Jelenleg 362 vendég és 3 tag online

2021. január 23. 06:32

[1.11.1] Érkeznek az olasz nehezek

Írta:
(21 szavazat)
47 hozzászólás

Az olasz közepes tankok nagyon népszerűek a játékban, köszönhetően egyedi autoújratöltő mechanizmusuknak és dinamikus játékmenetüknek. Most eljött az ideje annak, hogy nehéz tankok is bekerüljenek az olasz fába, ők azonban az előbb említett mechanizmus egy továbbfejlesztett verziójával.

Az 1.11.1-es verziótól négy nehéz tankkal lesz kiegészítve az olasz fejlesztési fa Tier VII és X között, mindőjükre jó dinamizmus, kellő páncélzat és kiváló ágyúsüllyedés lesz jellemző. De a legfontosabb, az új töltési mechanizmus, amivel Tier VIII-tól találkozhatunk majd.

Tier VII: Carro d’assalto P.88

A VII-es tank egy átmenet a közepes és nehéz tankok között. Játékmenete inkább hasonlít egy medére, de a jobb páncélzat miatt magabiztosabbak lehetünk vele közelharcban is. Ez egy sokoldalú és jól manőverezhető jármű, ami képes a gyors támadás-visszavonulásokra is, hatékonyan közreműködhet bármely térképen. Ez az egyetlen új tank, amely még nincs felszerelve a módosított autoújratöltő rendszerrel.

Tier VIII: Progetto CC55 mod. 54

Ez a leggyorsabb és legmozgékonyabb tank az olasz nehezek között. Szinte azonnal felgyorsul és kiváló manőverezhetőséggel büszkélkedhet, ami lehetővé teszi számára a gyors és egyszerű flankelést. Legérdekesebb része azonban az új továbbfejlesztett 3 lőszeres autoújratöltős ágyúja (lásd lentebb).

Tier IX: Progetto C50 mod. 66

Ez az igazi galdiátor rendelkezik egy mobilis nehéz tank összes jellemzőjével. A jó dinamika, a tisztességes elülső páncélzat és az erőteljes, jó vertikális szögekkel megáldott 120mm-es ágyú önálló harci tényezővé teszik a tankot. Emellett a X-es tankokhoz képest is lenyűgöző alfa sebzéssel büszkélkedhet.

Fejlesztett autoújratöltő rendszer

Az olasz nehéz tankok autoloader ágyúval érkeznek majd, de ez az autoloader más lesz mint a többi, jobb azoknál, ugyanis mikor megszakítjuk vele a lőszer újratöltését és tüzelünk, akkor a mechanizmus bónuszt kap a következő lőszer betöltési sebességéhez. Minél hosszabb egy lőszer betöltési ideje és minél kevesebb idő maradt a betöltéséből, annál nagyobb bónuszt kapunk majd.

Az újratöltési bónusz az újratöltés után 2 másodperccel automatikusan el kezd halmozódni, ezt jelzi majd nekünk a négy új indikátor közül az első. A második és harmadik indikátor azt jelzi, hogy rendre elértük a 16%-os és 33%-os bónuszt. Két másdoperccel azelőtt, hogy a lőszer betöltődne, megjelenik a negyedik indikátor is, ekkor érjük el ugyanis a maximális 50%-os bónuszt. Ennek tényét egy hangjelzés is rögzíti.

Ez a mechanizmus nem növeli meg egy jármű DPM-ét, azonban segít alkalmazkodni a különféle harci szituációkhoz, mikor is minden lőszer és minden másodperc aranyat ér.

Tier X: Rinoceronte

A nehéz ág királya a X-es Rinoceronte, aminek neve olaszul csak annyit tesz "orrszarvú". A tank a torony szokatlan alakja miatt csak 3 legénységi tagot képes befogadni, ellentétben a többi olasz heavyvel, melyek négyet.

A Rino rendkívül mozgékony és könnyedén csatlakozhatunk vele akár a közepes tankok széleken indított támadásaihoz is. Remek toronypáncélja, mely kevés sérülékeny ponttal rendelkezik, lehetővé teszi számára az előrenyomulás vezetését és a terep adottságainak kiaknázását. 127mm-es ágyúja 490-es alfával rendelkezik, ami kb. 30%-kal magasabb érték, mint a közepes tankoké.

Ezenkívül a Rino büszkélkedhet az egyik legjobb átütéssel (268mm) a nehéz tankok között. Végezetül, a tank remekül gyorsul és jól tartja a sebességét is.

 • Sebzés: 490/490/640 HP
 • Átütés: 268/325/127 mm
 • Célzási idő: 2 s
 • Teljes betöltési idő (egy lőszer újratöltése): 52s (20/17/15,7s)
 • Pontosság: 0,33 m/100m
 • Ágyú vertikális kitéríthetőség: -10/+15°
 • Test páncélzat: 135/75/40 mm
 • Torony páncélzat: 190/120/120 mm
 • Torony forgatási sebesség: 25 °/s
 • Életerő: 2000 HP
 • Végsebesség: 40/12 km/h
 • Motor fajlagos teljesítmény: 15,7 LE/t
 • Fordulási sebesség: 28 °/s
Utoljára frissítve: 2021. január 23. 07:30
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 1 hónapja
  "A Rino rendkívül mozgékony és könnyedén csatlakozhatunk vele akár a közepes tankok széleken indított támadásaihoz is." Ahham... - végsebesség: 40/12 - csak tudnám, hogy mi ebben a rendkívüli?!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna · 1 hónapja
   Kb mint az Emil 2 esetében az 56 km/h ami ha felgyorsul 40-re már mosolyt csal az arcomra
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 hónapja
    Ez az egyik,egyetértek, meg ha eltalál valamit 300 méterről az a másik...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi · 1 hónapja
  Egyáltalán nem op ez a tank alig 2k dpm je van neki szerintem felesleges xp pazarlás kifejleszteni nekem nem jött be egyáltalán
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 1 hónapja
  Én megvárnám Gulyáskirály véleményét, mielőtt fontolóra veszem kifejlesztésüket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  idanka · 1 hónapja
  X-es teszteltem, lehet szerver dolog lehetett, demindenki belőtt, nincs is páncéljaén 30 méterre fölé, alá, mellé lőttemmindezt 100%-os és 4 képességes legénységgel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bianconeri80 · 1 hónapja
  Hát... kipróbáltam a 10-est. Nagyon vártam hogy jók lesznek, de számíthattam volna rá hogy a Wg egy Op. olasz med. ág után nem fog egy újabb OP ágat ajándékozni egy nemzetnek, hiszen a szovjet fölény mindenekelőtt meg kell maradjon a fejlesztők szemében. Az ágyúja így is fantasztikus szerintem. Pontos, jó átütéssel. De a páncél..... arról kár is beszélni mert szinte nincs is. Szögelve, tornyozva, side-olva s kb. bárhogy, aki rálő, beüti. Mondom ezt úgy hogy amikor vele játszottam mindenki is (!) beütött s ha ellene voltam, könnyebb dolgom volt mint eddig bármelyik nehéz tankkal. Remélem módosítanak majd rajta. Persze tudom, van aki profibb mint én és ő pattintgatott vele, de engem egyenlőre a buff előtti IS-4-re vagy T110e5-re emlékeztet, azaz, nem kell tartani tőle egyáltalán....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 1 hónapja
  Tök jók ezek a tankok. Annyi hogy a t8 ast még 200 pár pennel lehet szemből vinni. A 9 10 est mar nem... Viszont tanks.gg n néztem őket másik szögből. Ott 20 - 30mm a páncél csak. ) alig várom hogy a játékban legyenek )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Amper91Hun · 1 hónapja
  Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a Bisonte c45 nem jön át a mechanika, úgy értem a harcok hevében, egyszerűen nem tudom figyelni a visszaszámlálót, hallani hallani a csipogásból, de amúgy is másodpercekről van szó, tized másodpercekről, egy egy lehetőségnél, hogy ellőd magad, mert pont úgy helyezkedik az ellenség, stb ergo nincs idő várakozni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dean.alexander · 1 hónapja
   Ez nem kifogás. A mapot is nézned kell, odapillantani a töltésre meg sokkal kevesebb idő, mint pl. a mapot nézni. Bőven elég, ha odanézel és látod, hogy zöld. Már lőhetsz is. Nincs idő várakozni. hehe. És akkor van, amikor mondjuk a nem táras tankod 16 sec-ig tölt? Na ugye.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antal.ceglédi · 1 hónapja
  Sziasztok!

  Olyan kérdésem lenne, hogy az miért van hogy egy tankon van akinek így, van akinek úgy néz ki a lövege?

  Munkatársammal szakaszt játszottunk tegnap. Mind a ketten KV2 nehéz tankkal a hatos szintben. Neki máshogy nézett ki a tank. De korábban is észrevettem már elég sok tanknál hogy máshogy néz ki, meg nem is ugyanakkorát lőnek.

  Pl én játszom most a T29- ell és 100-150 között lövök vele átlagban, egy vékony kis lövegem van. De sokszor látok T29-et több HP, máshogy néző ki torony, meg másik ágyu, 300 körül lő vissza rá.

  Hogy is van ez akkor itt? Köszi !!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tomato · 1 hónapja
   Javasolnám felszerelni a fejlesztett tornyot és löveget.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    antal.ceglédi · 1 hónapja
    Ja hogy azokat rá is lehet tenni a tankra?

    Hazaérek és megnézem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tomato · 1 hónapja
     Érdemes lenne megpróbálni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AzuGold · 1 hónapja
     Nyilván ha ki lehet fejleszteni és meg lehet venni, akkor rá is lehet tenni a tankra. Elvégre mi értelme lenne ezeket megcsinálni, ha nem lenne semmi haszna?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      5gmann · 1 hónapja
      SziaÉs ha felraktad az új láncot, löveget, tornyot, motort, lőszert akkor a nem használtakat eltudod adni a garázsból és a depóból, így megint kredithez / pénzhez / jutsz. A negatív kommenttel meg NE foglalkozz kérdezz, olvass ,tanulj! És ne feledd EZ játék, csak sokkan túl komolyra veszik.....

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.