Jelenleg 377 vendég és 4 tag online

2020. augusztus 4. 07:51

[1.10] Verzióváltás

Írta:
(48 szavazat)
242 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 4. 07:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNknight · 2 hónapja
  Hú de "jó" lett!!!444
  Hagyok mindent ugyanúgy ahogy van. Faxom se szerelgeti le-fel egyenként minden tankomon:
  1 slot: látótávnövelő
  2. slot: célzásgyorsító/stabilizátor/venti3. slot: töltésgyorsító/venti
  Azt cső!!
  Külön "öröm",hogy pénzért lehet a periszkópot,álcahálót átrendezni. Amíg van leszerelőkészlet addig nincs gond...
  Ismét kap egy fekete pontot a wg!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tiger7373 · 2 hónapja
   Detto én se szórakozok vele ,marad minden ugy ahogy van azt csá!Egy kalap szar az egész!Nem tudom miért kell mindent elrontani ami bevált?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 2 hónapja
    Mitől szar most az egész? Mivel lett elrontva? Azt azért túlzás bevált dolognak nevezni, hogy lényegében 3-4db felszerlést raktál járműtípustól függetlenül mindenre.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     HUNknight · 2 hónapja
     Kezdjük ott,hogy nem mindegy melyik slotba van pl a venti.Ha nekem a 2. v 3. slotba van a venti...(mert pl 100 tankból 100 tankomon oda rakom évek óta,hogy egységes legyen) ...de most nem jó,mert az első slotba többet ér.

     Mi a büdös francért nem mindegy hogy melyik slotba van az a szar????

     Tehát leszedem a periszkópot (-pénz) átcsúsztatom a 2-ből az 1-be a ventit(gondolom ez is -pénz)...periszkóp meg a 2. slotba...és ezt játszd el 89(írtam vmit) járműnél....Persze nem kötelező.Plussz zavar,hogy 5 évig az 1-es slotba volt a periszkóp,de most a 2-es be van.

     Az én szempontomból:
     Medekkel játszom 95%-ban és ott 1-es slot: periszkóp/távcső. 2-es slot: stabilizátor/célzásgyorsító. 3-as slot: töltésgyorsító/venti.És ez igaz arra a pár nehézre,td-re és könnyűre is ami van.Tehát igen,ennyi a leosztás minden járművemen.
     Mindennap el van pakolva,mindennek megvan a helye...aztán jön valaki és átrendezi a lakásod. Mikor meglátod egy nagy káoszt látsz és semmit nem találsz...kb..
     Van akit ez nem zavar,de engem igen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 2 hónapja
      "Tehát leszedem a periszkópot (-pénz) átcsúsztatom a 2-ből az 1-be a ventit(gondolom ez is -pénz)"
      - a slotok közötti cserélgetés ingyenes.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tiger7373 · 2 hónapja
     Miért volt valami értelme?Szerintem semmi csak jól megkavarták az egészet,Inkább raknának be még vagy 20 mapot azt csá!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sityu91 · 2 hónapja
  Akinek több száz tank a garázsba rohad (gyanítom a felébe nincs is legénység), az mit akar már ettől a játéktől úgy őszintén? Teljesen nyilvánvaló, hogy célja nem nagyon van fejlődés terén, csak játszogat. Nem ide kéne járni pisztolyozni, hogy kiszúrt vele a WG...szerintem a saját garázsát se látja át a sok felszereléstől, így ami odakerült, meg se találja. Másfelől ezt már jó előre lehetett tudni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsoltuska · 2 hónapja
   Egyetértek, minekmentoda?!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Miért, ha valaki elért valamit a játékban, annak abba kellene hagynia? Van akinek mindene megvan (nem nekem, de tank ami kellene olyan nem nagyon van) mégis szeret játszani a játékkal, nem szabad neki?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sityu91 · 2 hónapja
    Természetesen szabad, csak nem kell úgy tenni, mintha az életére tört volna egy csapat terrorista, vagy mintha a kenyeret vették volna ki a szájából. Hihetetlen a magyar mentalitás...amikor 120 hozzászólásból 110 csak dühöngés...este vacsi mellett ezen szórakoztam. Utólag is köszönöm.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     MrScheff-nek 400 tankja van. Ha mindről le akarná szedni a felszereléseket, akkor az 12.000 gold lenne. Egyszerűen inkorrekt a bevezetés módja. Semmibe nem telt volna mindent levenni és berakni a depoba, de így legalább többet költenek a játékosok. A mentalitás a probléma.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sityu91 · 2 hónapja
      De hisz ugyan úgy használhatod a felszereléseket mint eddig...miért kellett volna leszerelni a depóba? Sőt, ha a megfelelő helyre húzod őket (igen, mert ilyet is lehet), még nagyobb bónuszt is kapsz...max jónéhány esetben ha leszeded már nem rakhatod vissza ugyan azt az osztály...na BUMM, de egy ember akinek 400 tankja van, gondolom 380-al alapból nem játszik, most akkor ezen miért kell fennakadni még mindíg nem értem, de lehet én vagyok a satu... Esetleg csak nekem volt minden úgyan úgy a helyén használatra készen, mint patch előtt??? Jah amúgy próbáljátok ki heavy tankon az új repesz páncélt, tök vicces amikor az arty 60-akat baszkod beléd, kritikus találat nélkül
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 2 hónapja
       Értem, hogy neked nem probléma, de azokat is értem akiknek igen.A repeszpáncélos tippet köszi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lidercnyomas · 2 hónapja
  Biztos bennem van a hiba, de az IS-4 re ígért új ágyút nem találom. " IS-4
  The 122 mm D-25T gun (shells: AP, APCR, HE; ​​penetration values: 175/217/61 mm) was replaced with a 122 mm D-25TS gun with the following parameters:"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Az IS-4 új stock ágyúja a D-25TS, ami a D-25T-t váltotta. Ennek már 217/270/61 az átütése.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  25Andras25 · 2 hónapja
  Mit jelent az ,hogy több slot van a magasabb tierbe? Ja megvan ,de 4 es tiertől ugyanannyi van.Nincsen teljesen igazad. Netán ha nyaral valaki, vagy nem olvasgat sehol, csak gamel, akkor ő tehet róla , hogy a periszkóp és az álcaháló lefixálódott?H jönnek a kérdések még öt oldalon keresztül és nem karod olvasni, az is szintén Egyéni probléma , nem kötelező itt olvasni és másokat hurrogni...Akárhogy játszik , valaki , nem fogja a hülyéket lealázni, elindul a csata, fél perc általában 1-3 öngyilkos, 50% csata 1 sideon történik (és lost). sokszor van 1-3 afk a bázison el sem indul, néha van 1-2 aki be sem tölt valamiért, és akkor vannak még a base camperek + a botok, ha mindezt összeadjuk és átgondoljuk akkor a nyerési arány elég jó így a statisztika semmit sem ér...M1 meglátás team csatáról van szó, akkor miért van az ,hogy ha spotterrel vagyok általában 0 vagy maximum 1 arty van? Ha heavyvel sokszor, nincsen spotter ,de általában 3 arty min 2. ha artyval vagyok akkor is áltban 3 arty van... Ezek alapján a csapatmunka már ki van lőve. Az ,hogy artyval csak városba tesz heavyvel meg csak nyitott pályára az már kicsit javult, de általában artyval az első meccsem himmelsdorf 2x xp.Még valamit a statisztikákhoz. Ha sokat sebzek ill spotolok, olyan 75% ban lost , ha véletlen elcseszem ,vagy kevés xpt kapok ( 1 side team ((nem jön velem szemben ellenfél , vagy mindenki velem szembe jön , de mögöttem nem jön senki és egyedül vagyok)). ), akkor win, így a statisztika megint nem ér semmit sem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PowiQa · 2 hónapja
   Ha te ezt így gondolod, akkor másoknál is ez van, ergo ugyan annyi esélye van a statisztikát növelni(vagy rontani) mint neked, vagy te ennyire különlegesnek érzed magad?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Stefan · 2 hónapja
  Több tankban (PL: Tiger I - Tiger II - T32 és sorolhatnám) kikerültek a lőszerek és a prémiumlőszer helyett adott simát , vagy repeszt. ... vagy több esetben azt se, csak eltűnt! Most kreditért lehet szépen pótolni a lőszert és a prémium lőszert, amiről nem volt szó! Ezért lesz kárpótlás? PERSZE HOGY NEM! Visszatérve a felszerelésekre. Való igaz, hogy már rég mennek az infók a változásokról. Az is igaz, hogy el lett magyarázva, hogy hova kerülnek a kiszerelt felszerelések és amit nem szedtek automatikusan ki, azt kittel el lehet távolítani. AZONBAN! Arról nem volt szó, hogy miután kiszerelsz egy felszerelést, mert az nem kompatibilis a tankodba (például túl nagy lett az alacsonyabb besorolású tankodba a frissítés után) azt követően fél áron kell eladnod, hogy vegyél helyette egy kisebbet teljes áron. EZ NEM VESZTESÉG? Főleg ha valakit ez több tankban érint, az, hány Millió kredit veszteség? Erről volt szó? Erre lesz kompenzálás? HÁT NEM!
  Elgondolkodtató, hogy mi adja a jogot a WG nek ahhoz. Hogy a sok energiával, idővel és akár valódi pénzel kigazdálkodott lőszereket a WG csak úgy önhatalmúlag, se szó se beszéd lecseréli. Mondhatni megszabja, hogy mivel használd a tankod.Elgondolkodtató, hogy egy ilyen nagy változás, ilyen átgondolatlanul és megfelelő körültekintés nélkül, MÁSOK KÁRÁRA lett végrehajtva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   A magasabb szintű (nyilas ikonos) felszerelések kifejtik a hatásukat, ezért nem kell azonnal leszedned és felrakni helyette a megfelelő szintűt. Annyit jelent, hogy az jelenleg egy alacsonyabb szintű tankon van és ha egyszer leszeded, akkor már nem teheted rá vissza újra, csak a saját szintjének megfelelőt.

   A többi amúgy ja, elég agresszív bevezetés, ami nem törekszik arra, hogy a játékosok kényelmetlenségét csökkentse, éppen ellenkezőleg, még azt is szeretné, ha a játékosok kreditet/aranyat költenének.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve · 2 hónapja
   A Tigrisek lőszerét nézd meg a depóban. Mivel változott az alfa, így más lőszer kell bele. Nekem ott voltak.A többit nem tudom.Nekem a Panthera-ról tűntek el a fogyócikkek. Szerencsére csata közben észre is vettem, amikor hiányzott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MKLS21 · 2 hónapja
  Nálam a legfurább bug, hogy T-34-1-en eddig használtam töltés-, célzâsgyorsítót és ventit, beléptem tegnap, hogy rendberakjan a felszereléseket és mit látok rajta?! Repesz páncélt! Soha nem tettem repesz páncélt tankra, erre még pláne nem! Ha valahonnan szereztem is, azt egyből eladtam. Szóval néztem nagyot...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 2 hónapja
  Itt mi folyik mégis???? (mármint nem a képen)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proplayer · 2 hónapja
  Lenne egy kérdésem amit nagyon nem értek. Ugye az E100 alap lövege 2 napja még ugyanaz volt mint a maus lövege. Most 40el többet sebez. Ezt a kis sebzés buffot az E75 is megkapta. Ám akkor amik eddig is ugyanezzel a löveggel rendelkeztek ( maus vk 45.02b mäuschen ) miért nem kapták meg?Szerintem nem ártott volna a maus dmp-ének...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   A válasz az, hogy az E100 ágat akarták buffolni és nem azt a löveget. Szerintük a Maus ág jelenleg rendben van (nem hallottam, hogy ehhez is hozzá akarnának nyúlni).Ennyi.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proplayer · 2 hónapja
    Ez igaz de azért szerintem sokan örültek volna annak a lövegnek. Köztük én is de mind1
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 2 hónapja
     Nyilván. A buffnak mindenki örül, akinek meg van az adott tank.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.