Jelenleg 251 vendég és egy tag online

2021. február 10. 05:16

122 TM maraton (02.12-02.22)

Írta:
(31 szavazat)
137 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett a 122 TM kínai VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2021.02.12. 09:00 - 2021.02.22. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a 122 TM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 23. 09:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mvittmann · 3 hónapja
  Egyszerűen nem lehet tier 10ben játszani...olyan aranyeső van mint Yuccában!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 3 hónapja
   Nem újdonság ez.A tier X már azóta játszhatatlan mióta pár hét alatt ki lehett húzni egy top tankot.De érvényes ez a nyolcas szintre is.Hiszen ha 100-200 csatás játékosok veszik ész nélkül a 8-as prémeket akkor lényegében akár tier 1-en is játszatnánk.Értem én hogy a pénzről szól a játék de az is tuti hogy a pénzéhség fogja a vesztét okozni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 3 hónapja
  Nincs az a tank ami megérné hogy 10 napig a gép előtt üljek.Főleg hétvégén ami még normál esetben is mazoizmus.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 3 hónapja
   Ott a pont. Hetente 2-3X 30-60 perc bőven elég nekem ebből.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 3 hónapja
  Akinek túl nagy statrombolás + kredit temető eddig a maraton az ne keseredjen el. Tankelit tegnap egész nap ezzel tolta és elmondta, hogy messzirúl kerülendő rakat fos ez a tank. Szal nem baj ha nem lesz meg srácok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nem_vagyok · 3 hónapja
   Nekem lineárisan ment fel a stat és még kb 4 millió kreditet faroltam az elmúlt 2 nap, mivel prém tankokkal húzom a maratont
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Slandyke · 3 hónapja
   GSOR 1008 és Type 64 -el játszottam főleg. Egy nap alatt eljutottam a 4. szakasz -ig. Még 6.000 xp hiányzik az 5. -hez. +4.4 milla kredit. Azt tervezem, hogy 70-80% körül megveszem. Szerintem nem vészes. Eleinte (renegade, borrasque) végignyomtam a marathonokat, de azt már nem élveztem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RicsiTankos1998 · 3 hónapja
  Eljutottam az 5. szintig, és hát arra jutottam, hogy mégis csak lemondok a tankról; jó, igaz, tier 10-ben toltam, 54 csatát mentem a mai nap, meg a goldot is lőttem, bevallom; de hogy ekkora mértékű gold spames csatákban harcoljanak egy sz*ros kínai mediumért; amiért sajnos meg is kell szenvedni; én pl. többet vesztettem, mint nyertem >> kb. 6 millió kreditet dobtam ki a maratonért, de megbántam...
  Úgyhogy aki még harcban van a tankért, annak kitartást és sok sikert kívánok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  maxi80 · 3 hónapja
  Akkor én szerencsés kiválasztott vagyok, 10 csata 6win 4loss4 vereség t8 6 win t10ben Pont fordítva szokott lenni, t10 tankjaimmal nem szok nyerni engedni nagyon
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sziszifuszi · 3 hónapja
  250 ezer xp és pikk-pakk meg van a tank ha jól számoltam.😄
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 3 hónapja
  Asszem ahogy elindult úgy el is engedtem ezt a marathont (is). 19k Ft a teljes ára, úgy kalkulálom eljutok az 50-60% kedvezményig. Ez azt jelenti egy normál prémium shop 8-as tank árát kell kifizetnem még a kedvezménnyel együtt is.


  Eddig 1 marathonnál sikerült 100%-ra kifarmolnom a nyereménytankot, az a TS-5 marathon volt. Ellenben azzal azóta is szeretek játszani ez meg ráadásul nem is annyira jó.
  Mondjuk a személyes tartalékok miatt érdemes elvinni addig amíg bírom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 3 hónapja
  A mai tapasztalatom alapján a 9-es és 10-es tier konkrétan játszhatatlan. Viszont tier 6ban nagyon jó meccseket dobott. Azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy nyomja 6os prémekkel és így a maratont is húzza, meg a kreditet is farmolja, ami kelleni fog Black marketre

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.