Jelenleg 359 vendég és nincs tag online

2020. november 25. 14:53

Object 274a maraton (11.27-12.07)

Írta:
(50 szavazat)
239 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett az Object 274a szovjet VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2020.11.27. 09:00 - 2020.12.07. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a Object 274a árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Ha már az első napon teljesítjük az összes maraton küldetést, akkor 14 napi és 4 kétnapos küldetést lesz módunk teljesíteni.
 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2020. december 8. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  headbang_ · 1 hónapja
  Meglett nekem is a tank, mivel elég vegyes a fogadtatása leírom én is a véleményem. Nem vagyok top játékos, nem is mentem még sokat vele, annak is nagy részét full T8-as meccsekben. Felszerelésnek nekem kötvényes töltésgyorsító és venti, és jutalom forgási mechanizmus van fönt, meg persze pótkaja, ami szerintem egy ilyen prém tankba szinte kötelező mert úgyis visszahozza az árát. Összességében nekem nagyon bejön, de azért tényleg van pár rákfenéje.Ágyú: Ezekkel a felszerelésekkel közelre már kellemesen pontos, távolra viszont muszáj megvárni a teljes szűkülést ami tényleg évszázadoknak érződik, de teljesen beszűkülve a 0.33as pontosság (ezzel a builddel) már elég jó. A pen és a dpm (nálam 2850 körül van) kombója viszont szerintem brutális egy ilyen 8-as medtől, bőven kompenzálja a pontosságot, amit ráadásul kezelhető szintre lehet hozni.Páncél: A torony és az UFP nagyon erős. Be lehet ütni ha kint állsz, de csikicsuki helyzetekben kapáslövésekkel nem nagyon ütik át egész komoly penek se, nyilván a 300+ heat már viszi, de ez azért csak egy 8as med. A -6 fok gundep nem hangzik jónak, de már pont élhető szerintem, bár én kínai tankokhoz vagyok szokva Amire nagyon vigyázni kell, az az oldala. Bármi bárhonnan átüt, lehetetlen szögekből is amikor hulldownban kilátszik, és ilyenkor ez viszi a lőszerrekeszt is gyakran. Ez persze elkerülhető ha full szembe áll az ember, de azért ez egy közepessel nem mindig megoldható, úgyhogy a biztonságos elhelyezés must have(a legénység kompatibilis a T10 orosz medekkel szóval egy jó csapatnak lennie kéne bele elvileg szinte mindenkinél).Mobilitás: Hát igen, az 58 km/h nettó átverés, ez a tank lassú. Lejtőn lehet vele repeszteni, de inkább olyan párducos a mozgása, emelkedő meg a nehéz talaj nagyon megfogja. A forgása viszont ezzel a felszereléssel buli. Az agresszív pozíciókba nem érdemes a meccs elején versenyezni mert cumi lesz, de azért egy flankelést vagy újrahelyezkedést meg lehet vele oldani, nem fogjuk a hajunkat tépni.Egyebek: Az álcája elég jó, nem egy elc de teljesen jól el lehet rejteni ha kell. A 390m alap látótávot (ezekkel a felszerelésekkel 456) nem nagyon tudom mire vélni a WG részéről, az hogy ennek a tanknak ezzel a páncéllal és tűzerővel ilyen szeme van szerintem nettó powercreep. Annak ellenére hogy ez nem egy sniper tank, elég sokat hozzátesz a gép teljesítményéhez.Összességében szerintem megérős tank. Akinek kreditfarmolásra kell annak megéri, mert viszonylag könnyen és hatékonyan játszható gold nélkül is. Akinek meg egy erős 8as prém kell az kötvényes cuccokkal-pótkajával elfedi a gyengeségeit és kap egy hentest. Így hogy jelentős kedvezménnyel vagy akár free be lehet gurítani a garázsba szerintem érdemes is megtenni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 hónapja
  Nekem összességében tetszik a tank. Kellemes. Viszont nyolc meccsből 3x kaptam lőszerrekeszt. Volt, hogy az első bekapott találatra eldobta a tornyát. Picit zavaró.. ..sőt! Jobban belegondolva majd minden meccsen kaptam lőszerrekeszt, de csak háromszor robbant fel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gyaluskiraly · 1 hónapja
  Ám meglett nekem a tank tegnap. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez olyan vérszegénynek tűnik. Nagymeteorral mentünk tegnap szakaszt vele együtt, 45% körüli lett a győzelmi arányunk, 1700 átlag sebzéssel. Higgadt, ügyes fejjel játszottunk pedig egész végig, de valahogy csak nem adta. Legtöbb tank belőtt minket, mi meg csak lőttük a mell éket.
  Szerintem nem ér egy fillért sem a tank, inkább költsétek gádzsikra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gomes · 1 hónapja
   kicsit modositottam ezt a hozzászólást mindenféle felszereléssel variáltam egyedül a modulkibaszás gyakorisága javult.Szerintem nem fogok vele játszani és mindent ki is szedtem belöle,de még nem adtam el ha 8-as prém közepessel akarok játszani akkor már sokkal inkább lansen vagy progetto vagy ha ruszki ,akkor t44-100. sajnos nem okozott nekem kellemes meglepetést.De ettöl még lehet valaki kedvelni fogja. Kevesebb stressz a többi tankkal is böven elég Igazi felüdülés volt ezután a tank után menni két kört a Bretagne Pantherrel
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maksoo95 · 1 hónapja
    bocsi, hogy idetrollkodok, csak jó érzéssel tölt el, hogy amikor straubbazsival próbáltuk tanks.gg alapján kivesézni a tankot (amikor még pletyka szinten volt említve téli maraton tankjaként), valahogy pont erre jutottunk

    A sok okos meg volt győződve az igazáról, hogy ez tier 9-be is op lenne Mi meg szemben az árral kielemeztük, még nagyjából meg is saccoltam, hogy 40-45-tel fog evickélni, aztán 5 mp célzás után mellélő Hát mi voltunk a hülyék.

    Summa summarum: nem akarom mondani, hogy mi szóltunk, de mi szóltunk.

    ui: azért én kötvényes cuccokkal kipróbálom, hátha úgy nem menthetetlenül szar
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 1 hónapja
     No offense, de az az "ár" ami ellen hősiesen küzdöttetek össz-vissz két ember volt. Neked a Witcher jutott, straubbazsi meg egy ismert trollt etetett egy napon keresztül.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      maksoo95 · 1 hónapja
      Az, hogy konkrétan egy-egy emberrel alakult ki a vita, nem azt jelenti, hogy csak ők látták így a dolgokat. Ha visszanézed a cikket, voltak jópáran, akik benézték a mutatókat, a soft statokkal nem foglalkozva.
      A lényegen nem változtat, a tank közelében sincs az eddigi maraton jutalmakhoz
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 1 hónapja
      Micsoda?Etetés volt és nem voltam itt?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 1 hónapja
       Hiányoztál, de jól helyettesítettek .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 1 hónapja
  Hát az olvasottak alapján nem túl bizalomgerjesztő a tank, de azért várok még leírást attól akinek megvan. Köszönöm az eddigieket is. Ma nagyon jól haladtam az AMX 13 57-el így talán lesz kedvem még játszani egy kicsit....bár holnap péntek indul a hétvége....gyanítom nem sok marad ebből az eredményből és a gyors haladásnak is búcsút inthetek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  banderas88 · 1 hónapja
  csak nekem nem jelzi a shopba 90% kedvezményt ? mert el tünt :/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 hónapja
   Be vagy jelentkezve az oldalra?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 1 hónapja
    Nem is látná az ajánlatot, ha nem lenne.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    banderas88 · 1 hónapja
    nem fogyatékos vagyok peersze h be vagyok lépve és nem jelzi ez ki baszás 60% utan el tünt :/ mindegy ugyis ki veszem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • Moderátor
     · 1 hónapja
     Nem feltételeztem. Én be szoktam lenni jelentkezve, de 1-2 hetente ki szokott rakni és akkor újra be kell jelentkeznem. Az volt az ötletem, hogy nem éppen ez történt nálad is, hogy mikor újra nézted, éppen akkor dobott ki és nem figyeltél rá fel.

     Akkor hajrá, sok sikert a finishez!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 1 hónapja
  80-on megvettem ,mert már nem volt kedvem tovább görcsölni.bár nekem ez igy is nagyobb veszteség,mert azt jelenti azért jutottam el eddig mert nem dolgoztam elsöre a 6-os tankok is szarrá lötték a moduljaimat és a motorgyorsitó felszerelés vagy mit használva is lassúnak találom.jó mondjuk lejtön lefelé beindul centurion pattogott a tornyáról. nagyon mást eddig nem tapasztaltam. Egyelöre megy az ámitás elsö 3 csata top tank megy az egymás után 2x löszerrekesz.igy elég elbaszott tank ez.a gold jó lenne,de viszonylag több lövést elkúrok vele egyelöre,amikor távolabb van az ellenfél.még két javitó is kevés bele,ha többen jönnek annyi modult kibaszat a program.1-7-es gyözelmi aránynál az utolsó meccset leszámitva,amikor ételfutárral voltam elfoglalva 2000 átlagdmg-vel abbahagytam a tesztelést....pedig ebböl csak egy csatában voltak 10-es tankok.szuper unicumok valszeg még több sebzéssel barátibb wr-t is összetudnak hozni vele.igy nekem ez is felejtös lesz.thx wg
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 1 hónapja
  Erőteljes égett kuplung szag van itt a cikk alatt.....talán nyissunk ablakot és szellőztessünk:

  Valakinek megvan már a tank esetleg? !Akinek megvan!, tudna róla mondani egy pár szót hogy milyen vele játszani? Az ágyú felett lévő részt mennyire lövik be? Mobilitása érzésre melyik másik tankhoz hasonló? Ágyú célzási ideje, és pontossága milyen? Csak ezért kérdezem mert kezdem elveszteni a lendületemet , jó lenne tudni mennyire éri meg ez a tank.

  Köszi a válaszokat előre is!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 hónapja
   Én csak pár kört játszottam vele haver accján. Eléggé lassan érte el a top sebességet, cserébe a páncél sem igazán akart nálam működni. Inkább mondanám trollnak azt a tornyot, mintsem jónak. Távolról gyakorlatilag egy helyben álló td-t, artyt is misseltem vel.
   Igaz nem játszottam vele sokat, de nem igazán jött át hogy mire való.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 1 hónapja
   18 csata utám, 5+ skilles legényekkel: lassan gyorsul, dombokat nem szereti. a löveg pontatlanabbnak tűnik, mint az értékei alapján kellene lennie, 200m felett ez még rosszabbnak érződik. teste papír, tornya néha trollosan pattint. piszokul modulérzékeny. nem lesz a kedvenc gépem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CheckEngine · 1 hónapja
    Köszi az infót!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 hónapja
     nah, mentem vele pár kört. fejlesztett venti és pótkaja használatával már elviselhető a pontosság. de szűkülés még mindig epic lassú, pedig felraktam minden fejlesztett szűkülés gyorsító cuccot, ekkor viszont a turbo hiánya miatt a tank nagyon lelassult. az a gond ezzel a járgánnyal, hogy nem érzem azt az önbizalmat játék közben mint pl. a progettoban. ez a tank olyan semmilyen, egyszerűen nincvs semmi kiemelkedően jó vagy érdekes benne. mind1. ingyér megérte.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gomes · 1 hónapja
      nálam ahhoz,hogy valamennyire élvezni tudjam ezt a tankot kell vagy 10 perc játékidö egy csatában és mondjuk valamennyire nem egy kockában talán a leglehetetlenebb helyen elhelyezkedö teljes csapat a térképen. ma ha ezzel beléptem,akkor jöttek az 5 perces csaták. gondolom ha nyertünk volna és a rohanásban se lett volna jó a sebessége miatt,de mivel veszitettünk és többször közelharcban 2-3-an jöttek a végén rendre egy lövésezték a moduljaimat ill. minden bekapott találat modul volt. igy még nem lehetett egy rendes végjátékot se összehozni.Szerintem ezen a modulérzékenységen kellene valamit változtatniuk.Leginkább ez baszta fel ennél az agyamat.de még a goldja is elég selejtes talán még simábban beütöm a tankokat gold nélkül.röhejes,hogy a golddal milyen lepattanókat lövök a tankok oldalán is.pedig elég nagy sebességünek is irja a leirásban.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       gomes · 1 hónapja
       ezután a sirám után támadt egy ötletem.nem vagyok annyira képben az uj felszerelésekkel.ez a "modified configuration " nevü cucc mennyit javit a helyzeten ?
       úgy tünik ez bevált a modulokkal kapcsolatban.ezek szerint már igy gyártják le az új tankokat hogy az új felszerelési cikkekre is mindenképp szükség legyen.a célzásgyorsitó talán nem javitott annyit,hogy megérte volna betenni a turbo helyett.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        zics911 · 1 hónapja
        sikerült zavarosan fogalmaznom. vstabra és fejlesztett forgási mechanizmusra gondoltam a szóráscsökkentés alatt, nem a célzásgyorsítóra.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         gomes · 1 hónapja
         mindegy azokat is kipróbáltam ,de túlzottan nagy változást nem érzékeltem .mivel legjobban a modulkiütés idegesitett és betettem ezt a "modified configuration " nevü cuccot,ami végülis úgy tünt bevált utána már csak 2 slot maradt és utána mindig hiányoltam valamit a setupból pótkajával nem próbáltam és nem is tettem bele automatikus javitot,mert prémtankokba a bevétel miatt ezeket amúgysem teszem,ha csak farmolásról van szó.de a felgyorsult játékmenethez úgyis kevés ez a tank,de azért lehet vele meglepetést is okozni.4000 dmg volt a max. amit összesniperkedtem vele és akkor is mellé lött párat . inkább ez vált be vele ,de amikor rohanni kellett az 5 perces csatában a maradékért vagy az ellenfél rohant rám tömegével és menekülni kellett volna jobb poziciókba akkor mindig cumi volt.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          zics911 · 1 hónapja
          pont ez a gondom nekem is vele: prémtankban én sem nagyon használok pótkaját és egyéb drága huncutságot. nélkülük pedig pont farmolásra nem jó a tank.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 hónapja
     azt kihagytam, hogy nagyon lassan szűkül. első csatában peekelős szituban egymás után háromszor lepattanót lőttem egy scorpion g-nek. van egy klántársam, akivel szinte pont egyforma a játéktudásunk, vele szoktam 1v1-ben gyakorolni. az sztem sokat elmond a tankról, hogy egyikünk sem tudta megverni a másikat ezzel a tankkal, ha a másikunknál progetto vagy t44-100 volt. nem mondom, hogy rossz a gép, de 9-10-es csatákban szopatós, mert erőszakosan játszani nem igazán érdemes, kicsit hátulról supportolni pedig a gyenge löveg miatt nehéz.
     ha egyébként is sokat játszol, akkor húzd ki, de ráfeküdni sztem nem érdemes. én pénzt nem adnék érte, max 80-90%-on azt a pár ezrest talán megéri.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      zics911 · 1 hónapja
      ma kipróbáljuk fejlesztett cuccokkal, majd holnap leírom azokkal hogyan viselkedik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 1 hónapja
  csaták közben mások eredményeit a 274a-val vizsgálgatva elég vérszegény tanknak tünik.és ezt akarták kilencesnek ? mások tapasztalata szerint ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Megtorlo · 1 hónapja
   Csalóka mert lehet a jó játékosok még húzzák a maratont de nekem se tűnik annak gondoltam meg veszem kb 80% kedvezménnyel de szerintem inkább veszek belőle ládát.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.