Jelenleg 257 vendég és nincs tag online

2020. augusztus 6. 07:14

[1.10] E 100 és IS-4 ágyúk

Írta:
(26 szavazat)
7 hozzászólás

Tájékoztatásul: Az 1.10-es verziótól kezdődően az E 100 12,8cm 44 L/55 és az IS-4 D-25T ágyúja nem érhető el többé a tankokon. Ha esetleg ezen ágyúk valamelyike fel volt szerelve valamelyik tankunkra, akkor az ágyú automatikusan bekerül a depóba, hogy később felszerelhessük azt más tankokra vagy hogy eladhassuk.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 6. 07:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Imreee98 · 1 hónapja
  A top ágyút ki kellet fejlesztenie annak aki nem most vette meg. Kérdés: hol az a sok kurva sok xp amit bele fejlesztettem?! amit most meg már más "ingyen" "megkap"?!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 1 hónapja
   Ezt a gondolatmenetet most nagyon nem értem. A top ágyúkat most is ki kell fejlesztenie annak, aki megveszi a tankot. Sőt, ha meg is volt a tank, de még stock ágyúval, akkor sem kapod meg a fejlesztettet, hanem ugyanúgy grindelni kell az XP-t, hogy kifejleszthesd. Annyi történt, hogy pl. az IS-4 esetében lecserélték a stock ágyúját, ami az IS-é volt, egy "használhatóbbra".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunor_77 · 1 hónapja
  Ez valami vicc vagy mi ez nem èrtem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RicsiTankos1998 · 1 hónapja
   Mindkét tanknak megmarad az alap lövege, csak más megnevezéssel és módosított paraméterekkel.A régi ágyúk a depóba kerülnek, és más tankra felszerelheted.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DzsoZee34 · 1 hónapja
  És az miért van, hogy nekem valamiért a kissebbik ágyú volt az IS 4-en tegnapra, miközben azzal sosem használtam? Így meg kellett vennem, és felszerelnem a nagy ágyút, nem esett jól az a -400ezer kredit...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Feri38_HUN · 1 hónapja
   Nekem 4 periszkópom meg 4 álcahálóm veszett el.Azt írta a csicska support,kapcsoljam ki a modokat.Írom neki nincsenek még modok,tiszta a game.Nem is válszolt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    NR76 · 1 hónapja
    Nekem teljesen üres tankjaim voltak! Szintén mod nélkül

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.