Jelenleg 416 vendég és egy tag online

2020. július 11. 10:33

[1.10] Nyilvános teszt szerver

Írta:
(28 szavazat)
24 hozzászólás

Elindult az 1.10-es verzió nyilvános teszt szervere. Pearl River, tank újraegyensúlyozások, új csatán belüli kommunikáció rendszer, átdolgozott kötvény mechanizmus, Steel Hunter.

Utoljára frissítve: 2020. július 11. 10:35
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 4 hónapja
  Én az object 430u-nál nem látok változást. Összehasonlítottam a tesztszerveri objectet, a jelenlegi játékban lévővel. A Progetto M40 mod. 65, ott van változás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   krisztianbibor · 4 hónapja
   Természetesen mivel szovjet jármű, és az orosz community a célközösség, épphogy csak annyit nerfeltek rajta, hogy észre se lehet venni a különbséget. Viszont a Progettonál az embereknek nem feltétlen azzal volt problémájuk, hogy OP lenne a jármű (például az autoreloader mechanikával), hanem az, hogy a Wargaming úgy találta ki a járművet (mivel semmilyen történelmileg hiteles tervrajzon nem alapul), hogy a tankon vannak részek, amelyek auto-ricochetek. Ez az, amit ahogy láttam a kisebb része a közösségnek (akik ugyebár túl jónak tartják, bár elég akaratosak, így úgy tűnhet sokan vannak) panaszkodik róla... Véleményem szerint teljesen elégedett lett volna mindenki vele, ha egy Leopard szintű páncélzata lett volna (közel auto-penetration mindenhol), és úgy gondolom, hogy így garantáltan senki nem mondta volna, hogy OP. Ellenben visszatérve a 430Ura, ez már-már túllépi a nevetségest, mennyire külön kezeli a gyártó a szovjet harckocsikat az összes többitől... Egyszóval ha valamit az USSR fejlesztett, muszáj minimum jónak lenni (arról szó se lehet, hogy legyen konkurens ami felülműlhatja).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 4 hónapja
    Ez 430U nekem is megvan, de nem érezném, hogy annyira op lenne. Szinte a kapáslövéseket majdnem el is lehet vele felejteni, a T62A hoz képest. Nem sok tankot találok el vele a kapáslövéssel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rylian_Shina · 4 hónapja
   A két kupola páncélját nerfelték, meg a 430u mozgás közbeni szórását növelték.

   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 4 hónapja
    Köszönöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Romio28 · 4 hónapja
  már nagyon várjuk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 4 hónapja
   Mint egy falat kenyeret.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.