Jelenleg 314 vendég és 2 tag online

2020. augusztus 4. 07:51

[1.10] Verzióváltás

Írta:
(48 szavazat)
242 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 4. 07:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  reggelikávé · 2 hónapja
  Mentem pár kört....
  a poén az hogy eddig a célgyorsító 10% ot adott, most többet mégis nagyságrendekkel rosszabb a találati arányom, bc t10 tüzérrel előttem 4 tárat álló tankra egy se talált, értem én hogy rng na de azért ez már vicc.

  wz t8 prem td vel beálltam a szokásos kis bokromba kb akkor spotoltak fel amikor már lefejelték a lövegcsövet, ebr szutyok 400 méterről felszpotolt pedig még csak nem is lőttem.
  Persze menet közben eltalált........ kb 350 méterről

  Megértem már jó pár verzióváltást a 10 év alatt de ez siralmas amit most csináltakPersze a lövegcső még mindig tranbulinozik ha fal mellett vagy bucka mögött kicélzol. 10 éves probléma szóval biztosan nem tudnak róla...........
  Van egy olyan érzésem leteszem a gamét vagy 1-2 hétig és kivárom a 10+ mikrojavítást amivel játszhatóvá teszik........
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 2 hónapja
  Huhúúúúú kellett már mint egy falat kenyér
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 2 hónapja
  Akkor megérett a Wot a leteszem a f@szomba egy évre kategóriába. Pedig bekerultem a ligába is végre.... Na mindegy majd rankedre eloszedem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Épp majd mire jön a legénység 3.0.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PanFriz · 2 hónapja
  Érdekes az új csata kommunikáció, de az agyamra megy a hangja, az a rohadt csipogás, nem tudja valaki, hogyan lehet elnémítani, mert inkább kikapcsolom. (A kürt amíg bent volt a játékban sokkal jobb volt.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kugamacsa · 2 hónapja
  Akkor ha jól értem: ami rajta volt (tier 6 HT) abból lett 1. szintű cucc. (ára 600.000 eladva 300.000) Ezt most ingyen levehetem, de ha nem akkor a következő frissítéssel lemegy róla. Vehetek helyette 2-es szintűt, ami 200.000. ha ezt mind végigcsinálom akkor darabonként 100.000 a haszpn + egy csomó idő. Magasabb szinten viszont, ha újat vennék akkor -600.000. Szerintem így sokáig maradni fog minden ahogy most van. Majd ha akciós lesz akkor kipróbálok pár dolgot :P addig ráér.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 2 hónapja
  Aki szereti a LT osztalyt,vagyis a spotolast,annak ajanlom a "parancsnok latasi rendszer"t.A tapasztalatom vele,hogy tenylegesen "konnyebben" kiszurja szegeny bokorban rettyolo amator-prof gamereket. Termeszetesen egy jo skilles legenyseg nem art(5+) es egy kis fogyocucc. Most ELC-el nyomom,amin rajta van a fejlesztett tavcso-venti kombo is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 2 hónapja
  A patch egyik érdekes mellékterméke lett, hogy a 8-as progi - ami amúgy is a játék legjobb prémium tankja - kapott egy ordas nagy buffot. Mivel medium rammert letiltották az ágról, ezért buffolták ugye a töltési idejét (nem újdonság, hetek óta lehet tudni), amely most a régi rammerrel felszerelt idő - alapjáraton. A rammer helye így felszabadult büntetés nélkül. Rápakoltam helyette egy jutalom ventit, (vstab+optika maradt), erre kapok egy 478-as látótávot (legénységi skillek maxon) és 25-ös camot pótkaja nélkül. Pótkajával 500 kereken a látótáv. Megjegyzem, a másik legjátszottabb 8-asom az LT-432 aktívra szerelve, max skillekkel 467-es látótávot tud kaja nélkül. Ez azért WTF, nem lett ez átgondolva...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ferrari-fan · 2 hónapja
  Nagyon sok játékost most így képzelek el. Mintha eget rengető változást hozott volna az Equipment 2.0...pedig neeeem, csak bekerült pár olyan cucc, aminek igazán nincs haszna, szóval ugyan azokat használod, mint eddig, csak nem célzó/vstab/venti trióban hanem venti/vstab/célzó trióban, hogy meglegyen a bónusz.
  Fuuuu de rohadt nehéz gondolkodni igaz?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.