Jelenleg 193 vendég és 2 tag online

2021. január 6. 07:00

[1.11.1] Nyilvános teszt szerver

Írta:
(27 szavazat)
27 hozzászólás

Elindult az 1.11.1-es verzió nyilvános teszt szervere, lássuk miket próbálhatunk ki rajta:

Olasz nehéz tankok

Az 1.11.1-gyel egy új olasz heavy alágat kapunk, mely a VI-os P.43 bis után ágazik le és négy tankot tartalmaz.

Az új ágat a VII-es Carro d'assalto P.88 nyitja, ami egy átmenet a közepes és a nehéz tankok között, vagyis játékmenete még inkább a közepes tankokéhoz hasonlítható.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Őt követi a VIII-as Progetto CC55 mod. 54:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Majd a IX-es Progetto C50 mod. 66:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Végezetül a X-es Rinoceronte:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Ha nincs még kifejlesztve VI-os szintig az olasz med águnk, itt az ideje ráfeküdni kicsit, hisz van még rá némi időnk.

Az összes olasz nehéz tank remek univerzális ágyúval és ágyúsüllyedéssel rendelkezik. Dinamizmusukkal és manőverezhetőségükkel is képesek elkerülni az ellenséges tüzet, ahelyett hogy a páncéljukat használnák.

Legegyedibb jellemzőjük azonban, a VIII-as szinttől elérhető módosított autoújratöltő mechanizmussal ellátott ágyújuk. Ez a mechanizmus az olaszok meglehetősen átlagos alfa sebzését és DPM-ét igazi előnnyé képes kovácsolni, rendkívül sokoldalúvá és dinamikussá téve ezen tankokat a csatatereken.

Fejlesztett autoújratöltő mechanizmus

A normál autóújratöltő mechanizmusnak van egy trükkös (kellemetlen) tulajdonsága: ha tüzelünk mielőtt a következő lőszer betöltődne, az egész folyamat újraindul. Ez a tulajdonság korlátozza némileg a taktikánkat és komoly döntésekre kényszerít minket: lővük és elveszítünk egy már betöltés alatt lévő lőszert, vagy kihagyjuk a sanszot és megvárjuk hogy a következő lőszer is teljesen betöltsön, hogy így már két lövéssel boldogítsuk az ellent.

A fejlesztett mechanizmus azonban megszünteti ezt a döntési kényszert. Mikor úgy lövünk, hogy a következő lőszer még betöltés alatt van, akkor az kap egy töltési bónuszt. Minél kevesebb idő van hátra a betöltéséből, annál nagyobb lesz a bónusz is.

Az újratöltési bónusz az újratöltés után el kezd halmozódni, ezt a négy speciális indikátor egyike mutatja nekünk. A második indikátor azt jelzi, hogy elértük a 16%-os újratöltési bónuszt, míg a harmadik 33%-nál kapcosl be. A lőszer betöltése előtt 2 másodperccel megjelenik a negyedik indikátor is, mely azt jelzi, hogy elértünk a maximális 50%-os újratöltési bónuszt. Az utóbbit egy speciális értesítő hang is tudatosítja majd bennünk.

Végeredményben ez a bónusz kompenzálja majd a részleges töltésekre fordított időt, és megtakarítja nekünk a különböző taktikai döntésekre fordítot értékes másodperceket.

Szakasz 2.0

Ez gyakorlatilag egy fejlesztett szakasztárs kereső rendszert takar, melynek segítségével már nem csak a barátlistánkon szereplő játékosok között kereshetünk magunk mellé szakasztársakat.

Az "Új szakasz" gombbal játékosokat hívhatunk meg, ahogy eddig is. A szakasz bármely üres helyét feltölthetjük azonban a "Játékosok keresése" opcióval. Ez utóbbi használata azonban törli az összes nyitott meghívónkat, erre oda kell majd figyelni.

Különféle szűrési paramétereket is megadhatunk a játékos keresőben: kívánt Tierek, engedélyezett/letiltott hang chat, stb.

Az új rendszernek hála láthatjuk majd csapattársaink kiválasztott tankjait a garázsunk jobb oldalán, a saját tankunk mellett, minden testreszabási elemükkel felszerelve. Ez az opció letiltható a menüben.

Mikor keresünk egy játékost, figyelembe kell venni annak járműveit, lejátszott csatáinak számát, és ami legfontosabb, a WTR besorolását is.

A dinamikus szakaszok továbbra is elérhetőek, illetve a szakaszok utáni XP bónusz is érvényben marad. Ha van egy játékos aki prémium fiókkal rendelkezik a szakaszban, akkor a szakasz minden tagja extra kreditben részesül.

Interfész fejlesztések

Az új verzióban már bekapcsolhatjuk a proxy-spot kört is a kistérképen (ez az a távolság, amin belül mindenképp felspotolódunk, ahogy az ellenfél is).

A sérült modulok kapnak egy javítási visszaszámlálót a jelenlegi csík helyett, így már pontosan tudhatjuk hogy mikor javul meg az érintett modulunk. Az előző opcióhoz hasonlóan ez is vezérelhető a beállításokban.

Emellett miután beléptünk a játékba, a kliens emlékezni fog a szerverre amit válaszottunk és legközelebb automatikusan azt jelöli majd ki.

Utoljára frissítve: 2021. január 6. 08:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  turbi72 · 4 hónapja
  Üdv a nyilvános teszt serverre hogy lehet fellépni ?????l?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 4 hónapja
   Game Centerben találod a linket, rámész a Common Test 1.11.1 feliratú linkre, a képernyö jobb oldalán található görgetösávban van, ott megtalálsz minden infót, 17,5 GBnyi adatot fog letölteni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 4 hónapja
  Csak én vagyok olyan béna, hogy nulla aranyam, free XP-m és goldom van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   cobrati84 · 4 hónapja
   Válts szervert
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 4 hónapja
  Itt van még egy érdekes videó a X-es olaszról: https://www.youtube.com/watch?v=FoGFX-0W-kQFőleg a vége érdekes, hogy mit kéne változtatni rajta. Legyen választható többféle ágyú, vagy legyen 2-es a tár benne, a 3 lőszer helyett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   finn95 · 4 hónapja
   Egyébként ilyenen már gondolkodtam.. mondjuk nem többféle lövegen, hanem azon,hogy a wg igazán megcsinálhatná,hogy az emberek döntsék el,hogy milyen karakterisztikája legyen a tankjuknak.. mármint:
   legyen adott minden tanknak a dpmje (az adott löveggel) és had döntsék el a játékosok,hogy (nyilván egy bizonyos range-n belül) mekkora alpha dmg-ük legyen (nyilvánvalóan az újretöltés ennek a függvényében mozogna).. ezáltal sokkal kiszámíthatatlanabbak lennének a tankok és még a meccsek is (szerintem) sokkal érdekesebbek lennének, viszont legalább minden játékos úgy tudná használni a tankokat, ami az ő játékstílusuk
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sityu91 · 4 hónapja
    Ez még inkább ahhoz vezetne, hogy elrugaszkodunk a valóságtól....bár ennek a játéknak már mindegy...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 4 hónapja
  Érdekes ez a mai nap is.Ilyenre sem emlékszem még.11 csatából 7 döntetlen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Shunz · 4 hónapja
   Vajon kiegyenlített lehetett az MM?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  shoghun · 4 hónapja
  Mentem 5-5 kört az új olasz heavy ággal :
  8as olasz heavy: nekem az amx 50 100ra hasonlított, egy kis olasz medes beütéssel. Páncél nulla, tehát úgy kell vele játszani mint a panteraval. Mozgékonyság kiváló, jól lehet vele pozíciót változtatni. A lövedék néha össze vissza száll még teljesen becélozva is.

  9es olasz heavy: szerintem az ág legjobb tagja, közepesen mozgékony, tényleg egy heavy médium keveréke. A páncélt közelről 8asok is simán beverik, hull downba tud működni, de nagyon jól kell forgatni. Csak picit jobb a páncélja, mint a 8asnak. Kipróbáltam mindkét top löveget. Nem érdemes a kisebbet (4 tár) használni, mert érződik a dpm kisebbsége es ugyanolyan pontatlan. Érdemes tehát a legnagyobb loveggel menni, kellemesen lehet használni.

  10es olasz heavy: sokkal lassúbb az előző kettőhöz képest, számomra ez érthetetlen. (60 tpvel egyszerre indultunk es ugyanakkora sebességet értünk el) Ágyúja nehezen használható, mert a legkisebb mozgásra is szarrá nő a célkereszt. A 490-es alfa viszont kellemes. Csak a toronynak van páncélja, de az se mindig működött, egy skorpion g sima lőszerrel simán beütötte a torony elől levő bal oldalán. Ezenfelül van egy gyengepontja, a torony legtetején, középen egy kisebb tumor, na azt bármelyik 8as tank is belövi.

  Mindhárom tankon szellőzés, vert stab, es rot mechanizm volt.

  Összességében a kicsi dpm miatt nehéz ezzel a csata hősének lenni. Itt jegyezném meg, hogy a GOLD, HEAT lőszer eszméletlen lassú, csak közelre lehet használni. A sima lőszernek meg néha kevés az átütése, de ha be van töltve 3, akkor úgysem fogom átváltani a másikra.. Valami hiányzik az ágból. Vagy legyen jó a gyorsasága (leginkabb ez hiányzik, főleg tier10bol), vagy legyen jobb a páncélja(skorpion g ne lőjön már be tornyot szemből), vagy legyenek jobb ágyú statok (legalabb a dispersion ne lenne ennyire szar). De jelenleg egyik sincs, csak az autoreloader feature... én a 9esig elviszem mert az fun volt..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 4 hónapja
  Részletes olasz nehéz tank ág bemutató, és tippek a fejlesztési sorrendhez: https://www.youtube.com/watch?v=E19Tx2fquVw
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wrong_Way_To_Heaven · 4 hónapja
  Az ugye meg van, hogy a legutóbbi pöccsel a prémtankok kreditszorzója 50-ről 10%-ra csökkent (ha jól tudom maradt az 50% legénységi szorzó), emellett a sok hitbug, ghostshell és oldalról lövöd, de leveszi lánccal sztori. Az is feltűnt, hogy a Kukás, vele együtt a Csillagvizsgáló plusz 5mp-es töltést kap/fog kapni (tesztszerveren full alapban 28.76 jelenleg). Oldalról már viszi a HEAT az üregest is, eddig csak az APCR. Az ilyenekről nem szól a fáma... Emellett hardkór módon csalnak a ruszkik, már most, amit majd megvehettek 30 euróért 5 részből álló csaló pakkot. Zseniális!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WGShit · 4 hónapja
   Egy linket dobj már,hogy hol lehet ilyen 30 eurós huncutságot venni!Kíváncsivá tettél...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 4 hónapja
   Nem 10-re, hanem csak 35% körülire ment le a kreditszorzó. A lövedékeltünések pedig a permanens szerverlaggok miatt van, hogy sokan jöttek most advent alatt fel a wg pedig tojik költeni rá. Hogy tisztábategyük ezt is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    cvikliv · 4 hónapja
    Nálam csak 49,5%- ra ment le a kreditszorzó, lehet majd a következő patchel javítják.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 4 hónapja
    Hála a Home Officenak, mostanában nappal olyan laggok vannak hogy na, nálunk konkrétan túlterhelt a net..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rylian_Shina · 4 hónapja
   Érdekes, nekem ugyan úgy hoznak a prémtankok, sőt egyik fv töltésideje sem változik. Tudom, egyedi hópihe vagyok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vaskereszt · 4 hónapja
  Imádom a 8-as prém változatot, de ez a tank nagyon nem jön be jelenlegi formájában.1. Lomha, a végsebessége rendben van de nagyon lassan fordul. 2. Páncélja van is meg nincs is, kicsit olyan e100 érzést kelt bennem. 3. A gunhandling borzalmas, gyorsan céloz és pontos, de ha megmozdulsz nagyon szétesik a célkereszt, és mivel a páncélja nem olyan megbízható, hogy kiállj vele hosszabb időre a csövek elé ezért én ezt hátránynak tartom. 4. A dpm alacsony, egyes lövéssel 14,6 alatt töltesz (szellőzés+bia) ezt kicsit soknak érzem, a 4 másodperces töltést a lőszerek között viszont jónak tartom. Összességében túlbalanszoltnak érzem, nem játszhatatlan de gyenge. Ha a felsoroltak közül valamelyiken csiszolnának kicsit akkor rendben lenne szerintem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 4 hónapja
   Szerintem a bisonte is egy fos a gyenge dpm miatt. A sebessége elvileg max 50, de 40-él többet nem igazán tudtam kihozni belőle. A 10-es verziójában legalább van 490-es alfája, ami egész jó. De ott is a töltési idő borzasztó. No meg 4seces lövések közti idő is sok. pl. T57-nél pont fele, ha jó tudom. Szóval én nem várok nagy csodát az olasz heavyktól. Nem igazán mozgat meg ez az ág engem. De hát kinek a pap, kinek a paplan.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.