Jelenleg 642 vendég és 3 tag online

2014. április 7. 10:20

NAGY LŐSZER TUTORIAL

Írta:
Értékelés:
(52 szavazat)
31 hozzászólás

Megjelent: 23733 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. február 5. 21:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rockhound · 6 éve
  'Írta: szotyimag 2014. április 09., szerda 03:16
  Lehet hogy kötelező, de szart nem ér! egyrészt én egy rohadt kukkot nem értek belőle, másrészt meg az IS-3 homlok páncélját úgy lövik át a kis kaliberek is(E-25) hogy csak na! Tehát frissíteni kéne!"

  Draga szotyimag az is-3 pancelzasa a kovetkezo 110/90/60 (Front-side-rear, http://wiki.wargaming.net/ru/Tank:IS-3 ) doles soggel egyutt ez ak 180-190 mm korul mozog igy hat az e-25 arany lovedeke aminek atlag penje 194 ( http://wiki.wargaming.net/ru/Tank:E-25 ) siman viszi az is-3 elejet. Az ammo guide-al nincsen semmi gond !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doncoyote · 6 éve
  Nagyon jó az anyag, sokat tanultam belőle,köszi !!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Seewan · 6 éve
  Perfect anyag.
  Oktatókönyv még tanároknak is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szotyimag · 6 éve
  Lehet hogy kötelező, de szart nem ér! egyrészt én egy rohadt kukkot nem értek belőle, másrészt meg az IS-3 homlok páncélját úgy lövik át a kis kaliberek is(E-25) hogy csak na! Tehát frissíteni kéne!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT · 6 éve
  Kötelező olvasmány kezdőknek. A HE mellett azért még szól pár eset.
  Ha egy tank sidescrapeleve erősen beforgatva jön ki elénk jól jön. Más lehetőség nem is nagyon van, föleg ha nekünk nincs fedezékünk és nem tudunk rámenni. Kis sebzés és trackelés, ami jó esetben még megismételhető párszor mire elhordja az irháját.
  Messziről erősen páncélozott célpont ellen ezzel még érdemes lehet leadni pár lövést. Ha nem is lesz sok hatása a biztos pattanásnál azért több.
  A cikkben is benne volt megjegyzésként a robbanási sugáron belüli splash sebzés. Tényleg érdekes mekkora sebzést lehet elérni egy amúgy jól páncélozott tankon ha alálövünk HE-vel. Ha teljesen takarásban van mellélöve sebezhetjük, amit többnyire hacker és cheater megjegyzésekkel viszonoznak (és kijönnek a fedezék mögül).
  Gyengén páncélozott célpontok ellen jó eredménnyel használható. Nem arty-ra gondolok, de persze az is. A rohangászó scoutok esetén bár jobban elé kell célozni, de még egy 122mm-es lövedék spash-je is gyakran elég a trackeléshez. Ha meg egyszer megáll a tűzvonalban...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  virkoc · 6 éve
  köszi,jó leírás
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  48254F · 6 éve
  Köszi.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.