Jelenleg 448 vendég és 2 tag online

2020. augusztus 4. 07:51

[1.10] Verzióváltás

Írta:
(48 szavazat)
242 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 4. 07:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Silean2
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Kedves hozzászóló...emberek?!
  Kíváncsi vagyok arra, hogy ti olvastok is vagy csak láttok? Lassan 3 hete erről szól a wotinfó és a hivatalos wot fórum is, hogy jönnek az új felszerelések és az 1.10 patch, ami decemberig a legnagyobb patch lesz. Ezzel szemben úgy kezelitek az egész javítást (tiszt. kiv.), mint akik most bújtak elő Mordor legmélyebb zugából vagy legalábbis egy sötét barlangból.
  ->Ha esetleg nem találod a felszereléseidet, akkor ajánlott megnézni a depóban. Mindenkinek odakerült hidd el! Nem baszott ki veled a játék. Ha nincs ott, akkor keresd...->A tankoknál csak az első slot ad bónuszt az oda való felszerelésnek. Tehát ha nehéz tankon álcaháló/periszkóp/töltésgyorsítót használsz, akkor ne lepődj meg azon, ha a játék is hülyének néz és nem ad neked bónuszt. ->3 napja lehet tudni, hogy mi marad és kerül le a tankról. Volt figyelmeztetés. Az, hogy félváról vetted és most jut el a tudatodig, hogy goldért kell leszerelni, szintén a saját hiányosságod és nem a WG hibája.-> Nincs kompenzáció? Akkor azt a 30+ ingyen leszerelő kitet mire kaptad? Dísznek? Ja, hogy annyi tankod van, hogy nem tudod fenntartani őket modulokkal és mindenre a periszkóp, álcahálót raktad? Szintén egyéni probléma. +1 nem a felszerelésektől lesznek az 1-2-3-4-5-15-ös csaták, hanem a játékosoktól. A hülye most is hülye marad, a jó játékos pedig ugyan úgy fogja a hülyéket lealázni, mint tette azt eddig.
  Remélem érthető volt, amit leírtam és nem kell holnap megint 5 oldalon keresztül olvasni a "há meglopott a végé, me nem néztem meg mihovalesz a peccs utá'" rinyálásokat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 2 hónapja
   Az hol lett leírva szerinted, hogy Tier4 tankra mostantól már nem lehet feltenni töltésgyorsítót?Úgyhogy a mordori elméletednek akad azért hiányossága.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Bár többségében egyet értek amit írtál, de a "3 napja lehet tudni, hogy mi marad és kerül le a tankról. Volt figyelmeztetés." résszel nem. Mármint igaz, amit írsz, de az eljárással egyáltalán nem értek egyet.

   A legnormálisabb megoldás az lett volna, hogy az összes felszerelés bekerül a depóba, egy adott tankra lehetséges magasabb szintű felszerelést is feltenni és mondjuk előre bejelenteni, hogy a hétvégén 50%-os felszerelés akció lesz, így előtte mindenki eladhatja ami nem kell és akkor megveheti, ami igen.

   Ehelyett 3 nappal a patch előtt bejelentik, hogy vedd le a perszikóp/álcaháló/szerszámosláda triót, mert utána már nem lehet. Nyilvánvaló, hogy ez egy későn eszükbe jutott figyelmeztetés, hogy azért elmondhassák, ők szóltak, de elég reális, hogy ez csak a felhasználók töredékéhez jutott el. Semmibe nem telt volna ezeket is automatikusan beküldeni a depóba.

   Azon játékosokat, akiknek adott esetben több száz tankja van, konkrétan büntetik azzal, hogy muszáj vásárolniuk kreditért leszerelő kitet és/vagy költhetik a goldot. Nekik szintén segítség lett volna, ha az összes felszerelés automatikusan a depóba kerül.

   Egyszerű átgondolatlanság és/vagy hanyagság és/vagy a játékosok lehúzása áll a háttérben, azt sosem fogjuk megtudni, de attól még tény, hogy ez erőszakos, kredit-arany-idő rabló módosítás, amely a játékosok kényelmét szándékosan vagy nem szándékosan, de egyáltalán nem veszi figyelembe.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ArgHx · 2 hónapja
    "játékosok lehúzása áll a háttérben" LOL …. Ez f2p játék, senki sincs rákényszerítve hogy fizessen.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     Persze, nincs rákényszerítve. Végül is nem kötelező a játékkal játszani sem.A játék keretein belül maradva viszont igen is megnehezíti a játékosok dolgát és akinek több száz tankja van, annak a zsebébe kell majd nyúlnia (mert a kb. 51 megszerezhető ingyen leszerelő készlet elég karcsú egy ekkora garázshoz), hogy az esetleges új metát követni tudja. Persze tudom, az sem kötelező.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Amorphis · 2 hónapja
   Tudod nem azzal van a baj hogy nem időben lett ledzerelve a felszerelés, és nem tudtam elolvasni az infókat. Minden rendben lenne, ha a kedves fejlesztő nem húzták volna le minket! Mert azt e mond hogy rendben van, az, hogy eddig működött a centi töltés gyorsító, vstab kombó, most meg a venti oké ha slototcserélsz, de a másik 2 felszerelés helyett vegyél újat 600k ért per darab mertcsak akkor lesz odavaló. Nem tudom de ez nekünk mínusz, lehet te kaptál érte kárpótlást, de én pl nem. Szóval nem volna ezzel az egésszel baj, ha nem járna ennyi kredit költséggel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 2 hónapja
    Nem kötekedésből, csak kérdem, hogy amúgy mit szeretnél rárakni a Centurionra a töltés gyorsító/vstab/venti kombó helyett, ami jobb kombó?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Amorphis · 2 hónapja
     Szia. Ventit akartam írni. Semmi köze a centurion hoz. A problémám az hogy a slot második harmadik helyére új felszerelést kell vennem mert a régit átminősítette és ez egy tankon 1,2 milla kredit. Tehát a tankon ugyanaz lesz mint előtte, de vegyem meg mégegyszer. Miért is???
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 2 hónapja
      A fent maradt felszerelések működnek teljes hatékonysággal. A nyilacska ikon annyit jelent, ez a felszerelés egy magasabb osztályú tankhoz tartozik, szóval ha leveszed, akkor azt már nem tudod ugyanerre a tankra visszarakni, ehhez már kompatibilis kell.

      Pl.: Az én T29-emnek az összes felszerelése nyilacskás, mert ezek 1. osztályú felszerelésekké konvertálódtak (hiszen olyan drágán vettem őket anno). Ha valamikor leveszem őket, akkor ezeket csak tier 8-10-esekre tudom újra rárakni, a T29-esre 2. osztályú felszerelések mennek már csak fel. Addig viszont teljes értékűek a cuccok, át is mozgattam az első slot-ba a ventit, így még bónuszt is kap.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       _Aerol_ · 2 hónapja
       Kis kiegészítés. Azon felszerelések amik felett nyíl van a következő frissítéskor a depóba kerülnek mindenképpen. Tehát az, hogy leszarom, így is működik nem fog menni sokáig. Ezeket a modulokat egyébként teljesen ingyen depóba küldheted, nem kell hozzá leszerelő készlet. Az más kérdés, hogy az alacsonyabb szintű modulokat viszont meg kell venned. Kreditben nem jársz jól, de a csere végén modulokban pontosan ott vagy. Nem szép dolog, de ez van. A wg nyereségorientált cég.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 2 hónapja
        Köszi. Ezt a "nyilast ingyen le lehet szerelni" dolgot nem tudtam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WJLock · 2 hónapja
   Ez azért kicsit általam megértett, az idegességedből fakadó részigazság. Arról nem volt szó, hogy órákat legelhetsz mire elrendezed a tankjaid ( persze, ha van egy kis esze az embernek mindig csak azzal a tankkal vacakol, amivel éppen valóban játszana és nem akkarja egyszerre megváltani a világot, de akkor is lopott idő ), illetve arról sem volt szó, hogy ez milyen kredit éhséggel jár! Én heti 30 csata körül bohóckodtam már csak a meglévő, szerintem megfelelően felszerelt tankjaimmal, aminek elérése hosszú évekbe került, aktívabb és inktívabb időszakok miatt. Most tankonként akár 1800K is kelhet és ez azért nonszensz...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 2 hónapja
   Szép volt Jacktor
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miafenelegyen · 2 hónapja
    Komolyan azt hiszed, hogy itt mindenki értelmi fogyatékos?? Ezért KÁR "moderátornak" lenned... Szerintem a nagy többség olvasni tud, értelmezni tud. Az pedig, hogy a "szabad fordításból" ide mi kerül "magyarul", az egy másik dolog. Nagyon-nagyon sokszor köze nincs az eredetihez... Nem véletlenül nem szólnak hozzá sokan semmihez sem. Azért mert a játék, és az összes "javítása" tele van hibákkal nem biztos, hogy az a hülye, aki leírja a tapasztalatát. Nézegesd a "nemzetközi" fórumokat, a friss videók kommentjeit... Tuti mindenki elégedett, tuti mindenki nem tud olvasni értelmezni, és tapsikol örömében (spoiler: NEM!), hogy megint milyen jót sikerült összehozni a WG-nek. Van, ami tényleg jó, tényleg "szükséges", de amit az ingyen cserélhető felszerelésekkel csináltak, többek között, az egy hatalmas elb(@x)altázás pillanatnyilag.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Robo0720 · 2 hónapja
  Gurultam párat és kezdem kapisgálni az átalakítást. A lényeg a játékosok zömének Tier 6 fölé terelése! Mivel a felszerelés bónuszhatása csak onnantól működik. A lényeg, hogy az első slothelyre a tankosztálynak megfelelő felszerelés kerüljön, akkor ad plusz 1-2 %-ot. A szellőzést bármelyik tankosztályra tehetjük, az mindig ad plusz 1 %-ot az alapon felül. Ha nehéztankra a fejlesztett edzés kerül első helyre kicsivel több HP-ja lesz. A második, harmadik slotra rakható bármi felszerelés az alapot adja hozzá.
  A vesztesek a kis tierű tankok. Ott nincs annyi slothely sem flszerelésnek, sem fogyócikknek. Tier 4-5-ben megvannak a slothelyek, de nem kapod meg a plusz 1-2 % bónuszt akkor sem, ha a tankosztálynak megfelelő felszerelést teszed az első helyre.
  Hát ennyit vettem észre ebben a nagy átalakításban. A csata közbeni kommunikáció nekem egyenlőre totál káosz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Szerintem ez senkit nem fog megakadályozni abban, hogy alacsony tier-ben játsszon, mivel valóban nincs speciális slot, illetve kevesebb slot van, de ez ugyanúgy érvényes a vele szemben lévő tankra is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robo0720 · 2 hónapja
    Valóban nem akadályoz, de aki korábban ment kis szinten, azt negatívan érinthetik a kevesebb fogyócikk, felszerelés okozta körülmények. Meg azt nem értem, ha T4-től megvan a 3-3 felszerelési hely, miért nem jár rá bónusz?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     Azért nem jár bónusz, mert csak tier 6-tól vannak a speciális slotok. Így találta ki a WG, ez a koncepció. Ennél jobb magyarázatom nincs.
     A tier 4-5 tank kb. ugyanúgy lesz, mint eddig, nem vettek el tőlük slotot, de nem is kaptak speciális slotot.
     A tier 1-3-as slotvesztéses problémát értem, engem mondjuk nem zavar, mert nem sokat játszom ott, sőt, még jót is fogok rajta röhögni, ha kigyújtanak, mert nem fért fel a tűzoltó készlet, de persze a low tier számomra tényleg csak fun tier. Megértem, ha valaki komolyan játszik ezekben a tierekben is, nekik ez valóban problémaként jelenik meg, amit valószínűleg az sem orvosol, hogy a szemben lévő tankok is ugyanígy jártak.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Robo0720 · 2 hónapja
      Az azért érdekes, hogy a 4-5-ös tankokon a direktívahelyet meghagyták. Had fogyjon, úgy sem lehet már olyan könnyen beszerezni mint korábban, amikor a lakatfeltöréskor csakúgy potyogtak hármasával. Most meg...talán Frontline-kor volt utoljára amikor szerezni lehetett ingyen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      miafenelegyen · 2 hónapja
      "...még jót is fogok rajta röhögni, ha kigyújtanak, ..." Ez tetszett! Nekem nincs 1-es tankom, abban nem nyilatkozom, de a 2-3 néha tényleg belefér fun-ként 4-6 skilles legénységgel. És bizony hiányozhat az a plusz slot.(Mielőtt valaki azt gondolná, nem, nem vagyok "low-tier stat húzó"... Egyes hozzászólókkal szemben a nicknevem a wot-ban is ugyanez.) Mondjuk nem szoktam túlgondolni, mert a szokásos leszedhető triumvirátust vittem mindegyikre. És bizony ott is számít a látótáv, álca... Sokat, az "őszi legyek" ellen. Mikor azt se tudja honnan kapja, de mégis párolog a tankja. Legfeljebb az (is) megy a levesbe, mert csak ezért nem fogok ennyi mindent beszerezni. Nem lesz 14x tankom a garázsban, mert eladom, megtartom azt a 40-50 tankot aminek nem csak "fun" értéke van. Majd az értük kapott kreditből veszek csigaszemet, meg ilyeneket. Most úgy tűnik, hogy addig csináltam jól, amíg tényleg csak azok a X-es tankok voltak garázsban, amivel lehetett is játszani számomra értékelhetően. Kb. 3/4 éve kezdtem megvenni, visszavenni "válogatás" nélkül a kifejlesztett X-eseket. És nekem ne mondja senki -látom nap, mint nap a bokrokban táborozókat-, hogy pl. egy heavy tankra nem való csigaszem, mert fullba tolja vele a kretént minden csatában az ellenfél arcába! Van az a pálya, ahol én is tábort verek a nagyobb látótávúval, kaptam már nem egy felderítő, meg őrjárat medált heavy tankkal. Meg a "gyalogkakukk" britt TD-kel, 2-3 km-es megtett távval... Szóval:mindenki másképp gondolja, másképp szereli fel a tankját, nem az "elvárt bűvös trió" szerint. Igaz, egy "...álcaháló a TOG-on..." tényleg fura választás lehet. Annyit azért kivárok, hogy lesz-e annyira megfelelő mértékű a felháborodás, hogy eléri az ingerküszöbét az illetékes elvtársaknak, és az ingyenesen mozgathatókat visszakapjuk ingyenesnek. Mert én 1000%, hogy nem fogok kreditért leszerelő hulladékot venni, főleg nem aranyért leszerelgetni. Inkább játszok majd mással. Ezt most nagyon elqrta a WG.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gid · 2 hónapja
  Ez egyébként, hogy elveszik a nehezen összegyűjtögetett felszereléseket kompenzáció nélkül, ez teljesen ok?
  A tankjaim jó részéről eltűnt a felszerelés, vehetek rá 600k/darabért újakat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Nézd meg a depóba, elvileg oda kellett volna bekerülniük.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 2 hónapja
  téves
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gid · 2 hónapja
  De jó, akkor most már esélyed sincs mondjuk egy td-vel vagy meddel kompenzálni a light balf*gát ha az egy marék kő a pályán? Most már nem tudsz helyette szpotolni.
  Tehát ha a szpottered szar már jöhet is a 2-3-4 - 15.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gid · 2 hónapja
  Fejlesztenek mint az ökör, de az mm marad ugyanolyan manipulált szar.
  Sorozatba megy a 2-15 és barátai.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5 · 2 hónapja
  Tök jó hogy bármiféle kompenzáció vagy választási lehetőség nélkül szedték szét a korábbi felszerelési mechanizmust.Fennhagytam a tankjaimon a korábban goldért levehető felszereléseket, és most tele vagyok full haszontalan vagy tankidegen felszereléssel amit csak pénzért vagy leszerelő kit-ért tudnék eltávolítani. A raktár szintén televan olyan cuccokkal amiket az életben nem fogok használni.Külön faszság hogy mostantól szinte mindent goldért vagy leszerelőért lehet eltávolítani, így vagy öntöd bele a pénzt vagy kezdheted a monoton farmolást hogy újra és újra megvehesd a legalapabb felszereléseket is.Az szintén aranyos hogy a low tier tankokhoz vehetek újra mindent, mert az osztályokra bontás miatt periszkóp és társai már nem jók tier 1-10-ig. Ismételten, egy valag pénz...Még az is korrektebb lett volna ha minden felszerelést bedarálnak és odaadják az árát ezüstben, akkor legalább lett volna tőke hogy azt vegyünk amit mi akarunk, nem pedig ez, hogy kapunk amit ők mondanak ha tetszik ha nem.Így csak egyre gyorsabban épül le a játékosbázis, és utánpótlása sem lesz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 2 hónapja
  Felteszem az IS-4-re a szellőzést, töltés gyorsítót és azt az új fejlesztett forgási mechanizmust és azt írja ki, hogy a szellőzés "megegyeznek", forgási és töltés gy. "nem egyeznek meg. Érti ezt valaki? A szellőzésre meg van a bónusz. Egyébként IS-4 érezhetően pattogósabb lett, bár az első pár csatám ma nem ezt mutatta.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ttaamm74 · 2 hónapja
   ...mert a szellőzésnél kocka ikon aktív:túlélési képesség irányba tudod fejleszteni plusz bónuszért ...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 2 hónapja
    Tehát nehéz tankot csak túlélés irányában lehet fejleszteni? Mert az elég gáz. Miért ne lehetne a tűzerejét bónuszért fejleszteni?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.