Jelenleg 391 vendég és egy tag online

2020. március 25. 07:30

[1.9] Az érkező új egyensúlyozásokról

Írta:
(57 szavazat)
115 hozzászólás

Jelenleg a következő, az Új Balansz legutóbbi eredményein és következtetésein alapuló legsikeresebb megoldásokon dolgozunk:

 • HP és lőszerrekesz-kapacitás növelése az alacsony szintű járműveknél.
 • Fejlesztési-fa változtatások
 • Gyűjtői járművek

A visszajelzések alapján a fenti változtatásokkal kapcsolatos reakciók általánosságban pozitívak voltak, és a teszteken tapasztalt eredmények összhangban voltak az elvárásainkkal. Célunk, hogy ezeket az új megoldásokat bemutathassuk a közelgő 1.9 frissítés keretében. Vessünk egy pillantást külön-külön is az új funkciókra.

HP és lőszerrekesz-kapacitás növelés

A HP és lőszerrekesz-kapacitás növelése az alacsony szintű járművek keretében az előző Sandbox teszt során, növeltük az HP-t minden jármű esetében. A teszteredmények alapos vizsgálatát követően úgy határoztunk, hogy finoman módosítjuk az új HP értékeket az 1-6 szintű járműveknél.

A HP módosítások az alacsony szintű járműveknél lehetővé teszik az alábbiakat:

 • megnövelt általános teljesítőképesség
 • hatékonyság és túlélési idő az alacsony és közepes szintű meccsek során, ezáltal élvezhetőbbé téve azokat
 • kényelmesebb továbbhaladás a magasabb szintű járművek irányában
 • következetesebb fejlődési lehetőség az egyes szintek között
 • az új játékosoknak lehetősége lesz többet tanulni az egyes csatákból, illetve segíti őket, hogy gyorsabban érhessenek el jobb teljesítményt a játékban.

Továbbá arányosan növeljük az érintett járművek lőszerrekesz-kapacitását, annak érdekében, hogy ellensúlyozzuk az általános HP növekedést.

Fejlesztési-fa módosítások

A fejlesztési-fa kezelőfelülete sokkalta inkább felhasználóbaráttá válik, tiszta és egyszerűen átlátható lesz, főként az új játékosok számára. A vizuális fejlődést, valamint az alacsony szintű járművek áthelyezését követően mindenki számára egyszerűbb lesz eligazodni, valamint kiszámítani az optimális haladási útvonalat a fejlesztés során.
A központi ág lesz a legtisztább és legegyszerűbb – ez lesz a nehéz tankok fejlesztési vonala. Innen lesznek átmenetek a közepes tankok, valamint a tankvadászok irányába. A tüzérek a felső, míg a könnyű tankok az alsó részén lesznek elhelyezve a fejlesztési fában. Vess rá egy pillantást.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Gyűjtői járművek

A Sandbox-tesztekkel kapcsolatos visszajelzések nagy része a gyűjtői járművekre, valamint az ezekkel kapcsolatos kompenzációra vonatkozott. Lévén ezek voltak a közösség által vitatott legforróbb témák, beszéljünk egy kicsit a részletekről.

Szeretnénk újfent hangsúlyozni egy fontos dolgot: mind a 92 jármű, amely áthelyezésre kerül a fejlesztési fából, beleértve a 9-10 szintű járműveket (bővebben lent), továbbra is a játékban marad. A „Gyűjtői járművek” opció megjelenését követően, minden gyűjtői jármű a garázsban marad, illetve a frissítést követően bármikor elérhető lesz. Tekintsd meg.

 • A gyűjtői járművek, általad elérhető maximális szintje azon alapul, hogy egyes nemzetek esetében milyen szintet fejlesztettél ki. Például, egy kifejlesztett 5 szintű jármű esetében a francia ágon, minden francia gyűjtői jármű elérhető számodra az 5. szintig.
 • A gyűjtői járművek megvásárlásához csupán kreditre lesz szükséged – XP nem kell majd – ami egyszerűbb és kényelmesebb lesz mind az új, mind a tapasztalt játékosok számára. A vásárlási és eladási összeg nem fog eltérni a jelenlegiektől. Továbbá sokkal egyszerűbb lesz elérni az Elit státuszt a nem-prémium járműveknél, lévén nem kell kifejlesztened a következő járművet a fejlesztési fában.
 • Az alap fejlesztési szint minden jármű esetében elérhető lesz, így a vásárlást követően elkezdheted a modulok fejlesztését, miként az általános járművek esetében is megszokott.
 • A gyűjtői jármű nem fog különbözni a korábbi verziótól. Továbbra is lehetővé válik az Elit státusz megszerzése, amely ezt követően jóval könnyebb lesz.

Az 1-8 szintű járművek mellett, a következő 9-10 szintű járművek áthelyezését tűztük ki célul:

 • X 113
 • X T-62A
 • X AMX 30 B
 • IX AMX 30 1er prototype

Ezen kívül néhány jármű más szintre, vagy akár más osztályba kerül. Végezetül, néhány vadonatúj jármű, amely elsőként kerül a játékba. Járművek listája:

Más szintre kerülő járművek (összesen 12)

 • II Cruiser Mk. I - a 2. szintről az 1. szintre
 • III Cruiser Mk. II - a 3. szintről a 2. szintre
 • II Cruiser Mk. III - a 2. szintről a 3. szintre
 • III Cruiser Mk. IV - a 3. szintről a 4. szintre
 • IV. Valentine - a 4. szintről a 3. szintre
 • III. Valentine AT - a 3. szintről a 4. szintre
 • V. Crusader- az 5. szintről a 6. szintre
 • IV Covenanter - a 6. szintről az 5. szintre
 • III BT-7 - a 3. szintről a 4. szintre
 • V KV-1S - az 5. szintről a 6. szintre
 • IV A-20 - a 4. szintről az 5. szintre
 • III SU-76M - a 3. szintről a 4. szintre

Más osztályokba sorolt járművek (összesen 5)

 • V Crusader (közepes -> könnyű)
 • IX T54E1 (közepes -> nehéz)
 • V VK 30.01 (H) (nehéz -> közepes)
 • VI VK 30.01 (P) (közepes -> nehéz)
 • III Type 97 Chi-Ha (közepes -> könnyű)

Újonnan bekerülő járművek (összesen 3)

 • BT-5 – 3 szintű szovjet light tank.
 • T6 Medium – 6 szintű amerikai közepes tank. Egyszerűen fogalmazva: a híres Sherman ami megfelelően teljesít.
 • Cavalier – 5 szintű angol közepes tank.

A gyűjtői járművek bevezetése számos nemzet ágát teszi egyszerűbbé és könnyebben megérthetővé. Ugyanakkor továbbra is élvezheted a garázsodban található széles tankgyűjteményedet. Ezen felül bevezetésre kerülnek a gyűjtői járművek feloldásához kapcsolódó medálok, melyeknek köszönhetően tovább bővítheted a játékon belüli elismeréseid listáját.

GY.I.K.

Mi történik azokkal a járművekkel, amelyek áthelyezésre kerülnek a fejlesztési fából? Továbbra is a játékban maradnak?

Mind a 92 jármű, amelyik gyűjtői státuszt kap továbbra is a kliensben, illetve a játékosok felhasználói fiókjában marad (amennyiben a frissítés pillanatában azok már a garázsban vannak). A „Gyűjtői járművek” megjelenését követően az összes tank megvásárolható lesz és nem kell XP-t költeni a kifejlesztésükre.

Hogyan szerezhetek meg egy gyűjtői tankot?

A Gyűjtői járművek minden nemzet fejlesztési fájához kapcsolódóan megvásárolhatók lesznek, annak függvényében, hogy melyik a legmagasabb kifejlesztett szint az adott fejlesztési fában. Például, ha már kifejlesztetted a Tiger II tankot a német fejlesztési fában, akkor a Jagdpanther II, illetve minden alacsonyabb szintű gyűjtői jármű rendelkezésedre áll majd, hogy megvásárolhasd.

Mi a lényegi különbség a „Gyűjtői járművek” és az általánosan fejleszthető tankok között? Át kell képeznem a legénységeket amennyiben a „Gyűjtői járművekben” szeretném használni őket?

A lényegi különbség abban van, hogy miként lehet megszerezni őket – nem kell XP-t költened a „Gyűjtői járművek” kifejlesztésére. Minden más játékban található jellemzőben (gazdaság, legénység átképzése, stb) az „átlagos” és „gyűjtői járművek” megegyeznek.

Hol tudom megvásárolni a gyűjtői tankokat?

A játékban található „shop” egy szeparált részében lesznek elérhetőek. Könnyedén elérheted a fejlesztési fából, vagy kiválasztva a „Gyűjtői járművek” fület a „shop”-ban. A kredit-kedvezményeket sem fogod elveszíteni, melyeket korábban szereztél, például az előző „Holiday Ops” esemény során.

Mi fog történni a „Technical Engineer” és „Tank expert” kitüntetésekkel?

A „Technical Engineer” adott nemzetnél, illetve a „Senior Technical Engineer” kitüntetések csak az általánosan kifejleszthető járművekre vonatkoznak.

Annak érdekében, hogy megszerezd az adott nemzethez kapcsolódó „Tank Expert” kitüntetést, továbbra is szükséges, hogy minden a fejlesztési fában megtalálható járművet megsemmisíts, beleértve a gyűjtői darabokat is.

Emellett célunk, hogy új kitüntetést kínáljunk azoknak, akik minden „Gyűjtői járművet” megszereznek a játékban, illetve 11 egyedi kitüntetést azoknak, akik minden „Gyűjtői járművet” megszereznek az adott fejlesztési fákban.

Mennyibe fognak kerülni a „Gyűjtői járművek”?

A vásárlási és eladási ár változatlan marad a normál verziókban feltüntetett értékekkel.

Történhet egyensúlyozás a „Gyűjtői járművekkel” kapcsolatban? Várhatóak a jövőben a teljesítményre vonatkozó vizsgálatok?

A gyűjtői járművek ugyanolyan fontosak, mint normál társaik, ezáltal ugyanazok az újraegyensúlyozási szabályok vonatkoznak rájuk is.

Mi történik a „Gyűjtői járművek” felszerelésével?

A gyűjtői járművek a modulokkal együtt kerülnek áthelyezésre, így továbbra is lehetőséged lesz kiválasztani, hogy mely modulokat szeretnéd használni a tankon. Például a Sherman Jumbo esetében továbbra is választhatsz a 76mm-es löveg és a HE-t preferáló löveg között.

Gyűjtői járművek áthelyezési mechanizmusa

 1. Amennyiben egy adott jármű (8-as szintig) áthelyezésre kerül a „Gyűjtői járművek” fül alá, úgy a +1 szintű jármű, illetve minden alacsonyabb szintű jármű automatikusan kifejlesztésre kerül*. Ez érvényes akkor is, ha megvásároltad a járművet és akkor is, ha nem.
 2. Minden ki nem fejlesztett járműhöz kapcsolódó tervrajz töredék átváltásra kerül megegyező számú univerzális és nemzeti töredékre, az adott jármű szintjének megfelelően. Például egy 4 szintű jármű tervrajza kompenzálásra kerül 1 nemzeti és 4 univerzális tervrajztöredék által.
 3. Amennyiben már kifejlesztetted az áthelyezésre kerülő 9-10 szintű járműveket ( 113, T-62A, AMX 30 B, AMX 30 1re prototype), úgy azokat az 1.9 frissítést követően bármikor megvásárolhatod a „Gyűjtői járművek” fül alatt tekintet nélkül arra, hogy kifejlesztettél-e más 9-10 szintű tankot.
  Példa: csupán két kifejlesztett 9-10 szintű járműved van a francia nemzetnél, az AMX 30 1er prototype és az AMX 30 B. A frissítést követően bármikor megvásárolhatod őket a „Gyűjtői járművek” fül alatt, akkor is, ha a francia fejlesztési fában csupán 8-as szintű járművet fejlesztettél ki egy másik vonalon.
 4. Minden játékos, aki fejlesztésbe kezdett a következő 10-es szintű tankok irányában (113, AMX 30B, T-62A) de nem fejlesztette ki őket és megállt a 9-es szintű járműveknél (WZ-111 model 1-4, AMX 30 1er prototype, T-54), és más 10-es szintű járművet sem fejlesztett ki, hozzáférést nyer a 10-es szintű járművekhez ezen nemzetek vonatkozásában a „Gyűjtői járművek” fül alatt a frissítést követően.
 5. Minden játékos, aki fejlesztésbe kezdett a következő 9-es szintű tank irányában (AMX 30 1er prototype), de nem fejlesztette ki azt és megállt a 8-as szintű tanknál (Batignolles-Châtillon 12t), és más 9-es színtű járművet sem fejlesztett ki, hozzáférést nyer a 9-es szintű tankokhoz (+1 szint) a francia nemzet vonatkozásában a Gyűjtői járművek” fül alatt a frissítést követően.

*Mivel rengeteg jármű található a fejlesztési fában, van pár kivétel ezzel a szabállyal kapcsolatban. Például az 1-es szintű angol járművek esetében csupán az új 1-es szintű angol jármű kerül kifejlesztésre. A 2-es szintű japán járművek mindegyike kifejlesztésre kerül a modulokkal egyetemben. Emellett van pár további kivétel melyeket az elkövetkezendő teszt során fogunk megosztani veletek.

A kompenzációra vonatkozó szabályok abban a pillanatban kerülnek érvényesítésre, amikor az 1.9 frissítés megtörténik az „élő” szervereken. A fent vázolt kompenzációk meglehet még nem lesznek elérhetőek az 1.9-es frissítés általános tesztje során. Természetesen előzetesen tájékoztatni fogunk benneteket az elérhetőségükről, amint minden szükséges részlet a rendelkezésünkre áll.

GYIK

Kifejlesztettem a T-62A tankot a T-54-en keresztül, de még nem váltottam ki. Jelenleg is van még XP-m ezen a tankon. Mi fog történni ezzel?

 • Amennyiben van már kifejlesztett 10-es szintű tankod a szovjet fejlesztési fában, úgy várj a frissítés megérkezéséig. Ezt követően megszerezheted a T-62A tankot anélkül, hogy XP-t költenél rá és megvásárolhatod az általános 10-es szintű tank áráért.
 • Amennyiben nincsen 10-es szintű kifejlesztett tankod a szovjet fejlesztési fában, úgy felhasználhatod ezt az XP-t, hogy kiváltsd az Object 140-et és ezáltal automatikusan elérhetővé válik a T-62A is.
 • Amennyiben már megvan az Object 140, a T-54 elit státuszt szerez és a meglévő XP-t kedved szerint felhasználhatod.

Ez a példa vonatkozik bármely gyűjtői jármű esetében. Akkor is megszerezheted a járművet amely érdekel a frissítés után, amennyiben nincs elegendő időd rögtön kifejleszteni, anélkül hogy XP-t kellene költened rá.

Hozzáférhet 10-es szintű járművekhez egy új játékos?

Nem, lévén ahhoz, hogy egy 10-es szintű gyűjtői járműhöz hozzáférhess, ki kell fejlesztened egy 10-es szintű járművet az adott fejlesztési fában. Nyilvánvalóan ebben az esetben nehezen lehetne kezdőnek nevezni.

Amennyiben kifejlesztettem a Jagdpanther II-t az 1.9 frissítés előtt, de a következő jármű, a Jagdtiger még nem került kifejlesztésre, mi fog történni?

Amennyiben a Jagdpanther II már a garázsodban van, úgy az ott is marad. Amennyiben nem, úgy bármikor megvásárolhatod a játékban a „Gyűjtői járművek” fül alatt. Ebben az esetben a Jagdtiger automatikusan kifejlesztésre kerül.

Lesz bármilyen korlátozás a „Gyűjtői járművek” kapcsán az egyes játékmódok, tornák, események kapcsán?

A gyűjtői járművek kapcsán semmiféle korlátozás nem lesz az általános járművek viszonylatában, szóval ne hezitálj használni őket bármely létező játékmódban.


A fordításért köszönet Rohamnyuszinak!

Utoljára frissítve: 2020. március 25. 07:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 6 hónapja
  Jó lett volna ezt a cikket pár nappal korábban látni, egyik tankrewardsos parancsnokot nem ellőttem az M7-re, mert a T57Heavy ágon nincs normális legénységem. 2éve van 3D skinem a vasra, gondoltam ideje kifejleszteni.
  Na de több is veszett Mohácsnál...összességében örülök az átalakításnak, mert sok tankot azért adtam el, mert vittem tovább a legénységet. Ha jól értem azok a tankok, melyek most gyűjtői darabbá váltak, a prém tankhoz hasonlóan kompatibilisek lesznek átképzés nélkül a legénység számára(már amennyiben visszavásárlom őket).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PannonPuma1 · 6 hónapja
   Mi a lényegi különbség a „Gyűjtői járművek” és az általánosan fejleszthető tankok között? Át kell képeznem a legénységeket amennyiben a „Gyűjtői járművekben” szeretném használni őket?

   A lényegi különbség abban van, hogy miként lehet megszerezni őket – nem kell XP-t költened a „Gyűjtői járművek” kifejlesztésére. Minden más játékban található jellemzőben (gazdaság, legénység átképzése, stb) az „átlagos” és „gyűjtői járművek” megegyeznek.

   Magyarán ugyan úgy kell modult fejleszteni, kivétel az X-es tankok, de legénység azokba is kell külön.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Puma_81 · 6 hónapja
    Ah, nem voltam figyelmes. a GYIK-ban valóban benne van a válasz.
    Így számomra érdektelenné válnak ez által a gyűjtői darabok..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Andar · 6 hónapja
  Nagyon nagy a hasonlóság a Wargamme és az EVE Online fejlesztő csapat gondolkodása közt. Ott is eltűnt a régi "átlag" játékosok nagyon nagy része. Attól független, hogy a WoT-al minden agyatlan (is) tud játszani. Egyszerűsítés - majd megveheted, persze "ha"...jaaa... "frítupléj" de basszus prém nélkül fázik a hátsónk...

  Aki a kezdetektől fogva tolja az pontosan látja (mint sok hozzászólásban is olvasható) hogy a hibák javítása, észszerű - a játék lehetőségeit, taktikát jól alkalmazó playerek kurvára nem támogatása...(megyünklövünkhőőőőfullretardteam...) oda vezet, hogy megpróbálják az új játékosokat behúzni, és lehúzni. Mivel a régieknek - vagy van elég eszük, hogy átlássanak a szitán, vagy profik (klán, stb) és megoldják a dolgokat okosba. Ez kőkemény üzlet. Ha bárki mást gondol...az nézzen körül a mai játékpiacon...bárhol.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Ezt fluktuációnak hívják és a világon mindenhol jelen van, nem csak a játékiparban. Egyébként meg miből is gondolta bárki, hogy ez nem üzlet, hanem a vöröskereszt szórakoztatóipari segélyszervezete? Minden játékba ez van ami sok időt megél. A régi játékos picsog, hogy bezzeg az újaknak sokkal könnyebb, az elit játékos picsog, hogy az erőfeszítéssel megszerzett cuccaihoz ne férjen már hozzá a "plebs", az átlag játékos picsog, hogy minek a tartalomfejlesztés, ha ő sose fér hozzá. A fejlesztő meg ezek között a szempontok között próbál egyensúlyozni, hogy legyen elég előfizető és menjen az üzlet. Azt kellene megérteni, hogy a rendszer csak akkor működik, ha valamennyi szereplő kap belőle, tehát tekintettel kellene lenni a többiekre is, elfogadni az ő szempontjaikat is, és engedni kicsit mindenkinek, elfogadva, hogy nem csak ő létezik ám itt, hanem mások is körülötte. Ha sikerülne így gondolkodni, akkor nem mindig azon menne a szenvedés, hogy "Jajj NEKEM már megint miért lett rosszabb".
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 6 hónapja
    Szerintem kevesebb siras lenne:
    - A fejlesztesekkel figyelnek a fontossagi sorendet ,eloterben tartva a felhasznaloi oldalt nem csak a bevetelit. A ketto kemenyen osszefugg.
    Kevesebb MEZES MADZAG kellene.
    -A regota halogatott MM finomhangolasa, RNG extrem uditoen vicces kicsapongasai( papir es kerekesek tankok tul sok kritikus vagy kritikus semmi sebzodese, vagy lancra celzas es toronyteto pattano lessz belole, esetleg gyenge pont celzasa es nem atoto talalat stb.)
    -Szemelyes ertekeles alapjan torteno MM, nem kell 10 fajta eleg lenne 3 szint.
    Ahol a gyozelem kielegito jo erzes lenne, a buko pedig elfogathato es nem frusztralo alazas ,amikor a 2 csapat kozott nincs tobb ezer WN8 es alapveto tudas kulombseg.Lasd 2-15 vagy egyeb anomaliak a csatak vegeredmenyeben.
    Terkepek tier szerinti ujraosztasa, es tudom sok terkep van de kellene mar legalabb 10-12 uj es ugyanennyit kivenni amik a legtobb jatekosnal tiltva van, ergo nem szeretnek jatszani rajta.
    - Mod mappa teljes torlese ne a modokert hanem a jatekert jatszanak az emberek. Hetente 2-3 frissites kevesebb csalo, jatszhatobb jatek. Ugyis mindenki de legalabb 10 bol 7 jatekos mindig azt irja foleg bann hullam utan ( EN MODOK NELKUL JATSZOM) akkor minek?
    Tank ballansz finom hangolas ( t54 tier 9, full agyu alap atutes 201mm a tier 8 es medek 80 % jobb atutese van) csak 1 pelda.
    -Buko csata eseten xp es kredit elosztasa elso 3jatekos 130% , 4-10 90 % ,utolso 5 jatekos 30% ok nem tettek semmit a gyozelemert csak a letszamot adttak erre jar a 30 %.
    Es hogy legyen koze a cikkhez is:
    (A visszajelzések alapján a fenti változtatásokkal kapcsolatos reakciók általánosságban pozitívak voltak, és a teszteken tapasztalt eredmények összhangban voltak az elvárásainkkal.)
    Valaki toltott ki barmifele kerdoivet vagy kuldott e-mailt a fejlesztoknek. Honnan szedtek ossze ezt a baromsagot ,az en jatekos ismeretsegi korombol senki nem szavazott erre es pozitiv reakciok sem voltak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Andar · 6 hónapja
    Én elvagyok, nem sírok. Csak sajnálom, hogy a tényleges hibajavítás, fejlesztés és esetleg olyan rendszer létrehozása ami szűri a "teljesen idióta módon játszókat" és ha nem is büntetést, de jutalmat se kapjon, stb., stb. nem valósul meg. Helyette jön ez, amit persze meg lehet magyarázni. És tudjuk hogy miért nem valósul meg. Nem azért mert vannak átlag-alatti-feletti-közti játékosok. A világ vált ilyen fos kényelmes mindent kiszolgáló, jajj nehogy melózni kelljen vele többet, pénzért mindent valamivé. Egy tök jó valamiből... Mint írtad - én elfogadom. De ez bullshit. És az irány is az.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     A sírást nem rád értettem, általános jelenségként. Bocs, ha félreérthető volt. Az, hogy nincs fejlesztés az egyszerűen nem igaz. Oldalakat lehetne írni róla, mennyi minden van, ami 1-2-3-4 éve nem létezett. Szűrés van, úgy hívják XP rendszer. "Idióta játék", kevés xp, lassabb fejlődés.


     Persze persze, bullshit. Azért szól az összes kritika egyes szám első személyben. Egy olyan gondolatot nem látni, ahol valaki körüljárná, hogy az ötlete a rendszerben hol és mit okozhatna, és az milyen kihatással lenne az egészre. Csak éri egy frusztráció, és kipattan a fejéből egy gondolat, hogy azt a frusztrációt ő hogy oldaná meg, mindenféle háttérismeret nélkül, aztán már mehet is a "fuck WG", mert "ezt ennyi lenne megoldani".

     Ebben a játékban pénzért pont csakis időt tudsz venni, semmi más érdemi előnyhöz nem jutsz (jó van pár erősebb prémium tank, de az se GOD mód és nem jár 80%-os winrate a tankhoz). Minden másba energiát kell tenni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 6 hónapja
  Csak, hogy magyar vonatkozás is legyen (tudom ezt bűn leírnom és jönnek a szokásos hiénák). Anno Sandbox-on megnéztem a kedvenc magyar típusaim, hogy "buffolódtak".
  - Toldi III töltésidő ugyanaz a többihez képest 1,5-2x töltésidős fosch maradt (vagyis háttérben "operáló" , közelharcra alkalmatlan maradt :'( ) , a lőszerkészlet 87 db-ról 150 db.-ra nőtt. Ami lényegtelen, hisz a 87 db se fogyott volna el soha az életben.

  - Turán örök és rekordszar lőszerkészlete 32-ről 39-re.

  A Pz T-25 cseh-náci tank 60-ról 70-re.


  Szerintem ezek a HP és lőszerkészlet buff-ok egy kétperces munka eredménye. Fogták a tank stat táblázatot és tettek rá egy pl.: +20%-os szorzót a tier 5-ös szintre aztán csá, meg se nézve a tankokat külön külön. Mert az már 10 perces munka lett volna kávéval együtt. Vagy fehérorosz koktéllal együtt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sk-skuba · 6 hónapja
   A Turánnak már nagyon kellett a skuló.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Angelus1991ster · 6 hónapja
    - Turán III prototípus Changed the ammo rack capacity from 32 to 39 shells, Decreased the repair cost by 24%, Changed the vehicle durability from 570 to 750 HP
    - 43 M. Toldi III Changed the ammo rack capacity from 87 to 150, Decreased the repair cost by 44%, Changed the vehicle durability from 230 to 410 HP

    Nem izzasztották meg magukat ezügyben....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Crown_2015 · 6 hónapja
  Sziasztok!!!Szerintem a WG ezzel nagyot hibázik,Én pl csak tier ,6,8 és 10-es tankot tartok meg.Ezzel a változtatással mindent felborít.Gondolom sok tankot kell majd kidobnom mert átkerül majd kisebb vagy nagyobb tierbe.Inkább több pályát kellene csinálniuk,vagy amiket kivettek azt vissza rakniuk.Vagy azokat a modokat amik beváltak berakhatnák állandóra.Pl focis, vagy volt még pár.Nem igazán értem ezt a szezonos dolgot sem,én a frontlinet is jobban szerettem mikor nem volt így szét szezonozva!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kikice4 · 6 hónapja
  moderálva
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman · 6 hónapja
  Egy érdekes kérdésem van a szovjet heavy fejlesztési fához.

  Jelenleg KV-1 - KV-1S - KV-85 - IS vonal játszik. A KV-85 megy a gyűjtői tankok közés a KV-1S pedig tier 6-ba.

  Na mármost én a kis accountomon a KV-85 kifejlesztése és megvásárlása után tartok az IS felé , a KV-1S tankot meg már eladtam. Hogyan fejlesztem ki az IS-t és mi lesz a KV-85 tankon lévő sok ezer XP-vel ?

  A gyűjtői tankokról és a fejlesztési fák módosításáról pedig a véleményem , hogy óriási butaságot követnek el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bobbykah · 6 hónapja
   ahogy én értelmeztem, ha a Kv-85öt nem adod el, marad a garázsba, és mivel a KV-1s megy a helyére, az IS ki lesz fejlesztve, mert a KV85-el nem kell xp-t gyűjts.

   Jp2 példa:

   Amennyiben kifejlesztettem a Jagdpanther II-t az 1.9 frissítés előtt, de a következő jármű, a Jagdtiger még nem került kifejlesztésre, mi fog történni?
   Amennyiben a Jagdpanther II már a garázsodban van, úgy az ott is marad. Amennyiben nem, úgy bármikor megvásárolhatod a játékban a „Gyűjtői járművek” fül alatt. Ebben az esetben a Jagdtiger automatikusan kifejlesztésre kerül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1976andras · 6 hónapja
  Elolvasva, kb 1 éve van hátra az egész játéknak, és eltűnik a süllyesztőbe. Már rég nem arról szól, amikor elkezdődött az egész. Történelmi hűség már régen elveszett az egész játékban. Kreditért vásárolható prémium lőszer - nagy vicc, tier 3-4-ben szinte csak azt használó molylepkék.
  A semmibe eltűnő lövések problémája már évek óta megvan, javították? Nem, mert nem érdekli őket.
  Kerekes járművek - olyan manőverek, melyekbe a kezelő személyzet lazán belehal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi41 · 6 hónapja
   A semmibe repülő lövésekkel tele a tököm, no meg a tankon átsuhanó lövésekkel is. És igazad van a kerekesekkel kapcsolatban is. A golddal való lövöldözés engem nem zavar, bár én csak akkor használom, amikor úgy gondolom, hogy érdemes (pl. E-100 ellen).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled · 6 hónapja
   A történelmi hűséget kéred számon, majd kritizálod a kreditért vásárolható prémium lőszert ?!?!? A németeknek a II.VH-ban volt nehézfémmagvas lőszerük. Igaz, a használatot korlátozták, és feltételekhez kötötték ! Na nem azért, mert "Hans, azt a T-34-et alappal is ki kell tudnod szedni ", hanem azért mert kevés alapanyaggal ( wolframm) rendelkeztek. Az amerikaiak az első öbölháborúban mindenre gyengített uránmagvas lövedékkel lőttek. Na nem azért, mert egy UAZ-t ne vitt volna el akár egy géppuska sorozat is, hanem azért, mert KORLÁTLAN mennyiség állt a rendelkezésükre. Valaki írta, hogy szereti ennek a játéknak a gazdasági vonatkozását is, hogy termeled meg a működéshez szükséges javakat. Ha van 70 millió kredited, akkor te az első öbölháborús USA vagy, ha csak csatáról csatára ' létezel ', akkor a II.VH-s III. Birodalom A komulatív lőszerekkel kapcsolatban pedig keress rá Misnay József mk. ezredes ÚR-ra a wikin !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MicsBjukenen · 6 hónapja
   A fejlesztési fa szerintem így jobb lesz, s ha valaki a nulláról kezdi akkor talán nem megy el a kedve olyan hamar.


   A prémium lőszerek miatti alfa és hp növelést nem tartom józan ötletnek. Inkább a gold lőszerét csökkenteném és el van intézve, de meg fogjuk szokni ezt is...

   Talán könnyebb lesz átlagos felhasználóknak is gunmarkot szerezniük...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rylian_Shina · 6 hónapja
   #mindmeghalunk
   Mióta játszom ezzel a játékkal, azóta hallgatom, hogy még egy év és vége lesz a játéknak, mert így szar meg úgy szar, ennek ellenére kellemesen elvan a játék, köszöni szépen. Tisztára mint a WoW, mikor kijött a Cataclysm kiegje, azóta az is haldoklik és már csak egy éve van hátra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balista1 · 6 hónapja
   Hány ilyen jóstehetség hozzászólását olvastam az évek során! A kerekes járműveket magam sem kedvelem. Viszont infantilis próféciáidtól kíméld meg a többséget, ugyanis semmi újat nem írtál ahhoz képest, amit már milliószor olvashattunk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Charlie · 6 hónapja
  9 éve játszom eddig ez a legnagyobb marhaság amit eddig csinálni terveztek.MINEK??? Ez nekik egyszerűbb hogy létrehoznak egy nagy masszát gyűjtői tankok néven :S . A tech tree eddig is átlátható volt annak aki már elmúlt kb 8 éves és tud olvasni és a szemével tud követni vonalakat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Angelus1991ster · 6 hónapja
   Csak egyetérteni tudok. Felesleges ez a gyűjtői akármi. Az alacsony tier ráncfelvarrása jó ötlet, miért kell ezt elrontani egy rossz ötlettel.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.