Jelenleg 368 vendég és egy tag online

2020. március 22. 07:47

Párizsból szeretettel: T-62A | 12 kill | 9279 sebzés

Írta:
(64 szavazat)
93 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. március 22. 07:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Goldfinger · 6 hónapja
  Szarba se nézem ezeket a videókat mikor 12ezres értékeléssel rendelkező játékos lehozza a csatát full nobb ellenség ellen. Alap , hogy lehozza, hiszen ezért 12 ezer az értékelése.
  Inkán olyat rakjatok fel mikor egy átlagos , vagy átlag alatti játékos hozza le a csatát. Ja, hogy az ritka mint a fehér holló? Viszont abból lehet tanulni is. Itt csak azt látom , hogy az ellenség full balfasz.
  De még ez se igaz teljesen hiszen az első 8 lövéséből csak 1 a sebző találat.
  Szerencsén mult csak , hogy ez a csata így alakult. A sok balfasz meg kóvályog mint libaszar a lebvegőbe. Valószínüleg ez a csata volt élete csatája. Kb soha napján hoz le ilyet ujra. A vége az meg egy vicc parádé mekkora balfasz az ellenség. Főleg a JGpzE100 a végén.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda · 6 hónapja
   Hallod magad ellen beszélsz.
   Ne attól tanuljak aki tudja mit csinál hanem attól akinek egyszer szerencséje van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Értem, tehát ha tanulni akarok, akkor nem Messi, Ronaldo, Jordan, LeBron cseleit kell tanulmányozni, hanem le kell menni megye III-ba, mert ott majd megtanulom, mitől ilyen jók ezek a játékosok!


   Taníts még mester! Kérlek! Iszom szavaidat!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Goldfinger · 6 hónapja
    Ha megye III ba is több milliózt kapnál egy csatáért akkor érdekelne is. Csak azok leszarják . Ne hasonlítsd már össze azt a vásárlót askinek 100 miliója van, meg akinek 0 .
    De nézegesd csak. Én magasról leszarom az ilyet . Ismét jót röhögtem a sok balfasz ellenségen . erre pont jó. Semmi ujjat nem láttam benne amit ne ismerne bárki.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Vágom, tehát ha megye III-ba lenne lé, akkor ott is menne a topfoci, csak a lé miatt nincs, de azért nézzek megye III-at ahol nincs de lehetne, mert abból jobban lehet tanulni, mint a topfociból. Napnál világosabb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tibicsoki80 · 6 hónapja
  Azt meg sem merte mutatni, hogy -120000 credit
  Amennyi prém lőszert ellőtt az elején találat nélkül.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda · 6 hónapja
   Nem olyan nehéz megtalálni ha akarod és nem csak a szádat járatod.
   -30k, T10ben sztem egyáltalán nem vészes, főleg egy ilyen csatáért.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fagyis · 6 hónapja
    Próbáld már ki prémium nélkül, mindjárt alap -70 000 kredit/kör! Ezért alapfeltétel a csunikumoknál a prémium fiók, de inkább még kredit bónusz. Érdekesebb lenne ezek nélkül gazdaságosan csatákat mutatni mert az irreális hogy valakinek 6000 - 9000 - 10 000 es átlagsebzése legyen. Több érték lenne benne mert nem a csunikumok vannak többségben hanem az átlag és rosszabb játékosok. A kiemelt videóknak sose volt értéke mert kb szerencsén alapul, az nem dicsőség hogy agynélküliek ellen van összelőve akik vagy vissza se lőnek vagy azt se tudják melyik játékban vannak! Ezzel nem azt akartam írni hogy minden szar amit kiraknak ide a sorozatba csak ezek ilyen egyszer megnézem videók és semmi lényegeset nem tanul az ember belőle!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Hecienda · 6 hónapja
     Persze tudom prémfiókkal könnyű.
     Sőt ha már itt tartunk úgy könnyű hogy van pénzed egérre meg billentyűzetre, vagy monitorra próbálnátok meg azok nélkül.

     Ne menjünk már át dedóba, sokaknak megvan a lehetősége hogy fizessenek és ennek hála tudnak mások ingyen játszani, de köszönet helyett csak fikázást kapnak érte(nem mintha kellene a köszönet).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 6 hónapja
      Nem érted a lényegét hogy mész 20 kört, bemakkolsz egy 9k s sebzést azt mész powerkodni Wotinfora hogy te vagy a Jani! Mondok más példát, pl szimulátor, adott vadászgéppel repülök 1,5 órát, felderít nekem az AWACS 2 ellenséges vadászgépet, ezt egy adott napon megtámadom, és hiába vagyok képzett pilóta leszednek ahányszor megpróbálom őket megközelíteni. Felmegyek másnap, megint elabálják a számat! Ok jó nem adom fel, felmegyek 3. nap akkor meg én győzöm le őket. Érted a lényeget? Három napig vért izzadok hogy elérjek 2 légi harc győzelmet, és amint megvan megyek és hősködök vele és mindenki azt hiszi mekkora állat vagyok mert 2v1 be akár azonos technikával nullába lövök bárkit. Az meg senkit se érdekeljen hogy csak azt mutatom a világ felé hogy mikor győzök. Adott esetben ezért mondják abban a közösségben is hogy szemét. Ugyan itt leülök elindítom a record gombot, játszok 3 órát, kiollózok egy 14 perces részletet és én vagyok a gépállat. Lehet sok mindenki nem néz mögé de ez van. Ha én tanítani szeretnék valakit akkor nem úgy prezentálom hogy hogyan kell a hülyéket lehentelni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Hecienda · 6 hónapja
       Szerintem a WOT pont nem az a játék ahol a pénz irreális előnyöket adna.
       Ami előnnyel szolgál az igazából az idő amit farmolással kell töltened.(na jó 1-2 prémtankot talán kicsit túltoltak az utóbbi időben)

       Nekem hol van prémium hol nincsen, attól függ előreláthatólag mennyit tudok játszani.
       Ha nincs lehetőséged állandó prémiumra akkor vagyél csak néha de akkor szánd rá az időt hogy farmolással töltsed az idődet ez így működik.
       Jelenleg szerintem ezt érdemes frontline idejére időzíteni mert ott baromi sok sebzést ki lehet osztani, csak T8 van szóval prémlőszer sem indokolt és bár nem fogsz többszázezer kredittel kiszállni mintha prémtankod lenne keresni bőven lehet.

       A videót meg a helyén kell kezelni, sportban is vannak legjobb pillanatok ezeket emelik ki ezen lehet ámulni ezzel lehet eladni. Ha a valóság kell arra ott van a sok streamer akiknek nyomonkövetheted a csatáit vágatlanul akár órákon át.

       Illetve még annyit hogy a videó orosz wotreplays oldalról van szóval senki nem a wotinfón "powerkodik" a szerkesztők valamiért ezt választották ki ennyi.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     2 dolog.

     1: Az, hogy a te kompetencia szinteden nincs semmi, amit tanulni lehet belőle, az 1 dolog. Nekem például rengeteget adott.

     2: Felejtsük már el ezt a "persze mert prémium fiók" nyűglődést. Ha futja gépre meg netre, akkor havi 1500 Ft-ot is kibírsz, vagy ki tudsz gazdálkodni, ha akarsz. De ha nem, akkor elmész nyáron 3 hónapot keccsölni a Mekibe/újságot kihordani/árufeltölteni/adatrögzíteni/bevásárolni időseknek stb. és van prémium fiókod kb. 30 évre, vagyis abból a pénzből még prémium tankra meg karácsonyi csomagra is futja kényelmesen. De ha még nem dolgozhatsz, akkor megbeszéled a szüleiddel, hogy takarításért, szemétkihordásért, egyéb segítségért, pénzt kérsz, amit szeretnél magadra költeni - játékra, kajára. Ahol net meg gép van, ott az esetek 99,99999%-ban ez is megoldható lesz, sőt még örülni is fog a szülő, hogy ennyi idősen nem elvárásaid vannak, hanem meg szeretnél dolgozni a céljaidért.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      straubbazsi
      • Kiképző
      · 6 hónapja
      Vagy megtanulsz relatív jól játszani és a havi 1500 forintot sem kell kifizetni. Bár lassan már csak játszani kell. Most kaptuk az ajándék két hetet, aztán csak a jelenlegi Tank Rewards-ban van 10 nap, Battle Pass 4 nap, Ranked 11 nap stb. Karácsony óta játszom, bő 4 hónap ingyenes prémium időben vagyok. (Tehát, négy hónap, amiért a free goldomból sem fizettem.)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 6 hónapja
       Az hagyjál, csináltam egy kisaccot. Ahhoz képest amikor kezdtem, nevetségesen öntik a cuccot rád. Első t5-ös tankomon 30 csata után 2vagy 3 skilles legénység lesz a füzetek miatt. Régen t5-ben lámpa nélkül játszottunk sokáig, ma meg csak lesek, hogy még spotolni se tudok úgy szednek ki, ha nincs felcuccolva és kiképezve a tank. Ja és van 47 nap prémiumom 6-os és 7-es prémium tankom úgy, hogy 0Ft van ráköltve és van az accba 195 csata..
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Pindzsin · 6 hónapja
        Emlékszem amikor kezdtem a játékot 2013 októberében, majdnem 6 hónap kellett hogy meglegyen az is3. 1 év után még nem volt tier10es tankompedig akkor voltam "eu átlag player" és ilyenről hogy akciók egymás hegyén hátán meg 4 event/maraton/küldi megy egymáson sehol se volt. Régi szép emlékek xD kv1s 85mm gunnal szenvedni tier8ban alap lőszerrel amíg lejátszottál vele 30 vagy 40 csatát mire meglett a 122mmes gun. Ezek a "prémfiókkal könnyű én mondom" emberkék ezt sose fogják tudni milyen volt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 6 hónapja
      Hát nem felejthetjük el mert a WOT pont nem a balanceról szól. Hasonlítsd össze az IS6 ot a Defenderrel, és az IS6 drágább pénzben mint a Defender. Amíg a játék arról szól hogy melyik meta tankot kell tolni mert épp az az új és amint jön új ág a régi meta meg megy a kukába addig sajnos erről szól hogy prémfiók meg tolni kell a bónuszokat. 7 év alatt elég sok setupot láttam már és mindnek alapja a prém fiók meg mostmár a kredit bónusz. Elég csak egyet írni magyarokból pl Epichuszár streamjei, lehet nem kell bemutatni de jó példa erre. Nem degradálom csak példa, és a nagyátlag nem így néz ki. Arra próbállak rávezetni hogy nem az csunicumokat kell tanítani hanem az átlagot amik nem ők. Ha ilyesmi tartalom lenne nem fikáznák ennyien. a nagy átlag nem termel körönként -70 000 kreditet, énnyi! Egyébként meg azok szopják be ezt a videót akikkel lehet is, hogy medium tankal el kell menni heavy sorra azt HEAT el kell letolni a super heavyket meg a heavyket, kb erről szól a videó!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 6 hónapja
       Akkor megsúgok egy titkot, de csak nagyon hallkan, hogy más meg ne hallja. Üdvözöllek a PVP játékok világában! Igen ez, meg minden más PvP vagy részben PvP-t tartalmat tartalmazó játék IS arról szól, hogy folyamatosan változik a meta, ahol az aktuális "legjobb választás"-t ki kell fejlesztened és ideig-óráig az lesz a "legjobb/legerősebb/legbrutálabb". Miért? Mert természeténél fogva az új tartalom, az "új karakter" a játékban, az maga a tank. Tehát akit ez zavar, az igazából rossz helyen van. Aki egy konstans játékot akar, ahol semmi sose változik, annak ott vannak a gazdasági és egyéb stratégiák, mindenféle szimulárotok, PC-elleni hack&slash és sport játékok ahol egyszer megtanulod a játékot és utána életed végéig azzal a tudással el tudsz relaxálni benne.

       Utoljára leírom, 1500 Ft/hó. A mai világban ennél olcsóbb hobbi nem túl sok van.

       Ami meg a tanítás részét illeti. Van egy map, ahol a kezdéskor borítékolható, hogy a mezőt 3 arty védi, 1-2 light társaságában, aki spotol nekik és legalább 1 de lehet mindkét peakdmger TD is ott lesz, vagy a közép folyosón, ahonnan gyorsan rá tud fordulni a mezőre. Ez ezen a mapon ez alap játék. Ezen max akkor törsz át, ha fullrusht nyomtok arra az oldalra, megállás nélkül. És még akkor is benne van, hogy akkora lesz a veszteség, hogy a másik oldal szám és HP beli fölénye ellen már kevesek lesztek. A full rush meg public PvP-ben ritkán jön be, tehát szintén hosszú távon nem jó rá játszani. Tehát ebben a leosztásban 1 hely biztos, ahova nem szabad menni, az a mező. Innen maradt még egy közép folyosó, fedezék nélkül, ami nettó szerencsejáték, ráadásul az egyik TD fogta is az ellentől, tehát még be se jött volna. Így maradt a heavy side, "azt majd meglátjuk mire képes a csapat". Oda meg nem árt, ha van nálad gold. Városi cső pálya, nem túl bonyolult, hogy ilyenkor ezek az alaphelyzetek vannak. Itt felvett egy olyan pozíciót, ahonnan tud sebezni de ő könnyen fedezékbe tud húzódni és próbálta feltartani az ellenfelet. A mező az ahogy várható volt elhullott, mert olyanok is oda mentek, akiknek hátrébb kellett volna védelemre berendezkedni. Annyian és azokkal a tankokkal a támadás ott esélytelen volt az első másodperctől. A táras TD-nket kikapták az artik, a 2 lightunknak semmi támogatása nem volt érdemben, az artyink és az ottragadt lassú TD-nket felszámolták, miközben a mi oldalunkon csak nagy nehézségek árán tudtuk megállítani az ellenfelet, aki benyomult középre is és már 2 oldalról tudott támadni, és bekerítéssel fenyegetett. Ezután végig hátrányból hibátlanul játszott a játékos, sokszor tizedmásodpercek alatt döntve 2 lehetőség közül, mindig a jobbat választva. Az ellenfél elbízta magát és nem együtt estek a maradékra, mert "már megvan ez". Ezután egy jó sorrendben megválasztott végjátékkal lehozta a kört. A végső tanulság, hogy az utolsó pillanatig amíg még megvan a tankod próbáld a legtöbbet kihozni belőle, és ha az ellenfél is hibázik akkor a lehetetlennek tűnő csata is megnyerhető. A végén a TD tracken tartása az egyetlen lehetséges jó megoldás volt, ráadásul onnan támadt, ahonnan talán a legtöbb várható érték volt a kinézésből, mert a lehetséges irányok közül erre szoktak ilyenkor a legkevesebben nézni , mert a mező két iránya az emelkedővel kedvezőbb reset pozíciónak tűnik. Így kell lehozni a végjátékban egy ilyen helyzetet. Tegyük hozzá, a végjátékban is rendkívül jól használta a spotrendszer sajátosságait, sokszor pont úgy helyezkedett, hogy információhoz jusson, de hp-t ne kockáztasson az információért.

       Nekem ennyit mondott ez a videó. Neked meg úgy tűnik annyit, hogy -70k, goldpsam, amúgy is golddal mindenkinek menne egyébként is, nincs itt kérem semmi látni és elismerni való.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Fagyis · 6 hónapja
        Örülök neki hogy te eldöntöd kinek a zsebébe turkálsz meg ki mire költse a pénzét. Majd ha idősebb leszel akkor máshogy látod a dolgokat, nálad még prioritás valakinek lenni egy játékba, örülj neki és legyél boldog a tudattal ha téged örömmel tölt el és jó sokáig élvezd ki!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Bhalangir
         • Moderátor
         · 6 hónapja

         Tényleg 1500 Fton vitatkozunk?....
         Középiskolás korom óta dolgozom, a főiskola mellett végig diákmunkát csináltam. PvP játékkal meg nem azért játszom, mert jó a grafika, meg szép a fű.....Az értékrendemről meg csak annyit: Egy kompetitív játékban nem akarni kompetitívnak lenni, de lenézni azokat, akik azt teszik szerintem sokkal árulkodóbb. Egyébként meg fogalmad sincs ki vagyok és mit értem el eddig az életben, szóval ha te 1500 Ft-ot kikérsz magadnak, akkor én meg azt hogy ne terelj és váljkálj itt a másik életében, mert nem tartozik ide. PvP játékban valaki PvP orientáltan játszik, ezen mégis mi a jó fenét kell értékrendi alapon megkérdőjelezni?.........

         A többire semmi reakciód?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Khaled · 6 hónapja
         Kis butus, éppen hogy te turkálsz más zsebében, amikor leszólod a prémiumfiókos játékosokat ! Mi tesszük lehetővé, hogy a magadfajták játszhassanak, de nektek még ez sem elég. Prémium fiók nélkül csak egy nemzetet engednék kihúzni, a többit csak 6. szintig, az ingyenélőknek csak ennyi jár Akkor táncikálhatsz boldogan
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Fagyis · 6 hónapja
          Nagyon butus lehetek, muti már hol vontam bárkit is kérdőre hogy fizet a játékért? Arról próbáltam papolni hogy -70 000 es kör nem átlag és leírtam vagy héromféleképpen hogy mész 20 kört és kiemeled hol játszol a leghülyébbek ellen, akik oszlopnak tolják a tanot kínjukba vagy alázgassuk a heavyket ott ahol egyébként átmenne az apcr is. De nem esik le! Úgy hogy sok szeretettel viseljétek minden csatába csak nektek speciálba hisz a véreteket adjátok minden csatába a cséennyóc oltárán imátkozva!

          https://www.youtube.com/watch?v=oGV1Duq5wLk
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Khaled · 6 hónapja
           Például mindjárt az első hozzászólásodban Cavington
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Fagyis · 6 hónapja
            "Próbáld már ki prémium nélkül, mindjárt alap -70 000 kredit/kör! Ezért alapfeltétel a csunikumoknál a prémium fiók, de inkább még kredit bónusz."

            Ez neked hol kérdőre vonás, hol vonom kérdőre hogy mer prémiummal játszani? Egy tényt közöltem, amit másik 5 ember is leír hogy lehenteli a hülyéket, ráadásul 12 kill, még a saját csapata is toppon van hogy csak nézi! Kötözködj mással, elég megnézni miket írogatsz a fórumra máshol, hogy sértegeted az embereket...
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Khaled · 6 hónapja
             Ezt kikérem magamnak, embereket soha sem sértegettem
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Fagyis · 6 hónapja
              Te írtad 2 hónapja!

              "Khaled megválaszolt hozzászólás in [ST] Dupla ágyús tank változások2 hónapja

              Hol írtam olyat, hogy nem lehet véleményed, kérlek idézd ! Szövegértési problémáidat nagyrészt az iskolarenszer hibájának tartom, de a genetika is csúnyán megtréfált téged "
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               Khaled · 6 hónapja
               Ismétlem, szövegértés
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Khaled · 6 hónapja
     Kinek nem tellik banánra, az ne tartson majmot
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Roreno · 6 hónapja
      Ha tudnád, hogy te már hányadik vagy ezzel a hülye dumával... (bár lehet, akkor is erőltetnéd).
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Fagyis · 6 hónapja
       Lehet sokadik vagyok, de kommentek nagy százaléka nem a dicséretről szól!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Roreno · 6 hónapja
        Nem neked, Khaled-nek címeztem.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Khaled · 6 hónapja
         Mi ebben a hülye duma ? Ha nem vagy képes finanszírozni egy tizes csatát, akkor játsz első szintűekkel, ingyen javítják, a lőszer is fillérekbe kerül, nehéz vele mínuszba kerülni
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Roreno · 6 hónapja
          Maga a majmos mondás már fárasztó. Ennyi.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Khaled · 6 hónapja
           De még mindig ütős Nálad is egyből betalált
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Roreno · 6 hónapja
            Ha ezt gondolod, akkor az elmond rólad egy-két dolgot. Szerintem ez a mondás már kezd kissé ciki (elcsépelt) lenni, de ha te nem érzed...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Bhalangir
        • Moderátor
        · 6 hónapja
        Akkor most vulgáris leszek: egyek xart, csak mert 100 milliárd légy nem tévedhet? Önagában a tény, hogy többen vannak a fanyalgók nem jelenti, hogy nekik van igazuk. Sőt, az látszik, hogy valójában nem is értik miről van szó, és úgy húzzák közben a szájukat....
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Skjenngard · 6 hónapja
         Évek óta nem játszom ezt a játékot, de követem a híreket, és ez a komment szekció arany. Ezek szerint még mindig a gold miatt unikum az unikum és a prém fiókot használók mocskos szemetek, mert megtehetik.
         Viszont amit hozzátennék, hogy nem, nincsenek a fanyalgók többségben, csak ők hangosabbak. Mindig is azok voltak. A többség csendesen elvan, játszik prémmel, anélkül, néha megenged magának egy 'Dühöngő' posztot és logol vissza. A fanyalgó viszont mindenhol próbálja majd az igazát erőszakosan, hangosan ráerőszakolni a csendes többségre, és nem érti, miért nem állnak mellé azok. Volt ilyen cimborám, mai napig "játszik", 33k csatára 1100 WN8, 900 recent (az mondjuk csak 10 csata). Na ő vele ott fejeztem be az egészet, amikor átment ilyen 'Fagyis' stílusba, goldnoobok, prém noobok, artys g*cik, játék közben az angolsága kimerült a 'polak kid go home fuck play tetris'-ben. Mindeközben a statja az, amit írtam, 3000 meccse van artyval, és több, mint 200k Forintot költött már a játékra 4 év alatt. Hogy ez sok vagy kevés, mindenki döntse el maga.
         Arra azért kíváncsi lennék, hogy Fagyis, Te hogy képzeled el a tökéletes WoT PvP-t? Gondolom gold ammo tilos, ha egy tank olyannal találkozik, aki lassabban tölt nála, akkor lovagiasan meghajolnak és elmennek egymás mellett önmagukhoz méltó ellenfelet keresni? Ha egy hulldown heavyt nem tudsz beütni, se flankelni, akkor feladod a meccset inkább? Esetleg HE-t spammelsz rá? Vagy az unikum csak az unikummal harcolhat? Honnan lesz elitizmus egy F2P játékban? És az örök kérdés: te miért nem leszel elitista? Miért nem leszel unikum? Te is vehetsz goldot, te is vehetsz prémet. Bár ugye prém fiók nélkül is ugyanoda eljuthatsz, mint akinek van, csak több meccset kell menned érte. Te is spammelhetsz goldot (tudom, nem fogsz, mert lovag vagy), max. több csatát kell játszanod kis tierben, hogy visszahozd az árát. Nem tagadom, ez volt az egyik ok, amiért abbahagytam, egyszerűen nem volt kedvem és időm azért játszani tier 6-8-ban (prém) tankokkal, hogy a T10 ne legyen veszteséges. Ez nagyon rosszul van megcsinálva (üzleti szempontból persze nem), ez tény.
         Amúgy én vagyok a mindenki által utált kistesó, az Armored Warfare nagy támogatója, ahol nincs gold ammo, nincs WN8, nincs arty, mégis ugyanilyen sírások és okoskodások mennek ott is, milyen meglepő, olyan emberektől, akiknek 40%-os PvP winrate-jük van, vagy ami nagyobb "szégyen" 70% PvE...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Fagyis · 6 hónapja
         Attól semmit nem változik az egész hogy nem lehet belőle semmit tanulni, tőccsed a HEAT et azt toljad lefele a heavyt, majd kínjába kihátrál vagy oszlopnak hajt mint a Type 4 csinálta a csatába. Az elitizmus sokszor gyilkol, ezt azok nem veszik észre akik pont csinálják. Nektek ez a kihívás hogy majd 4000 dpm es tankal hogy kell olyan tankot alázni jó ha 2 őt rátok tud lőni, meg goldal hogy veszitek el a kedvét az ellennek. Flankelni meg minek hisz van gódammó csak nyomkodni kell a gombot azt gyün a cséennyóc!

         Viselni kell a kritikát mert abból is tanulhatsz!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 6 hónapja
          "Viselni kell a kritikát mert abból is tanulhatsz!" - Akkor csináljuk úgy, hogy ezt magadra is kipróbálod!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Laccvacc · 6 hónapja
  Profi munka! A 12 kill rengeteg, nem semmi és a végén is észnél volt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 6 hónapja
  Az megvan, hogy 4:47-nél felbukkan egy szellem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 6 hónapja
  P2WgoldspammerMMcamperRNGcheaterWG

  Nem rossz..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 6 hónapja
  Ügyes. Én nem is emlékszek volt-e valaha is olyan csatám, ahol ennyi tank lett volna egy lövéses hpén. Meg az a Type 4 csak ment előre, vissza se fordult az ágyújával. Nem tudom ez szabályos-e, hogy használ egy olyan módot ami kimutatja az ellenség milyen modul sérüléseket kapott. Mint pl a bázis foglalásnál amikor a TD lövi. Vagy valami más beállítás mit én nem ismerek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   NomaxXx
   • VIP
   · 6 hónapja
   Sasszem képesség
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 6 hónapja
    Azért voltam 7 évig quality területen. Elnézést mindenkitől lehet nem jól írtam angolul, közben utána jártam a régi szerződésemnél, viták elkerülése érdekében.. Ellenőrző területen voltam.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     NomaxXx
     • VIP
     · 6 hónapja
     Itt csak 3 év QC
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 6 hónapja
  Zseniális. Kedvet is kaptam a T-62-höz. 5 csillag!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balista1 · 6 hónapja
  Jó volt nézni. És pont az utolsó lövéssel fogyott el az APCR.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.