Jelenleg 279 vendég és nincs tag online

2021. február 10. 05:16

122 TM maraton (02.12-02.22)

Írta:
(31 szavazat)
137 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett a 122 TM kínai VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2021.02.12. 09:00 - 2021.02.22. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a 122 TM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 23. 09:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 3 hónapja
  Pròbálom megfejteni, hogy vajon mi a gyengéje. Gyors, páncélozott, jò gundep, nagy átütés, nagy sebzés...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 3 hónapja
   Néztem a tannks.gg-n a töltését, le lehet hozni 13-14sec körülire, de mivel a lövedék apcr, simán benne van, hogy pattan, (az rng-t ne is említsük) akkor már a 28sec igen komoly idő egy találatra. Ha a 400-as alfa is csak 350-360 akkor lesz igazán mókás a játék ezzel a tankkal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   shoghun · 3 hónapja
   Segitek: 122 TM alap DPM 1371mig: panther 8.8 2400, sta 2 2000, obj 274a 2133, lansen C 2086, cs 52 lis 2000, progetto 2000, t44 100 2000 stb.

   Ajanlom: https://tanks.gg/list/stats/dpm?ti=8&ty=medium&sh=standard


   ilyen rossz dpmje meg az autoloadereknek sincs, lorr 40t: 1655.


   Ez azt jelenti, hogy kozel harcban olyan szinten korberohog az ellenfeled, hogy mig te maximum!! 2szer bele tudsz loni, addig O siman kinyir full HProl.


   Max a pancelja kiemelkedo hull downban, de minden mas stat kozepes. Hiaba jo a pancel, siman belovom a hasat, ha meg el van takarva, akkor moge kerulok, lehet bekapok 1 max 2 lovest, de ki tudom nyirni 1v1ben.


   Azert csinalja ezt a WG, hogy kevesebb legyen a turbo csata (2 perces 15:1 csatak). Pancelozott, tehat tovabb eletben marad Jancsika is, kicsi a DPM, nem tudja legyakni a mezonyt egy pro.

   Ez egy gyujtoi tank lesz szvsz.
   Ja +1, latotav kuka, tehat hatul ucsorogve sem lesz elvezetes a csata
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gerillAttila · 3 hónapja
    Butaságok halmaza. Nincs jó, vagy rossz tank, mivel minden szubjektív. Nekem határozottan tetszik, amolyan td-s, nem a faszom 60-70-80-al rohangálós hülyegyerek kategória, ha meg nemkő, akkor nem húzod ki/veszed meg, minden másra ott a májnkráft meg a nídforszpíd. Puffogtatni járunk fel, arra tökéletes a 400-as bökő, ez viszont evidens
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     shoghun · 3 hónapja
     Véleményem szerint az új olasz heavyk is csak azért nem működnek olyan jól, mert szar a DPMjük. Ha olyan jó lenne mint a med ágnak, akkor ugyanolyan op lenne. És amúgy pont erről beszélt az összes CC az olasz heavy-kkel kapcsolatban, egy ezresbe, hogy a 122TM-mel is ez lesz a gondjuk...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 3 hónapja
     "Nincs jó, vagy rossz tank, mivel minden szubjektív."

     Ez elég filozófikus, hiszen a jó és a rossz az relatív fogalom, de nem mennék el ebbe az irányba.

     Az elfogadható, ha számodra mindegy, hogy melyik tankkal játszol, mert csak rányomsz a csata gombra, azután had szóljon. Ez viszont csak annyit jelent, hogy téged nem érdekel igazán, hogy mely tank hatékony a játékban és melyik nem az. Nincs ezzel baj, sőt valószínűleg több örömödet is leled a játékban, mert valószínűleg az sem nagyon számít, hogy nyersz vagy veszítesz, mert chill van. Ez tök jó, mert akkor te valóban csak szórakozol és kikapcsolódás számodra. Ezt a bekezdést teljesen komolyan gondolom, nem ironizálok vagy csúfolódom veled, tényleg irigylésre méltó a lazaságod.

     Ugyanakkor az, hogy neked mindegy, melyik tankkal játszol, mert egyformán jól szórakozol bármelyikkel, az nem jelenti azt, hogy egyformán hatékony is vagy vele. Illetve ez így nem biztos, hogy igaz, mert lehet, hogy te ugyanazt a teljesítményt nyújtod bármelyikkel, de azon játékosok, akik nem csak úgy elvannak a csatában, hanem törekszenek a győzelemre, a több sebzésre, killre, spotra, azaz összességében a hatékonyságra, azok ezt másképp látják és a statisztikák (amik adatok és nem érzések) őket igazolják.

     TVP VTU vs Progetto 46. Az utóbbival sokkal jobb eredményeket érnek el átlagban a játékosok (függetlenül a játékos tudásszintjétől), mint az előbbivel, azaz egy unikum ugyanúgy nagyobb sebzés/spot-ot szerez vele, mint egy kezdő játékos. Ha minden játékoskategóriában ez igaz (márpedig az), akkor kijelenthetjük, az egyik jobb, mint a másik, azaz létezik egy rangsor a teljesítmény alapján, ami alapján kijelenthetjük, hogy van jó és rossz tank is, mert a jó az, amivel jobb eredményeket érnek el a játékosok, a rossz pedig az, amivel rosszabb eredményeket érnek el a játékosok.

     shoghun írt egy irányadó gyors elemzést, ami amúgy egész jól megállja a helyét, te pedig a "Butaságok halmaza."-val jutalmazod, amit semmivel nem támasztasz alá, sem nem cáfolod az általa írtakat. Ha neked tetszik ez a tank (mert nem olyan, mint a többi 60-70-80-al rohangálók), akkor csak azt írd és ne azt, hogy "Nincs jó, vagy rossz tank", mert egyébként ez a "Butaságok halmaza.".
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gerillAttila · 3 hónapja
      Nem látok elemzést, ezt bízzuk rá a CC-kre és majd a tapasztalatra. Igenis szubjektív, mert amíg te a dpm-el kooperálsz, én az alfával, például. Miért is lenne egyik jobb, vagy rosszabb? Nincs meta se, ez csak valami hígagyú szleng szüleménye, a Defit is annak tartják/tartották, de mondjuk a kanyarba se volt és nem is lesz, mondjuk a Löwéhez, vagy a Chryslerhez képest, sose. Cáfolni lehet, de felesleges időpazarlás, az egyik hulldown állat, a másik meg a sidescrape királya, 2 szubjektív stílus. Nem mellesleg állítom, hogy a Pantera minden téren masszívabb a Proginál mégsem az a "meta", csak látják a reklámot és aszerint ítélkeznek.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • Moderátor
       · 3 hónapja
       "Nem látok elemzést" - Paraméterek gyors elemzése történik ok-okozati összefüggésekkel.

       Az döntsd el, hogy releváns a CC-k véleménye vagy ők csak a WG marketingemberi és hazudnak azért, hogy növeljék a profitot? Ez fontos kérdés, mert ha az utóbbi, akkor ne írd, hogy "bízzuk rá a CC-kre". Ha az előbbi, akkor viszont a defender-löwe-crysler hármas össze hasonlításánál a CC-k szerint pont ez a sorrend is (skill4ltu, quikybaby, tankelit).

       Továbbá a különböző csapatcsatáknál miért a defender-progetto46-ot játsszák a legjobb teljesítményű klánok és nem pedig a löwe/crysler-pantera kombót? A farmolás részét hagyjuk, mert régen, amikor nem ez volt a meta, akkor is-3/amx50-100-ak mentek és akkor sem a löwe-k.

       Ja és nem állítom, hogy a cryslerrel, löwevel nem lehet nagyon jó csatákat menni, mert lehet, én is szeretem őket és azt sem, hogy a defender pedig mindig nyer. Azt mondom, hogy a meta azt mutatja, hogy mi az ami átlagban, több helyzetben, univezálisabban hatékonyabb. Létezik persze egyéni preferncia, hogy valakinek ezzel vagy azzal jobban megy, jobban kézre áll.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kriminalis · 3 hónapja
     Csak a fél tech tree, meg a prém tankok fele out of meta
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 3 hónapja
     "Nincs jó, vagy rossz tank, mivel minden szubjektív." Olyan jó ez. Mintha Oravecz Nóra és Szabó Péter közös gyermeke mondta volna. A kedvemért fuss pár kört a 8-as TVP-vel vagy az M3Leeroy-al, és rakj fel pár replayt ami megmutatja azok "szubjektív" mire jók, köszi!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gerillAttila · 3 hónapja
      Az, hogy te bénázol, az nem a tank hibája. Lehet az mm-et is szidni, de nem az mm hibája, ha ennyi szar/csaló játékos van, ez ugyan az. A ripléjt meg attól kérd, aki ilyenekkel tolja, engem jobban érdekel a turbós és álcahálós Maus. Amúgy, őszinte leszek, a 112 után átértékeltem az életem és közel a gyógyszerfüggőség...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 3 hónapja
       "Az, hogy te bénázol, az nem a tank hibája."Egyértelmű, hiszen mint mondtad nincs rossz tank a játékban. Hamar körbe értél és közben egész jót beszélgettél magaddal!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        gerillAttila · 3 hónapja
        Lehet, mivel veled nem lehet felfogás híján. Hogy ki és mit preferál, az a lényeg. Valaki T95-el az isten, valaki aimbottal és arannyal is lepattan. Esetleg leírjam máshogy, oroszul visszafelé horizontálisan tükrözve? Csak a kedvedért.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Sezamme · 3 hónapja
         Okékösziszia!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 3 hónapja
   DPM, talajellenállás, látótáv, LE/t arány. + két bazinagy púp a tetején.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 3 hónapja
   Ahogy látom a gyorsulása (picit lomha), de leginkább a DPM-e amiben elmarad a többiektől. A 17,5 másodperces töltési idő nagyon sok, mondjuk legalább pontos (0,33).

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.