Jelenleg 435 vendég és nincs tag online

2021. január 13. 06:55

[Szuperteszt] Legénység 2.0 információk

Írta:
(54 szavazat)
130 hozzászólás

Most bemutatunk néhány részletet is az új rendszerből, hogy kicsit Ti is véleményt alkothassatok róla.

A jelenlegi legénységek nem lesznek automatikusan átkonvertálva az új rendszerbe, ezt kézzel kell majd végrehajtani minden tanknál, egy minden tag alatt ott lévő "Legénységi tag átalakítása" gombbal. Ezt nem kötelező végrehajtani, de hiányában a régi perkek nem fognak működni, kivéve a 6. érzéket, ami viszont mindenki számára elérhetővé válik és nem igényel majd külön skill pontokat.

Átalakításkor, attól függően, hogy az egyes legénységi tagok hány skillel rendelkeznek, kapunk egy parancsnokot, akinek külön előrehaladási szintje lesz. Összesen 75 előrehaladási szint van és ugyanennyi skill pont. De hogy milyen átváltási számokkal történik meg a konvertálás, azt egyelőre még nem tudni. A fejlesztők egy régebbi nyilatkozata szerint 5 képesség elég lesz a maximális legénységi szint eléréséhez.

A parancsnok teljesen új skilleket sajátíthat el. A fejlődésnek csak 5 ága van, 2 végsővel mindegyiken. Egy végső skill akkor nyílik meg, ha 30 skill pontot beletolunk az adott ágba, de ekkor választanunk kell majd a kettő közül. Minden skill 10-es szintig nő. Így a legénység maximális kiszintezésével 7 skillt 10 ponttal és 1 skillt 5 ponttal választhatunk majd ki vagy a pontokat szétoszthatjuk saját belátásunk szerint akár anélkül, hogy a skilleket maximumra húznánk. Sajnos nincs még teljes lista a skillekről és a végső skillekről. A szintezett skillek szerkeszthetőek vagy visszaállíthatóak, az összes befektetett pontot visszakapjuk ekkor, azt azonban még nem tudni, hogy ez a művelet ingyenes lesz-e vagy sem.

A parancsnok neve és fényképe a korábbiakhoz hasonlóan megváltoztatható lesz. Továbbá, ahogy eddig is, 1-től 5-ös szintig free XP-vel is fejleszthetjük őt. Hogy mennyi XP kell a maximális szinthez, még nem tudni, de egy képen az látszódott, hogy a 75-ös maximális szinthez 238.140 free XP vagy 1.190.700 legénységi XP kell majd.

Minden parancsnokhoz legfeljebb 4 instruktor választható ki (15., 30., 45. és 65. szintnél). Az instruktorok általában olyan egyedi legénységi tagok lesznek, mint Buffon, Chuck Norris vagy a Hóleányok. Ők egy bónuszt is kapnak képességeikhez, ami instruktoronként egyedi lesz (pl. +2 skill pont a javításhoz). Emellett minden instruktor bónuszt ad a legénységi XP-hez.

Az instruktorokat három osztályba sorolhatjuk. Minél magasabb osztályú egy instruktor, annál több képességet és tapasztalatot kap a legénység. Például a 3. osztály +2 skill pontot ad a kijelölt tagnak és +10%-ot a legénységi XP-hez. A 2. osztály viszont már +3 pontot ad és +20% XP-t. Hogy az első osztály mennyi bónuszt ad, még nem tudni.

Az instruktorok toborozhatóak, de nem a legjobb paraméterekkel rendelkeznek. A  toborzáskor kiválaszthatjuk a kívánt skill bónuszt is.

A parancsnok legfeljebb három szintezett tankot tanulhat meg kezelni, ugyanazon nemzet kiválasztott osztályából, beleértve azt a tankot is, amiben a legénység éppen ül.

Új slotok a legénység 15. és 45. szintjén nyílnak (vagy 750 aranyért). A legénység veszteség nélküli kiképzése egy további tankra 750 aranyba kerül majd (teszt). -10% XP veszteséggel 500.000 kredit az ára, míg ingyen is megtehetjük ezt, de akkor -30% XP-t veszítenek a legénységi tagok. Ilyen esetben a parancsnok összes skillje is vissza lesz állítva és újra kell azokat majd osztani. Így egy jó instruktorral kiegészített legénység három tankba is beleülhet majd a kiválasztott nemzet kiválasztott osztályában. Tehát, például az Object 140 legénysége kiképezhető a T-62A-ra és a K-91-re is egyben, már ha a beállított skilleket elfogadjuk mindegyik tankon. Ez azért elég nagy piros pont.

És akkor az utolsó újítás. Attól függően, hogy milyen skillek és végső skillek (ultimates) vannak beállítva a legénységnél, az épp aktív perkek megjelennek majd a célzó felületen. Ez megkönnyíti majd az egyed skillek működésének megértését is.

A fentekkel kapcsolatban rengeteg megválaszolatlan kérdés maradhatott bennünk, de a válaszokra várnunk kell a következő Sandbox-ig.

(a kép csak illusztráció)

Utoljára frissítve: 2021. január 13. 08:09
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SilverFox · 9 napja
  A ciprusi "bennfenteseket" semmi más nem érdekli csak a pénz kivét, mára egyértelművé vált, hogy az összes fejlesztési koncepció ebbe az irányba mutat. Ennek vagy a növekvő pénz éhség vagy a csökkenő játékos állomány (aktív és költeni is hajlandó) az oka, egyik sem jelent jót a wot-ot kedvelők számára, már középtávon sem.Mindenki döntse el, mennyit hajlandó még adni a fiúknak, nekem a láda vásár volt az utolsó, nem veszek tovább részt a gold dgiggerek közösségi finanszírozásában. Пока
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 8 napja
   Minden f2p és társai játék arról szól, hogy a készítői, fenntartói, üzemeltetői meg akarnak élni belőle (és lehetőség szerint az átlagnál jobban).Egy másik általam kedvelt játék is hasonló pályaívet jár(t) be (Aion). Ahogy csökkent a játékoslétszám, úgy bővült a "fizetős különszolgáltatások" köre, majd jött a masszív és gyomorforgató P2W. A régi játékosok nagy része elment vagy folyamatosan köpköd, de a kutyát nem érdekli, amíg a bevétel megvan. Vagy 5 éve temetik, mégis megéri a GF-nek, szóval nem halt meg (legalábbis bevételi szempontból). Bár P2W-t (még) olyan szinten itt nem tapasztalok, de valószínűleg itt is a fő cél: amíg van elég tejelő birka, nincs semmi gond. Hogy ki kedveli vagy nem kedveli a játékot, ki bétateszter vagy új játékos, nem számít.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tamas_Horvath · 9 napja
  ez így elsőre elég kaotikus
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 9 napja
   Azt vedd figyelembe, hogy ez nem egy új feature leírása, hanem csak hozzá kapcsolódó hírmorzsák. Eleve szükség van az eddig kikerült Crew 2.0 információk ismeretére.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator · 9 napja
  Ez a komplikalt, osszetett rendszer nem fog segiteni a tapasztalatlan jatekosokoknak, mivel meg annyira sem atlathato mint a jelenlegi.A varhato kovetkezmeny szerintem: ujonc jatekosok pakolasszak a skilleket veletlenszeruen, aztan kesobb rajonnek hogy mindent rosszul csinaltak es ujra osztjak azokat, aki nem akar skillt/perket veszteni meg egy csomo idot, az vesz aranyat.(penztargep csilingel a hatterben)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Atilla/Astolfo · 9 napja
   Ez lenne a lényeg. Költsön minden játékos még több goldot!
   $$$$$$$$$$$$$$
   wg taktik
   $$$$$$$$$$$$$🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNterRichie · 8 napja
    Ha te élnél meg a WOT-ból, nem ez lenne a fő célod?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  krumpli_nudli · 9 napja
  eladom az acc-omat ha ez bejön :-(
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 9 napja
   Akkor kezd árulni, mert nem kérdés, hogy bevezetik vagy nem. Viszlát!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 9 napja
    És ki az úristen fogja megvenni?????? Így is dugig van a játék 2-3000 csatás 43-45% winrates zombikkal.Komolyan mint ha a WG saját maga ellen hozná ezeket a döntéseket.Mondjuk egyrészt örülök neki mert egyre kevesebbet játszom.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Khaled · 9 napja
     Ha jól értem, akkor Te, 2-3000 csata után 60 %-os winrattel, über hupilila játékos voltál . Gratulálok a hozzáállásodhoz ! Veled is csak többen voltunk
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 9 napja
     A WOT acc-oknak van piaca, a tartalmától függően kisebb-nagyobb összegekért elkelhetnek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kovacsisti69 · 10 napja
  Na azért át olvastam 2x de ebben megint csak szar bekenve cukormázzal.Sokat gondolkodom de egyre jobban az az érzésem hogy el kell felejteni ezt a játékot is.Behozták a -25% rmg-t mert a +25% nem igen tapasztalom,szétbaszták a fejlesztési ágakat minden nyomorult agyhalott pillanatok alatt eléri a 10 tiert.szét nerfelik a tankokat az mm is undorítóan szar, de ez nem elég most a legénységet is szétbasszák.Hajrá WG előbb utóbb csak a fejlesztők fognak játszani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   I Am Damocles · 9 napja
   Van egy rossz hírem! A fejlesztők sohasem játszottak a játékkal,mert ha megtették volna,tudnák mekkora szar! De így sajnos nem látják!

   WG kérdezi a játékosoktól: Szeretitek a mákos,porcukros szart?
   Játékosok: Fújj,dehogy!
   WG válasza: Akkor egyétek meg mák és porcukor nélkül!
   Na itt tart jelen esetben a játék fejlődése,de ha így haladnak,később lesz lekváros verzió is,ugyan ezzel a körítéssel!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ReszElek · 10 napja
   "előbb utóbb csak a fejlesztők fognak játszani"
   Tévedsz, ők sosem játszottak ezzel a játékkal, és nem is fognak. Ez a balance team tagjaira meg hatványozottan igaz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 10 napja
  Úgy is bevezetik ha kell, ha nem. Lehet itt találgatni, hogy milyen lesz, de sok értelme nincs. Majd ha megtapasztaljuk, akkor látunk tisztán úgy is. Addig csak megy találgatás meg a fikázás/seggnyalás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nos76_ · 10 napja
  Nem lehet hogy inkább a VEZETŐSÉG 2.0 kelenne ki adniuk?? Játékos barát kiadásban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  torta.karoly · 10 napja
  Nyugodtan elvehetik a 10 skilles legényeimet, 2 skillnél többnek úgy sincs sok haszna, így legalább hátha lesz valami értelme is nekik.+ az összes artit is kötörölhetnék, ahogy vannak és boldog ember lennék
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _tothjanos_ · 9 napja
   Mondjuk a jelenlegi skill rendszerről sincs még felületes ismereted sem a kijelentésed alapján! Te vagy a prototípusa annak a játékosnak, aki nem érti hogy tudták kilőni úgy, hogy az ellenfél könnyűi már nem élnek, csak látótávban egy heavy van és az üresnek vélt helyről meg szétszexuálnak a csííííííííí...terek! Rohaggggyanakmeg!
   Ennek tükrében nem vágom mi alapján fikázod a tervezetet függetlenül attól, hogy jó lesz-e/kaki....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    torta.karoly · 9 napja
    értő olvasás 5-ös, gondolom a suliban is hasonló jó teljesítményed volt
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_ · 9 napja
     A készülékedet nézd át alaposan!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.