Jelenleg

24
látogatónk van

2021. február 8. 07:21

Véget ért a Team Clash

(31 szavazat)
74 hozzászólás
  • Az első helyet az orosz szerveren Amway és Corben csapata szerezte meg. Amway már kijelentette, hogy soha többén nem vesz részt a tartalomgyártók csatájában, míg Korben szerint ha a jövőben nem változnak a szabályok, akkor 90% hogy ő sem.
  • Az EU szerveren Dakillzor csapata nyert több mint 67 millió ponttal.

Utoljára frissítve: 2021. február 8. 14:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 éve
    A tavalyi team clash nyilvánvalóan egyenlőtlen küzdelem volt. Idén, lényegi változás nélkül megismételték ugyanazt a koncepciót. "Gratulálok"!

    1. Nem kéne addig láthatóvá tenni a csapatok pontállását, ameddig le nem zárulnak a regisztrációk, mert ez az infó lavinát indít el az új regisztrálók között, hiszen mindenki szeretne a győztes oldalon állni és ezután a folyamat már gerjeszti önmagát.
    2. A főnyereményben sem kéne különbséget tenni.

    Az emberek többsége (én is) azért csatlakozott Dakilzorhoz, mert már az első nap után látványosan vezetett és az 1. helyezett kapja a legerősebb Parancsnokot. A játékosok jelentős részének ők csak fényképek és nevek, soha nem kísérte figyelemmel a munkásságukat, így nincs érzelmi szál sem. Ha nem ismert a csapatok állása a regisztráció vége előtt és a főnyeremény sem különbözik a csapatok között, akkor tényleg szimpátia (streamer és/vagy streamer hangja-szövegei és/vagy álcastílus) alapján választanának a legtöbben (a kevesek persze még így is kilogikáznák, hogy melyik az esélyesebb oldal, de a nyeremények szempontjából ennek nincs jelentősége). Tudom, hogy akkor nem is lenne ekkora hajtás, mert lényegében egy sima "Bunyó/Brawl" esemény lenne, de legalább nem dőlne el az első egy-két napon, hogy ki lesz a győztes.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      atis123Juve
      • Tankos
      · 3 éve
      Maradjunk annyiban, hogy ez így ahogy van hülyeség. A neveket látva már tudtam ki fog nyerni. Szóval a pontok elrejtése sem segített volna a dolgon, és szerintem jó páran voltak még így. Fokozom tovább, szerintem a játékos állománya is erősebb volt a Dakillzor csapatnak, ez már tényleg szubjektív, de szerintem a tájékozott játékosok általában jobbak is, köztük népszerű Dakillzor, illetve Ők tudták is kik, ezért csatlakoztak. Abban egyetértek, hogy ebben a formában továbbra is értelmetlen, plusz szerintem a streamereknek is kicsit megalázó. Hasonló népszerűségű embereket kellene összeválogatni. Egy skill4 dakillzor meccs már nagyon nem lett volna egyértelmű. (Lehet nem fért bele a büdzsébe). Az egyéni teljesítménytől is függővé kellene tenni a paracsnokot, mert azért büntetni valakit, mert nem tudta ki lesz a győztes, tényleg nem fair.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        vaskereszt
        • Tankos
        · 3 éve
        Skill az egyik videójában beszél az ő tapasztalatairól, azt mondta, hogy ők ezt teljesen ingyen csinálták (legalábbis tavaly), kizárólag a nézőikért vettek részt benne, volt aki persze nem vállalta mert nem érnek neki ennyit a nézői (khmm QB). Egyet kell értenem azzal, hogy a parancsnokot az egyéni teljesítményhez kellene kötni, de szerintem elsősorban azért, hogy ne büntessenek egy közönséget. (pl. felfoghatjuk, hogy Dez nézőinek gyengébb parancsnok jár mint Skill nézőinek mert kevesebben vannak).
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 3 éve
          "ne büntessenek egy közönséget. (pl. felfoghatjuk, hogy Dez nézőinek gyengébb parancsnok jár mint Skill nézőinek mert kevesebben vannak)."

          Abszolút egyetértek. Nem teljesen ide passzol, de karácsonykor szokott lenni ez a Mikulás vs. Krampuszos harc speciális festésekért, ahol a végeredmény nem az, hogy az erősebb (=számosabb) csapat jutalmat kap, a másik meg nem, hanem azt, hogy mindenki megkapja az nyertes csapat jutalmát. Ott ugye csak skin-ről volt szó és a szimpátia döntött, ezért csak hasonló az ötlet, nem illeszkedik teljesen ehhez az eventhez. Legközelebb az állna, hogy mindenki a győztes csapat parancsnokát kapja meg (esetleg választhat, hogy a győztes csapat erősebb parancsnokát vagy a vesztes csapat gyengébb, de számára szimpatikusabb parancsnokát).
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            perretz
            • Tankos
            · 3 éve
            Az, hogy mindkét fél megkapta az ajándékát, az idén volt először. Azelőtt kétszer a vesztes csapatra tettem (mindig a rosszakra), semmit nem kaptam, az utolsónál végre nyernek a rosszak, erre mindenki megkapja az álcát.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tank_szemelyzete
      • Tankos
      · 3 éve
      Az 1-es ponttal teljesen egyetértek. Megjegyzem, hogy engem a parancsnok nem annyira izgatott, így az előző és a mostani Team Clash-nél is a jutalmak esztétikájára mentem rá (megtehettem, a 2 millás legénységi könyvek korában a legénységfejlesztés inkább kreditfarmolás kérdése, a DezGamez álca meg jól mutat a Char Futur-on). A mostani Clash-ban amúgy egyik álca sem tetszett annyira, de Circon matricája egész értelmes volt, így ő lett a "Kiválasztott".
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gerillAttila
      • Tankos
      · 3 éve
      Pontosan. Bár, tavaly a Dez csapat szépen visszahozta magát, idén Orzy csúnyán utolsó lett, ami méltatlan, ugyanis és nem csak szerintem, de a legértelmesebb, jópofább és stílusosabb tartalomgyártó. A riggelés mindenhol ott van...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Feherbee18
    • Tankos
    · 3 éve
    ???
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 3 éve
      Pont ez merült fel bennem is
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        perretz
        • Tankos
        · 3 éve
        RU szerver győztesei. Azért érdekelne, hogy mi miatt zárkóznak ennyire el egy ilyen lehetőségtől.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          ce1018
          • Tankos
          · 3 éve
          Nem kapák meg a beígért 60 rekesz vodkát...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.