Jelenleg 262 vendég és egy tag online

2021. február 10. 05:16

122 TM maraton (02.12-02.22)

Írta:
(31 szavazat)
137 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett a 122 TM kínai VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2021.02.12. 09:00 - 2021.02.22. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a 122 TM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 23. 09:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 2 hónapja
  Véget ért a grind. Nem volt egyszerű, mivel tankokat húztam, ha már úgy is menni kell, akkor miért ne alapon... Az AMX 13 75, az ISU-152 és a M48 Patton így közelebb került. Az utolsó szakasz rendesen megizzasztott, az alig 40%-os WR nem segített, ahogy az sem, hogy kezdtem besokallni. Sebaj, 410 ~+7-9% csata alatt meglett a tank. Amennyiben végig FCM-mel, Guarddal és T-34-85-tel tolom, talán én is hamarabb végzek, de így sem vagyok elégedetlen, főleg, hogy ezen tankokra meglett a 2., 2., 3. GM.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tamás.kovács · 2 hónapja
  Nekem ma meglett a tank,nem kellett érte megszakadni! Tier8 premium tankokkal toltam felváltva,napi 30-40 meccs 25.000-30.000xp. Sokan ott rontották el,hogy tier 10-el nyomták és az vitte a pénzt is,de alap xp-t nem hoz annyit,mint a premium 8.-as! Én így ingyen tankkal,meg 19 millió plusz ezüsttel zártam az eventet,nekem megérte,black market előtt. Plusz még ma megcsináltam a 2500-at sebző 122 TM küldit,ami adott 3 nap prémet és egy 250.000-es füzetet,azt hiszem elégedett lehetek. Aki még tolja,annak kitartást!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pilmus · 2 hónapja
  Én a maraton végén
  https://www.youtube.com/watch?v=Bu7edXUVX4o
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BudaiD · 2 hónapja
  Tier VI-ban, szinte csak prém medekkel játszva:
  1. nap: 74 csata 24006xp; 2. nap: 75 csata 32785xp; 3. nap: 90 csata 40876xp; 4. nap: 16 csata 5337xp; 5. nap: 40 csata 16278xp; 6. nap: 0 csata 0 xp; 7. nap: 19 csata 8657xp; 8. nap: 70% kedvezménnyel, 6085Ft
  Vasárnapig nem tudtam volna (igazából nem is kívántam) még 10%ot kifarmolni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikroby · 2 hónapja
  Nagyon jó kis tank, megérte.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 2 hónapja
   Mitől olyan jó?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mikroby · 2 hónapja
    Igazán nem tudom megmondani, talán azért mert nem az a szokásos.
    Oké, a lassúsága meg a töltésidő hátrány, de megvan a maga bája, tényleg a 430U-hoz tudnám hasonlítani 8-as szinten. Ha azt ismered, ezt is.
    Talán azért, mert ha odalőttél, "akkor oda van lőve" kéremszépen.
    Meg az sem rossz, hogy nem igényli a goldot, farmolás szempontjából.

    Közben elgondolkoztam rajta, miért is tetszik nekem.
    Azért, mert a töltésideje végett gondolkodásra késztet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BudaiD · 2 hónapja
    Nagy bökő van rajta
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 2 hónapja
     Ne idézz, bevonzod.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby · 2 hónapja
   Tényleg jó tank - szerintem, megcsináltam 9-ig, 2K ft-ot meg a hülyének is megért.Jó pen, egész pontos ágyú, egy kicsit lassabb, meg töltésidő, de viszont van páncélja.
   Ha nem kínai lenne hanem orosz, lehetne 430U - Prototype simán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84 · 2 hónapja
  Valaki nem tudja, hol lehet megnézi, hogy egy adott tanknál mi a high caliber szint? Meg szeretném nézni, hogy melyik 9-es és 10-es a legkisebb.
  Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 2 hónapja
   Nagy kaliber: A legtöbbet sebző játékos kapja egy csatában. Az ellenséges csapat összesített életerejének legalább 20%-át el kell érje a kiosztott sebzés és többnek kell lennie, mint 1000. Csapattárs sebzése esetén a medál nem kapható meg. Ha két játékos ugyanannyit sebzett és elérhetik a medált, akkor az kapja kinek több tapasztalati pontja lett a csata végén.
   Ez azt jelenti, hogy minden csatában más az elérendő sebzés, mert minden csatában más és más az ellenséges csapat összHP-ja.
   https://www.wotinfo.hu/index.php/item/7515-wot-wiki-kituntetesek
   ui.: ez a kérdés jobb helyen lett volna a csak egy kérdés topic-ban!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    cobrati84 · 2 hónapja
    Jah jogos. Kevertem a kiválóságjellel. Köszi.Amúgy tök mindegy. Most vagyok az ötödik szintnél. Vagy véget ér a csata 2 perc alatt és nem tudok lőni max kettőt és vesztünk, vagy nyerünk 15-0-ra ( néha azért 1-2 tank elesik ) de mire odaérek lőni vége a meccsnek Már viccesen fogom fel. De ez szerintem generált bullshit, kizárt hogy ennyi hülye mozogjon egyszerre a pályán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zsoleszka07 · 3 hónapja
  Hát én nem értem mi volt ebben a nehéz, vért, verejtéket , időt, családot nem kímélve simán megcsináltam, ma reggel meg is lett, megkaptam a 10% os kupont a célomat elértem!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shewolf · 3 hónapja
  Az Elkötelezettség szakaszokat csinálom, 7. szinten vagyok. Nagyon elhordták mindennek szegény marhát, de ettől függetlenül is megcsinálom, mert én szeretem a "szar" tankokat 😂 btw a 274a is nagyon le lett szólva sok helyen, pedig szerintem kifejezetten jó tank (tessék megvárni azt a célzási időt - főleg ezért bántják)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.