Jelenleg 350 vendég és nincs tag online

2021. január 11. 07:00

Lootbox statisztikák 2021

Írta:
(25 szavazat)
45 hozzászólás

A következő statisztikák kizárólag az orosz szerveren nyitott ládákon alapulnak és értelemszerűen csak megközelítő számok:

 • Hogy bármilyen Tier VIII-as tankot nyissunk egy nagy ládából, annak esélye hozzávetőlegesen 1,94% volt.
  • GSOR 1008: 0,59%
  • ISU-152K: 0,59%
  • Bisonte C45: 0,42%
  • Bourrasque: 0,34%
 • Bármilyen Tier VI tank esélye 10,30% volt.
 • Bármilyen tank esélye 12,25% volt.
 • Bármilyen 3D stílus esélye 5,76% volt.
 • A 3D stílusok esélyét minden mástól elkülönítve számolták. Kaphattunk prémiumot és 3D stílust egy ládából, a stílusok azonban nem ismétlődhettek és az új stílusoknak nem volt prioritásuk a régiekkel szemben.
 • Minden 50. kinyitott ládában egy garantált epic elem volt (VIII-as tank vagy 3D stílus) - ez a szabály csak Kínában volt érvényben.
 • A legtöbb arany az újévi ládákból esett (804/láda), az összes kompenzációt is figyelembe véve.
Utoljára frissítve: 2021. január 11. 14:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Fejes Dávid · 1 hónapja
  Ki a faszt érdekel hogy mennyi ládát vettek úristen de legalább értelmes dologra költenék ezt a pénzt nem 1 láthatatlan ajándékra amit nem kézben kapsz hanem a játékban.Én nem azt mondom hogy ne vegyél nekem mind1 hogy veszel vagy sem de figyelj itt írjátok hogy 150 ládát vettem hú ha most megy a nagyzolás 75 láda 30 ezer forint 150 láda 60ezer forint az a pénzt inkább elköltöm értemes dolgokra nem pedig ilyen szarra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 1 hónapja
   Most jó páran mondhatnák azt neked, hogy ki a faszt érdekel véleményed... De tényleg, mi volt a célod ezzel az egésszel? Amit egyébként írsz egyrészt érthető, de ugyanakkor álszent és teljesen feleslegesen is tetted. Mindenkinek megvan a maga értékrendje, amely szerint az életben cselekszik, költekezik. Csak mert te haszontalannak tartod azt, hogy valaki erre költ, nem jelenti, hogy más számára is az... Az életben sokféle olyan dolog van, amiről azt gondolják, ártalmas, felesleges vagy bármi hasonló. Ott van pl. a cigi, alkohol... nekem felesleges, másnak fontos... de semmi jogalapom lehülyézni valakit, mert mondjuk naponta 1 doboz cigire költi a pénzét, amikor őneki az fontos. Neked sincs jogalapod másokat bírálni abban, hogy mire költ pénzt. Egyébként is, ez egy World of Tanks fórum, ahol sok fizetős játékos van - én is - ha neked derogálnak ezek a dolgok, mit keresel itt és egyáltalán minek regisztráltál?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   M8csavar · 1 hónapja
   Van akinek erre is jut, másra is költ és még jótékonykodik is. Mindenki csak leírja, hogy a szerencsejátékon nyert vagy sem. Nekem pl. örömöt okoz a ládanyitogatás (az életben sok más mellett).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zserrbo · 1 hónapja
  Amíg veszik az embereke ezeket a ládákat, meg a prémiumot sosem fogják érdekelni a WG-t az 5-15 és társai csaták.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fejes Dávid · 1 hónapja
   Én se vettem ládát ez egy nagy buziság hogy költsék az emberek a pénzt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szentelit · 1 hónapja
  Idén 150 ládát vettem a tavalyi 125hőz képest. Minden kiesett egyszer, illetve 68000 arany meg 7m ezüst és 110+ nap prémium. Tavaly is hasonló volt, az utolsó 8-as tank itt is az utolsó 3 láda egyikéből esett. Idén probálok nem 40millió ezüstöt és 50k aranyat elcseszni a black marketen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kexzsolti · 1 hónapja
   Megy a nagyzolás!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gyaluskiraly · 1 hónapja
  Ám nem tudom ki hogy vagytok vele de nekem idén nagyon jól adta a lootboxos dolog. 2x 75 skatulyát vettem, akadt belőle minden ami kell.
  ISU 152 ám a jó öreg BL10 löveggek nem kérdez, büntet!
  Boroskóla nekem annyira nem jön be, 190 pen elég sovány.

  Olasz heavy pontatlan fostömlő, sokan itt csifténhez hasonlítottátok hát nem tudom tik azt honnan vettétek mert köze nincs hozzá egy szar szerintem sok OP jó játékos trashanténak hívja.

  GSOR - az igai pay to win élményt ez hozta meg idén, ez egy igazi baszógép. Telelököm full arannyal, beülök a bokorba aztán hugyozom keresztbe a "heavy" tankokat 400 méterről. Délelőttös műszak után tökéletes választás csillelgetni, 1-2 üveg sör mellett. 40 sec reload alatt meg gyors elszívok egy cigit xddddd
  Nyitottam még ilyen pöcsköszörű 6os tankokat is, azokat nem próbáltam, t8-10ben mogzok inkább mostanában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 hónapja
   Nem rosszak azok a pöcsköszörűk, Pl a T78 az egy jobb Hellcat,szeretem,a GSORba nem kötelezö az arany,anélkül használom te full gold cheater.. A Bisontét meg ha nem tudod használni,akkor jobb ha törlöd a wotot
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rohamnyuszi
   • Moderátor
   · 1 hónapja
   Ilyenkor érzem igazán, hogy hiba volt elengedni a tanári pályát...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Moderátor
    · 1 hónapja
    Tényleg szükséged lenne bétablokkolókkal és xanax-szal tömni magad, hogy túléld a napot?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 hónapja
   Ám nem tudom te hogy vagy vele, de ha telelököd full apcr-rel a GSOR-t és az neked nem lenni súlyos fogyaték, akkor mé' nem lököd tele a Buraszkot full arannyal, hogy a 360-as löveg ne kérdezzen, hanem büntessen? Így azzal is keresztbe fogod hugyozni a "heavy" tankokat a pöcsköszörű 6-os tankokról nem is beszélve. Igai baszógép lesz az is műszak után (de lehet műszak előtt is) főleg ha csak t8-10ben mogzosz. És még egy gyors cigit se kell elszívni a reload alatt xddddddd. Jókat lehet vele csillelgetni vágodcsótány.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BudaiD · 1 hónapja
   GSOR-os bekezdés akkor is működik, ha állandó délelőttös az ember, vagy csak ha 2 vagy több műszak van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pindzsin · 1 hónapja
   "Trashante. Oké. Ha valami nem brutál OP hanem egy kicsit balanszolva van a normál szinthez akkor az már szar.GSOR. Telelököd full APCR-el, de lefogadom nincs meg vele a 2k átlag dmg. Akárhányszor szembejön egy GSOR mindig full APCR-el lő rám de értelmes átlagot tartani nem tud vele. Érdekes hogy nekem még nem volt szükség a prémskulóra, mégis tartom vele a 2k+ átlagot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Moderátor
    · 1 hónapja
    Engem meglep, hogy általában goldot szórnak a GSOR-rel és a Bourrasque-val is, tök mindegy, hogy T6-os vagy T8-as tankban ülök. Az ember azt gondolná, hogy prémtankkal farmol az átlagpolgár, ráadásul a francia csoda normállal is működik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 1 hónapja
     Ha kompetitív akarsz lenni, akkor muszáj. Szerintem én az a tipusu játékos vagyok, aki csak akkor lő goldot prém tankban, ha már naaaaagyon muszáj. Példának okáért: a legutóbbi 703 II-ben csak akkor került terítékre a HEAT, ha +2 tier volt. Ellenben jól el voltam a Sima APCR-el is. Viszont a 8-as Chieftain vagy a ma befejezett Defenderben képtelen vagyok sima lőszert lőni. Előbbiben azért, mert annyira szar a gunja, hogy minden sebzés számít, utóbbi meg annyira ótvar rossz tank, hogy ha fixen sebezni akarok vele, akkor muszáj goldozni. Kb olyan mint a BC volt régen, hogy vagy közelre mész és oldalba lövöd APCR-el vagy töltöd a HEAT-et és bízol benne, hogy nem fordul oldalra a tank. Defi meg nem épp a mobilitásáról híres...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Black_Sheep_01
      • Moderátor
      · 1 hónapja
      Bár a régi lovagi páncélomat levettem, és már néha használok goldot, de a fene se akar kompetitív lenni azon az áron, hogy farmolni kelljen emiatt. Egyetlen tankom van, amit full golddal tolok, a 13-57 (és a Csillagrombolóval is általában HESH-t lövök).
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 1 hónapja
       Ezen nem veszünk össze A jó öreg csillag meg 13-57. Bár még az E-25/T23E3/PantherM10 triót is hozzájuk sorolnám.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 1 hónapja
  Vettem még belépéskor 24-ös magicet. Tankot akartam kapni, de nem jött csak egyetlen Luchs, de még skin sem. Nagyon csalódott voltam és elhatároztam, hogy nem költök többet, habár még akartam volna, de az hogy egy 6-os tank sem jött ez nagyon elkeserítő volt. AZtán játszottam...valahogy nem adta két óra mulva. Nem csoda a játékosok miatt, ezért fél órás szüntetet tartottam, kajáltam. Visszaülve a géphez nem volt kedvem játszani, így nézegettem a streamet. Láttam a sok szép csilli-villi ládát nyílni tankkal és úgy határoztam veszek még 25-öt és láss csodát minden prém tank kijött belőle. Lehet az álló kliensnél most fordult az RNG.

  Kidobta az össze skis tankot, 6-os táras francia, GSOR. Bisonte is jött sorban. A Borrascue megvolt, így azt nem dobta ki. Az ISU pedig kell a kutyának. Így már megérte, mert mondhatni a gold + prémnap tartalmazta a ládák árát mégha nem is tudok velük mit csinálni és a tankok ezen felül ingyen voltak. A Bisonte annyira siralmas, hogy csak azért nem cserélem el, mert szinte minden klienstank megvan. A GSOR ellenben P2W-nek érzem. Szinte folyton csak a Progi,Boros,GSOR trióval játszanék annyira meta. Remélem nem nerfelik le az angol cobrát.

  Akkor még észre sem vettem, hogy az 5-ös díszek futószalagon ugyanazok jöttek. Csak a tankot meg a prém hétet figyeltem, miközben a díszek ha hiszed ha nem 3-4 is ugyanaz volt egymásután. Visszanéztem a videomat. Így festettek az 5-ös díszeim a ládák után este. Szóval a díszek terén elég karcsú volt az idei. Arról nem is beszélve, hogy annyira megemelték az 5-ös díszek számát, hogy kettőt ki sem tudtam a végére rakni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KSA___ · 1 hónapja
  +116 ládából nem adott be kb semmit. 1db 3D skin, ISU, Bisonte és még pár low tier szar
  Botoknak meg szokásosan megadott mindent, akiknek fogalmuk sincs, hogy is kéne játszani. Remélen élvezni fogja a sok 46% wr kőbányait ivó / haszontalan játékos
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ugiatesz · 1 hónapja
   Tiszta röhej vagy.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Clutch · 1 hónapja
   2db 8as tank az semmi xd
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BooK90 · 1 hónapja
   Holnap én is bemegyek a Szerencsjáték Zrthez, és megmondom hogy ba..ák meg. Én itt x-elgetek olvasgatok. Más meg rábök random és nyer százezreket...
   Borzalmas... és még kőbányit is isznak... sőőőt vizet :O
   Kb amit leírtál ennyi értelme van...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 1 hónapja
   Már hallottam ezt az elméletet máskor is. Lehetséges, hogy úgy egyensúlyozza ki a randomot, hogy a gyengéknek adja az erős tankot amivel ők átlagosan teljesítenek, így nem lesz P2W maga a tank. Nem tudom mi igaz ebből.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dávid.demeter · 1 hónapja
  Arról mit lehet tudni ,hogy a kreditbónusz meddig marad meg? Úgy értem az is január végéig mint a Chuckos bónusz, vagy ma annak vége?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   06e3a2237f09b9c32189271617a1db4b · 1 hónapja
   Január végéig aktív marad az addig megszerzett bónusz,még akkor is ha a fádat leszedted nullásra 11-e előtt!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Okynawa · 1 hónapja
    nekem már nincs credit bonusz, és nem szedtem le a fát
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     vaskereszt · 1 hónapja
     azokra atankokra ad csak bónuszt amelyik benne van valamelyik slotban, szóval, van az csak értelmetlen
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     06e3a2237f09b9c32189271617a1db4b · 1 hónapja
     De ott van a kredit bónuszod,csak azokra él,amiket a kék slotba raksz tier V- tier x-ig. Ha maxos volt a fád,akkor 38% plusz creditet kapsz azokra,amik a slotban vannak,azt szerezted meg a tízes fával! Na ugye,hogy ott van a bónusz.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dávid.demeter · 1 hónapja
      Hát magyarán megmondva "prémtank" lesz a tech trees tankokból ha beteszed a slotba..körülbelül annyit érsz el
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hifimumus · 1 hónapja
  75 ládát vettem, 2x25-2x11-1x3 leosztásban. Ezzel ca 35k huffal toldva a wg bevételét. Conq GC skin és a GSOR kivételével mindent beadott.Ca 30k gold, 30nap prém és 3m kredit. Ha mindent összedobok akkor megérte, de nem vagyok túl boldog. Az 5ös díszeket a dobozokból durván rosszul adta, volt hogy 4egyforma esett ki. 25 varázslatos ládából 9különböző lett csak. Vett dobozokkal is csak 2+1festésem lett. Igaz volt kis ládám amiben 2db 5ös volt. Láttam olyant is a yt-on, hogy 62.lára adott 1 t8at és 1t6os lett aban a 75ös pakkban. Volt akinek 25ből se t6-ot, se t8-at nem adott. Igaz nekem a kis fiókomra 3ból adott 1 boroskólát. Tavaly jobb volt a számíze a végén...

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.