Jelenleg 309 vendég és nincs tag online

2021. január 17. 07:31

[Sandbox] Új játékmód: Order of War

Írta:
(33 szavazat)
76 hozzászólás

Az esemény koncepciója és a mechanizmusa még csiszolás és finomhangolás alatt áll, ezért is várják nagyon a játékosok visszajelzéseit, benyomásait vele kapcsolatban.

Az Order of War két Tier X-es csapat csatája lesz, melyben 7 tankosnak kell majd megsemmisíteni a stratéga járműveit vagy elfoglalni a bázisukat. Egy játékossal - a stratégával - kell majd szembenézniük, akinek meg kell semmisítenie a tankosok összes járművét vagy el kell foglalnia a bázisukat a győzelemhez. A stratéga szövetséges járművek egységeit irányíthatja közvetlenül, az AI (mesterséges intelligencia) segítségével.

A teszthez a következő linken csatlakozhattok: Order of War Sandbox teszt (01.21-01.28)

Szeretnék ha a teszt minél hatékonyabban zajlana le, ezért elkötelezett játékosok jelentkezését várják (értsd: ha már jelentkeztél, tesztelj is). A teszthez azon játékosok csatlakozhatnak, akik legalább egy éve játszanak már a játékkal és van Tier X-es tapasztalatuk is. A fenti link egy előzetes jelentkezés, ami követően ellenőrzik az adatainkat és elbírálják a jelentkezésünket, ami ha pozitív eredménnyel zárul, kapunk egy email egy speciális meghívóval.

Általános leírás

 • A csaták Tier X járművek közt zajlanak.
 • Hát tankos által alkotott csapat száll szembe a stratégával, aki 7 AI által irányított járműnek parancsol majd valós időben. A csata indulása előtt a stratéga védelmi építményeket helyezhez el a csatatéren a javasolt kulcsfontosságú helyeken.
 • Ahhoz, hogy stratégaként játszhassunk, előbb bizonyos számú Hírszerzési jelentést kell összegyűjtenünk sima tankosként játszva az új módban.
 • A csaták akár 15 percesek is lehetnek.
 • A csaták a következő térképeket zajlanak: Mountain Pass, Cliff, Abbey, Steppes és Siegfried Line. Ezek fokozatosan fognak megnyílni. A teszt első napján a csaták Mountain Passon és Cliffen zajlanak majd. A második napon elérhetővé válik Abbey is, a harmadik naptól kezdve pedig az összes térképek kinyílik majd.
 • Stratégaként felülnézetből, a térkép fölött repülve irányíthatjuk majd a járműveinket és ezáltal a csata menetét.
 • A stratégák azonban átvehetik bármelyik járművük felett az irányítást és úgy harcolhatnak vele, mint ahogy a tankokkal szokás.

Célok

Mindkét csapatnak megvannak a saját nyerési feltételei:

 • A tankosoknak meg kell semmisíteniük a stratéga minden járművét az adott idő alatt vagy el kell foglalniuk a bázisát.
 • A stratégának ugyanez a feladata, csak a tankosok tankaival és bázisával.
 • Ha egyik csapat sem teljesíti a feltételeket, a csata döntetlennel zárul.

Fontos: A bázisfoglalási idő nem függ attól, hogy hány jármű foglal. A foglalási idő mindkét csapat számára fixen 1 perc.

Tankosként játszani

A siker érdekében a tankosoknak együtt kell működniük és összekovácsolt csapatként kell fellépniük. Pusztítsd el a stratéga járműveit és vigyázz a rendelkezésére álló védelmi struktúrákkal. Noha ezek az építmények (lásd lejjebb) rengeteg gondot okozhatnak, megsemmisítésük nem szükséges a végső győzelem eléréséhez.

Függetlenül attól, hogy a tankosok nyernek-e vagy sem, a csapat Hírszerzési jelentéseket kap, amik speciális fizetőeszközként szolgálnak az eseményben és szétosztásra kerülnek majd a tagok között. Értelemszerűen ha a csapat győz, több jelentést kap majd. A szétosztás a csata alatt megszerzett alap XP szerint történik majd. Ahhoz hogy stratégaként játszhassunk, Hírszerzési jelentésekre lesz szükségünk.

Stratégaként játszani

A stratéga parancsnoksága alatt hét AI által irányított Tier X jármű lesz. Ezek mindegyike képes önállóan is harcolni, azonban a stratéga hozzáértő parancsai nélkül (támadás, bázis védelem, stb.) nem lesznek től sikeresek.

Védekező építmények

Az Őrtornyok segítenek segítenek nagy távolságból felderíteni az ellenséget, miközben a tankosoknak nem lesz könnyű észrevenni őket.
Fegyverállások tankelhárító gépfegyverükkel sebezhetnek, nagyszerű munkát végeznek a külső modulok kiütésében és nagy veszélyt jelentenek a könnyen páncélozott járművekre is.
Tüzérségi ütegek a szokásos fegyverekhez hasonlóan közvetlen tüzelés alkalmaznak és jelentős károk okozására képesek, lelassítva ezáltal akár a lassabb járművek előretörését is.

Ezen építményeket nem irányítjatjuk közvetlenül, de helyüket a csata kezdete előtt nekünk kell majd meghatároznunk.

Jármű irányítása stratégaként

Járműveinket oda irányíthatjuk, ahová csak szeretnénk. Emellett beülhetünk bármelyik tankunkba, kilépve eezáltal a stratégiai nézetből.

A lényeg: védekező építményeinket jó helyre rakjuk, tankjainkat pedig bölcsen kezeljük és időben adjuk ki számukra az utasításokat.

Egységek javítása és járművek kijelölése

A stratéga a garázsában álló tankokból hozhatja létre az egységét (mind a 7 helyett fel kell tölteni Tier X tankkal). Azonban minden slotnak meg van a maga korlátozása a belehelyezhető jármű típusára vonatkozóan.

A csatában minden jármű egy sorszámmal lesz ellátva, így gyorsan és egyszerűen váltogathatunk majd közöttük az adott szám lenyomásával. Egyszerre több járművet is irányíthatunk, sőt, csoportokba is rendezhetjük őket.

Fontos: Hogy beléphessünk a csatába, mind a hét X-es tankunknak meg kell lennie javítva, legénységgel kell rendelkeznie és lőszerrel is fel kell lennie töltve.

Járművek elhelyezése a csata előtt

A csata eleji visszaszámlálás alatt a stratégának el kell helyeznie a tankjait és védelmi építményeit az elérhető kulcspozíciókban vagy használhatja az automata elhelyezés funkciót is. Ha nem helyeztünk el minden járművet/építményt időben, azok véletlenszerű pozíciókban kezdik majd a csatát.

Utoljára frissítve: 2021. január 18. 07:44
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  06e3a2237f09b9c32189271617a1db4b · 1 hónapja
  Eddig is sejtettem,hogy a wg használt botokat,vagy más néven NPC-ket a játékban,ha nem volt elég játékos,vagy csak simán vesztes meccsre akart kihozni,de most ezt élesben is bevezeti,ez durva! Ha nem lesz elég ember,legalább a botokkal lehet játszani,gondolkodik előre a wg...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  attila.sisák · 1 hónapja
  Lehet esetleg bérelni 10 és tankot? Mert ha valakinek nincs és szeretne játszani a játékmóddal akkor mi van? Szóval jobb lenne ha lehetne bérelni erre a játékra egy 10es tankot
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vadkan03 · 1 hónapja
   Talán húzz ki tízes tankot, és akkor nem kell hőbörögni azon, hogy nem tudsz olyannal játszani, amivel nem rendelkezel. Az ember néha elámul ezeken a felvetéseken.
   Hisz ilyen alapon hadd kapjak már én is Ferrarit, hogy csapathassam a versenypályán, mert nekem csak egy Golfom van.
   Na, jó...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _OlDirty_ · 1 hónapja
    1. az eddigi hasonló módokban lehetett bérelni, ez nem felvetés, hanem jogos kérdés. 2. te hőbörögsz, mert nem tudsz értelmezni. 3. kurva szar volt a hasonlat. Imádom a mai napot, sírok rajtatok
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     VaFec · 1 hónapja
     Ahogy én értelmezem, igenis kell rendelkezned T10 tankkal, tehát nem fogsz kapni bérleti jogot. Ez egy újabb játékmód a normál, ütközet, támadás és nagy csaták módok mellé. Most az, hogy stratéga, vagy a másik oldalon játszol, első esetben 7 T10-es tankra lesz szükség a garázsodban, második esetben elég csak egy.Itt is, mint az utolsó Waffentrager-ben, először sima tankosként játszhasz, ahol pontokat kapsz, és bizonyos számú pont után mehetsz egy stratéga kört, majd ismét tankosként szállhatsz csatába, hogy újabb pontokat kapj.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _OlDirty_ · 1 hónapja
      Csomó minden változhat, az se biztos, hogy kijön egyáltalán. Nekem tetszik mondjuk, de mindig buzerálnak valamit, általába negatív irányba.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vmaxter · 1 hónapja
   Hát szerintem, ha olyan játékosokat várnak akinek van Tier X-es tapasztalata, akkor az azt feltételezi, hogy a garázsban is van X-es tankod. Már ha a teszt időszakra vonatkozik a kérdésed.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 1 hónapja
   Csak a tesztre kellenek olyanok, akik tudnak játszani T10-es tankokkal. Mikor élesben megy majd, jöhet miden 300wn8 45K csatás bot is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    attila.sisák · 1 hónapja
    Tehát akkor lehet bérelni vagy sem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _OlDirty_ · 1 hónapja
     Még nem tudjuk, az infó is olyan béta, mint a csatamód.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 1 hónapja
  Hát igen.Az alap ötlet jónak tűnik.DE megint csak a játékos állomány.A gyerekek képtelenek stratégiázni, taktikázni.Hisz gyerekek.Ide valamilyen tudás limittel kellene csak beengedni a gémereket akkor talán bejönne.Amúgy szerintem ez is megy a süllyesztőbe.Ugyan úgy mint a mai nap.Tragédia itt hétvégén bármiféle játékélményre számítani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maksoo95 · 1 hónapja
   Ha valasztani kene, hogy a csapatom 15 eves gyerekekbol, vagy 40+os apukakbol alljon, inkabb a fiatalabbakat valasztanam. Minden tisztelettel, a gyerekek jobban taktikaznak altalaban, mivel bennuk azert jobban ottvan a fejlodesi vagy meg a versenyszellem. Az apukak meg melo utan levezetik a feszkot, lonek kettot harmat, aztan jonapot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 1 hónapja
    Csak hogy én nem a 15-16 évesekre gondoltam mint gyerekek.Mert ugye azok már kamaszok.Hanem konkrétan én a 6-8 éveseket tekintem gyerekeknek.Akiket apuci vagy anyuci a gép elé rakott addig sincs vele baj.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 hónapja
   "Az alap ötlet jónak tűnik.DE megint csak a játékos állomány.A gyerekek képtelenek stratégiázni, taktikázni."Nana, ismerek 10 éveseket akik simán agyonverik az anyukájukat Heroes III-ban!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Clutch · 1 hónapja
   800as átlag sebzésekkel tier8ban mondjuk befognám a pofámat... xd
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pönge99 · 1 hónapja
   Már megint csak a gyerekek :_D Kezd kicsit vicces lenni... Tán egy bolond tankos apuka van jelen?Gondolom ön profi és a fameben játszik nap mint nap
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _OlDirty_ · 1 hónapja
    Gondolom ön nem tudja, hogy a FAME a WG európai riggelt klánja. Meg kit érdekel? Tagfelvétel: 5 darab 10-es meta tank. Mi az a meta? Nem vicces, egyébként, inkább siralmas, hogy kiskancsó Minecraft hősök itt bénáznak pár Youtube-os videó után. Várjuk a kontrát a gyerektől.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   reflmix · 1 hónapja
   Az nem lenne hülyeség hogy bizonyos WoT értékelés alatt nem tudja használni az illető ezt a játékmodot. Így talán lenne értelme, és megérné gondolkodásra hajlamos emberekkel játszani, nem pedig idiótákkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU · 1 hónapja
  Egy kis C&C vagy Panzers egy kis wottal. Sztem jó lesz. Főleg, hogy szűrve lesz a nép, mert kell hogy legyen a garázsodban 7 db tier X-es. Mindenesetre kipróbálom az tuti
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Toib86 · 1 hónapja
   Igen , és mindenki majd arra hajt ,hogy legyen tier 10-es tankja minél több.Miért kell ezt tier 10-be rakni , tier 6-8 nem lenne jobb?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _OlDirty_ · 1 hónapja
    A goldspam világában, ahol skill4 fél éves feliratkozás után privátban tol neked büntetlen cheat modpack letöltő linket, sajna ez nem menő.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 hónapja
     húúú, aszt nekemis átkűlte és tényleg jóféle! áttok lőni falon, mindenlővés ammórak, csak repkednek a toronyok egész nap. win8-am is felment 500-ről 4500-ra! ajállom neked is, párdócsit simán megér. és van benne feketefüst kiszűrő mód is és azfontos!!!!!!!!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tylerthegod · 1 hónapja
     Kitalálom mi a kedvenc emojid: 🤡🤡🤡🤡🤡
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     marcus.aurelius · 1 hónapja
     Micsoda? Ezt honnan veszed?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _OlDirty_ · 1 hónapja
   Azt nem írta, főleg ezzel a "Translate" fordítással, lehet kapod/bérelheted a 10-eseket, majd kiderül. 10-es tapasztalat? 10 éves gyerekeknek, faszán szűrve lesz ez is...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Moonmike13 · 1 hónapja
  Wot keverve egy kis RTS-sel és egy kis tower fortress-szel

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.