Jelenleg 370 vendég és 2 tag online

2021. január 13. 06:55

[Szuperteszt] Legénység 2.0 információk

Írta:
(52 szavazat)
130 hozzászólás

Most bemutatunk néhány részletet is az új rendszerből, hogy kicsit Ti is véleményt alkothassatok róla.

A jelenlegi legénységek nem lesznek automatikusan átkonvertálva az új rendszerbe, ezt kézzel kell majd végrehajtani minden tanknál, egy minden tag alatt ott lévő "Legénységi tag átalakítása" gombbal. Ezt nem kötelező végrehajtani, de hiányában a régi perkek nem fognak működni, kivéve a 6. érzéket, ami viszont mindenki számára elérhetővé válik és nem igényel majd külön skill pontokat.

Átalakításkor, attól függően, hogy az egyes legénységi tagok hány skillel rendelkeznek, kapunk egy parancsnokot, akinek külön előrehaladási szintje lesz. Összesen 75 előrehaladási szint van és ugyanennyi skill pont. De hogy milyen átváltási számokkal történik meg a konvertálás, azt egyelőre még nem tudni. A fejlesztők egy régebbi nyilatkozata szerint 5 képesség elég lesz a maximális legénységi szint eléréséhez.

A parancsnok teljesen új skilleket sajátíthat el. A fejlődésnek csak 5 ága van, 2 végsővel mindegyiken. Egy végső skill akkor nyílik meg, ha 30 skill pontot beletolunk az adott ágba, de ekkor választanunk kell majd a kettő közül. Minden skill 10-es szintig nő. Így a legénység maximális kiszintezésével 7 skillt 10 ponttal és 1 skillt 5 ponttal választhatunk majd ki vagy a pontokat szétoszthatjuk saját belátásunk szerint akár anélkül, hogy a skilleket maximumra húznánk. Sajnos nincs még teljes lista a skillekről és a végső skillekről. A szintezett skillek szerkeszthetőek vagy visszaállíthatóak, az összes befektetett pontot visszakapjuk ekkor, azt azonban még nem tudni, hogy ez a művelet ingyenes lesz-e vagy sem.

A parancsnok neve és fényképe a korábbiakhoz hasonlóan megváltoztatható lesz. Továbbá, ahogy eddig is, 1-től 5-ös szintig free XP-vel is fejleszthetjük őt. Hogy mennyi XP kell a maximális szinthez, még nem tudni, de egy képen az látszódott, hogy a 75-ös maximális szinthez 238.140 free XP vagy 1.190.700 legénységi XP kell majd.

Minden parancsnokhoz legfeljebb 4 instruktor választható ki (15., 30., 45. és 65. szintnél). Az instruktorok általában olyan egyedi legénységi tagok lesznek, mint Buffon, Chuck Norris vagy a Hóleányok. Ők egy bónuszt is kapnak képességeikhez, ami instruktoronként egyedi lesz (pl. +2 skill pont a javításhoz). Emellett minden instruktor bónuszt ad a legénységi XP-hez.

Az instruktorokat három osztályba sorolhatjuk. Minél magasabb osztályú egy instruktor, annál több képességet és tapasztalatot kap a legénység. Például a 3. osztály +2 skill pontot ad a kijelölt tagnak és +10%-ot a legénységi XP-hez. A 2. osztály viszont már +3 pontot ad és +20% XP-t. Hogy az első osztály mennyi bónuszt ad, még nem tudni.

Az instruktorok toborozhatóak, de nem a legjobb paraméterekkel rendelkeznek. A  toborzáskor kiválaszthatjuk a kívánt skill bónuszt is.

A parancsnok legfeljebb három szintezett tankot tanulhat meg kezelni, ugyanazon nemzet kiválasztott osztályából, beleértve azt a tankot is, amiben a legénység éppen ül.

Új slotok a legénység 15. és 45. szintjén nyílnak (vagy 750 aranyért). A legénység veszteség nélküli kiképzése egy további tankra 750 aranyba kerül majd (teszt). -10% XP veszteséggel 500.000 kredit az ára, míg ingyen is megtehetjük ezt, de akkor -30% XP-t veszítenek a legénységi tagok. Ilyen esetben a parancsnok összes skillje is vissza lesz állítva és újra kell azokat majd osztani. Így egy jó instruktorral kiegészített legénység három tankba is beleülhet majd a kiválasztott nemzet kiválasztott osztályában. Tehát, például az Object 140 legénysége kiképezhető a T-62A-ra és a K-91-re is egyben, már ha a beállított skilleket elfogadjuk mindegyik tankon. Ez azért elég nagy piros pont.

És akkor az utolsó újítás. Attól függően, hogy milyen skillek és végső skillek (ultimates) vannak beállítva a legénységnél, az épp aktív perkek megjelennek majd a célzó felületen. Ez megkönnyíti majd az egyed skillek működésének megértését is.

A fentekkel kapcsolatban rengeteg megválaszolatlan kérdés maradhatott bennünk, de a válaszokra várnunk kell a következő Sandbox-ig.

(a kép csak illusztráció)

Utoljára frissítve: 2021. január 13. 08:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 4 napja
  Csőpályásítva visszatérő régi mapok új fejlesztésként beállítva. Felszerelések 2.0, Legénység 2.0. Képezd újra goldért. Ha nem akarod választani, nem fogod tudni a régieket használni. Miközben 2-15-ös csaták mennek zsinorban...Mi jön még? Menjenek a fenébe!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kovacsisti69 · 4 napja
   Ezek olyan sötétek hogy a NEGRÓ világít a pofájukban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 4 napja
  Ahogy nézem a legénység 2.0-át nem csodálom, és teljesen megértem a programozó/fejlesztő kifakadását. És igen, ez 99%, hogy a W.G.-től újra csak a pénzbeszedés/arany vásárlás-t szeretnék növelni, a sok szerencsétlen meg a jobb eredmény reményében el fog költeni több ezret akár dollárban is. Programozóként nagy kihívás, szinte biztosra veszem, hogy ha ki fogják adni, a bugok-zúgolódás miatt vissza kell vonniuk az egészet. Személy szerint nekem nem tetszik ez az egész.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 4 napja
  "Tehát, például az Object 140 legénysége kiképezhető a T-62A-ra és a K-91-re is egyben"Lehet más már írta, bocs előre is, de elég fáradt vagyok, hogy átnyálazzak 3 oldal hozzászólást. Ezt úgy kell érten, hogy pl az IS-7 be meg már nem lehet majd akár áttenni őket, és csak azt a 3 tankba használhatom? Mert ép arra gondolok, ha mind a 3 tankot eladom, akkor mit csinálok a legénységgel ha már elég fejlett, de nem tudom máshova felhasználni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 4 napja
   Átképzed vagy büntetéssel használod, mint most is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 4 napja
    Köszönöm válaszod.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 4 napja
  Valahogy ez a tervezet nekem nem érte el annyira az ingerküszöbömet, mint másokét. Szerintem nem oszt nem szoroz, hogy lesz-e 2.0 vagy sem + ilyen kezdeti fázisból nem lehet messzemenő követeztetéseket levonni. Abban 100% biztos vagyok, hogy a játékélményt megdobja majd a patch, hiszen a fejlesztőcsapat kiváló referenciával rendelkezik idáig is. Global pontosság nerf, arty stun, EBR 75+105, 8-as Progetto buff, komplett 1.0-ás okádék: eddig is kiváló munkát végeztek, miért ezt rontanák el?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5 · 4 napja
  Remélem nem lesz ennek is olyan kibaszás a vége mint a felszereléseknek, amellett hogy a meglévő cuccaim fele mehetett a kukába 10x annyiba kerül most felszerelni a tankjaim (a véges számú, pénzért vehető leszerelő készlet megintcsak lehúzás). Ráadásul az első slot egy csomó multifunkciós tankot hátrányba hoz, beszorítva őket a wg által megálmodott szerepkörbe.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 4 napja
  Na jó, elég volt, tudja valaki a WG elnök címét? Majd én lerendezem ezt a témát! Leállítom ezt a projectet, és szépen átküldöm ezt a sok unatkozó fejlesztőt pályákat gyártani! Garantálom hogy minimum 4 fog jönni havonta! Ideje a kezembe venni a sorsukat!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 4 napja
  Nagyszerű!
  Nagy nehezen letöröltem minden parancsnokomròl ezt a 6. èrzèk nevű fogykos lámpát, mert szètidegelt ès elvonta a figyelmem a játèkròl a folyamatos villogása ès visítása, erre ezt a szart alap tulajdonságkènt beteszik. Remèlem letilthatò lesz!
  A többi perket meg leszarom, haszontalan, kamu az összes, ezèrt csakis az álcát húzom ki minden tankomra, főleg az artikra ès a hevykre!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 3 napja
   "Levágtam", hogy mi a szándékod. Be akarsz kerülni a szilveszteri válogatásba. A legtöbb féle emote kategóriába esélyes is vagy!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SilverFox · 3 napja
   @judged for President
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 4 napja
   Szóval szerinted ami jelzi, hogy spoton vagy az egy szar??????? Na ne bassz fel!!!!!!Ez a képesség minden tankra alap!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 4 napja
   Nincs olyan mod most sem ami kiszedi a hatodik érzéket. A modok pont arra gyúrnak rá, hogy még figyelemfelkeltő legyen. Meghosszabbítják az égő hangját 15 seccel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   M8csavar · 4 napja
   Az arty-ra nem hülyeség. Van amikor éltet ment egy darabig (amikor már nagyon keresnek) és ad még egy lövésre időt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 4 napja
  Elég nagy baj, hogy a med legénysége megy majd a heavykhez lightokhoz, artykhoz, TD-khez mert minden tanktípushoz más skillek kellenek. Ugyanott vagyunk akkor hogy egy tank = egy legénység. A Tiger 2 nem jó a skorpióban vagy a fekete bulldogban. Akkor mégiscsak marad minden egy tankban. Max az obi140/430 váltást tudod kihasználni. Na meg a másik, hogy egy nemzetes ágaknál szintén nem tudod kihasználni ugye. Az lenne a reális, ha a medeknek legénységét lehetne ültetni egy nemzeten belül több helyre, tehát tank típus függvényében.

  A másik. Ha jól értem egyetlen parancsnok fog mindent IS csinálni. Ő sajátít el minden képességet, tehát ha kidögleszti az arty a tőltőt vagy a lővészt akkor nem fog szétugrani a célkereszt, mert mindezeket a parancsnok csinálja, míg a többi csak nézi. Viszont ha a parancsnok fordul fel, akkor leáll az egész tank, mert a vezetéstől kezdve a töltésig mindent az a szerencsétlen tud csak, hiszen ő sajátít el mindent a többi csak beugrott közmunkába. Jól értem?

  Végül ott van a fejlesztés. A kép alapján összesen 10 féle képességet lehet megtanulni 2 féle szinten és ezt egyetlen ember csak a parancsnok végzi, érti https://i1.wp.com/thedailybounce.net/wp-content/uploads/2020/12/Devs-QA-2020-4.png?resize=1024%2C576&ssl=1 Egy skill 1millió legénységi XP és akkor még van 9?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 4 napja
   A második bekezdésre reagálva: sehol nem ír ilyent. Valószínűleg úgy csinálják meg, hogy csak a töltési skilleket üti ki, nem a teljes crew-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 4 napja
   "A parancsnok legfeljebb három szintezett tankot tanulhat meg kezelni, ugyanazon nemzet kiválasztott osztályából, beleértve azt a tankot is, amiben a legénység éppen ül."

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.