Jelenleg 293 vendég és 4 tag online

2020. november 25. 14:53

Object 274a maraton (11.27-12.07)

Írta:
(50 szavazat)
239 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett az Object 274a szovjet VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2020.11.27. 09:00 - 2020.12.07. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a Object 274a árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Ha már az első napon teljesítjük az összes maraton küldetést, akkor 14 napi és 4 kétnapos küldetést lesz módunk teljesíteni.
 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2020. december 8. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 2 hónapja
  Én olyan kíváncsi lennék, egy unikum játékostól, ha megtudhatnám, hogy hogyan tudnám legyőzni azt a ki@szott RNG. Értem én, hogy tehetség is kell hozzá, de amikor egy pontos ágyú, az istenért nem oda akar lőni ahova én szeretném. Tegnap olyan jó köreim voltak. Egymás seggébe érnek a küldetések, még az egyiknek vége sincs, már jön a következő. Ilyenkor meg úgy megvan terhelve a szerver. Amikor nincsenek még 100 000 játékos-se 84 a pingem, ilyenkor meg 140-150. Igen tudom kicsi a netem, ez ok, de mikor nincsenek sokan hiba nélkül megy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 2 hónapja
  Hát ez tényleg elkezdődött.SAJNOS.Totális agyhalál.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 2 hónapja
  START!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 2 hónapja
  This Soviet medium comes with a 100% crew with Brothers in Arms (as a "zero" perk) and a free Garage slot.
  Azért ez nem rossz még a tank mellé
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  banderas88 · 2 hónapja
  én beteget jelentettem h covidos vagyok 14 nap karatén egyébként kevesebb xp kell mint cs52 az 7 nap alatt meg volt napi 35 csatával szoval ez 5 nap alatt meg lesz ez vicc ingyen 8as tank átlag játékosként
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sityu91 · 2 hónapja
  Okádja ki magából a WG a prémium járműveket. Régen csodaszámba ment 1-1 Löwe vagy T34 látványa a meccsen. Tier 6-8-ig a fele csapat prémium, és most már a kilences szintre is kezdenek belopódzani, ami nem lenne baj, de már erősebbek mint a kifejleszthető társaik. Személy szerint semmi különlegeset nem látok bennük, felőlem akármit betehetnek a játékba (mert ezt teszik, akármit beraknak, amiről csak egy gyerekrajz is készült). Szerintem ideje lenne belátni, hogy a kevesebb néha több, és mással elkezdeni foglalkozni ahelyett, hogy azon gondolkodnának, hogy hogyan lehetne még pénzt kivenni a játékosok zsebéből.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing · 2 hónapja
   Fel kéne már fogni, hogy nem szeretetszolgálat. Ez egy profitorientált vállalkozás, semmi több.
   Amint nem fogja hozni a kitűzött pénzügyi terveket, abban a pillanatban kapcsolják le a szervereket, és a virtuális tankjaidat el is felejtheted.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 2 hónapja
   erre a válasz egyszerű, a wg érzi,hogy az aranytojást tojó tyúkjának már nem sok van hátra, így megpróbál minél több pénzt kisajtolni belőle.. nem véletelnek az ingyen prémium tankok (tank rewards, maratonok), meg a rengeteg jutalom tank az elmúlt pár évben.. ezekkel próbálják itt tartani, vagy visszacsábítani a játékosokat,hogy minnél tovább húzzák.. mondjuk nem tudom miért egyszerűbb szórni az ingyen prémium tankot, mint mondjuk meghallgatni a community-t és kijavítani a játék alapvető problémáit,dehát a wg tudja
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Ez egy üzleti vállalkozás, ami csak a pénzről szól, szóval ne várj változást.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sityu91 · 2 hónapja
    Zoli igazad van, hogy ez egy üzleti vállalkozás, de szerintem az ügyfél akkor elégedett, ha a kedvében járnak valamilyen szinten. Tudod....valamit valamiért.Ha én üzletvezető lennék, meghallgatnám a vevőm igényeit és nem csak azzal foglalkoznék, hogy kenegessem az ingyen kóstoló szendvics katonákat, hátha megveszik a nagy húsost is...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 2 hónapja
     A vevő igényei, aham ez érdekes. Elmondom mik történnek a játékban amikor a WG meghallgatja a vevők igényeit. Csak pár példa és csak pár évre nyúlok vissza, ígérem. 1. balanszolt szovjet tankok úgy általában, ha nem általában akkor meg V4. 2. artyk játékban tartása és folyamatos burkolt buffolása. 3. prémium b@szóTD hadsereg. 4. Olasz med + Leo nerf. 5. Defender. Lehetne még írni a végtelenségig, például a noob többség kedvéért történő állandó bokorírtás már be sem fért a top 5-be. Ennyit arról mi lesz, ha a játékosokat kérdezzük a fejlesztésről, akik többsége minimális összefüggéseket sem látja a játékban és többségük annyi ésszel+ügyességgel van megáldva, hogy az is csoda, hogy reggelente önállóan meg tudja kötni a cipőfűzőjét. És ugye a bevétel nagy része az ilyen játékosoktól származik.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _MrX_ · 2 hónapja
      akik elkezdték játszani annak már 80% abbhagyta és bármit csinál a wg abb hagyta volna így uis úgy is 8 év .... Felnőttek kiöregedtek elunták ennyi . Az újaknak meg más az igényük .Varázs tankok , kék és piros lézer ágyukkal és a többi... Eltelt 10 év és ennyi megváltozott ember és igény egyaránt. Nem lehet minden ugyan az mert már régen vége lenne akkor. Te sem szivesn dolgoznál a 10 évvel ezelőtti fizetésedért....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sityu91 · 2 hónapja
      Na jó, ebben tényleg van valami...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 2 hónapja
    Hát igen.Csak itt az a különbség hogy ha fizetsz is szétszopatják a szádat akkor is.Ez azért elég gusztustalan.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Misibá · 2 hónapja
     Meg is érdemlik! Fizetni egy ilyen pocsék valamiért. 5 évig játszottam vele, de sose fizettem semmiért!!!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 hónapja
      Legyél már híró. mert basztál befizetni egy 3000 ftot egy havi prémiumra, érdekes módon ha lehúzzák a redőnyt te fogsz a legjobban hőbörögni
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Misibá · 2 hónapja
       Mi köze a hősködéshez?! Rég abbahagytam a játékot, ezért biztos, hogy nem fogok hőbörögni!!! Te meg töltsd ott az egész életed!!!!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lol · 2 hónapja
     Lassan eljutunk oda, hogy azért sírnak az emberek, mert ez a játék nem pay to win
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Eddye68 · 2 hónapja
      Ha esetleg rám gondoltál én nem sírok csak szemétségnek tartom.Ha elmész bárhova szórakozni és fizetsz érte hogy jól érezd magad az természetes.Itt nem.Itt ha fizetsz is akkor is megszívatnak.Pedig hát pénz nélkül nem lesz játék.És most nem rrng-ről meg mm-ről beszélek.Csupán játszhatóságról.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 2 hónapja
  Nekem marathonból eddig egyedül a TS-5 lett meg, de mondjuk az úgy hogy 100%-al, nem is kellett rá költenem. Azzal azóta is szívesen játszom.Az utóbbi időben már nem is motivál egy marathon, amióta ilyen magasra tették a lécet.
  Egyedül az zavar, hogy a marathon alatt mindenki frusztrált. Nyerés és játékkényszere van a játékosoknak és az amúgy sem pozitív játékélmény még rosszabb, még lehetetlenebb csaták sorát kapja az ember.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Buzz Lightyear · 2 hónapja
  Először is GL&HF annak aki belevág!Napi kb. 50 meccsel számolva a szükséges idő, plussz a nálam mostanság (főleg ilyen eventek környékén) tapasztalható esti szerver lagg elrettent a kihívástól.Az tavalyi és idei évben a játékban tapasztalható változások iránya amúgy is megváltoztatta a játéhoz való hozzáállásomat. A nehezen kigrindelt 4 db 10-es tankom eladtam (a 9-eseket is), a prém tankjaim maradtak meg tier 7-ig azok a tankok amivel szeretek játszani.Mondhatni hogy csináltam egy Free2Play fenntartható fun accountot magamnak, nem érzem a késztetést arra hogy bármilyen ágat elkezdjek még húzni, ha véletlen ezt fogom tenni akkor is megállok tier 7-nél. Van pár tier 8-as prém amivel tudok farmolni, annál feljebb kedvem sincs játszani, csak álltak a tízesek a sok skilles legénységgel a garázsban, mert a csatákban csak a deficitet termeltem velük.Most a Thunderbolt-ot fogcsikorgatva megcsinálom mert Sherman gyűjtő vagyok, de még ez is ki tud akasztani.Azért hajrá, szorítok mindenkinek aki belevág a grindbe!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 2 hónapja
   Hát apám elég hasonlóan gondolkodunk.Mondjuk én eleve ki se fejlesztettem tier 9-10 et.Megálltam a 8-asoknál.Nem is igen megyek tovább soha.Csak jó csatákat akarok játszani de hát az sajna ritka.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.