Jelenleg 316 vendég és 3 tag online

2020. augusztus 4. 07:51

[1.10] Verzióváltás

Írta:
(48 szavazat)
242 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 4. 07:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robo0720 · 2 hónapja
  Kifejezetten idegesítő lett nekem ez a felszerelési rendszer! 346 tankom van a gariban, de szinte mindegyiken van felkiáltójeles cucc! Most molyolhatok vele órákat, amíg átrendezem. Egyszer, aztán majd még sokszor, mire kialakul a jó verzió.2. A nagy vesztesek a tier 4 alatti kis FUN- és nyereménytankok, amikről eltávolítottak egy-két helyet. Főként az bosszant, hogy nem csak a felszerelés, hanem a fogyóeszközök száma is csökkent!! K@pják be!!! Mit zavarta őket, hogy Pl. egy Pz-II-re raktam eü csomagot, javítót, meg poroltót? Ebben mi nem volt logikus "szentháromság"? Most ha kilövik a lánctalpat, akkor ha eü csomagod van cumi, illetve fordítva, ha valamelyik legényt nyomják ki és csak javítód van.Ja meg alsóbb szinteken nincs is olyan nagy választék felszerelésből sem. :-/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miafenelegyen · 2 hónapja
  És, hogy én is növeljem az elégedetlenek számát: 142 tankom van a garázsban. Eddig kb. 10-12 db ingyen cserélhető cuccom volt. A mod megoldotta, hogy az első felrakás után elegendő legyen mindenre IS. Most akkor szorozzunk úgy kb. 120 tankot, mondjuk átlag 450.000 kredittel, vagy ki, mennyivel akarja... A saját példámnál maradva: 54.000.000 kredit!
  Igen, WG, mesélj még, mit is szeretnél??? Fejlesszek, vagy csigaszemet vegyek pl.?
  Jaaaaa, hogy egyre pénzéhesebb köcsögök vagytok?! Értem.
  Akkor miért is kellett a "prémium" tankok kredithozamát csökkenteni??? Kivétel nélkül.
  Egyre xarabb az irány...
  Persze, azért nem rosszak az elgondolások, mert még tetszene is, DE NEM ÍGY!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _tothjanos_ · 2 hónapja
  Tapasztalat: az új felszerelések egyik - ha nem a legnagyobb - nyertese az álcás papír TD-k!!!! álca skilles, álcahálós, csendes kipufogós, pótkajás, álca legénységi direktívás UDES (1139 álca érték - 71,68% álló) + csiga szem + növényzet, a Barack 83 m-ről azt sem tudta, hogy melyik bokrot blindelje! Igaz direkt tornyot lőttem neki elsőre és a parancsnokot vitte is! Cserébe 9,6 sec a töltés....valamit valamiért. A felszerelések alap felszerelésekre vonatkoznak, a jutalom vagy fejlesztett (halvány és sötét lila ) felszerelésekkel ez még durvább lehet!
  E25-öm sajnos nincs de belegondolni is rémisztő azzal mit lehet ilyen konfiggal elérni?!?!
  egyenlőre ennyi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dexon · 2 hónapja
  Beléptem,s meglepődve látom hogy a Standard B-n nincs semmi cucc... ha most felrakom rá (slotonként 600 ezerért) akkor 1800000 kredit egy tankra... Azaz 1 TANKRA 1800000 kredit!!! Ez most komoly??? Vagy én néztem be valamit??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Csak bekerültek a depoba, nem vesztek el. Bár töltésgyorsítót már nem tehetsz az olasz auto-reloaderekre.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Dexon · 2 hónapja
    Értem hogy ingyen bekerül a depóba, de amit felraknék a helyére,s ami oda is illik.....az viszont már kicsit húzós... S akkor most csak 1 tankról beszélek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Feri38_HUN · 2 hónapja
  Jó lenne,ha nem tünt volna el 6 periszkópom meg 6 álcahálóm a garázsból.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Nem került be a depo-ba?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Капитан паннонии · 2 hónapja
    Nekem nem kerükt oda semmi!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     Érdekes. Akkor ez valóban valami bug lehet. Én még tegnap manuálisan leszereltem az összeset, így ez a probléma nem jelentkezett nálam, legalább is periszkópok száma szempontjából nem, mert véletlenül csináltam tegnap egy screenshot-ot a felszereléseim egy részéről, ami alapján ez a cucc stimmel. Sajnos mivel nem emiatt screenshotoltam, így a többi darabszámnak nem tudok utána számolni én sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman · 2 hónapja
  Most, hogy rendezgetem a "fokozott szellőzéseket" elérek a Tiger I-hez rajta az alábbi kompatibilis (mást nem is lehetett rá tenni ) felszerelések voltak eddig : fokozott szellőzés + fejlesztett célzórendszer + töltésgyorsító. Most azt írja egyik felszerelés sem kompatibilis ( megváltozott az osztály besorolása ) levehetem a tankról kuponért vagy aranyért és kreditért megvehetem a Tiger I osztályához tartozókat.
  Plusszban a tankról eltüntek a lőszerek azokat is újra kell tölteni (szintén kreditért)

  Kérdezem miért is kell lehúzni a játékosokat ? Itt a 10 éves születés nap, ha változtatok a játékon akkor a játékosokat kompenzálom a "nagyon jó" fejlesztések miatt ! WG, nem ez lenne a reális?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   A tigeren lévő cuccokat tudod használni (jelenleg is kifejtik a bónuszukat). Ha a fokozott szellőzést behúzod az első slotba (túlélés), akkor ráadásul bónuszt is ad, mert azzal kompatibilis.

   Kivéve, ha bounty/jutalom vagy bond/kötvény felszereléseket használsz, mert azokra nem ad külön bónuszt a speciális slot, mivel ezen típusok eleve legalább akkora vagy nagyobb bónusszal rendelkeznek, mint egy speciális slot-ban lévő és kompatibilis normál cucc.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bitangocska · 2 hónapja
  Első benyomásra müxik a felszerelés meg az új jelzésrendszer. Nem hittem, hogy valaha is bevezetik végre a spamklikk védelmet és végre van civilizált módja a célhely jelzésének (hogy ki hova tervez menni).

  Pearl River-t meg jól megdolgozták, az biztos. Ha nem ugyanaz a neve, talán rá se ismerek. Így is először csak néztem, hogy ez a "Perlfluss" most akkor melyik pálya akar lenni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _tothjanos_ · 2 hónapja
   "...és végre van civilizált módja a célhely jelzésének (hogy ki hova tervez menni)."
   De mondjuk a sok degenerált barom azt is elolvashatta volna, hogy az a fos ikon a kis térképről CSAK akkor fog eltűnni, ha oda is megy!!!! Én konkjrétan 3 olyan csatában voltam ahol a rajtam kívül senki nem ment oda ahova klikkelt.....nem kell mondanom az eredményét ugye!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 2 hónapja
    Idővel a játékosok egy része megtanulja majd, a többivel nem tudsz mit kezdeni, de remélhetőleg, akiket ez nem érdekel, az a kezdeti kipróbálgatások után egyáltalán nem fogja használni őket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bitangocska · 2 hónapja
    Hm, itt is látszik, hogy ez még csak az első benyomásom, majd 100 csata után többet tudok mondani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman · 2 hónapja
  Lehet én vagyok a buta és öreg, de nem nagyon értem ezt a "Felszerelések2.0"-át..
  Általában, amikor vettem új tankot a korábbi rendszer alapján elsőnek az ingyen fel-le szerelhető "periszkóp távcső + álcaháló" kombót raktam fel. Később amikor úgy döntöttem, hogy megtartom a tankot a 3. helyre raktam "fokozott szellőzést" és a tank teljes kifejlesztése után az első két helyen is cserélgettem "stabilizátor", "töltésgyorsító", "célzásgyorsító", "sima távcső" esetleg "repeszpáncél", de volt olyan ahol a "periszkóp távcső" vagy "álcaháló" felszerelések közül került ki a tankosztálytól függően a végleges felszerelés.
  .
  Na már most ahol van "fokozott szellőzés" az összes tankomon jelzi, hogy rossz helyen van a 3. slotban. (pl: TVP T 50/51 kezdetben: periszkóp távcső + álcaháló + fokozott szellőzés később: távcső + stabilizátor + fokozott szellőzés, erre a távcső alatt most ott a jel , hogy oda nem való az a felszerelés).
  Rámegyek a "távcső" ikonjára kiírja "Felszerelés és férőhely kategóriák nem egyeznek". Megcserélem a "fokozott szellőzés"-sel így az 1. slot már egyezik, de a 3.slot ("távcső") és a 2. slot ("stabilizátor") továbbra sem egyeznek. Megcserélem ezeket is 2.slot ("távcső"), 3.slot ("stabilizátor") és így sem egyeznek.Most én vagyok a h.lye vagy a WG fejlesztője?

  Most minden tankon ( tier 4 - tier 10 ) a 3. slotból áthúzgálom/áthúzgálnám az 1. slotba a "fokozott szellőzés"-t. Így hátha kapom a : "Felszerelés és férőhely kategóriák megegyeznek" üzenetet, de ez nem igaz. Tier 10-ben még "egyeznek", de tier 4-ben nem egyeznek sem Hetzer, sem BT-7 tankoknál!


  Másik példa.Ahogyan korábban írtam elsőnek az ingyen fel- le szerelhető felszereléseket raktam új tankokra van most egy új IS "periszkóp távcső + álcaháló" kombóval , jelzi , hogy az 1.slotban a "periszkóp távcső" rossz helyen van ráadásul 1. osztályú, ha leveszem nem rakhatom vissza, de vehetek 2. osztályút 200.000 kreditért azt viszont a 2. vagy 3. slotba tehetem, de ott már van egy álcaháló, amit levehetek egy kuponért vagy 10 aranyért.

  Ki érti ezeket a "nagyon jó" újításokat?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Megtorlo · 2 hónapja
   Szerintem semmi gond nincs ezzel, mivel nem rendelkezek egyetlen nap prémmel sem meg kell szenvedni a kreditért. Én nem tehetem meg azt hogy veszek egy 8-9es tankot majd még a 500-600ezres 3db felszerelést még rá tegyem, így teszek rá periszkópot szerszámos ládát és ha jön a felszerelés akció tele nyomom.. Nem tudom miért kell mindenkit bántani inkább tennétek fel felszerelés konfigokat vagy valami építő jellegűt..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing · 2 hónapja
   Ez a komment odab@asz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 2 hónapja
   Őőőő izé..... álcaháló az IS-re? Biztosan javul az álcája. Értem én, hogy nincs más a gariban meg az volt legolcsóbban a boltban,DE .....Jaaaaah a nickneved árulkodik. Nincs több kérdésem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    igazilostman · 2 hónapja
    A nicknevemnek semmi köze e felszereléshez, de valószínű vagy nem olvasod el az írást vagy nem értelmezed amit olvasol.1. stockos új tankra tettem az általad "kérdéses" felszerlést2. amikor eldőlt, hogy megtartom a tankot illetve amikor a modulok már teljesen ki voltak fejlesztve jöhettek az ingyen nem leszerelhető felszerelésekPersze hozzád nekem sincs kérdésem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_ · 2 hónapja
     ....stock heavyre miért raktál álca hálót csigaszemet? Nem volt annak a szerencsétlen stock motornak + láncnak elég baja azzal a rozsdaboglya mozgatásával? ezek csak felesleges plusz cipelendő súlyt jelentettek a stock motornak és még csak érdemben nem is adta a tank képességéhez hozzá szinte semmit...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _Aerol_ · 2 hónapja
   Én értem. Ez egy nyereségérdekelt vállalkozás. Az a célja, hogy a kis pénzedet szépen kiszedegesse a pénztárcádból, nem pedig az, hogy jólérezd magad.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.