Jelenleg 239 vendég és egy tag online

2021. február 10. 05:16

122 TM maraton (02.12-02.22)

Írta:
(31 szavazat)
137 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett a 122 TM kínai VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2021.02.12. 09:00 - 2021.02.22. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a 122 TM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 23. 09:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 3 hónapja
  3. Nap: A tier 10 még mindig egy állatkert, de úgy tűnik többen is rájöttek, hogy 6-os szinten könnyű kifarmolni az xp-t, ezért azt a tiert is befertőzte kicsit a maratoni láz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ravenholm · 3 hónapja
   Én prém tankokkal farmoltam. Meguntam a sok nyomorultat. Aztán 9es német arty... 20 ezer xp kellene a 10 eshez. 10 csata vele és abból 1 győzelem. Persze nyilván az is városi mapon hogy jó sz#r 4x es legyen. Brutális ami megy most a játékban. Lehet t7 ben kellene farmolni de arra csak 1 su 122 44 van. Amikre meg pénz kellene m103, e75, t95, borsig. De talán belesz#rk és kihúzom a retkes revolveres francia artyt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proletar_Kukutyin · 3 hónapja
    "...retkes revolveres francia arty" Na, ezen jót röhögtem.
    Végül is csak az egyik legjobb tüzérről van szó. Gyorsan mozog (önmagához képest), forgótornyos, táras. Tény, hogy nem egy lövéses halálosztó, de kritikus sebzésre, lánctalp gyalázásra, kábításra (ezzel együtt, ha nem alszik a csapat, akkor kábításra sebzéssel járó támogatásra), ezáltal a csapat támogatására tökéletesen alkalmas. És tény, hosszú a töltési ideje. De ezalatt az idő alatt a játékos szépen odébb helyezkedik, mert ugye nem betontalapzatba épített, fix ágyúk vagyunk, hanem lánctalpasok, akik mozogni is tudnak. Összesítve azt mondom, ez egy remek gép.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Slandyke · 3 hónapja
    A BC 155 58 nagyon jó! Ha killekre vagy sok assistra megy az ember, akkor az a legjobb. Rangsorolt csatákban szinte csak azt használtam. Nagyon mozgékony ráadásul, szóval, ha failcascade van, vagy bukik az egyik oldal, még simán játékban tudsz maradni.
    Ami a marathont illeti.. Holnaptól dolgom van, szóval nem vártam meg a 80% -ot, ahogy egyébként terveztem. Így is 10 alatt megkaptam és simán megérte. Beraktam Dakill -t parancsnoknak. A tank viszonylag jól fordul és nem vészes a gyorsulása. Persze emelkedőn csak fújtatva kapaszkodik. Egy mozgékonyabb heavy feeling. Ágyúja teljesen jó. Én a páncéllal is meg vagyok elégedve. Egyelőre nem ismerik. Az tény, hogy a hosszú töltésidő miatt védtelennek érzi magát az ember. De összességében nem rossz. Szerintem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AGNVSDEI · 3 hónapja
     ...manapság nincs IDŐM a játékkal játszani (de az event kedvéért kicsit "leporoltam" a Super Conq -emet + STB-1 -el gurultam pár kört) 45 csatával, 70% -os discounttal kiszálltam.... 5 csatával rákerült az első GM a tankra... Nem rossz ez a kínai vas... (EVE -s szakzsargonnal élve, range -re kell fittelni...) és tényleg működő páncélja is van... persze 5 skilles kínai legénység teszi a dolgát a tankban... https://ibb.co/mvDBk3K
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato · 3 hónapja
  Tegnap mentem pár kört, 18 csata, 14 vereség. Nem tudtam felhasználni az 5 prémium xp szorzást sem, mert nem kockáztattam meg egy idegrohamot. Mindenki akarja ezt a szart, de eséllyel csak nagyon kevesen indulnak érte. Tier 6-10 ig mentem. Nehéz tank hátul a bokorban, könnyű tank beírja Yolo, aztán megy megdögleni. Arty elsüllyed, medek egymást lövik az ellenfél helyett.Jó lenne külön marathon szerver, ahol aki akarja húzza ezt a szart, a többi meg játszon nyugodtan.Agyf@sz ez az egész.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 3 hónapja
   Teljesen igazad van! Én is csak a prém szorzókért megyek fel.Az első prémem a type 59 volt anno, nem kell más kínai prém( de már nem is játszok vele)
   Személy szerint nem vagyok érintett a maratonba. Ilyenkor mindig kedved kapok egy kis accountot létrehozni és kihúzni egy már elöregedett tech tree-s prémiumot. Csak nem 10 napom van rá hanem 15 napom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gomes · 3 hónapja
   Most már ötletem sincs hogy lehetne egy olyan mm rendszert létrehozni ,hogy mondjuk ne száz csatára jusson egy izgalmas ütközet.Tegnap pl. full 8-as csatában volt 8db 0 sebzéses csapattárs lorr,bc12,s1,progetto amikre kapásból emlékszem és ebböl vagy 4 fö 5000 pr feletti játékos volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna · 3 hónapja
    El mondom neked ez úgy történt. Hogy ha én lettem volna a Progettóval. A közepes oldalon elhelyezkedve: 1- mindenki más elmegy a vakvilágba előttem meg megjelenik az összes gyors közepes és könnyű enemy és annyi.2- felderít az első kerekes öngyilkos jelölt majd az arty belém basz úgy 1000-et és garázs. 3- egyedül rongyolok fel Mines dombjára. Majd végignézem ,hogy feljön utánam egy VK 168.01 Mauerbrecher teljes életerőn meg az apró. Végeredmény ugyan az. 4- ami mindenkivel megtörténhet ha van családja, felkel a gyerek/asszony vagy bármi egyéb más dolog pl elkap a hasmars. És már kész is a sztornó csata
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 3 hónapja
   Hát én tegnap 5csatát toltam ma csak kettőre volt türelmem.Nem volt kedvem magam felmérgelni.Hát igen itt mindent lehet , kivéve jó csatákat menni és szórakozni.Na azt nem.Lényegében pont a WG fog bennünket leszoktatni a WOT-ról.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leon Silver · 3 hónapja
  Üdv.

  Hát igen, megint egy mókás event-el lepett meg a war gameing, amiből még akár egy olcsó tankot is szerezhetünk lehető legocsmányabb jutalom álcafestéssel...
  Személy szerint a tier IX-es meccseket ajánlom a farm-ra, mivel legrosszabb esetben is csak 6 db X-es ellen kell szembe néznünk, és egy jó IX-es tankkal fel lehet venni a versenyt a X-esek ellen.
  Két tankkal futom a köröket folyamatosan: Kpz 50t és Char Futur 4
  Ha fából húzott járművel kellene megoldanom akkor T10, T-54, M103 (buff után szerintem nagyon is jó kis tank lett), T54E1 lenne az optimális. Legalábbis nekem.

  Jó vadászatot Harckocsizók!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wilmots · 3 hónapja
  Addig amig tart ez a kampány felfüggesztem a játékot.Az okozott sebzés 0,21% a az elszenvedett sebzésnek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 hónapja
  Bár a tank egy felesleges garázsdísznek tűnik, de nekiálltam a maratonnak tegnap. Mindegy milyen skilled van egy szerencsesüti az egész maraton a mai 15-1-5 - ös csatákkal. 50 csata alatt az 5-ös szint felénél vagyok (teljesítmény alant csatolva), de komolyan elgondolkodtam azon, hogy ha csak a maratoni jutalmakért játszana az ember akkor lenne e értelme tovább folytatni. A mai világban amikor a csaták többsége az első 2-3 percben eldől random ammorackek, botoskodó 1000 csatás T10 retardok meg 279e szakaszok mellett, nyilván van értelme ilyen 4200 sebzéses haladási pontokat berakni a játékba... Már régóta olyan érzésem van, hogy a fejlesztők azt sem tudják hogy néz ki egy átlag random csata jelenleg, ha ugyanis tudnák, ahhoz lennének igazítva a haladási pont küldetései (legalább). Páran talán emlékeznek a Progetto maratonra ott pl. egy 4500 pattintós haladási pont volt az eventben, akkor amikor már évek óta mindenki a goldot/HE-t spammelte T10-ben. Egyszerűen nevetséges. Elképzelni nem tudom ki szedi ki ezt a tankot átlag teljesítménnyel 400 csata alatt - és legyünk őszinték ez a foshalmaz 200 csatát se ér meg. Ismét nem tudom, hogy mi volt a terv: ha a pénzszerzés ahhoz normális t8 prémtankot kellene csinálni mert épeszű ember erre a tankra pénzt nem költ. Ha a játékosok szórakoztatása lett volna a cél, akkor meg az eventet kéne a meta-hoz igazítani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 3 hónapja
   Áve barátom!
   A 279 szakaszhoz, himmelsdorf 2db 279 1 db 60tp, ellenfél t10 nem volt szakasz és vegyesen.
   NA mondom fasza 3perc és vége, nyertünk.
   Aha vége lett buktunk, meg is jegyeztem a szakasznak ez mi a faszom volt.
   Visszairtak, komolyan ezt írták a pálya nem kedvezett, beszartam már nem ideg voltam után a inkább elgondolkodtató.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    averfarkas · 3 hónapja
    Nem örömködök de akkor más is észrevette a játékélmény lanyhulását.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ravenholm · 3 hónapja
   19ezer forint ez a gép. Az emberek nagy része 50 60% kedvezményt tud farmolni max. Főleg most hogy a heavyk meg a light tankok a kezdőn kempelnek. 1 bukó csatában átlag 15 ből 5 ember 0 dmg 0 spot 0 közreműködést hoz. Itt az a lényeg hogy kb fél, vagy az felett legyen kicsivel max a kedvezmény. Mert még fél áron is kb annyiba fáj mintha egy teljes árú gépet vennél. A wg nek jó, mert biztos van aki a maraton miatt vesz prémet. És mivel sok a fail csata.. Aki akar tud venni fél áron egy teljes árú, lassú tankot low dpm el. Amire nem lehet mondani hogy op. Síras nem lehet ebből. A wg csak nyer és nyer
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby · 3 hónapja
   Valamint kiszedték a kreditboostert is a 8. szintből. (legalábbis nem láttam benne.)
   Sokat gondolkozom azon mit is akart a WG ezzel a tankkal, meg a 8.-as t95/Chief-fel....egyszerűen semmi de semmi előnyét nem látom, és érdekelne mi volt a koncepció ezekkel.
   Most olybá tűnik, mintha "hogyan csináljunk minnél szarabb tankot" event lenne.
   Félreértéseket kerülük el, nem vágyom OP jószágokra de legalább valami pozitív tulajdonság lehetne bennük, csak 1 db könyörgöm.
   Egyébként azokkal a csatákkal, amikor még a pozíciót se vettem fel és a fél csapat elhullott egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 3 hónapja
   Csak a szokásos koncepciótlanság
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 3 hónapja
  Két tapasztalt wot játékos megvitatja a 122TM marathonnal kapcsolatos eddigi tapasztalatokat és a nyereménytank nyújtotta általános játékélményt:

  https://www.youtube.com/watch?v=rcm-5sWqZac
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 3 hónapja
  Nem hiába találta ki a VöGö ezt a NAGYMARHA montázst a tankra.

  Párszor már összefutottam ezzel a BORNYÚVAL a mezőn, és ellenfélként semmi, de semmi erőfeszítést nem kíván a leküzdése.

  Már tegnap a közös fórumon is követelték vissza a pénzüket néhányan, akik nem bírtak magukkal és a VöGö marketingjével:
  A balga TINÓK megvették ezt a csodát, mert azt hitték, hogy na most valami potens, egy egész gulyát(vagy legalább 15) TEHENET pár perc alatt inszeminálni képes igazi BIKÁT kapnak a pénzükért, aztán kiderült, hogy csak egy kiherélt ÖKÖR jutott nekik.

  Illetve azért némi, önmaguk kényeztetésére alkalmas BIKACSÖKKEL is megismerkedhettek, mivel azt a VöGö ajánlotta fel nekik ingyen és bérmentve, persze csak a tranzakció rendezése után.

  Akasszák a hóhért, avagy öklelik a gulyást lululu.

  Én azt mondom, más se törje agyon magát ezért a kínai TEHÉNTRÁGYÁÉRT, csak simán szedje ki az eventből a steaknek és bőrjakónak valót, a gané elhányását meg hagyja meg másnak.

  Múúúúú
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 3 hónapja
  Na sziasztok! Majd 23.-án felnézek újra. Addig hátha eltakarodik a szemét is a szerverekről. Ilyet sem basztam még, nem tudsz betölteni háromszor tier X-ben td-vel mert megdöglik a csapat és már én is 3 perc alatt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.