Jelenleg 299 vendég és egy tag online

2021. január 20. 14:36

[1.11.1+] Szakasz 2.0: Több opció, több lehetőség

Írta:
(27 szavazat)
29 hozzászólás

Találj könnyen szakasztársakat

Az 1.11.1-es verzió kiadása után egy szakaszban harcolhatsz a barátlistádon szereplő játékosokkal az "Új szakasz" gombra klikkelve (ahogy addig is) vagy használhatod az új "Játékosok keresése" opciót is, mellyel automatikusan hozhatóak létre szakaszok.

Az új rendszer segítségével megtalálhatjuk azokat a játékosokat, akik a legjobban illenek a szakaszunkba, a következő kritériumok szerint:

 • Jelenleg WOT rating (WTR):  A rendszer először a mi WTR számunktól max. 500-zal eltérő játékosokat keres. Ha nem talál ilyeneket, fokozatosan kibővíti ezt a korlátot.
 • Járműveinek száma az általunk preferált tierekben: Több jármű szintet is kijelölhetünk ahhoz, hogy megtaláljuk a hozzánk legjobban passzoló játékosokat. Például, játékosok Tier VIII vagy X tankkal. Kizárólag a harca kész járműveket veszik számításba. Ez a pontozás külön-külön történik minden egyes tiernél és nagyobb eséllyel kerülnek azok a játékosok, akiknek több tankja van az adott szinten.
 • Csatáinak száma az általunk preferált tierekben: A kiválasztott tierek az idő múlásával automatikusan kibővülnek.
 • Hang chat engedélyezve/tiltva: Ha ezt az opciót bepipáljuk (játékosok hang chattel), utána akkor is lenémíthatjuk az egyes szakasz játékosokat.
 • Klán tagok: A klánod tagjai nagyobb eséllyel kerülnek velünk össze a fenti kritériumok alapján, mint vadidegen játékosok.

Miután kiléptünk a keresési funkcióból, mellyel meglévő szakaszt kerestünk egyedüli játékosként, el kell telnie némi lehűlési időnek, hogy a keresést újraindíthassuk.

Ne feledjük, hogy a csatába lépés előtt továbbra is nekünk kell majd kézzel kiválasztani a kívánt járművet.

A képernyő tetején lévő szakasz ikon dinamikusan változik majd és mutatni fogja a szakasz állapotát: keresés folyamatban, harcra kész, stb.

Kizárt térképek

Ez nem változik, vagyis mindig a parancsnok térképkizárásai lesznek alkalmazva.

Mutasd meg a tankod

Az új rendszer lehetővé teszi, hogy megnézzük a garázsunkban a többi szakasztárs álcafestéssel, emblémákkal, feliratokkal, nádihegedűvel felvértezett tankját is. Ez oda-vissza működik, szóval szakaszozás előtt mindenki vigye el manikűröshöz a járgányokat és feltétlenül szőrtelenítse le a láncokat is. Ez az opció amúgy csak a normál garázsban lesz elérhető (event garázsoknál nem), de le is tiltható a beállításokban.

Kommunikáció

A H billentyűvel kapcsolhatjuk ki/be a hang chatet a szakaszban. A némítás viszont a szakasz ablakhoz hozzáadott új gombbal is állítható. A hang chat alapértelmezve le lesz tiltva a dinamikus szakaszokban.

A meglévő rendszer

Ezek az újítások nem helyettesítik a jelenlegi rendszer funkcióit és a prémium fiók általi szakasztagok számára nyújtott kreditbónusz is megmarad.

A meglévő rendszerben történő keresés továbbra is törölni fogja a nyitott meghívóinkat. A játékosokat, akik elhagynak egy adott szakaszt vagy kirakja őket onnan a parancsnok, nem fogja a kereső ismét abba a szakaszba berakni.

Utoljára frissítve: 2021. január 20. 16:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balek · 2 hónapja
  És most ez volt a legfontosabb ? Más már mind cuki ,hibátlan !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Fejezzétek már be ezt a trollkodást, hogy minden cikk alá bekerül egy ilyesmi poszt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon- · 2 hónapja
   Tudod, pár héttel ezelőtt egy hazzászólásodra azt válaszoltam külföldiül, hogy találó a neved. Akkor ezt Te kikérted magadnak, én pedig kicsit szégyelltem a meggondolatlanságom miatt magam.Köszönöm a feloldozást!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 2 hónapja
   Anya, kezdődik!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  06e3a2237f09b9c32189271617a1db4b · 2 hónapja
  "A rendszer először a mi WTR számunktól max. 500-zal eltérő játékosokat keres. Ha nem talál ilyeneket, fokozatosan kibővíti ezt a korlátot. " Na ezen besírtam,persze nyilván,hogyha vesztes csatát dob a játék,akkor lesz az sokkal több is,mint 500 lefelé,de ha meg nyertest,akkor meg kb ugyan az mint amilyen te vagy,vagy max picivel jobb csapattársad lesz! Már megint az a kurva manipulálás,nem hiszem el,hogy nem lehet manipulálás nélkül valamit javítani a játékon! Már mindent irányítanak,a lövedékek repülését,átütését,match making,rng,lepattanás,átütés,most meg jön ez. Ki a fasznak kell egy ilyen hülyeség,inkább ebből az időből csináltak volna valami értelmeset,mert lenne mit javítani! Mellesleg,aki wotozik az single playerezik,mivel minden csata olyan,hogy te vagy,meg az ellenfél,a csapatjáték ha néha összejön,az max a harmadát teszi ki,a többi random.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Newman03 · 2 hónapja
   Ez a megoldás akár lehet a WTR alapján random csata generálásnak.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.