Jelenleg 255 vendég és egy tag online

2021. január 13. 06:55

[Szuperteszt] Legénység 2.0 információk

Írta:
(57 szavazat)
131 hozzászólás

Most bemutatunk néhány részletet is az új rendszerből, hogy kicsit Ti is véleményt alkothassatok róla.

A jelenlegi legénységek nem lesznek automatikusan átkonvertálva az új rendszerbe, ezt kézzel kell majd végrehajtani minden tanknál, egy minden tag alatt ott lévő "Legénységi tag átalakítása" gombbal. Ezt nem kötelező végrehajtani, de hiányában a régi perkek nem fognak működni, kivéve a 6. érzéket, ami viszont mindenki számára elérhetővé válik és nem igényel majd külön skill pontokat.

Átalakításkor, attól függően, hogy az egyes legénységi tagok hány skillel rendelkeznek, kapunk egy parancsnokot, akinek külön előrehaladási szintje lesz. Összesen 75 előrehaladási szint van és ugyanennyi skill pont. De hogy milyen átváltási számokkal történik meg a konvertálás, azt egyelőre még nem tudni. A fejlesztők egy régebbi nyilatkozata szerint 5 képesség elég lesz a maximális legénységi szint eléréséhez.

A parancsnok teljesen új skilleket sajátíthat el. A fejlődésnek csak 5 ága van, 2 végsővel mindegyiken. Egy végső skill akkor nyílik meg, ha 30 skill pontot beletolunk az adott ágba, de ekkor választanunk kell majd a kettő közül. Minden skill 10-es szintig nő. Így a legénység maximális kiszintezésével 7 skillt 10 ponttal és 1 skillt 5 ponttal választhatunk majd ki vagy a pontokat szétoszthatjuk saját belátásunk szerint akár anélkül, hogy a skilleket maximumra húznánk. Sajnos nincs még teljes lista a skillekről és a végső skillekről. A szintezett skillek szerkeszthetőek vagy visszaállíthatóak, az összes befektetett pontot visszakapjuk ekkor, azt azonban még nem tudni, hogy ez a művelet ingyenes lesz-e vagy sem.

A parancsnok neve és fényképe a korábbiakhoz hasonlóan megváltoztatható lesz. Továbbá, ahogy eddig is, 1-től 5-ös szintig free XP-vel is fejleszthetjük őt. Hogy mennyi XP kell a maximális szinthez, még nem tudni, de egy képen az látszódott, hogy a 75-ös maximális szinthez 238.140 free XP vagy 1.190.700 legénységi XP kell majd.

Minden parancsnokhoz legfeljebb 4 instruktor választható ki (15., 30., 45. és 65. szintnél). Az instruktorok általában olyan egyedi legénységi tagok lesznek, mint Buffon, Chuck Norris vagy a Hóleányok. Ők egy bónuszt is kapnak képességeikhez, ami instruktoronként egyedi lesz (pl. +2 skill pont a javításhoz). Emellett minden instruktor bónuszt ad a legénységi XP-hez.

Az instruktorokat három osztályba sorolhatjuk. Minél magasabb osztályú egy instruktor, annál több képességet és tapasztalatot kap a legénység. Például a 3. osztály +2 skill pontot ad a kijelölt tagnak és +10%-ot a legénységi XP-hez. A 2. osztály viszont már +3 pontot ad és +20% XP-t. Hogy az első osztály mennyi bónuszt ad, még nem tudni.

Az instruktorok toborozhatóak, de nem a legjobb paraméterekkel rendelkeznek. A  toborzáskor kiválaszthatjuk a kívánt skill bónuszt is.

A parancsnok legfeljebb három szintezett tankot tanulhat meg kezelni, ugyanazon nemzet kiválasztott osztályából, beleértve azt a tankot is, amiben a legénység éppen ül.

Új slotok a legénység 15. és 45. szintjén nyílnak (vagy 750 aranyért). A legénység veszteség nélküli kiképzése egy további tankra 750 aranyba kerül majd (teszt). -10% XP veszteséggel 500.000 kredit az ára, míg ingyen is megtehetjük ezt, de akkor -30% XP-t veszítenek a legénységi tagok. Ilyen esetben a parancsnok összes skillje is vissza lesz állítva és újra kell azokat majd osztani. Így egy jó instruktorral kiegészített legénység három tankba is beleülhet majd a kiválasztott nemzet kiválasztott osztályában. Tehát, például az Object 140 legénysége kiképezhető a T-62A-ra és a K-91-re is egyben, már ha a beállított skilleket elfogadjuk mindegyik tankon. Ez azért elég nagy piros pont.

És akkor az utolsó újítás. Attól függően, hogy milyen skillek és végső skillek (ultimates) vannak beállítva a legénységnél, az épp aktív perkek megjelennek majd a célzó felületen. Ez megkönnyíti majd az egyed skillek működésének megértését is.

A fentekkel kapcsolatban rengeteg megválaszolatlan kérdés maradhatott bennünk, de a válaszokra várnunk kell a következő Sandbox-ig.

(a kép csak illusztráció)

Utoljára frissítve: 2021. január 13. 08:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 hónapja
  Édes jó ég, megint egy egyszerű jól működő dolgot váltanak le egy kiforratlan és kiegyensúlyozatlan katyvaszra... Idézzünk tehát
  1. "A parancsnok legfeljebb három szintezett tankot tanulhat meg kezelni, ugyanazon nemzet kiválasztott osztályából, beleértve azt a tankot is, amiben a legénység éppen ül."
  2. "Tehát, például az Object 140 legénysége kiképezhető a T-62A-ra és a K-91-re is egyben, már ha a beállított skilleket elfogadjuk mindegyik tankon. Ez azért elég nagy piros pont."
  Ez alapján az orosz nemzetben van 3 olyan tank 10-es szinten, amibe be tudom tenni a legénységet - ezzel szemben pl. a csehszlovákoknál csupán 1 van, hacsak be nem teszem 9-es és 8-as szintű tankokba. Ebből következhet, hogy az orosz nemzetnél sokkal könnyebben és gyorsabban fejlődhet a legénység abban az esetben, ha több tankkal is szeret valaki onnan játszani. Eközben a másik oldalon, ha én nem akarok a csehszlovák ágon több tankkal menni, mert én onnan csak 1-et választottam ki, akkor sokkal lassabban fogok fejlődni vagy kénytelen leszek sokkal többet menni azzal az 1-gyel, vagy esetleg ha mégis választok az ágról és használom is azokat, akkor is lassabb lehet a haladásom, mint az oroszoknál, mert nem 10-es tankok lesznek...HÁT PIROS PONT ÁM A....
  ELMENNEK A BÚSBA MOST MÁR TÉNYLEG... :
  1. Kiegyensúlyozatlan MM 2. Csaló játékosok 3. Arty és kerekes probléma
  EZEKRŐL KIABÁLNAK NEKTEK MÁR ÉVEK ÓTA B___G DE TI LE SE SZ__JÁTOK A TITEKET MÉG TÁMOGATÓK VÉLEMÉNYÉT ÉS MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS NEKTEK JOGOSAN FELTETT KÉRDÉSRE CSAK MELLÉBESZÉLÉSSEL REAGÁLTOK! SZÉGYEN VAGYTOK
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 1 hónapja
   "Ebből következik, hogy az orosz nemzetnél sokkal könnyebben és gyorsabban fejlődhet a legénység abban az esetben, ha több tankkal is szeret valaki onnan játszani, miközben a másik oldalon, ha én nem akarok a csehszlovák ágon több tankkal menni"


   logikai baki: egyszerre csak egy tankkal tudsz játszani.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 hónapja
    Nem látok ebben logikai bakit, mert ha magamból indulok ki, akkor nem szeretek sokszor 1 tankkal játszani, legfőképpen 1 napon. A meglévőeket, amiket kifejlesztettem, azokat szeretem leszorzózni, amikor van időm és nem igazán szeretek úgy játszani, hogy csak 1-et használok nagyon sokszor. Így tehát ha 1 adott napon játszok 15 csatát, akkor az esetemben sok különböző tankon oszlik szét a csata.

    Szóval nincs ebben semmilyen logikai baki, csupán részedről egy elhamarkodott és téves következtetés - más néven logikai baki, ugyanis visszaidézem magamat:
    "Eközben a másik oldalon, ha én nem akarok a csehszlovák ágon több tankkal menni, mert én onnan csak 1-et választottam ki, akkor sokkal lassabban fogok fejlődni vagy kénytelen leszek sokkal többet menni azzal az 1-gyel..."
    Legalább értelmeznéd azt, amit a másik írt, mielőtt pont te böfögsz be valami logikátlant...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 1 hónapja
     Azért logikai (matematikai!) kérdésbe belekeverni, hogy nem szeretsz ugyanazzal a tankkal menni többször kérdést belekeverni, az nagyon erős. Egy csatától pontosan ugyanannyit erősödik egy legénység függetlenül attól, hogy az 1 vagy 3 tankon lehet használni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 hónapja
      "Eközben a másik oldalon, ha én nem akarok a csehszlovák ágon több tankkal menni, mert én onnan csak 1-et választottam ki, akkor sokkal lassabban fogok fejlődni vagy kénytelen leszek sokkal többet menni azzal az 1-gyel..."
      Másodszor is belinkeltem a gyengék és a te kedvedért akkor, amit elsőre írtam. Ez egy általános megfogalmazásnak egy része volt, ami után persze hozzátettem pluszként a saját privát gyakorlatomat "IS", miután reagáltak nekem. Te az előző személyhez hasonlóan szintén nem a szövegkörnyezetem egészét, hanem annak egy kivett mondatát veszed ki az egészből, amely alapján te is logikailag kérdőjelezel, holott pontosan ugyanazt a hibát követed el, mint az első reagáló, azaz logikátlanul következtetsz, mégpedig azért mert mindent feltételesen fogalmaztam, azaz, semmilyen tényleges dolgot nem írtam le, csupán fikciót.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 hónapja
     aham. az. és csak egy legénységed van/nemzet?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Rylian_Shina · 1 hónapja
      a csehekhez pl csak egy legénységem van nekem is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jordan · 1 hónapja
  Csak nekem néz ki úgy hogy a wg vezetői direkt teszik tönkre a játékot?(persze ez sem mai probléma már de talán itt jön ki a legjobban)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 1 hónapja
  Remek! Basszunk szét felesleges komplikálással egy rég óta jól működő bevált és érthető rendszert, csak így tovább! Az MM meg "jóvanazúgy" hogy mi a 14 tomatora kapunk az ellenségnél 6 kéket sötét zöldekkel kiegészítve, ilyenkor már látja az ember a vissza számolásnál hogy vereség lesz, lehet nyomni a tippeket mekkora mértékű zakó lesz éppen... Lepereg a prémium fiókom, és eladom a picsába, elég volt ebből a szarból...

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.