Jelenleg

22
látogatónk van

2020. április 7. 08:18

Szombati programod: Wot Home Office Day 1 (WHOD1)

(65 szavazat)

Április 11-én szombat reggel a Wot Home Office Day 1 keretében 8 streamer egy különleges küldetésre indul, hogy nézői számára a legjobb és legtöbb ajándékot szerezze meg. Nézzétek őket és segítsetek nekik!

Ahogy az esemény neve is árulkodik ez egy egynapos nagy WOT stream maraton lesz. Ezen a napon a 8 streamer GoodBad93, Tankelit, StarkPanzer, Damaszkin, Dre3dd, Tachplay, Mrscheff, Dani2999_ három különböző küldetést kap a játékban. Ahogy haladnak ezekkel a küldetésekkel pontokat kapnak érte. A pontok gyűjtésében Ti is segíthettek majd kedvenc streamereteknek, erről lentebb találtok infókat. A nap végén pedig értelemszerűen így kialakul egy rangsor. A rangsor alapján pedig a streamerek in-game és/vagy fizikai ajándékokat szereznek nézőik számára. Ezeket az ajándékokat pedig az esemény után minden streamer a saját csatornáján osztja majd ki a nézői között.

Az esemény alatt mind a 8 streamer saját csatornáján közvetít majd. De a WOTINFO Twitch csatornán is elindul majd egy közvetítés, ahol a 8 streamer közvetítéséből felváltva láthattok 1 órát.

Azzal pedig, hogy a WOTINFO Twitch csatornáját nézitek, pontokat szereztek, ezekkel pedig a streamereket tudjátok majd segíteni.

Utoljára frissítve: 2020. április 10. 07:26
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.