Jelenleg 191 vendég és 3 tag online

2020. augusztus 1. 06:53

Felszerelések 2.0: Mi történik a meglévő felszereléseinkkel?

Írta:
(39 szavazat)
43 hozzászólás

Az 1.10-es verzió egyik nagy újítása, a teljesen átdolgozott felszerelési rendszer lesz (cikk #1, #2, #3). Felmerülhet hát a kérdés, hogy mi fog történni a meglévő cuccainkkal? Leszereljük őket? Vagy hagyjuk a tankokon? Lássuk:

Első és legfontosabb, hogy a jelenleg ingyen áthelyezhető felszereléseket (álcaháló, periszkóp, szerszámosláda) vegyük le a tankokról még a verzióváltás előtt, utána ugyanis már csak 10 aranyért vagy leszerelő készlet felhasználásával tehetjük majd meg ugyanezt.

A többi felszerelés simán csak átkonvertálódik majd az új verziójára, hogy pontosan mire, arról ebben a cikkben láthattok egy informatív, interaktív ábrát.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 1. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Khaled · 10 hónapja
  Kicsit elvesztem : A Progin lila töltésgyorsító van. Mivel elveszik töle a gyorsítót, mi lesz vele ? 1. megsemmisül, 2. bekerül a garázsba, 3. 200 kötvényt levon a leszerelésért ?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 10 hónapja
   2
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Khaled · 10 hónapja
    Kösz
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     MicsBjukenen · 10 hónapja
     Mindenről bekerül a garázsba az összes lila cucc, kivétel nélkül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 10 hónapja
  Most a csigaszem miatt sirtok vagy a periszkop az oka.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato · 10 hónapja
  Rájuk férne egy új fejlesztőgárda.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 10 hónapja
   vagy kevesebb vodka
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 10 hónapja
  Hetek óta nem mentem egyetlen kört sem, így kicsit arcul csapott ez a hír. Gyorsan fel is mentem, hogy leszereljem a csigát és a hálót a tankjaimról. Ami még jobban bosszant, hogy az anniversary videóknál az act4 ep4 videót nem játssza le. Valahol meg lehet azt nézni játékon kívül?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 10 hónapja
   Azt hiszem, ezt keresed: https://www.youtube.com/watch?v=Et9IyuqdApI
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf · 10 hónapja
    Látom, te se néztél még szét elég alaposan a garázsban. Nem erre gondoltam. Ez könnyen elérhető, és nem túlságosan érdekel, hány mókusfarkat lőttek a játékosok. Van a garázsból elérhető videó sorozat, amiben a játék fejlődésének történetét lehet végig kísérni, és ahogy az event halad előre, úgy jönnek ezeknek is a szezonjai. Most a negyediknél tart, amiből kijött eddig hat videó (kb. három percesek), még kb. kettő várható belőle, és ezek közül a negyedig rekt már kapásból. Normál gugli keresésre meg nem találok semmit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 10 hónapja
  Szegény csigaszemes, álcahálós tog II-m....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 10 hónapja
  "Első és legfontosabb, hogy a jelenleg ingyen áthelyezhető felszereléseket (álcaháló, periszkóp, szerszámosláda) vegyük le a tankokról még a verzióváltás előtt, utána ugyanis már csak 10 aranyért vagy leszerelő készlet felhasználásával tehetjük majd meg ugyanezt."ROHADJ MEG WG! Nem baj eladom az összeset, a francba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 10 hónapja
  Mi van? Nem lesz többé ingyen le-felszerelhető álcaháló/csigaszem?

  Micsoda mocsodék egy sz@r lesz a játék ezután...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul · 10 hónapja
  Sziasztok!Lehet én értettem félre, de nekem az jött le, hogy a meglévők Mind a depóba kerülnek és kapunk X leszerelőkészletet, plusz lehet is venni kreditért max 80 db-t/account.Az újítás a korábban ingyen leszerelhető felszerelések (mint a cikk is írja) megszűnnek.Kíváncsi leszek, hogy egy-két tank kivételével (ahol ténylegesen lehet jobb felszerelést összerakni) mennyire lehet a játékstílushoz, adott tankhoz spec összeállítást készíteni.vagy jön itt is a "szentháromság" csak más néven minden tankon.
  ÜdvU.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 10 hónapja
   Itt a "szentharomsag" megszuntetese a cel,ami ertelmetlen volt csak egy adott kasztra raeroltetni.Mellesleg a jatekelmenynek es a jatekmenetnek is jobb lesz ez. (marmint az uj felszerelesek behozatala)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robo0720 · 10 hónapja
    Az a gond, hogy a "szentháromság"-ot ők maguk ajánlják a tankok javasolt felszerelésénél az oldalukon. Akkor mi a fene a gondjuk vele? Ők találták ki. Érdekes, hogy ha rámegyek az ajánlott felszerelésekhez, sehol nincs benne a plusz barázdák, vagy a megerősített felfüggesztés, CO-s tartály, vizes lőszerrekesz. Ezért nyafognak, hogy senki nem használja? Nyilván sz@rt sem ér. A következő az lez, hogy a fogyócikkeknél kitalálják, hogy senki nem használ import olajat, vagy 105-ös benzint és szétkúrják azt is? Már előre félek a személyzet skill átdolgozásától. Ott micsoda trükkök jönnek majd a sok minszki okostojástól. Majd jól elmagyarázzák valami önfényezős videóban, mint szokták mostanában.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kakumix · 10 hónapja
    Nem hinném, hogy ez jobbá fogja tenni a játékot. Eddig voltak páran akik ismerték a spot rendszert és tudtak is vele élni a többiek meg különböző fórumokra jártak sírni a "csalók" és láthatatlan tankok miatt. Na, ezek után a módosítások után az eddigi tudást nagyrészt ki is dobhatjuk a kukába. Újabb random dolgokat hoznak be a játékba, amiket nem lehet megtanulni. Jöhet a még több sírás és nem azok fognak a legtöbbet sírni, akik eddig ismerték a játék működését, ők ezt is tudomásul fogják venni, hogy megint kib.sztak velünk és megpróbálnak alkalmazkodni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robo0720 · 10 hónapja
    Biztosan "jobb lesz". Mármint nekik.Lásd:1. techtree átdolgozása: Az indok, egyszerűbb átlátható játékmenet a kezdőknek, nos igen tier 5-ig egyszerűbb utána ugyanolyan ágas-bogas mint előtte.2. Napi küldetések átdolgozása, átláthatóbb, valamint tudod milyen nyereményt kapsz majd. MAJD! Amikor a lakatos verzió volt, kaptam sok tervrajztöredéket nemzetit, típusfajtát, illetve univerzálisat. Kreditet, direktívát, felszerelést, prémnapot leszerelő készletet. Napjában ha sokat játszottam többször is. MOST: Nemzeti töredéket alig-alig ad, direktívát, felszerelést talán nem is adott. Univ töredéket is néha. Azzal a pár száz szabad xp-vel, meg egy-két nagy fogyócikkel kurvára jól jár most mindenki. Leszerelő készletet meg egyáltalán nem is ad. Naponta 4 nyereményed lehet, ha prémfiókod van akkor még 3. Na f@sza, jobb lett ez a rendszer is. Bravo WG! Igazán kreatívak vagytok és csak nekünk akartok jót!Most az lesz, hogy meghatározzák mit tehetsz fel a tankodra, és azt kell szeretni. Ami nem fogyott felszerelés, mert nem érezted a hasznát, azt is rádsózák, ráadásul jó drágán. Amúgy úgy vettem észre, hogy egy ideje a kredit sem jön úgy mint korábban prémtankkal sem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     death_train · 10 hónapja
     Farmolni álltam fel tegnap este Su130pm-el 22game, 12win 1.310.000 ok, tegnap voltak kredites küldik és végig be volt kapcsolva az 50%-os booster. De szerintem jól adja, vesztes mevcsen is volt soxor 40.000 felett a netto profit. Úh. Szerintem jól adja. Csak nem kell golddal lőni.
     Maus 3000 sebzés, fele kb golddal és majdnem 10.000 nyereség.... full 10-ben booster nékül lett volna kb 6000.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ArgHx · 10 hónapja
      "vesztes mevcsen is volt soxor 40.000 felett a netto profit" Kreditnél nem számit gyöztes vagy vesztes a csata.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.