Jelenleg 463 vendég és 4 tag online

2020. szeptember 19. 06:18

[Szuperteszt] 122 TM - Tier VIII kínai prémium közepes tank

Írta:
(31 szavazat)
30 hozzászólás

Újabb VIII-as prémium jármű került be a zárt tesztre, ezúttal a kínai 122 TM közepes tank személyében. A 2 másodperces célzási idő, a 0,33-as pontosság és a 400-as alfa triója igen kellemesnek tűnik, a 16 seces töltési idő viszont már kevésbé, ez lehet a tank igazi gyenge pontja. A torony frontja 280 mm-es, a csőlehajlás pedig -8 fokos, azaz adja majd magát a hulldown, illetve minden, a terep adottságaira épülő taktika. A tank végsebessége 55 km/h, e mellé 15,5 lóerő/tonna fajlagos teljesítmény társul, ami már majdnem a T-62A szintje.

Frissítés:

 • Torony forgási sebesség: 31 fok/s
 • Látótáv: 370 méter
 • Töltési idő: 15,3 s
 • Pontosság: 0,32 m/100m
 • Célzási idő: 1,92 s
Utoljára frissítve: 2020. szeptember 21. 07:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1 · 2 hónapja
  Mennyi energiát fektettek abba, hogy megint lehet szídni a WG-t, a játékot, vagy úgy általában valamit. Mindenki higgadjon le. Olyan tank nem volt még, amely teszt paraméterekkel került volna játékba. Ilyenkor mindíg túl van húzva a tank aztán mire ideér alaposan megnyesegetik. Így lesz most is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AzuGold · 2 hónapja
  Elég combos ez, egy kis armor nerf megférne szerintem, illetve a mostani értékek mellett kéne egy 0,37-es szórás több szűkülési idővel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 2 hónapja
  8-as közepes tank, aminek az átütése majdnem egy 10-es nehéz tankénak felel meg (pl. IS-7). Csak kérdem a kedves WG-t, hogy mégis a tech tree-s 8-as tankoknak az ehhez hasonló prém tankok ellen milyen esélyük lesz? Pár pl. a 8-as tankok átütését illetően amik a tech treeben szerepelnek: KV-4: AP: 227, gold 289, IS-M: AP:212, Gold:240, IS-3: AP 225, Gold 265, VK-100: AP: 220, Gold: 260, Tiger-2: AP:225, Gold 285, stb, stb. Hatalmas röhej!!!!!!! És még nem beszéltem az IS-6-os prém tankról, ami ezek után már simán megérett egy hatalmas buffra e tekintetben. De alapvetően nevetséges akár tier 10-ben is, hogy egy mednek nagyobb átütése van, mint egy nehéz tanknak (pl. 60tp vs leo.1, 152mm-es ágyú vs 105mm). Nem értem miért így van ez. De ezt még elfogadom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tyrannus9 · 2 hónapja
   mondjuk azt elfejeltetted hozzátenni, hogy az IS-7 (+ Kranvagn, Type 5 heavy stb.) gold átütése siralmas, összehasonlítva a T10-es tankok túlnyomú részével, úgyhogy, ezzel felesleges összehasonlítani (megjegyzem, a löwének is ennyi az átütése kb.). 60tp ágyúja az egyik legsiralmasabb a szintjén lévő nehéztankok között (a nag alfasebzés nem kárpótolja minden más hiányát), próbálj meg vele bármit eltalálni, ami nincs nagyon közel. Ez még csak szuperteszt, várjuk ki mi sül ki belőle. (ne érts félre, szerintem is túlzás)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_ · 2 hónapja
   Egy med nek azért kell jobb átütés mert kevesebb a hp és általában gyengébb a páncél. Egy HT nak nem kell akkora átütés mert hamarabb megoldja pancelból a szitut. Kisebb átütéssel a medeknek nem lenne értelmük. Nem használná senki. De most látom hogy te vagy az is4es fazon.... Akkor semmi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzuGold · 2 hónapja
   Ne feledkezz meg a 16 másodperces töltési időről, aminek köszönhetően hiába nagy az átütése, sok helyzetben eléggé rossz szitukba tud keveredni a tank.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 2 hónapja
    Hasonlítsd az 50tp prot-hoz. Annak is nagy a töltési ideje és csak 40-el több az alfája. És elég papír páncélzattal rendelkezik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FishTank · 2 hónapja
  Közben igazitottak a staton picit felfele ugy mint Complete Stats : Töltés idő célzás idö stb pici buffok. Nem is értem .Sztm igy nem fog bejönni live-ra ha még is akkor szép baleset lesz. Ime a supertest végleges complett statok :
  https://thearmoredpatrol.com/2020/09/20/supertest-%f0%9f%87%a8%f0%9f%87%b3-122-tm-complete-stats/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Feherbee18 · 2 hónapja
   ez olyan mint a celebeknél nem számít jót vagy rosszat csak beszéljenek róla....itt szándékosan a hírverés miatt eltúlozzák
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ríviai Geralt · 2 hónapja
  Elolvastam a véleményeket és azért írok függetlenül, mert mindegyik hozzászóláshoz őszinte szívvel csak csatlakozni tudok. Ez már a szánalmas vicc kategória kezd lenni, amit a WG csinál. Van egy mára borzasztóan kiegyensúlyozatlan játék elképesztően hatalmas tank választékkal. Mindebben a készítők ill. tulaj nem azon fáradoznak, hogy jobbá tegyék a játékot és megszüntessék a már valóban hangosan kiabáló súlyos problémákat, hanem folytatják a baromságaikat és nem képesek elfogadni azt a tényt sem; hogy bár kétségtelenül jobban értenek az egészhez mindannyiunknál, de alapjában véve ha egyhangúan kapják tőlünk azt a visszajelzést, hogy valahol valami nagyon rossz, akkor a bankjegyektől bedugult füleik miatt egyszerűen nem fogják meghallani.
  Helyette kihoznak ilyen dolgokat, mint ez a förmedvény: nehéz tankoknál jobb páncélzattal és összességében jobb ágyúval is rendelkező közepes tank. Ja persze nincs dpm, ilyen értékeknél számítani fog egyáltalán...?! És a test egyéb helyeken történő rétegelése is elképesztően fontos nyilván a "jó kinézethez"...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzuGold · 2 hónapja
   Addig nem lesz semmi változás, amíg a játékosok minden sz*rt megvesznek, illetve amíg a fél fizetésüket erre a játékra költik. Csak a pénz számít.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 2 hónapja
  Hát skacok. Végigolvastam a cikket a paramétereket és a hozzászólásaitokat és teljesen egyetértek veletek. Most még kiszenvedem valahogy a X-es Pzkp.. VII-es tankot és elrakom a garázsba Utána már nem is nagyon akarok randomba menni.
  Nem élvezem én se a játékot. Egy hét alatt már a IX-esnél járok. Nincs már így becsülete se a X-es tanknak se ezeken belül a nehezeknek kimondottkép. Nevetségesnek tartom, hogy egy VIII-as med szemböl simán szétszed prémlöszerrel egy X-es nehezet is és a többi VIII-es nehéz prémlöszere még közelében sincs akik pedig sokszor szemtöl szembe találkozhatnak velük. Tényleg ilyen tankokkal cseszik szét a VIII-as csatákat, aminek elsö fecskéje volt a Defi de a kerekes F1 autó is az egyik leggusztustalanabb tank a mai napig. Szóval balance az nincs már és nem is látom a késztetést, hogy legyen.
  Ahogy most áll a játék az nekem már nagyon nem fekszik nekem. Van annyi más hobbim, amit ezentúl szívesebben fogok csinálni. Csak a többiekkel fogok a régi tankjaimmal SH/CW-be menni és kész.
  Ha viszont kiesünk mi is az aktív játékosközösségból (úgy látom egyre gyorsuló ütemben), akkor maradnak a totál függök és a top 5%. Nem adok utána túl sokat a játéknak.
  A tier IV-V várakozási idö tényleg katasztrofális volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 2 hónapja
  Hali. Úgy is lesz valami kinja ennek a tanknak. Ha nem is megjelenéskor akkor késöbb utána.. Amikor behozták a patriotot meg a defendert én a patriotot megvettem. Sok idön keresztül elég király volt.. Aztán ahogy teltek a hónapok.. Azt vettem észre hogy milyen sok lövés megy mellé.. Vagy csak critical hit de sebzés nincs.. Komolyan mondom legaláb 4x 5x eladtam majd vissza váltottam. És állandóan ugyan az a szr baj volt vele amit irtam. Hiába a 3 skilles legénység, stab, vent, célzás idö csökkentés) Ma alig látsz pl ebböl a 2 tankból csatában.. Defenderrel hamarabb találkozol de csak az armor miatt.. A lényeg hogy úgy is le lesz huzva késöbb.. Ha a számokban nem is látni, amikor játszik vele az ember majd észre fogja venni.. Az meg hogy most op nak látszik.. Tudjátok vannak 3 5 perces csaták amikor 0-15 a bukó. Ha szr a csapat lehet akármilyen op prém tank benne akkor is fail...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ferrari-fan · 2 hónapja
  Egyszerűen nem vágom, hogy miért kellenek ezek. Régen megvolt a rendje a tankoknak, minden nemzet különböző volt, mindegyiknek volt egy olyan tulajdonsága, ami meghatározta őket és tette egyedivé a játékélményt velük. Erre most? Egy kínai tankkal fogok letornyozni egy amerikai/brit tankot és tradelni egy szovjet HT-vel.
  Meg ha a löveg már olyan, mint egy nehéz tanké, akkor ne legyen már 0,29-es szórása meg 1,8-as célzási ideje, e-mellé még APCR alap, hogy Autoaim Jóska biztos menet közben is eltalálja a tankot mert képtelen célozni. Hát a hülye is felfogja, hogy ezzel ha nem mész előre akkor is tudsz sebezni és még páncélod is van...
  Tényleg kezd érvényesülni az a mondat, hogy
  2019-ben már nincs olyan, hogy HT, MT, LT, TD, mert minden tankkal lehet mindent is csinálni. Első 8-as prémarty AP lőszerrel 300mm átütéssel 1200 sebzéssel, szerintetek mikor várható?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 2 hónapja
   Teljesen egyszerűen nem tudnak mást eladni. Assist, és Zoli összefoglalták, hogy a játék gazdasági rendszere az évek során úgy alakult, hogy tankon kívül gyakorlatilag nem venne semmit az ember.Az a baj ezzel a modellel, hogy rövid távon nagyon jól működik, hirtelen nagy profitot generál. De amit Assist is írt, hosszú távon azért az emberek a végtelenségig sem fogják 12 ezerért cserélgetni a pixel halmazaikat. Ellenben a csatákat remekül basszák szét majd.
   Elképzelhetetlen számomra, hogy ez így, ebben a formában bekerüljön. Ha mégis, akkor biztosan elő fogom venni a 8as artát aztán szét fókuszolom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rohamnyuszi
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   A mindent IS elv szerintem egyértelműen azért alakul így, mert ezáltal idővel minden fejlesztési fával kapcsolatban el lehet játszani a különbféle promókat, amivel növeled a bevételt. Hol egy tank, hol egy pass, hol egy tökömtudjamilyen 3d skin vagy egyéb. Ergo felfogták, hogy a balansz nem az erősségük, viszont a játékosok nem szeretik a monotonitást.
   Az már persze nem jutott el a tudatukig hogy ez is monotonná válik majd idővel, viszont addig sok-sok bőrt le lehet húzni az emberekről.
   A magas szuperteszt előtti értékek a figyelem felkeltését szolgálják, ergo ebben semmi meglepő nincs.
   Tiszta pszichológia, csak annak is egy suttyó verziója amivel folyton próbálkoznak.
   Tudom viccnek szántad, de idővel nem lepne meg a prém férgek behozatala, lévén lassan ott tartunk, hogy csak akkor nem idegesít fel ez a játék, ha a sarokból klikkelgetsz, miközben a töltési időt weboldalak olvasásával töltöd...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Totti5 · 2 hónapja
    Valóságon alapuló tartalmat (pl magyar low tier tankok) anyagilag már nem éri meg behozni. Előbb-utóbb rákényszerülnek a készítők a tankok korának kitolására, de mivel így is korlátozott alapanyagból dolgozhatnak (a végtelenségig fake tankokat se lehet gyártani), így ketyeg az óra. A 3d skin-ek némi megoldást jelentenének (főleg profit tekintetében), de szerintem amatőr módon nincs kiaknázva a benne rejlő lehetőség (lásd League of Legends, a bevétel döntő többsége a skin vásárláson alapul). A játékmenet unalmassá kezd válni, a solo játékosok egyre inkább háttérbe szorulnak, ötlettelen "újításokkal" tudnak csak előrukkolni. A battlefield és COD egy-egy verziója is ezzel néz szembe, de azok 1-2 évente cserélődnek, erre itt nincs lehetőség.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AssistKing · 2 hónapja
     Szerintem a WoT-ban nem nagyon lenne piaca a skineknek. LoL, CS:GO-ban van egyfajta kultúrája a dolognak. CS esetében már egy iparágnak is lehet nevezni (marketek, láda nyitogatós oldalak, gambling oldalak stb.) brutális bevételekkel, népszerűséggel. Piaccal, ahol egymás között is tradelhettek stb. WoT-ban picit más a célközönség, a játékosok egy jó része alapból inkább a történelmileg hű dolgok felé húz (ebr-ek, v4-ek stb világában..). Nehezen tudom elképzelni, hogy tömeges igény lenne arra, hogy több ezer skin kerüljön be a játékba.Nem is annyira életképes a dolog. CS-ben veszel mondjuk egy jó skint az Ak47-re, és azt a fegyvert gyakorlatilag mindig használni fogod (örökké meta lesz). WoT-ban azért kevés tank van, amivel valószínűleg mindig játszani fogsz. Szinte csak a reward tankokra, az erősebb 8as prémekre, esetleg pár 9es tankra érné meg elkészíteni ezeket. De nem tudom elképzelni, hogy piaca lenne ennek a dolognak. Más a játékos közzöség.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Silean2
      • Moderátor
      · 2 hónapja
      Hidd el, ha mindenki olyan festékbuzi lenne, mint én vagyok.... Jövedelmezőbb lenne, mint a prémtankok sorozatgyártása

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.