Jelenleg 346 vendég és 5 tag online

2021. január 11. 07:00

Lootbox statisztikák 2021

Írta:
(25 szavazat)
45 hozzászólás

A következő statisztikák kizárólag az orosz szerveren nyitott ládákon alapulnak és értelemszerűen csak megközelítő számok:

 • Hogy bármilyen Tier VIII-as tankot nyissunk egy nagy ládából, annak esélye hozzávetőlegesen 1,94% volt.
  • GSOR 1008: 0,59%
  • ISU-152K: 0,59%
  • Bisonte C45: 0,42%
  • Bourrasque: 0,34%
 • Bármilyen Tier VI tank esélye 10,30% volt.
 • Bármilyen tank esélye 12,25% volt.
 • Bármilyen 3D stílus esélye 5,76% volt.
 • A 3D stílusok esélyét minden mástól elkülönítve számolták. Kaphattunk prémiumot és 3D stílust egy ládából, a stílusok azonban nem ismétlődhettek és az új stílusoknak nem volt prioritásuk a régiekkel szemben.
 • Minden 50. kinyitott ládában egy garantált epic elem volt (VIII-as tank vagy 3D stílus) - ez a szabály csak Kínában volt érvényben.
 • A legtöbb arany az újévi ládákból esett (804/láda), az összes kompenzációt is figyelembe véve.
Utoljára frissítve: 2021. január 11. 14:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Amper91Hun · 15 napja
  Ja illetve a ládábkól összegyűlt aranyból az LT 432 lightot is megvettem, amit nem bánok, mert piszok fun kis jószág legjobb mikor pattanak róla még a td-k is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Amper91Hun · 15 napja
  Akkor nagy mázlim volt, mert az összes kisebb tankot kinyitottam, illetve két tier 8. is, mindezt 25 ládából. Mondjuk két éve, nem volt szerencsém, szóval ideje volt, ha már fizettem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robert_07 · 15 napja
  Nekem beadta az osszes premium tankot kb. 36 ladabol, plusz 2 skin-t illetve eleg aranyat egy Somua SM-re. Az első 11-es dobozbol esett Bisonte, Gsor, Isu meg 1 skin, illetve a T78. Utana mar csak aranyra mentem meg skinekre, sajna 2 skint adott, tobbet nem. Plusz a Bourrasque jött még, nekem osszessegeben bejott. 😉
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pilmus · 15 napja
  December elején azt lehetett olvasni, hogy 8,4% esély van a 3D stílus vagy prémium 8-as nyitásra és nem Fortuna kegyeiről beszéltek. Ha jól emlékszem, merthogy már törölték. Messze nem volt baráti a statisztikában összevonni ezt a két dolgot. Majd vásárláskor szembesülni azzal, hogy tele vagy már 3D stílussal, de a prémnyóctank nem jön Erre mondja Kohn bácsi hogy "Ügyes, nagyon ügyes".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 15 napja
  A tavalyihoz képest én minden szempontból visszafogottabbnak éreztem az egészet. Kevesebb arany jött vissza mint vártam, a tankok számomra csalódást okoztak, az ünnepi festésekhez is rengeteg ötös dísz kellett, volt olyan ötös díszem, amit ötödik próbálkozásra se adott be, nem is lett meg az összes festés, bár nem ez zavar, hanem az, hogy ezeknek a megszerzését is egy kínszenvedéssé tette a wg. Mindentől függetlenül még mindig a karácsonyi ládák érik meg a legjobban, csak személy szerint nem éreztem a wg részéről azt a nagyvonalúságot, hogy igen, költöttél, de én is kompenzálok bőven.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ynnegaf · 15 napja
   Igen, én is úgy éreztem, hogy idén visszafogottabban adta a jóságot a láda. Eleve a nyitható tankok kínálata sem volt olyan izmos, mint mondjuk tavaly. Eleve csak 1-2 olyan példány akadt az idei kínálatban, ami ilyen must have kategóriának nevezhető. Másrészről meg nem is nagyon potyogtak azok a tankok olyan sűrűn, hogy legalább az alacsony szintűek arany kompenzációja ellensúlyozza azt, hogy amúgy normál szinten aranyat és prém napot jóval vérszegényebben mért.
   Emellett a díszítés is valóban jobban igényelte a dekorációk felhasználását. Bár papíron kevesebb díszből állt a gyűjtemény, de több egyéb dologra is el lehetett, néha kellett költeni az összegyűjtött díszeket, így a hóangyalokra, Chuckra, ha az ember úgy érezte, hogy kevés a képessége a küldetésének teljesítéséhez (nekem ezért sem lett meg a 10. szint Chucknál, mert a 3k sebzést egyszer sem sikerült összehozni), plusz a tavalyi gyűjtemény is mintha több shardot követelt volna, mint egyel korábban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled · 15 napja
   A 40 V-ös dísz tényleg kemény volt egy nem sokat érő festésért ! Nagy ládák nélkül gondolom senkinek sem lett meg egyik sem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Miklós · 13 napja
    Én sportot űzök - már 2. éve - hogy nem veszek semmit, ellenben megpróbálok minden kis dobozt begyűjteni a napi akciókból és így végigvinni az ünnepet. Nos jelentem, idén 1 gyűjteményt sikerült kimaxolni egyetlen fillér elköltése nélkül (azaz nagy dobozok nélkül), továbbá 12.29-re megvolt a X-es szint és 50% (azaz mind a 4 gyűjtemény 72-es). Ha érdekes, akkor megosztom a stratégiát, már 2. éve jól működik :-). (Az igazi szemétség az volt, amikor az utolsó 2 napon adott be 1-1 nagy díszt a 4-ből, szóval mind a 4-et meg kellett vennem shardokért).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    I Am Damocles · 15 napja
    Én egy deka forintot nem fizettem ládákért,de minden nap megcsináltam a chuck és másik ládás küldiket! Nekem 2 festés meglett,a pandás és a csillagos bolygós. De az igaz,hogy éppen ki tudtam sajtolni,úgy hogy 90 kristályom maradt csak meg! Részemről is úgy érzem,hogy nem fair,hogy pl az utolsó pár napon 20-25 küldetés ládákból,ha egy új díszt nyitottam,ami még nem volt meg,már jónak számított,volt hogy a töredék készítő gép antiduplikátor nélkül 5x ugyan azt a díszt adta,amikor már csak 1 hiányzott,szóval végig szopatott,mint ahogyan az RNG és az MM is szokta ebben a retek játékban! A wg fosnál a karácsony nem a szeretet ünnepe,hanem a lehúzásé. Ezért nem is támogatom egy forinttal sem az ilyen ünnepi dolgokat,mert ők ezeket szépen meglovagolják,hogy tömjék a zsebüket,olyanok mint a rossz politikusok eggyel adnak,kettővel elvesznek!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     nem_vagyok · 15 napja
     Mer' Gyúrcsány jobb vót'?
     Bocs nem bírtam ki hogy, ne süssem el ezt a mém mondatot, de ha sértő, akkor töröljétek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 15 napja
  Jò kis lòvè van ebben a lop-boxban...

  Nekem mondjuk mindegy, azèrt is járok inkább kaszinòba(miután a mocskok betiltották a kocsmai nyerőgèpeket), mert ott többször nyerek, mint random csatát a wotban!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miafenelegyen · 15 napja
  3 doboz decemberben, 25 most januárban. A 3-ból az ISU-152K, a 25-ből a C45, és a GSOR, plusz a "saláta". Szóval a többszörösét visszaadta a kifizetett összegnek. Erre már tudom mondani, hogy THX WG... A tavalyi 75 (a 2019-es, januárban) nem volt ilyen szerencsés a tankok szempontjából. Persze az árát az is visszahozta bőven. Ebben nincs okom panaszra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi · 15 napja
  Én naggyából 75 ládát vettem összeségében megérte kb 40k gold 80 nap prém borosq 152k trashante gsor szval jött minden 🙂

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.