom és kiképzem akkor marad egy teljesen felesleges legénységem.Ezért írtam már párszor hogy kell a legénység összevonási lehetőség. És ne mondják ha több legénységed lesz akkor majd ugyan ahhoz a típusúhoz (HT/MT/LT) más skilleket fogok képezni (pl 113 / 5A /110 hasonló játék stílus)
     A legszebb az egészbe hogy már leprogramozták a megoldást!::
     Hiszen a barakkban lévő nem 1 skilles legénységeket nemzetenként bedarálják és könyveket adnak helyettük.
     Miért nem csinálják meg minden legénységnél! Akkor minden ki olyan legénységet vehet ki amilyet akar és úgy választhatja ki a 3 tankot ami hasonló játék stílust igényel.
     A "0" skilles (berliner/csajok/battle pass/twitch) legényeket kompenzálni kell mit ha nem 0. skill lenne (most 0. skill == 0 crewXP). És jó pár embernek a tier X-ben 5 skilles legényei vannak 0 skillel ami csak 4 skillnek felelmeg az újban level 60nak)
     A másik: tudtommal csak 3 crew volt 2x "0" skillel: 2 Santa és a Santa segédje (répás csajszi )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vaskereszt · 2 hónapja
   nekem úgy tűnt, hogy őket megkaptam könyv formájában, legalábbis adott egy csomó könyvet, de lehet csak elnéztem valamit
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  A halloween-i eventből szereztem 5 gázmaszkos 3 skilles (nincs 0. skill) normál legénységet. Ebből 1 tagot beleraktam egy td-be anno és az meg is van, viszont a másik 4 kiképzetlent nem találom. Nekik nincs 0. skilljük, ezért nem kerülhettek be a mentorok közé, de máshol sem látom. Valakinek ötlet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MicsBjukenen · 2 hónapja
   Nálam eltűnt az összes toborozatlan emberke.Legyen az valamelyik kampány jutalom csaj, twitch prime parancsnok, akkor az 5 gázmaszkos, skill4ltu, circ stb...Akik be voltak toborozva és ilyen különlegesek most ott vannak a tankban és elérhetőek a mentoroknál is.Szerintem az újonc részleget ki kell üríteni mire ez élesedik.A kampány jutalmak rész viszont most hogyan fog női legénységi tagot adni vajon...
   Remélem itt még csak a skillezést gyakorolták rajtunk, s később módosítanak ezeken a fontos részleteken.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    A toborozatlan gázmaszkosok nekem is eltűntek, de a toborozatlan Skill4ltu-m, Chuckom, karácsonyi lányaim megmaradtak és átalakultak mentorrá. Így viszont teljesen elveszett a bennük lévő alap tp (tehát nem a 0. skill), ami ha már be lettek volna toborozva, az beszámított volna az adott legénység xp-jébe az átkonvertáláskor.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 2 hónapja
  A Sandbox margójára:
  (Ha szabad kérnem ezt a kommentet egy moderátor emelje ki)

  Habár nincs írva sehol (és a hivatalos videóban sem hangzott el), de (eddigi tapasztalatok alapján) meg lett babrálva az RNG-t javító skillekkel a régóta háborítatlan programkód (ami lehet, hogy ténylegesen tesztelés miatt alakult így) , minek következtében a tesztszerveren könnyedén előfordulhat, hogy csak bottom vagy top sebzéseket osszon ki valaki a lövegével (többször egymás után).

  Példa kedvéért, egy 440-es alfa 330 és 550 között oszthat ki sebzést az éles szerveren, de sandboxon (a crewskilleket ugyan figyelembe véve) szinte csak minimum és maximumokat fog adni, ezen ne lepődjön meg senki!

  (Úgy is vehetjük, hogy mindenki számoljon nyugodtan az átlagsebzése alatti minimummal, és így az RNG gyakorlatilag statikus, néha hatalmas bónusszal)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vaskereszt · 2 hónapja
   ezt tapasztaltam én is, kiraktam az strv 103-ra az összes rng csökkentő skillt, és folyamatosan 320-340 körüli sebzéseket adott csak be, ugyanez fordítottban 277-el folyamtosan 600 körül rolloltam ( a clean shot csak a minimumot húzza feljebb, míg a másikkal a korábbi 50% os tartományt tudod beszűkíteni kb 39%-ra)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen · 2 hónapja
    Melyik a másik neve vaskereszt?Nekem csak a barakkban lévő újoncokkal vannak aggályaim.Az összes eltűnt. Gondolok a kampány küldik csajszijaira.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     vaskereszt · 2 hónapja
     concentration, a gunnery sorban van, növeli a sebzésed minimum értékét és csökkenti a maximumot, tehát közelebb visz az alfádhoz, elvileg
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  taragas · 2 hónapja
  Az előző komentemhez még annyit, hogy azok a legénységek, amiknek alapból rajta van a bia.... ott azt nem kompenzálja. A hatodik érzék ha rajta van alapból... nem kompenzálja... Stb.... Még sorolhatnám...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 2 hónapja
   Ha egy tankod rendelkezik 0. skillel, és erre te ráhúztál 3-at (tehát 4 skilles), akkor a 0.-at 4.-nek számítja, tehát az átváltásnál mocskos jól jársz, mivel az addig belerakott xp-vel megegyező mennyiséget kapsz bónusznak a konvertálással.
   A BIA most is ott van, csak az új neve Vehicle handling = Jármű kezelhetőség, a Tactical training sávban a 3. perk pont ezt adja, ha rá raksz 10 pontot, akkor meg is kaptad a BIA-t.Szerkesztés: Nem volt igazam a 0. skillel kapcsolatban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 2 hónapja
    Szia!
    Ha van egy legénységnek 0. skillje azt 0 XP-nek számolja átváltásnál.Az elsőnél a LIVE szerveres crew-m van a másodikon a SANDBOX-os amit most konvertáltam át:Live : 5,6 -5,8 skillesSanboxon: 63 level-sA video szerint 5 skill az 75 levelesnek felel meg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Peti nézd meg még egyszer. Én úgy látom, hogy nem számítja be. Van egy női olasz legénységem a 0. skillel és ezen felül 1 teljes és egy 9x %-os legénységgel és az átváltásnál 27 skill szintet ad. Ha egy új legénységet toborzok és rárakok 3db univerzális könyvet (a jelenlegi rendszer szerint ez 2+ skilles legénység), akkor az 32-es szintre megy fel. Ez alapján elveszik a 0. skill, illetve lesz belőle egy mentor, ha jól értelmezem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 2 hónapja
     Igen, köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmem, sajnos úgy tűnik, hogy a tesztelés során nem jó legénységgel dolgoztam
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    taragas · 2 hónapja
    Az elvileg legfejletteb obj 277-es legénységemre kevesebb pontot kaptam az alap BIA-s legénység miatt(63 pont), mint az egy skillsorral kisebb BC25t-n(73 pont)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RicsiTankos1998 · 2 hónapja
  Lehúzhatják meguk után ezt az egész elcs*szett f*s játékot.Nem elég, hogy sz*r a random; az MM; meg állandó 0:15-ös vereségek vannak; de ezt a semmit nem érő valamit behozzák; na most lett elegem az egész gameből.Ez off topik, amit most akarok írni: a WoT végleg betette nálam a kaput, ezután a csata után(ha nem gond, adok linket; aki akarja nézze meg): https://wotnoobians.wot-record.com/replay/188207/ricskoo_0930_le_tudtam_volna_hozni_tvp_t5051
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zzoltan · 2 hónapja
  A WOT os fiúk egyre hülyébbek.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.