Jelenleg 269 vendég és egy tag online

2020. június 25. 07:31

[Supertest] Panhard EBR 105, Panhard EBR 90 változtatások

Írta:
Értékelés:
(15 szavazat)
60 hozzászólás

Panhard EBR 105

 • Mozgás közbeni szórás: +0,06 → +0,08 m/100m
 • Fordulás közbeni szórás: +0,06 → +0,08 m/100m
 • Torony forgatás közbeni szórás: +0,03 → +0,04 m/100m
 • Célzási idő: 1,2 → 1,4 s
 • Látótáv: 350 → 340 m
 • Motor teljesítmény: 750 → 720 LE
 • Végsebesség rapid módban: 95 → 91 km/h
 • Hátramenet rapid módban: 70 → 65 km/h
 • Motortűz esélye: 0,1 → 0,15

Panhard EBR 90

 • Hátramenet rapid módban: 85 → 83 km/h
 • Motor teljesítmény (top): 580 → 560 LE
Utoljára frissítve: 2020. június 25. 12:41
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 6 napja
  Be sem kellett volna tenni a játékba ezeket, és akkor most nem lenne gond velük. Egyre kevesebb a nehéz tank az utóbbi időben. Szerintem pont a kerekesek miatt. Vagy csináljanak egy külön játékmódot a kerekeseknek, mint most van ez a Sturmtiger baromság. És futkossanak egymás ellen 2 perces csatákban azok, akik ezt élvezik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar95 · 4 napja
   semmi köze a kerekesekhez.. szimplán nem éri meg heavy-vel játszani.. lassúak és még,ha van is értelmes dpm-jük akkor is nagyot lőnek és sokáig töltenek.. szerinted mi a jobb? ugyanaz (vagy magasabb) dpm-ű med, ami kisebbeket lő,de gyorsabban (ergó,ha pattansz, vagy mellé megy a lövés nem buksz rajta olyan sokat) + még mellé mozgékonysága is van, vagy egy lassú heavy? nah ugye,hogy inkább med-del fogsz játszani.. (eleve,ha értelmesen játszol heavy-vel egy kerekesnek semmi esélye ellened, mivel nem fog beütni még golddal se..)

   kb akkor lenne értelme újra a heavyk-nek,ha végre a wg rájönne arra,hogy jobb lenne nagyobb teret adni a játékosoknak,hogy eldönthessék,hogy milyen játékstílus fekszik nekik az adott tankkal.. mondok is 2 nagyszerű példát:
   1): minden tanknak meg van adva egy adott dpm és te döntheted el egy bizonyos határon belül,hogy nagyobbat szeretnél sebezni és tovább tölteni, vagy kisebbet és gyorsabban töltenél
   vagy:
   2) minden tanknak legyen 2-3 lövege aminek más a karakterisztikája (de ugyanolyan használható ) és mindenki eldöntheti,hogy melyik löveg fekszik neki a legjobban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 6 napja
  "Látótáv: 350 → 340 m" Az a 10 m az semmi, ilyen tempónál főleg, hogy normál lájtok alig vannak. Ez már jobb lett volna 350 → 300.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05 · 6 napja
  nekem 3 gondom van a kerekesekkel:
  1. Mindent levesz a kerekük legyen az jpz e100 400es penes lövedék, vagy bármi nem HE
  2. A pen nevetségesen erős. Egy vs egyben simán lever kb bármit, mert forog mint az őrült és még a HEvel heavy hátsójába is 500-600 dmg-et tol, medek ellen meg oldalról és hátulról.
  3. Nagyon jó találtai arány teljes sebesség mellett is. A legtöbb tank állva, fullra szűkülve is hibázik sokat, míg az EBR szágulozva is jobb aránnyal talál be.

  +1 MM kezelés, mert a 4 vs 4 ebr egy csatában tuti 0 játékélmény a többi tanknak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 6 napja
   1. A Heat lövedékeket a továbbiakban is le fogja venni a kerék. A repesz lövedékek pedig radius alapján ugyanúgy fognak sebezni mint eddig.
   2. Top felszereltséggel a 190-es apcr a legrosszabb (40-el lemaradva az őt követőtől), a 240-es heat szintén a legrosszabb (8-al lemaradva a következőtől), végül a HE az egyedüli fénypontja az ágyúnak. Kijátszhatóság: oda kell állni egy fal mellé.
   3. Az ágyúkezelhetősége kiváló, nem vitás. Azonban a találati aránya rosszabb mint gondolod. (Csak nyilván a nem bekapott lövéseket észre sem veszi jobbára az ember)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ryek05 · 6 napja
    1. értem, de akkor se logikus..akkor a alövedék mint maga a kerekes, már csak emiatt is fel kellene borulnia
    2. Remélem a következő tank osztály a híd és fal építő lesz, mert az artyktól menj arty safe helyre a kerekesek ellen meg állj a sarokba...ezek szerint arty + kerekesek elleni safe hely = garázs....
    3. Igen, a nem talált el lövéseket nem tudom mert nem veszem észre, de ami betalál, az nagy eséllyel át is üt.
    Nekem a fő bajom h így is gyors a csata, de ezek a vackok még jobban felpörgetik és nem tehetsz semmit. Egy egy heavy töltésideje 13-17 sec között van...elhibáz egy lövést (ami gyakori a remek pontossággal) és a kerekes 2szer meglőheti gond nélkül majd száguldozva még párszor mert a torony se tudja lekövetni. TD ellen kb hasonló, csak ott még esélye sincs a páncélról pattanni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 6 napja
    A 2. és 3. pontoddal nem értek egyet. Állandóan betalál, nagy ritkán pattan le rólam még akkor is, ha csak 190 ill. 240-es átütéssel rendelkezik. egyébként én meg sem néztem az átütését soha, mert annyira utálom őket. De most, hogy tudom milyen gyenge átütése van és így is simán be tudnak lőni nehéz tankokat, na ez vicc.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 6 napja
     Az átütési értékek tények, tehát, hogy egyetértesz-e vele nem számít.
     Az, hogy egy tank mivel, honnan, hogyan, (miért) üt be, szimpla játékmechanika: én még nem találkoztam megmagyarázhatatlan átütéssel.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bazsi411 · 6 napja
      A lényeg, hogy szinte mindig betalál futkosva is. Mintha ezeknek nem lenne szórása. Én nagy ritkán találok el valakit futtából, ezek meg állandóan. Ezek szerint a játkmechanikával is vannak gondok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 6 napja
  Remèlem lesz ez mèg tovább is, mert eddig jelentèktelen a változás.

  A fő problèma szerintem nem a száguldozás, hanem az, hogy száguldozás közben ver telibe.
  Ezèrt èn simán trollgunos szűkülèst ès cèlzòkört adnèk nekik mozgás közben.
  A jelenlegi cèlzási sebessèget megtarthatja, ha megáll.
  80-nal haladva ne a lövöldözzön!

  Radikálisabban kellene hozzá állni minden nerfhez, konkrétan derèkba törni valamelyik erőssègèt, ès nem csak legyezgetni pávatollal!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 6 napja
   Most elmondok egy titkot ebr vs ebr akkor lő telibe ha nem keresztbe mozogsz mert még kistávon is elétartással kell célozni ergo vagy te csinálod rosszul vagy ő jól.
   Ha meg "derékba" törnék akkor meg használhatatlan lenne.
   A keréknerf jogos, a látótáv már nem.
   A fő probléma nem a kvalitása hanem a kvantitás. Az egyenetlen elosztás vagy a túl sok kerekes a zavaró. Az MMel van a nagyobb baj, oldalanként egyenlő arty és ebr max 1 aryt 2ebr
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Judged · 6 napja
    Èn is elmondok egy titkot:
    Az ebr akkor fog meglőni, amikor èn èppen lőni szeretnèk.
    De nyilván èn csinálom rosszul, hogy megállok, ès cèlzok a találathoz (ami gyakorta így is mellè megy!), ezáltal felkínálva magam az ebr-nek, hogy az full gázzal telibe találjon, èrtem èn....
    Sok sikert a találathoz mozgás közben, nagyobb távra, bármelyik lánctalpassal.
    Eddig nem is tudtam, hogy ezeknek is a kerekesekhez hasonlò mozgás közbeni gunstatjaik vannak
    A snapshot ugyan lètezik by rng, de nem mèrvadò. Kivève a kerekesek esetèben, micsoda meglepetés...jobb klikk a tank mellè, bumm, mire odakapja a tornyát a láncos(mèg csak most kezd el rászűkülni!) a versenyautò már règen a tèrkèp másik felèn játssza el ugyanezt.
    Úgyhogy igenis kijárna nekik egy mozgasközbeni T49 trollgun-stat a fentiek miatt.
    A látòtáv, sebessèg, egyebek maradhatnak, elvègre aktív sportra vannak kitalálva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 6 napja
   A fent lévő nerfek szükségesek és korrektek, de jelentéktelennek nem nevezném, tekintve, hogy nagyjából 50%al lejjebb vitték az ebr-ek hatékonyságát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 6 napja
  Mindenki nyugodjon le a picsaba! Ez meg csak teszt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 6 napja
  HE lovedeket nem akarjak nerfelnii?Azert kvancsi leszek,h a 8-as prem ebrt utoleri a nerf......
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 6 napja
   Korábban ment a sirás hogy EBR mikor lesz a shopban,namármost ha drasztikusan lenerfelik akkor ki a f@sz venné meg? Van egy csomó lejárt szavatosságú tank a shopban aztán a kutyának sem kell egy sem,elvétve lehet látni belőlük pár darabot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kev_I_N · 6 napja
  Lehetne ezt még fokozni!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balek · 6 napja
  Nem tudom ,de próbált már valaki kidurrant kereket menet közben cserélni vagy netán javítani ?Mert 95-ről 80-ra csökken ! Na ,ne mán ! Azt melyik lánctalpas éri utol ? Aztán még lőni is tud ,meg manőverezni ! Ha történetesen valaki volna szíves a fejlesztők valamelyikét (tökön) tojáson rúgni ,tán hogy tudna pötyögni a klaviatúrán ? Azt nézzük már meg a térkép szerinti 200 méterről ha el akarnám találni 4-5-szörös előretartást kéne tartanom ,ami azt jelenti hogy kényelmesen ki tud fordulni a lővonalból ! Ha keréken találja egy nehéz ,akkor sem sérül hanem kényelmesen tova száguld,elbújik kivár és megy minden tovább. Tényleg ,kéne Putyin bátyónak szólni ,hívja be őket egy kis gyakorlatra ,meglátnák hogy ha egy közepes vagy nehéz netán egy páncélvadász ,csak a közelébe durrant ,mekkorát repül,akkor igen csak szűkítve látnák a világot,mondjuk mint tojáson rúgás után .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 6 napja
   LT-432
   Főleg frontline-ban, rendszeresen rámegyek az EBR-ekre, Lynx-ekre mert nagyon könnyű lefarmolni őket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 6 napja
   Ha megnézted volna figyelmesen a videót, akkor látnád, hogy 1 találatnál 67-re csökken. 2 találatnál 50-re. Eddig meg gond nélkül futott tovább.
   És nem csak a kereket nerfelték, hanem a motort,a lövést mindent.
   Igaz az nincs rajta a képen, csak melléírták.


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.