Jelenleg 280 vendég és 2 tag online

2021. január 23. 06:32

[1.11.1] Érkeznek az olasz nehezek

Írta:
(21 szavazat)
47 hozzászólás

Az olasz közepes tankok nagyon népszerűek a játékban, köszönhetően egyedi autoújratöltő mechanizmusuknak és dinamikus játékmenetüknek. Most eljött az ideje annak, hogy nehéz tankok is bekerüljenek az olasz fába, ők azonban az előbb említett mechanizmus egy továbbfejlesztett verziójával.

Az 1.11.1-es verziótól négy nehéz tankkal lesz kiegészítve az olasz fejlesztési fa Tier VII és X között, mindőjükre jó dinamizmus, kellő páncélzat és kiváló ágyúsüllyedés lesz jellemző. De a legfontosabb, az új töltési mechanizmus, amivel Tier VIII-tól találkozhatunk majd.

Tier VII: Carro d’assalto P.88

A VII-es tank egy átmenet a közepes és nehéz tankok között. Játékmenete inkább hasonlít egy medére, de a jobb páncélzat miatt magabiztosabbak lehetünk vele közelharcban is. Ez egy sokoldalú és jól manőverezhető jármű, ami képes a gyors támadás-visszavonulásokra is, hatékonyan közreműködhet bármely térképen. Ez az egyetlen új tank, amely még nincs felszerelve a módosított autoújratöltő rendszerrel.

Tier VIII: Progetto CC55 mod. 54

Ez a leggyorsabb és legmozgékonyabb tank az olasz nehezek között. Szinte azonnal felgyorsul és kiváló manőverezhetőséggel büszkélkedhet, ami lehetővé teszi számára a gyors és egyszerű flankelést. Legérdekesebb része azonban az új továbbfejlesztett 3 lőszeres autoújratöltős ágyúja (lásd lentebb).

Tier IX: Progetto C50 mod. 66

Ez az igazi galdiátor rendelkezik egy mobilis nehéz tank összes jellemzőjével. A jó dinamika, a tisztességes elülső páncélzat és az erőteljes, jó vertikális szögekkel megáldott 120mm-es ágyú önálló harci tényezővé teszik a tankot. Emellett a X-es tankokhoz képest is lenyűgöző alfa sebzéssel büszkélkedhet.

Fejlesztett autoújratöltő rendszer

Az olasz nehéz tankok autoloader ágyúval érkeznek majd, de ez az autoloader más lesz mint a többi, jobb azoknál, ugyanis mikor megszakítjuk vele a lőszer újratöltését és tüzelünk, akkor a mechanizmus bónuszt kap a következő lőszer betöltési sebességéhez. Minél hosszabb egy lőszer betöltési ideje és minél kevesebb idő maradt a betöltéséből, annál nagyobb bónuszt kapunk majd.

Az újratöltési bónusz az újratöltés után 2 másodperccel automatikusan el kezd halmozódni, ezt jelzi majd nekünk a négy új indikátor közül az első. A második és harmadik indikátor azt jelzi, hogy rendre elértük a 16%-os és 33%-os bónuszt. Két másdoperccel azelőtt, hogy a lőszer betöltődne, megjelenik a negyedik indikátor is, ekkor érjük el ugyanis a maximális 50%-os bónuszt. Ennek tényét egy hangjelzés is rögzíti.

Ez a mechanizmus nem növeli meg egy jármű DPM-ét, azonban segít alkalmazkodni a különféle harci szituációkhoz, mikor is minden lőszer és minden másodperc aranyat ér.

Tier X: Rinoceronte

A nehéz ág királya a X-es Rinoceronte, aminek neve olaszul csak annyit tesz "orrszarvú". A tank a torony szokatlan alakja miatt csak 3 legénységi tagot képes befogadni, ellentétben a többi olasz heavyvel, melyek négyet.

A Rino rendkívül mozgékony és könnyedén csatlakozhatunk vele akár a közepes tankok széleken indított támadásaihoz is. Remek toronypáncélja, mely kevés sérülékeny ponttal rendelkezik, lehetővé teszi számára az előrenyomulás vezetését és a terep adottságainak kiaknázását. 127mm-es ágyúja 490-es alfával rendelkezik, ami kb. 30%-kal magasabb érték, mint a közepes tankoké.

Ezenkívül a Rino büszkélkedhet az egyik legjobb átütéssel (268mm) a nehéz tankok között. Végezetül, a tank remekül gyorsul és jól tartja a sebességét is.

 • Sebzés: 490/490/640 HP
 • Átütés: 268/325/127 mm
 • Célzási idő: 2 s
 • Teljes betöltési idő (egy lőszer újratöltése): 52s (20/17/15,7s)
 • Pontosság: 0,33 m/100m
 • Ágyú vertikális kitéríthetőség: -10/+15°
 • Test páncélzat: 135/75/40 mm
 • Torony páncélzat: 190/120/120 mm
 • Torony forgatási sebesség: 25 °/s
 • Életerő: 2000 HP
 • Végsebesség: 40/12 km/h
 • Motor fajlagos teljesítmény: 15,7 LE/t
 • Fordulási sebesség: 28 °/s
Utoljára frissítve: 2021. január 23. 07:30
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 1 hónapja
  "Remek toronypáncélja, mely kevés sérülékeny ponttal rendelkezik"Hát én nem így látom, ahogy nézem a 3d-s képét a tanks.gg-én. Ez egy papír tank!!!https://tanks.gg/v11110ct/tank/rinoceronte/model?cl=000001
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 hónapja
   Valamilyen szinten igazad van,tesztszerveren mentem vele pár kört,nem rossz tank ez, de elég sok helyen be lehet löni,mentem vele pár kört, meg ellene is. amúgy hála hogy az olasz ág ki van húzva, nem sokat kell vele bajolnom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzuGold · 1 hónapja
   Nem is baj, úgy már túl jó lenne, ha még ezeken felül át sem lehetne ütni a tornyát.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 1 hónapja
   Fix gyenge pont az ágyú tetején a dudor, ha a játék úgy akarja, simán bead rá majd minden lövést, csak akkor tudod elrejteni, ha minden lövés után megemeled az ágyút, de akkor meg az ágyú tövét lehet lőni, ami még nagyobb gyenge pont.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  taragas · 1 hónapja
  A kilences(milyen meglepő), egy lég jó tank lesz más fórumokat olvasva. Annyira tetszik hogy van egy játék, ahol a végcél szarabb mint az előtte lévő tank. Mondjuk nekem a 9-es tier a kedvencem, szóval örül a fejem... . Azt lehet tudni, hogy mennyi free xp kell ahhoz, hogy mondjuk eljussak a 9-es szintig, és azt kifullozzam. Természetesen a tankra van 60+ olasz töredékem, szóval csak a modulok érdekelnének. A p43bisre megvan az xp, amit mások írnak, meg mondanak. Csak a modulok ára érdekelne, ami oda vezet. Valakinek info erről?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 1 hónapja
   Csak egy tipp: a teszt szerveren egy pillanat alatt össze tudod számolni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    taragas · 1 hónapja
    Köszönöm ezt a csodálatos választ! Szóval akkor a gyengébbek kedvéért, mert nem írtam oda: Csak azért nem fogom letölteni a tesztszervert, mivel nincs olyan netem. Egy értelmes választ megköszönnék, ha valaki megnézné, akinek esetleg fent van a gépén!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Titi70 · 1 hónapja
     Ne haragudj, de ezzel a csak azért nem fogom letölteni és nincs olyan netem dologgal nem számoltam, ezért ránéztem: a nyolcashoz a két modulra 32.500 a kilenceshez egy modul 25.000 , ahhoz, hogy kifullozd a kilencest, modulokra kell: 25.000, 62.000, 9.400, 27.300, 25.000, 47.000 Remélem elég értelmes választ sikerült adnom és egy kicsit előrébb lépni a gyengébbek táborában.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  stalker10 · 1 hónapja
  Hát ez így igaz ahogy leírtad sajnos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 1 hónapja
  Karácsonykor meglett a nyolcas prémium változat, sajnos nagyon ritka amikor hatékonyan tudom használni, tornyozni sem tudok vele, általában szemből is simán átlőnek, az új töltési rendszerrel se tudtam kibékülni, csipog, meg sípol, meg bónusz, meg minden de a DPM. az nekem hiányzik. Már nem is használom, bár azt látom, hogy más se, napok telnek el úgy, hogy se a csapatunkban, se az ellenfélnél nem látni belőle.Ennyi negatív tapasztalat miatt, a kezdeti lelkesedésem teljesen elfogyott, kíváncsian várom majd a nagy többség véleményét az új olasz tankokról.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CorradoCattani · 1 hónapja
   Valóban nincs túl sok a játékban. Van viszont Burrasquququ. Minden meccsben legalább kettő.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 1 hónapja
   Én is így vagyok vele, valószínűleg el fogom adni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balista1 · 1 hónapja
    Először fájlaltam, hogy nekem a karácsonyi ládákból a GSOR 1008 esett ki. Nagyon reméltem és szerettem volna ezt az olasz nyolcas premet. De én is azt látom, hogy szinte eltüntek a játékból. Az pedig sosem jó jel egy adott tankra nézve, ha a játékosok mellőzik a használatát.A GSOR viszont egy kimondottan jól használható táras TD. Ezek szerint lehet, hogy akaratlanul, de mégis így jártam jobban.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Shunz · 1 hónapja
     Örülj neki, hogy nem ezt a C45-öt kaptad meg. Az ágyúja katasztrófa, 30-40méterről képes mellélőni. Ha kettőt beledurrantasz egy tankba, harmadik biztos, hogy kritikus vagy lepattanó. Kíváncsi lennék, hogy mennyien cserélték le vagy olvasztották be.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dean.alexander · 1 hónapja
      Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Nekem tetszik az ágyúja is. Én úgy kezelem, mint ha nem lenne táras, az első skuló 11 mp alatt betölt, T8-as nehéztől ilyen sebzéssel ez jó érték. Ha csak egy mód van rá, egyet lövök és megvárom, míg betölt. A tárat a legritkább esetben ürítem ki. Sokkal többre tartom ezt a táras rendszert, mint a GSOR-ét, mert ott meg kell várnod, míg kifogysz, vagy újratöltesz, de mindkét esetben védtelen vagy, míg nem tölt újra. A C45-el, ha okosan játszol, nincs ilyen, mert ott ha egyet, vagy kettőt kilősz, újratölt, nem kell megvárni a tár kiürülését. Ráadásul nagyon jól lehet vele downhillezni, ha nincs arty, mert remek a csőlehajlása és kiba erős a tornya. Nem igazán emlékszem, hogy nekem azt ilyen szituban belőtte volna bármi is frontból.. Az alváz papír, de majndem mindennek az. Heavy/med hybrid-stílusban játszom vele. Nagy előnye a táras rendszernek az is, hogy ha kevés a HP-d, egy másik enemy azonos, vagy low tierként nem nagyon mer rádtörni, mert nem egy lövésed van vele szemben. Ha nem ilyen idióta 1:15-ös meccsek vannak, 2-3 killem mindig megvan vele. Ki kell tapasztalni, meg kell tanulni vele játszani.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Shunz · 1 hónapja
       Részben igazad van okosan kell játszani vele, mintha egy med lenne, de nagyon sokszor nem lehet hulldown-ozni, mert lerohannak. Mi értelme van táras tankot nem tárasként játszani?
       Leginkább az össze-vissza lövögető pontatlan ágyúja ami idegesítő számomra (közelről is).
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        dean.alexander · 1 hónapja
        Tárasként játszom vele, de csak mint egy plusz lehetőség, úgy kezelem. Természetesen van, hogy kitárazok, ha a körülmények olyanok. De ez elég kevés esetben vagy így. Ennek ellenére még akkor is jobb ez a fajta mechanizmus, mint egy olyan táras tank, ahol full meg kell várnod, míg teljesen betölt, mert addig egyet sem tudsz lőni. Itt ilyen nincs és ez hatalmas előny lehet. A lerohanással meg az a helyzet, hogy az bármikor, bármilyen tankkal előfordulhat veled, olyannal is, ami 15 sec-ig tölt. Hulldown-ozni meg eleve szerintem úgy kell, hogy a lehetőségek mellett a korlátokat is figyelembe veszed, meg a körülményeket. Ha vannak ott, akik védik a segged, és nézed, látod az enemy-t a másik oldalon, hogy éppen hogy helyezkedik, tölt stb. Táras tankkal a legritkább esetben teheted meg azt, hogy kiballagsz, aztán kitárazol valakin, mert arra nincs időd, azt a hibát egyből büntetik. Ergo simán tudsz egylövésezni vele, mert nem sok a töltési ideje az első lövés után. Pont itt van az előnye, hogy nem fognak rádtörni, mert pontosan tudják, hogy van ott még, ahonnan az első jött. . Elég megnézni egy szitut, amikor egy sarkon az egyik felén te vagy, a másik felén meg egy sima táras, azonos tier-ű másik nehéz. Nem fog rádrontani, ha ellőtted az elsőt, nyugodtan lehetsz. Sokszor bontottam már le így nehezeket, méghozzá elég könnyen. Nem beszélve arról, hogy ha tudod, hogy a sarok másik oldalán lévőnek mondjuk 1000 alá ment a HP-ja, és neked is van legalább annyi, aki eleve dpm-ből megeszed. Én ilyenkor még beletolok egyet és ha sikerült, egész nyugodtan kifordulok és kitárazok rajta. Nem sok esélye van, ha belegondolsz. Ezt egy nem táras tankkal nem igazán tudod megtenni. Amúgy addig kijelenteni egy tankról, hogy fos, míg más ugyanazzal kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani, badarság. Olyan tankokkal nyújtanak top eredményeket, amiket sokan kiröhögnek és nem is mindenkinél működik, de mégis működik, tehát nem a tankkal van a baj. Mint általában mindig, itt is a körülményekhez kell illeszteni a stratégiád, aminek része a tank. Milyen map, hova mész, kikkel vagy körülvée a saját csapatodban, azok milyen tankok, milyen tierben vagy, az enemy milyen technikai felépítéső, ahova te mész, oda milyen tank és hány érkezik, de ezek amúgy is alap dolgok, felesleges ezerszer említeni. .
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       skultéti.balázs · 1 hónapja
       Teljes mértékben egyet értek veled. Nekem nagyon bejön, de kellett hozzá kb 30 csata, hogy ráérezek. Lassan a 2. mark is rajta lesz.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.