Jelenleg 378 vendég és nincs tag online

2020. november 25. 14:53

Object 274a maraton (11.27-12.07)

Írta:
(50 szavazat)
239 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett az Object 274a szovjet VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2020.11.27. 09:00 - 2020.12.07. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a Object 274a árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Ha már az első napon teljesítjük az összes maraton küldetést, akkor 14 napi és 4 kétnapos küldetést lesz módunk teljesíteni.
 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2020. december 8. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 1 hónapja
  Biztos én ülök fordítva a lovon, de örülök az ilyen küldetéseknek.Az xp gyűjtés számomra nem munka, szórakozás. Akinek ez meló, ettől jobban fizető melók vannak. A köztes szintekért a jutalmat megkapom ingyen, úgy hogy csak szórakoztam. Amikor már nem szórakoztat a játék akkor bezárom. Igen, szinte biztos, hogy nem jutok ingyen a tankhoz, de mérlegelhetem, hogy a kijátszott kedvezménnyel megérie. Senki nem tart 152mm-es troll ágyút a fejünkhöz...Ez a nyafogás ment a proginál, a renegadenél, a francia "baracknál" is, mégis rengeteg szaladgál belőlük a virtuális csatatéren.Booster effekt: engem is érint gyakran, de nem valami összeesküvés miatt, hanem egyszerűen el kezdek kapkodni, mert ketyeg az óra, lejár a szorzó...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 1 hónapja
  Nem vagyok über player, de ez a 227 pen 6 fok csőlehajlás nagyon jónak túnik egy 8-as mednél. A tornya is nagyon erős. Kupola szinte nincs is. Elég jónak tűnik. Hol a hiba ebbe a tankba?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 1 hónapja
   A Nerf, amit kap 3 hét múlva
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 hónapja
   Tornya nagyon erős?
   Egy komplett egyenes, 200mm effektív lemez virít full szemből, a löveg felett. Ritka böszme egy weak spot.
   6 fok gun deptől miért nedvesedik a bugyi?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _MrX_ · 1 hónapja
    A böszme gyenge pnt a cső fölött az a kicsit nagyobb rész mint maga a cső? Hát tényleg jó nagy Kiváncsi leszek hányan lövik be ,ajfd kb ammyian mint a löwe kupolát...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bulcsu · 1 hónapja
    szerintem szarkazmusból írta, csak lefelejtette a kappát a 6 fokról a nagy magyar Alföld jutott eszembe a nedves bugyiról meg a síklapúság jele. (Mérnök embereket idézve: "ha azt nem ismered, ott már baj van" )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nooboyhero · 1 hónapja
   sebesség talán, de nekem is okésnak tűnik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  makkosferi1969 · 1 hónapja
  Hát nem tudom ki hogy van vele, de ez már megint csak a lehúzásról szól Egy átlagos játékos csak egy részét tudja megcsinálni. Most a szűz dagiktól tekintsünk el. Megcsinálod a felét mondjuk. Megveheted a tankot egészen pontosan annyiért, amennyibe kerül egy másik 8as prém teljes áron.
  Ki van ám ez a lehúzós téma találva szépen, köcsög banda.
  Küldetések meg adják a szar boostereket amiket normális ember úgysem használ mert amint aktiválod már jön is be a manipulált meccs.Folyamatosan bottom tier, kedvezőtlen pályákon, ellenfélnek bónusz RNG, nektek büntető RNG van. Tegnap 15/14 lose boszterrel Az tetszett legjobban amikor Malinovkán ház mögül lőttek szarrá. Érted? Keresztül a házon.
  Meg persze orosz ám a tank is mi más lenne végülis nincs elég objektum ebben a retek fos játékban, lasasn át lehetne objektumok világának is nevezni. Az összes obj tank egy fizetős OP szar volt mindig is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pindzsin · 1 hónapja
   Hagyjuk már ezt a normális ember úgyse használ boostereket dolgot..... az elmúlt 2 hónapban nem játszottam úgy hogy ne lett volna benyomva kredit/legénységi/freexp boost vagy xp/freexp/legénységi boost kombó. Tudni kéne alap fokon játszani és nem a heavytankot felszerelni álcaháló/periszkóp kombóval és akkor lehet nyerni is. Mindig agyrákot kapok amikor hallom hogy pl egy E75ön aktiválódnak ezek a dolgok amikor megáll a delikvens a meccs végén egyedüli redline camper heavyként......Itt a bizonyiték hogy lehet játszani boosterekkel, csak tudni is kell hozzá.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 hónapja
   Mindig van egy "isten barma" márbocs a mondásért.
   Mi köze a maratonnak ahhoz hogy totál fogalmatlan vagy a játékhoz?
   Ház mögött? Persze!!!!
   Tegyél fel egy replayt, akármibe lefogadom, hogy a fél tankod kilógott, mert amit "nem látsz az nincs".

   Mégis mire gondoltál???
   Hogy a DPD-s futár becsenget Mr. Makkoshoz hogy hozta az egyedi kódot a legújabb maratontankhoz csak tessék otthon lenni?

   Én eddig az összes maratont megcsináltam ingyen, kivéve az utolsó LIST, arra már nem volt időm. Megvettem kb maraton-félláron, ami persze azt jelenti hogy egy 8as tank fullos árát fizettem érte.
   4 lehetőséged van, vagy kiseggeled, vagy megveszed emelt áron, vagy vársz vele egy fél évet és megveszed a prémshopban ha berakják. Vagy leszarod az egészet és tolod az aknakeresőt.
   Válassz amit akarsz, de ne a világot hibáztasd ez a TE DÖNTÉSED.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 1 hónapja
   Soha nem fogom megérteni az efféle gondolkodást ....


   Milyen lehuzásról beszélsz?Ez egy ingyenes játék, játszhatsz ingyen, senki nem kötelez rá hogy vegyél benne bármit is.

   Ja vegülis mekkora tetű a WG hogy rakás ingyen cuccost ad csak játszál a játékkal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 1 hónapja
   szép első komment, nem is tudom honnan ismerős. jah, de!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    makkosferi1969 · 1 hónapja
    Milyen első komment? Valamint benéztél öcsi
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zics911 · 1 hónapja
     mehh, akkor megint tévedtem. hüje egy nap ez, bocsi.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 hónapja
      Elfelejtette a kódot az "igazi" makkosferihez, hát csinált egy új accot.
      Nemár nem rémlik a neve?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       zics911 · 1 hónapja
       dehogynem rémlik. csak próbálom belőle mielőbb kihozni az állatot, hogy minél gyorsabban kiharcolja a már megszokott banhammerjét..
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        makkosferi1969 · 1 hónapja
        Miért gondolod hogy ideges vagyok?Valakivel keversz szerintem
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Silean2
        • Kiképző
        · 1 hónapja
        ne aggódj, nem kell kiharcolni.
        1 acc még belefér, 2-re már figyelek, de egy zsáknyi makkosferenc@freemail.hu és társai után...

        Ennyire hülye nem lehet senki, kivétel ha kezdő troll...Azok meg ugyebár Már csak az a kérdésem @zics, hogy várjam meg a "sikered" vagy álljak elébe?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         zics911 · 1 hónapja
         be vagyok zárva egy multihoz még 3 napra, bukarest szélén. lábam ki sem tehetem innen...én ráérek bosszantani, úgyis unatkozom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 hónapja
   1. Igen, a WG el akarja adni a tankot az átlag játékosnak, a többi csak marketing. Ez nem újdonság, a korábbi maratonoknál is így volt. Ha valaki ennek ellenére tud és akar időt szánni, az megkaphatja ingyen, de ez a kisebbség (ahogy a lootbox-nál tankot nyitók esetében is).

   2. Booster aktiválás utáni csata manipulálás: Három napja napi 4 órát farmolok boosterekkel. nov. 23 - 34/15 (-4), nov. 24. - 34/16 (-2), nov. 25 - 33/23 (+10).
   Beírhattam volna az első vagy a második nap, hogy "persze, aktiváláskor negatív RNG", de ha így van, akkor mi magyarázza a 3. napot? ... esetleg ilyenkor kompenzál a játék? ...
   Több, mint egy éve nem költöttem a játékra, prém napok a küldikből jönnek. Azt figyeltem meg, hogy ugyanannyira hullámzó az MM/RNG/szopóroller/nyerőszéria akkor, mikor fizettem és a fizetett prém fiókot használtam, mint mikor a nyert prém fiókot használom vagy épp semmit és ugyanez igaz a boosterek bekapcsolására vagy nem bekapcsolására is, tehát ritkán egyenletes, főleg hullámzó, hol lent, hol fent és ezek nem feltétlen követik egymást, azaz van úgy, hogy lent-lent-lent-fent-lent-fent-fent-lent-fent-fent...

   3. Malinovkás háznak vannak ablakai. Amúgy ha felraksz replayt, akkor szívesen megnézzük, hogy mi történt.

   4. Idén ez a 3. maraton. Az elsőnél francia, a másodiknál lengyel tank volt, szóval bőven nem csak az orosz megy. Tény, hogy az orosz tankok a legkedvesebbek a fejlesztőknek és talán lejt is picit a pálya ebbe az irányba, de annak még a látszata sincs meg, hogy "csak az orosz". Nézd meg a meta tankokat és láthatod nagyon vegyes a kép.

   5. Elég sok indulat árad a szavaidból, olyan, mintha nem okozna örömöt számodra ez a játék. Ha így van, akkor jobban járnál, ha keresnél magadnak valami mást, mert annak nem sok értelme van, hogy leülsz a gép elé és felidegeled magad.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 1 hónapja
  Sok sikert mindenkinek, aki belevág!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 1 hónapja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 1 hónapja
  Progetto C45 mod. 71/Bisonte 45-nek jobban nekifeküdnék. Ehelyett majd várhatom, hogy talán a karácsonyi csomagozáskor megnyerem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Blackmoon · 2 hónapja
  Ha esetleg rájönnének a WG-nél hogy nem nulláról kellene mindig kezdeni az xp kuporgatást hanem halmozódna mondjuk, akkor esetleg egy hétköznapi játékosnak is lenne esélye nem csak 3 szakaszt megcsinálni..... Mert így csak a vérpistikéknek, és a fő állású WOT Streamereknek van sansza rá...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kgergo · 1 hónapja
   Üdvözöllek!
   A WG nem egy karitatív szervezet. Egy vállalkozás, mely profitorientált. A rengeteg idővel rendelkező "vérpistikék" némi esélyt kaptak arra, hogy "ingyé" kiseggeljék a tankot. A többség, normális játékmenet közben elér egy X szintet és dönthet, hogy beáldoz-e némi guruló forintot a birtoklásáért. A realitás kb. az 50-60%-os szint elérése. Kapsz némi sallangot is, de a "kicsike" még így is egy átlagos 8-as prémium tank áráért lesz elérhető.

   Nem erőszak, lehetőség és Te döntesz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 1 hónapja
   Ha esetleg rájönnél, hogy a WG-nél ezt pontosan tudják, akkor nem írnál ilyeneket. A hétköznapi játékosok megvehetik "kedvezményesen", ez az event lényege, a többi csak marketing.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sk-skuba · 1 hónapja
    Jól írod "kedvezményesen" hiszen a tank horrorisztikus árral indul, kb -50%-nál éri el a valódi árát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelosss · 2 hónapja
  Az se normalis aki ennyit kepes elbaszni az idejebol erre a szarra. napi 3-4 ora meloval megvan az ara a tanknak es nem kell itt szenvedni. Sose ertettem minek ennyit szenvedni ezzel...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ríviai Geralt · 2 hónapja
   Attól függ, ha valakinek van ideje rá és élvezi, akkor abszolút van értelme. Másfelől nem feltétlenül tart az annyira sokáig, legalábbis én a nagy részét nem xp-vel hanem kiválósággal csinálom - ami nem tart olyan sokáig azért.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 1 hónapja
    Ha jól számoltam, akkor 117 alkalommal kell a kiválóságnál az 1. helyen lenni. Szerintem ez még keményebb út. Ha úgy érted, hogy azért mész TierIX-X tankokkal, mert akkor vagy kiválóság vagy XP úton mindenképp előrehaladsz, akkor (meg)értem, de akkor is nagyon kemény. Ha mégis a színtiszta kiválóságra gondolsz, akkor le a kalappal előtted. A WG részéről egyre nehezebbé teszik a 100%-s kedvezmény elérését (korábbi maratonokon az első 3-be kellett inkább kerülni, és csak az utolsó pár szakaszra volt a top 1 --- most meg végig csak a top 1 számít).

    BTW: érdekelne pár unicum tapasztalata, hogy hány csatánként jön össze az 1. hely TierIX-X csatáknál.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     koliaki · 1 hónapja
     A múltkori maratonnál ez volt az egyik legkönnyebb küldi, amikor 25 meccsben kellett topsebzőnek lenni a csapatban, az 30 csata alatt megvolt. Chieftainnel nem akkora kihívás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine · 2 hónapja
   És mi van akkor ha éppen melóban játszom érte?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ríviai Geralt · 2 hónapja
    Akkor te egy nagyon szerencsés flótás vagy, sok sikert kívánok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 2 hónapja
  Sziasztok!
  Mindenkinek kitartást kívánok a "maratonhoz".
  Magam részéről nem fogok rá plusz időt szánni.A francia Bourrasque -t 70%-ig csináltam, a Renegate-t 80% a LIS-t is 80%. DE semelyiket nem vettem meg.A CAX/ TS-5 / Progit / SU-130PM-t 80%-on vettem meg főleg a legénységért. Kb 3500-4200 Ft-t volt.A garázsomba áll már egy pár prémtank és oroszból is ott van a (T-44-100) szerintem azzal el leszek. Legénység képzésre ott vannak a könyvek.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.