Jelenleg 292 vendég és 2 tag online

2021. január 6. 07:00

[1.11.1] Nyilvános teszt szerver

Írta:
(27 szavazat)
27 hozzászólás

Elindult az 1.11.1-es verzió nyilvános teszt szervere, lássuk miket próbálhatunk ki rajta:

Olasz nehéz tankok

Az 1.11.1-gyel egy új olasz heavy alágat kapunk, mely a VI-os P.43 bis után ágazik le és négy tankot tartalmaz.

Az új ágat a VII-es Carro d'assalto P.88 nyitja, ami egy átmenet a közepes és a nehéz tankok között, vagyis játékmenete még inkább a közepes tankokéhoz hasonlítható.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Őt követi a VIII-as Progetto CC55 mod. 54:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Majd a IX-es Progetto C50 mod. 66:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Végezetül a X-es Rinoceronte:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Ha nincs még kifejlesztve VI-os szintig az olasz med águnk, itt az ideje ráfeküdni kicsit, hisz van még rá némi időnk.

Az összes olasz nehéz tank remek univerzális ágyúval és ágyúsüllyedéssel rendelkezik. Dinamizmusukkal és manőverezhetőségükkel is képesek elkerülni az ellenséges tüzet, ahelyett hogy a páncéljukat használnák.

Legegyedibb jellemzőjük azonban, a VIII-as szinttől elérhető módosított autoújratöltő mechanizmussal ellátott ágyújuk. Ez a mechanizmus az olaszok meglehetősen átlagos alfa sebzését és DPM-ét igazi előnnyé képes kovácsolni, rendkívül sokoldalúvá és dinamikussá téve ezen tankokat a csatatereken.

Fejlesztett autoújratöltő mechanizmus

A normál autóújratöltő mechanizmusnak van egy trükkös (kellemetlen) tulajdonsága: ha tüzelünk mielőtt a következő lőszer betöltődne, az egész folyamat újraindul. Ez a tulajdonság korlátozza némileg a taktikánkat és komoly döntésekre kényszerít minket: lővük és elveszítünk egy már betöltés alatt lévő lőszert, vagy kihagyjuk a sanszot és megvárjuk hogy a következő lőszer is teljesen betöltsön, hogy így már két lövéssel boldogítsuk az ellent.

A fejlesztett mechanizmus azonban megszünteti ezt a döntési kényszert. Mikor úgy lövünk, hogy a következő lőszer még betöltés alatt van, akkor az kap egy töltési bónuszt. Minél kevesebb idő van hátra a betöltéséből, annál nagyobb lesz a bónusz is.

Az újratöltési bónusz az újratöltés után el kezd halmozódni, ezt a négy speciális indikátor egyike mutatja nekünk. A második indikátor azt jelzi, hogy elértük a 16%-os újratöltési bónuszt, míg a harmadik 33%-nál kapcosl be. A lőszer betöltése előtt 2 másodperccel megjelenik a negyedik indikátor is, mely azt jelzi, hogy elértünk a maximális 50%-os újratöltési bónuszt. Az utóbbit egy speciális értesítő hang is tudatosítja majd bennünk.

Végeredményben ez a bónusz kompenzálja majd a részleges töltésekre fordított időt, és megtakarítja nekünk a különböző taktikai döntésekre fordítot értékes másodperceket.

Szakasz 2.0

Ez gyakorlatilag egy fejlesztett szakasztárs kereső rendszert takar, melynek segítségével már nem csak a barátlistánkon szereplő játékosok között kereshetünk magunk mellé szakasztársakat.

Az "Új szakasz" gombbal játékosokat hívhatunk meg, ahogy eddig is. A szakasz bármely üres helyét feltölthetjük azonban a "Játékosok keresése" opcióval. Ez utóbbi használata azonban törli az összes nyitott meghívónkat, erre oda kell majd figyelni.

Különféle szűrési paramétereket is megadhatunk a játékos keresőben: kívánt Tierek, engedélyezett/letiltott hang chat, stb.

Az új rendszernek hála láthatjuk majd csapattársaink kiválasztott tankjait a garázsunk jobb oldalán, a saját tankunk mellett, minden testreszabási elemükkel felszerelve. Ez az opció letiltható a menüben.

Mikor keresünk egy játékost, figyelembe kell venni annak járműveit, lejátszott csatáinak számát, és ami legfontosabb, a WTR besorolását is.

A dinamikus szakaszok továbbra is elérhetőek, illetve a szakaszok utáni XP bónusz is érvényben marad. Ha van egy játékos aki prémium fiókkal rendelkezik a szakaszban, akkor a szakasz minden tagja extra kreditben részesül.

Interfész fejlesztések

Az új verzióban már bekapcsolhatjuk a proxy-spot kört is a kistérképen (ez az a távolság, amin belül mindenképp felspotolódunk, ahogy az ellenfél is).

A sérült modulok kapnak egy javítási visszaszámlálót a jelenlegi csík helyett, így már pontosan tudhatjuk hogy mikor javul meg az érintett modulunk. Az előző opcióhoz hasonlóan ez is vezérelhető a beállításokban.

Emellett miután beléptünk a játékba, a kliens emlékezni fog a szerverre amit válaszottunk és legközelebb automatikusan azt jelöli majd ki.

Utoljára frissítve: 2021. január 6. 08:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 4 hónapja
    Nekem megvan az olasz prém heavy, de annyira nem hatott meg. Nyilván új ez a töltési mechanizmus, de hogy azt figyelje valaki, hogy mikor érdemes lőni, hogy gyorsabban betölts, háááááááááát...... nem tudom. Mindenesetre lehet érezni, a dpm-en, ha nem figyelsz hogyan használd a löveget, akkor alig sebzel. Szerintem vannak a játékban sokkal könnyebben és nagy dpm-mel rendelkező tankok. Én inkább feléjük hajlok. Azoknál nem kell figyelni, hogy kapj bónuszt a töltéshez.Ott a wz-111 5a, s.conq., vagy épp a t57, ami ugye úgyszintén táras.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ddk466 · 4 hónapja
    Sziasztok azt lehet tudni mennyi XP kell a P. 43 val hogy ki lehessen fejleszteni a az új ág első tankját?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.