Jelenleg

24
látogatónk van

2020. március 22. 07:47

Párizsból szeretettel: T-62A | 12 kill | 9279 sebzés

Írta:
(64 szavazat)
93 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. március 22. 07:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Triagia · 2 éve
  A fiam accountjával mentem egy ilyen kört IS-3-al, akkor azt érdemes beküldenem , hogy videó legyen belőle? 10 kill és a végén 1:5 ellen. Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Pool medál, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  Gondolom beleszólok már én is, "már egy hete" tépitek a szátokat ezen a videón.
  Először is, azt el kell ismernie akármelyik "félnek", hogy ha egy csatában sebzel 9xxx-t, és van 12 killed, akkor az megérdemel egy videót, még akkor is ha az összes ellenfél AFK lenne. Igaz mondjuk az TŐGY kategória, de na a videó jár, "illik", majdhogynem kötelező.

  Aztán, hogy mit lehet ebből tanulni vagy mit nem? Mindenkinek a szintjéhez mérhető.
  Levezetek egy logikai láncot, reménykedem benne hogy érthető lesz.
  Megnézem a videót -> nem látsz benne semmi tanulhatót? -> kurva jó játékos vagy?
  1: igen (erről nincs mit kifejteni)
  2. nem. (na ezt kifejtem)
  Ha nem vagy jó játékos de nem látsz ebben a videóban semmi tanulhatót akkor egy csomó dolgot nem vettél észre.
  1. pozícióhasználat (példa: oda én nem mentem volna meddel, nem ismertem azt a pozit)
  2. bokorhasználat (lövés előtt mindig visszatolat, csak spotolni megy előre.)
  3. tankhasználat (amikor kinéz a t54-re az még goldal sem tudja beütni)
  4. helyzetfelismerés (amikor kinéz a 277-re látja, hogy nem vele foglalkozik, belelő, majd másodjára is akkor lő, amikor látja, hogy nem rá figyelnek)

  (Azt észrevetted, hogy Bazsi még azt is tudja milyen irányba kellene dönteni a fát, érted?)

  Ezek csak azok amik így hirtelen eszembe jutnak. Ezek csak részben azok amik kellenek egy ilyen jó csatához. Kellett hozzá az is hogy:
  1. az ellenség ne legyen észkombájn (ha az ellenség okosabb simán elbukhatták volna)
  2. a saját csapatod se legyen az. (ha a saját csapata jobb, sebeztek volna páran 3-4 ezret neki nem maradt volna ennyi)

  Nem értem ezért miért az éppen játszó játékos lenne kevesebb, vagy érne kevesebbet az eredménye.

  Szóval összegezve kellett hozzá a szerencse is, ez nem is kérdés. Mindent összegezve azt gondolom, hogy teljesen felesleges ilyen indulatokat generálni, elszabadítani. Aki tudja, látja, érti, aki meg nem az nem. Aki akarja tud tanulni belőle, akár a jobbak kommentjei alapján.

  Az, hogy meg full golddal játszott, hát nézd,, én nem szeretem a goldot, de elfogadom, hogy Ő ezt így tolta, abból ami ebben a videóban pozitív, vagyis ami plusszot ad, abból a szempontból tökmindegy, hogy goldozott e vagy sem.


  Szóval Písz, hátrébb az agarakkal, ne nyeszeteljétek már egymást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 2 éve
  Megdöbbentőnek tartom azt, ami ez alatt a videó alatt (is) van
  Lassan megkérdezném Jacktort, illetve a többi moderátort, hogy a jelenlegi formájában mi értelme van ennek az oldalnak?
  Akárhova néz be az ember, akármelyik hír/topik alá, azt látni, hogy a nagy többség kb szarni jár fel az oldalra.
  Témától függetlenül megy egy eredmény/jó játékos szapulása. Témától függetlenül megy az RNG, ARTY, EBR szentháromság, vagy épp valamelyik aktuális fogyatékos állítgatja azt, hogy ő 34 vesztes csatát játszott zsinórba amint lejárt a prém fiókja.
  Az egész oldal abból áll, hogy van 5-6 ember, akik próbálják tartani a "rendet", meg van a többi 1 bites agyatlan fasz, akik reggeltől estig, és attól reggelig tolják a konteot minden egyes topikba.
  Nincs még egy ilyen trash community mint ez. Aki elér valami eredményt, azt támadni kell.
  Van itt olyan autista hülye fasz gyökér, aki képes t5ös meccset felrakni egy t10-es carry alá, azzal a címszóval, hogy ilyet ő is tud. Ti egyedül vagytok ilyen agykárosult gyökér szarok vagy valaki fogja közben a kezeteket?
  Tetszik az is, hogy az oldal 90%a 2,5k kombináltat nem tudna kitolni t10-ben, de nehezményezik azt, ha felkerül egy 10k körüli sebzés, mert ők találnak benne hibát. Ti látjátok magatok kívülről? Akkora irigy szubhumán gecik vagytok, hogy az hihetetlen!
  Olyan hülyék vagytok, hogy nem a bokor mögül 15 méterrel lőttök, aztán jöttök a dühöngőbe hőzöngeni, hogy titeket mindenki kispotol 600 méterről, csak replay nincs, mert 2020-ban a 4 terrás HDD-re nem fér fel.
  Játékmechanikáról annyit tudtok 20k csata után, mint egy 800 csatás kezdő, de minden topikba azt olvasni, hogy mivel miről pattogtok a csiter manipulált hacker wárgéming miatt.
  Az a helyzet, hogy kibaszott függők vagytok egytől egyig. Tudnék itt olyan nevet mondani, akitől alsó hangon 6x olvastam az elmúlt 3 hónapban, hogy ő törli a játékot, és eladja az accját. De azóta is napi szinten jár fel ide tolni az autista konteós hülyeségét.

  Ennyi erővel csinálhatnátok egy facebook csoportot is, ahol kiverhetnétek egymás faszát, miközben naponta 67x írjátok le, hogy minden jó játékos p2w csaló, lepattantatok megint jgde100-al az ebr-ről, egy köcsög a wg etc. Nem tudom erre minek külön egy oldal.

  Lehet bannolni!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ba_nshee
   • Kiképző
   · 2 éve
   "Játékmechanikáról annyit tudtok 20k csata után, mint egy 800 csatás kezdő (...)"

   Játékmechanikáról és játékstratégiáról. Lásd a "mednek nem az a dolga, hogy..."
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 2 éve
   Szerintem azért nem lehet őket bannolni, amiért a WG is rakja befele a noob barát tankokat. A okos/eszét használó ember meg tud élni, mert lát dolgokat. A legtöbb szart viszont a hülyék veszik (IKEA táska, amin van a Chanel felírat 200k forintért és megveszi, mert Chanel, Apple....szóval érted). Tehát ha Jacktor akarja, hogy legyen nézetsége/ forgalma az oldalnak, akkor kénytelen megtartani az idiótákat is és ha választania kellene, akkor az épeszű felhasználóktól válik meg.

   A szöveg második része részben benne van a szövegem első bekezdésében.

   Hidd el van FB csoport. Wothungary, Magyar Wot szövetség illetve a Wotinfó.
   Hogy miért nincsenek ott is ilyen ékes hozzászólások? Mert arc nélkül mindenkinek nagy a szája, de FB-n nincs olyan, hogy inkognitóban oltogatunk valakit, mert "jaj! megver". Mint ahogy a régi mondás is tartja: Amelyik kutya ugat, az nem harap.

   =Saját élmény=
   Magyar community viszonylatban naaagyon félreesek a lakhelyemet tekintve. Volt egy kölyök, aki állította, hogy abban a videóban így csalok, meg úgy csalok, jöttek még pluszba a ku@ anyázások is...Mondom jól van, megnézem már, hogy ki is ez. Hát 4 utcányira lakott tőlem a szerencsétlen. Miért szerencsétlen? 11 éves kölyök volt akkor, én 20 Anyuci-Apuci nem nézte jó szemmel a screenshotokat...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_ · 2 éve
    Erre nekem is van sztorim. Anno Ts-en még évekkel ezelőtt, mikor az egyik klánban voltam a pár közül, az egyik srácnak ordenáré nagy volt szája és büszke volt arra hogy csal, saját cheat packja volt és fel is vállalta (sh közben a ts-en), hogy ha nem lehetne csalni, akkor nem is játszana a játékkal. Én kérdőre vontam és még én voltam a hülye, hogy leszólom. Lenyeltem a dolgot, mivel nem tudtam mit csinálni vele, de hetekkel később az Aréna pláza előtt az egyik társaság elég hangos volt és már másokat is kezdett zavarni a dolog. Nekem pedig furán ismerős volt az egyik hang meg a hozzá tartozó stilus. Oda is mentem megkérdezni, hogy nem te vagy xy a tankos játékból? De-de, honnan ismerem? Mondom én vagyok az, akinek annyira ugattál ts-en ekkor meg akkor. Nem volt válasz, de embert úgy futni még nem láttam, a cipőjét is elhagyta száz méteren Pedig semmit nem csináltam. Az már más kérdés, hogy volt köztünk vagy harminc centi meg kiló. De adtam már meg másnak is a pontos cimem miután fogadkozott, hogy megkeres, meg is nézett google maps-en, de azóta sem jött. Legutóbb kb másfél éve ajánlottam fel valakinek, hogy le lehet velem jönni egy mell-kar-láb napra és megnézzük mit tud, még a belépőjét is fizettem volna, de ő sem jelentkezett
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Goldfinger · 2 éve
     Ja te ilyen mindekit laposra verek ha beszól csávó vagy? Azon meg abszolút nem csodálkozom , hogy budapesti. Jellemző. Gratula.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Proletar_Kukutyin · 2 éve
      Hát, ha neked ez esett le az írásából, akkor komoly gondjaid vannak a szövegértéssel.

      Ugyanis a sztori baromira nem erről szólt. Egyszer sem lépett fel agresszíven, vagy fenyegetően egyik barommal sem. Csak azok voltak olyan kis gyáva trágyagránátok, hogy amikor szemtől szemben láttak valakit, (akinek arctalanul beugathattak a neten keresztül) akkor összefoltozták a gatyájukat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Amstaff67 · 2 éve
      Miért is jellemző?! Szerinted vidéki versenyző közt nincsenek?!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Szazados_ · 2 éve
      Hol irtam, hogy az vagyok, megmutatnád, kérlek?
      Én soha nem fenyegetőztem sem ts-en sem a játékban, hogy szétszedlek, megöllek, keresztre feszitelek, ellenben én már kaptam hideget-meleget. Azért, mert megadtam a lehetőséget az engem támadó félnek, hogy beváltsa a fenyegetését, még én vagyok agressziv?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Goldfinger · 2 éve
       " De adtam már meg másnak is a pontos cimem miután fogadkozott, hogy megkeres, meg is nézett google maps-en, de azóta sem jött."
       Gondolom sütizni akartad meghívni magadhoz, és nem verekedni
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Szazados_ · 2 éve
        Ugyan már. Ő fenyegetőzött, én megmondtam neki hova jöhet
        Majd biztos azzal kezdtem volna, hogy kézfogás helyett arcon vágok egy idegen embert. Hidd el nekem, sok ember viselkedik úgy, mint a kutyák egymással, hogy csak addig ugatnak, amig a kerités tart. Ha el mert volna jönni, az első dolgom lett volna meghivni a közeli sörözőbe, hogy mondja el mi baja van, már ha vevő rá, de tapasztalataim alapján, kevesen merik felvállalni magukat, ha arra kerülne a sor. Lásd az Arénás esetet, ott is csak meg akartam kérdezni, hogy akkor férfi módjára mondja el, mi baja volt velem, de nem elfutott a hülye?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Goldfinger · 2 éve
         Bla bla bla.... ez kínos magyarázkodás te is érzed. Szerintem itt hagyjuk abba, ebből már nem jösz ki jól sehogy.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          _Szazados_ · 2 éve
          Ohh, a tipikus fellengzős troll válasz. Lássuk.
          - belemagyarázod a másik válaszába, hogy magyarázkodás, amit művel, pipa.
          - a soha ki nem hagyott "te is érzed/tudod" böfögés, mintegy alátámasztva a saját vélt igazságod, pipa.
          - kijelented, hogy hagyjuk abba, mert csak neked lehet igazad, pipa.
          - és a már rongyosra használt "ebből nem jössz ki jól" duma (habár nem tudnád megmondani miért nem, de Neked elnézem), úgyszintén pipa.

          Bocs, nem tudtam, hogy másodállásban jósasszony vagy és jobban ismersz másokat, mint ők saját magukat. 1500-ért életművész tanácsokat is osztogatsz?
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Hecienda · 2 éve
          Nem is kell jól kijönnie Te csinálsz magadból hülyét éppen...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Goldfinger · 2 éve
   Igy is van. Szüntessétek már meg végre ezeket a végigjétszás videókat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 2 éve
    Nézz fel egyszer pókerakadémiára. Nézd meg ott milyen közösség van. Itt is lehetne olyan, ha az a nagyhangú de elenyésző százalék, akinek mindig mindenről "csak az" jut eszébe, kizárható lenne innen. El nem tudod képzelni, mennyire unalmasak vagytok azoknak, akik tényleg szeretik ezt a játékot, és hány másik embert fertőztök meg a toxikus fikázódásotokkal, persze arc és név nélkül, mindenféle felelősség vagy közösségi tudat nélkül. Csak jelzem, a szélmalomharcom ellenére, ha rajtam múlna, már rég nem lennétek itt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 2 éve
   Ugyanezt gondolom, mint te csak már belefáradtam szép kerek mondatokban fogalmazni. Az összes ilyen bot szintű (alatti?) kommentelőt ki kéne rakni, aztán posztolhatná a havazást az erkélyről facebookra, nem ide okádna. Tényleg minden kib*szott hír, topik alatt ez megy, nem is véletlen, hogy szinte minden első reges sírással nyit az oldalon ha ezt látja non-stop.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zics911 · 2 éve
  jajj szegény fejemnek! végigolvastam ezt a sok gyöngyszemet. egy élmény volt. ez a nap is jól kezdődik...megyek is t10-be goldot spammelni a prémfiókos accommal. lassan ég a pofám, mikor akciósan megveszem az egy évre szóló prémnapokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 2 éve
  Mennyi RU játékosról készült videó van itt mostanság!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KamizZa · 2 éve
  Játék első 1 perce elég volt nekem, játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem. Én ilyenkor szoktam váltani Repeszre, lehet akármilyen vastag a torony, az akkor is sebezni,vagy kritet kap. De hát na ,ezek az unicum játékosok se a játéktudásuk miatt vannak ilyen értékeléssel.Aztán meg random csatába elsőnek finganak ki, vagy tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos.
  Ma is volt csatám AMX 49-el, csináltam 3.000 blokkolt sebzést 0 hp veszteséggel,Tier 8-9 tankok úgy spammelték a tornyomra a goldot mint ha kértem volna. Hozzá teszem egyik IQ huszárnak se volt eszébe repeszt betölteni...az meg hogy 400 wn8 játékosok ellen tudott 9k sebezni le a kalappal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 2 éve
   Nemcsak segghülye bot vagy, de még hirdeted is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Laccvacc · 2 éve
   Nagy a mellényed: pár replayt feldobhatnál, így más is tanulhatna tőled vmit, az arcoskodáson kívül!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Xizor111 · 2 éve
   Hát ezen hangosan nevettem! Köszönöm!
   Iskola példáját mutatod be, hogy alázzuk le saját magunkat, úgy, hogy közben másnak akarunk be/leszólni.... D
   Nem is tudom mit ragadjak ki az írásodból... úgy az egészet lehetne.

   "Játék első 1 perce elég volt nekem, játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem."

   Ajajj rákészülünk az öngólra...

   "Én ilyenkor szoktam váltani Repeszre, lehet akármilyen vastag a torony, az akkor is sebezni,vagy kritet kap."

   Ebben még lehet is valami, de... rossz kapura célzunk. :P

   "De hát na ,ezek az unicum játékosok se a játéktudásuk miatt vannak ilyen értékeléssel.Aztán meg random csatába elsőnek finganak ki, vagy tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos. "

   Hö...?

   "úgy spammelték a tornyomra a goldot mint ha kértem volna. Hozzá teszem egyik IQ huszárnak se volt eszébe repeszt betölteni..."

   (egynek volt!)
   Bemegy az, de be ám!
   Na itt ment be azaz öngól, de úgy, hogy tanítani kellene.

   Akkor elemezzük:

   Szerinted ez egy tomato játékos, mert használ gold lőszert ?

   Te nem használsz akkor te nem vagy tomato ?

   Te repeszt használsz, mert a prok így csinálják ?

   Kérdem én milyen leosztásban viszel repeszt ? 50-50 % ?

   Itt kicsit szerkesztelek:
   "játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot (REPESZT) mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem."

   Hát ehez csak gratulálni tudok... az a játéktudás, hogy repeszt töltünk és lövünk a másikra bárhol csak sebezzen, mindegy, hogy mit, mennyit csak SEBEZZEN az a lényeg nem? Az, hogy gyakorlatilag haszontalan tagja vagy ilyenkor a csapatodnak az nem lényeges ugye? Dehogy hiszen sebzek! Nem vagyok tomato!

   Bevallom itt kerestelek meg és megnéztelek, Nem kellett volna! Bevallom kicsit elszégyelltem magam, hogy leoltani készüllek, megfordult a fejembe, hogy nem küldöm el, de ha már ennyit írtam...

   Huhh, na szóval a statod elég beszédes. Okéoké tudom szerinted az nem lényeges, mert csak gold spammel lehet valaki unicum, mással nem, te nem használsz így értem amit látok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xizor111 · 2 éve
    Csak kettőbe ngedte elküldeni:

    DE:

    " tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos. "

    Ez reggelente van és úgy hívják, hogy tükör!

    Összegzés:
    Miután megnéztelek, visszaszívtam egy részét annak amit szerettem volna írni.
    Nem az a baj, hogy még egy átlagos játékos szintjét sem éred el, hanem, hogy idejössz és leoltasz valakit, aki tőled többet tudot hozzá tenni egy csatához! NA ezzel van a baj!

    1 percet nézel meg a csatából ahelyett, hogy végig nézd talán tanulj valamit, talán jobbá válsz, de nem! Csak egy perc mert gold spam van a noobtomatonak...

    Én pl, arról nem tudtam, hogy amikor a fát kidönti az elején és beáll mögé, ilyen jó pozi, nem kap spotot, ja van annyi esze vissza tolat lövések előtt, lehet azért, dehátamocsokgoldspammer akkor is.... omg

    De tudod mit, kifogom próbálni legközelebb, mert láttam valami újat, amit nem tudtam, talán neked is így kellene nézni, nem egyből lefikázzni a másikat, mert te jobban tudod... NEM, nem tudod jobban!!!

    Talán neked is el kellene kezdened utána nézni a gyenge pontoknak és akkor nem repeszt spammelnél a másik tornyára. Mire kiszedi valaki helyetted addigra a csata elmegy melletted, utána meg csodálkozol, hogy a hp-d felét se lőtted meg.

    Én sem vagyok unicum, látod a statom direkt frissítettem. De nem nézek le senkit, pláne nem egy jobb játékost, sőt lehet nem is jobb csak beadta neki egyszer, de akkor sem! Azért van bennem most egy kis szégyen érzet, mert leoltok egy tőlem roszabb játékost, ez igaz, de nem nézlek le csak felbosszant, amikor olyan emberek akarják megmondani a tutit, akik még köszönő viszonyban sincsennek a témával kapcsolatban! (legyen az bármilyen téma)
    Talán próbáld meg elemezni amit csinál, ne csak nézz láss is! Ja ahhoz végig kellene nézni a csatát. Vagy keres olyanokat akik tőled jobb játékosok nézz videókat, elemezz, tanulj! Akkor talán te is jobb leszel, jogod akkor sem lesz más játékost lenézni, de talán nem fogsz olyanokar írni, amivel közröhej tárgyává teszed magad!
    Tanulni sosem késő! Én is olyan 10k csata után kezdtem el komolyabban nézni videókat figyelni mit csinálnak, mert engem bosszantott, hogy nem megy jól, bosszantott, hogy úgy éreztem haszontalan tagja vagyok a csapatnak, próbálkoztam, akartam, ahogy kellene mindenkinek csinálni... de amikor szar voltam, akkor sem jöttem fel ide, megmondani a tutit, merténjobbantudomnanehogymááá...

    És még valami, ez szól minden fikázónak, akik kötelezően megjelennek egy-egy jobb csata alá kommentelni amiket feltesznek.

    Igazán jó kört csak akkor tudsz menni (mint ez is), hogy ha mindkét csapat tele van tomatóval!!! Értsük már ezt meg.

    Köszönöm!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Ba_nshee
     • Kiképző
     · 2 éve
     "Én pl, arról nem tudtam, hogy amikor a fát kidönti az elején és beáll mögé, ilyen jó pozi, nem kap spotot"


     Tudomásom/tapasztalatom szerint, akkor működik a legjobban a pozíció, ha az elsőt fát enyhén srégen felfelé döntöd, a másodikat pedig nagyjából annak tükörképére. Vagyis egymásra döntöd a két fát és a mádodik a híd jobb sarka felé mutat. Szinte bármivel lehet ott dupla bokrozni. A videó főszereplője azonos irányba dönti a fákat és elég veszélyesen csinálja, mert ha mégis szpotra kerül (pl balról), akkor túl messze van a jobb oldalán lévő ház fedezéktől. Ráadásul, teljesen egyértelmű pozíció, sokat fognak ott blindolni. Tehát, érdemesebb eleve behúzni minden lövés után vagy hozzávetőleges sidescrape-ben mozogni a jobb oldali fedezékkel.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Potip_ · 2 éve
      Ugye ez csak valami vicc akar lenni?!? Én eddig annál a verziónál voltam leragadva, hogy a kidőlt fákra nem jár álcabónusz... Mondjuk kimaradt cca. 3 év, amikor lényegében nem követtem a játékkal kapcsolatos változásokat. De az biztos, hogy a régi verziókban nem járt érte.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Xizor111 · 2 éve
       Ööö én nem emlékszek olyanra, hogy nem járt érte. Legfeljebb valamikor nagyon rég.
       Nyugodtan döntögesd őket és állj be mögéjük, számítani fog.

       Szerk.: én meg közben megtaláltam amiről beszéltünk, tényleg műkszik.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Potip_ · 2 éve
        Egy kicsit utána olvastam és nem tudom, hogy ezt honnan vettem, mert már egy 2013-as cikkben is azt írták, hogy jár a bónusz a kidőlt fákra is. Nos, épp ideje volt helyre tenni ezt a dolgot. Nem baj, jobb később...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Xizor111 · 2 éve
      Köszi!
      Értem, hogy érted. Majd ha alkalom adódik mindenképp megnézem.
      (majd ha E100-al betölt arra az oldalra )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 2 éve
  Ja a hang még mindig igénytelen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Goldfinger · 2 éve
  Mikor lesz olyan videó mikor átlagos játékosok sebeznek 5-6-7 ezret? Az sokkal jobban érdekelne mint ez. Semmi olyan nem láttam benne , amit én ne tudnék. Csak ez a Chernobil szökevény kapott egy totál balfasz ellenséget. 9 kill 7177 csatámat mikor annak idején felajánlottam videóra nem kellett senkinek, mert " az senkit nem érdekel " volt a válasz. Na én meg pont az ilyen szarokat nem nézem semmibe, mikor egy unikum játékot csinál egy ilyet.

  Ez ugyan az csak V. tierben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 2 éve
   T5ös eredmény a pedo tankoddal releváns?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled · 2 éve
   Tehát igazából az fáj, hogy senki sem volt kíváncsi a csatádra ? KV-1-gyel 45 csatánként top gun vagyok Annyi ennél jobb csatám van vele, hogy fél napig csak azok videóit mutogathatnám Csak hát ha van 200 ilyen csatád,már nem foglalkozol vele
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    · 2 éve
    Sima irigység.. bár ennél azért burkoltabb szokott lenni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 2 éve
   Érdeklődnék, hogy számodra a " kulturált hangnemű, konstruktív beszédlégkör" része szokott lenni a "szarba se nézem" "Csernobilszökevény" "totál balfasz" "full balfasz"? Neked ez a szinted? Ez a kultúrád?

   Nem mellékesen, overall statisztika alapján átlagos játékos:
   http://wotreplays.ru/site/12787591#parizh-vova0211200-t-62a
   https://wot-life.com/ru/player/vova0211200-3653078/

   Az adott tankjával 1,17-es "kiosztott átlagsebzés/saját hp" aránya van. Vagyis picivel többet tesz hozzá, mint a saját hp lesebzése.

   Szóval a fröcsögésből, ha kérhetem szépen gyorsan vegyél vissza!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_ · 2 éve
    Édes ecsém bocs, hogy ezt kell mondjam, de nem vagy moderátornak való. Pontosan tudod mire gondolok. Terhelitek itt a fórumot totál fölöslegesen...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 2 éve
     Semmi gond, valószínűleg igazad van, de abban is megegyezhetünk, hogy a te módszered se lenne célravezető ;D
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Goldfinger · 2 éve
  Szarba se nézem ezeket a videókat mikor 12ezres értékeléssel rendelkező játékos lehozza a csatát full nobb ellenség ellen. Alap , hogy lehozza, hiszen ezért 12 ezer az értékelése.
  Inkán olyat rakjatok fel mikor egy átlagos , vagy átlag alatti játékos hozza le a csatát. Ja, hogy az ritka mint a fehér holló? Viszont abból lehet tanulni is. Itt csak azt látom , hogy az ellenség full balfasz.
  De még ez se igaz teljesen hiszen az első 8 lövéséből csak 1 a sebző találat.
  Szerencsén mult csak , hogy ez a csata így alakult. A sok balfasz meg kóvályog mint libaszar a lebvegőbe. Valószínüleg ez a csata volt élete csatája. Kb soha napján hoz le ilyet ujra. A vége az meg egy vicc parádé mekkora balfasz az ellenség. Főleg a JGpzE100 a végén.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda · 2 éve
   Hallod magad ellen beszélsz.
   Ne attól tanuljak aki tudja mit csinál hanem attól akinek egyszer szerencséje van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 2 éve
   Értem, tehát ha tanulni akarok, akkor nem Messi, Ronaldo, Jordan, LeBron cseleit kell tanulmányozni, hanem le kell menni megye III-ba, mert ott majd megtanulom, mitől ilyen jók ezek a játékosok!


   Taníts még mester! Kérlek! Iszom szavaidat!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Goldfinger · 2 éve
    Ha megye III ba is több milliózt kapnál egy csatáért akkor érdekelne is. Csak azok leszarják . Ne hasonlítsd már össze azt a vásárlót askinek 100 miliója van, meg akinek 0 .
    De nézegesd csak. Én magasról leszarom az ilyet . Ismét jót röhögtem a sok balfasz ellenségen . erre pont jó. Semmi ujjat nem láttam benne amit ne ismerne bárki.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 2 éve
     Vágom, tehát ha megye III-ba lenne lé, akkor ott is menne a topfoci, csak a lé miatt nincs, de azért nézzek megye III-at ahol nincs de lehetne, mert abból jobban lehet tanulni, mint a topfociból. Napnál világosabb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tibicsoki80 · 2 éve
  Azt meg sem merte mutatni, hogy -120000 credit
  Amennyi prém lőszert ellőtt az elején találat nélkül.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda · 2 éve
   Nem olyan nehéz megtalálni ha akarod és nem csak a szádat járatod.
   -30k, T10ben sztem egyáltalán nem vészes, főleg egy ilyen csatáért.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fagyis · 2 éve
    Próbáld már ki prémium nélkül, mindjárt alap -70 000 kredit/kör! Ezért alapfeltétel a csunikumoknál a prémium fiók, de inkább még kredit bónusz. Érdekesebb lenne ezek nélkül gazdaságosan csatákat mutatni mert az irreális hogy valakinek 6000 - 9000 - 10 000 es átlagsebzése legyen. Több érték lenne benne mert nem a csunikumok vannak többségben hanem az átlag és rosszabb játékosok. A kiemelt videóknak sose volt értéke mert kb szerencsén alapul, az nem dicsőség hogy agynélküliek ellen van összelőve akik vagy vissza se lőnek vagy azt se tudják melyik játékban vannak! Ezzel nem azt akartam írni hogy minden szar amit kiraknak ide a sorozatba csak ezek ilyen egyszer megnézem videók és semmi lényegeset nem tanul az ember belőle!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Hecienda · 2 éve
     Persze tudom prémfiókkal könnyű.
     Sőt ha már itt tartunk úgy könnyű hogy van pénzed egérre meg billentyűzetre, vagy monitorra próbálnátok meg azok nélkül.

     Ne menjünk már át dedóba, sokaknak megvan a lehetősége hogy fizessenek és ennek hála tudnak mások ingyen játszani, de köszönet helyett csak fikázást kapnak érte(nem mintha kellene a köszönet).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 2 éve
      Nem érted a lényegét hogy mész 20 kört, bemakkolsz egy 9k s sebzést azt mész powerkodni Wotinfora hogy te vagy a Jani! Mondok más példát, pl szimulátor, adott vadászgéppel repülök 1,5 órát, felderít nekem az AWACS 2 ellenséges vadászgépet, ezt egy adott napon megtámadom, és hiába vagyok képzett pilóta leszednek ahányszor megpróbálom őket megközelíteni. Felmegyek másnap, megint elabálják a számat! Ok jó nem adom fel, felmegyek 3. nap akkor meg én győzöm le őket. Érted a lényeget? Három napig vért izzadok hogy elérjek 2 légi harc győzelmet, és amint megvan megyek és hősködök vele és mindenki azt hiszi mekkora állat vagyok mert 2v1 be akár azonos technikával nullába lövök bárkit. Az meg senkit se érdekeljen hogy csak azt mutatom a világ felé hogy mikor győzök. Adott esetben ezért mondják abban a közösségben is hogy szemét. Ugyan itt leülök elindítom a record gombot, játszok 3 órát, kiollózok egy 14 perces részletet és én vagyok a gépállat. Lehet sok mindenki nem néz mögé de ez van. Ha én tanítani szeretnék valakit akkor nem úgy prezentálom hogy hogyan kell a hülyéket lehentelni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Hecienda · 2 éve
       Szerintem a WOT pont nem az a játék ahol a pénz irreális előnyöket adna.
       Ami előnnyel szolgál az igazából az idő amit farmolással kell töltened.(na jó 1-2 prémtankot talán kicsit túltoltak az utóbbi időben)

       Nekem hol van prémium hol nincsen, attól függ előreláthatólag mennyit tudok játszani.
       Ha nincs lehetőséged állandó prémiumra akkor vagyél csak néha de akkor szánd rá az időt hogy farmolással töltsed az idődet ez így működik.
       Jelenleg szerintem ezt érdemes frontline idejére időzíteni mert ott baromi sok sebzést ki lehet osztani, csak T8 van szóval prémlőszer sem indokolt és bár nem fogsz többszázezer kredittel kiszállni mintha prémtankod lenne keresni bőven lehet.

       A videót meg a helyén kell kezelni, sportban is vannak legjobb pillanatok ezeket emelik ki ezen lehet ámulni ezzel lehet eladni. Ha a valóság kell arra ott van a sok streamer akiknek nyomonkövetheted a csatáit vágatlanul akár órákon át.

       Illetve még annyit hogy a videó orosz wotreplays oldalról van szóval senki nem a wotinfón "powerkodik" a szerkesztők valamiért ezt választották ki ennyi.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 2 éve
     2 dolog.

     1: Az, hogy a te kompetencia szinteden nincs semmi, amit tanulni lehet belőle, az 1 dolog. Nekem például rengeteget adott.

     2: Felejtsük már el ezt a "persze mert prémium fiók" nyűglődést. Ha futja gépre meg netre, akkor havi 1500 Ft-ot is kibírsz, vagy ki tudsz gazdálkodni, ha akarsz. De ha nem, akkor elmész nyáron 3 hónapot keccsölni a Mekibe/újságot kihordani/árufeltölteni/adatrögzíteni/bevásárolni időseknek stb. és van prémium fiókod kb. 30 évre, vagyis abból a pénzből még prémium tankra meg karácsonyi csomagra is futja kényelmesen. De ha még nem dolgozhatsz, akkor megbeszéled a szüleiddel, hogy takarításért, szemétkihordásért, egyéb segítségért, pénzt kérsz, amit szeretnél magadra költeni - játékra, kajára. Ahol net meg gép van, ott az esetek 99,99999%-ban ez is megoldható lesz, sőt még örülni is fog a szülő, hogy ennyi idősen nem elvárásaid vannak, hanem meg szeretnél dolgozni a céljaidért.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ba_nshee
      • Kiképző
      · 2 éve
      Vagy megtanulsz relatív jól játszani és a havi 1500 forintot sem kell kifizetni. Bár lassan már csak játszani kell. Most kaptuk az ajándék két hetet, aztán csak a jelenlegi Tank Rewards-ban van 10 nap, Battle Pass 4 nap, Ranked 11 nap stb. Karácsony óta játszom, bő 4 hónap ingyenes prémium időben vagyok. (Tehát, négy hónap, amiért a free goldomból sem fizettem.)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 2 éve
       Az hagyjál, csináltam egy kisaccot. Ahhoz képest amikor kezdtem, nevetségesen öntik a cuccot rád. Első t5-ös tankomon 30 csata után 2vagy 3 skilles legénység lesz a füzetek miatt. Régen t5-ben lámpa nélkül játszottunk sokáig, ma meg csak lesek, hogy még spotolni se tudok úgy szednek ki, ha nincs felcuccolva és kiképezve a tank. Ja és van 47 nap prémiumom 6-os és 7-es prémium tankom úgy, hogy 0Ft van ráköltve és van az accba 195 csata..
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Pindzsin · 2 éve
        Emlékszem amikor kezdtem a játékot 2013 októberében, majdnem 6 hónap kellett hogy meglegyen az is3. 1 év után még nem volt tier10es tankompedig akkor voltam "eu átlag player" és ilyenről hogy akciók egymás hegyén hátán meg 4 event/maraton/küldi megy egymáson sehol se volt. Régi szép emlékek xD kv1s 85mm gunnal szenvedni tier8ban alap lőszerrel amíg lejátszottál vele 30 vagy 40 csatát mire meglett a 122mmes gun. Ezek a "prémfiókkal könnyű én mondom" emberkék ezt sose fogják tudni milyen volt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 2 éve
      Hát nem felejthetjük el mert a WOT pont nem a balanceról szól. Hasonlítsd össze az IS6 ot a Defenderrel, és az IS6 drágább pénzben mint a Defender. Amíg a játék arról szól hogy melyik meta tankot kell tolni mert épp az az új és amint jön új ág a régi meta meg megy a kukába addig sajnos erről szól hogy prémfiók meg tolni kell a bónuszokat. 7 év alatt elég sok setupot láttam már és mindnek alapja a prém fiók meg mostmár a kredit bónusz. Elég csak egyet írni magyarokból pl Epichuszár streamjei, lehet nem kell bemutatni de jó példa erre. Nem degradálom csak példa, és a nagyátlag nem így néz ki. Arra próbállak rávezetni hogy nem az csunicumokat kell tanítani hanem az átlagot amik nem ők. Ha ilyesmi tartalom lenne nem fikáznák ennyien. a nagy átlag nem termel körönként -70 000 kreditet, énnyi! Egyébként meg azok szopják be ezt a videót akikkel lehet is, hogy medium tankal el kell menni heavy sorra azt HEAT el kell letolni a super heavyket meg a heavyket, kb erről szól a videó!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 2 éve
       Akkor megsúgok egy titkot, de csak nagyon hallkan, hogy más meg ne hallja. Üdvözöllek a PVP játékok világában! Igen ez, meg minden más PvP vagy részben PvP-t tartalmat tartalmazó játék IS arról szól, hogy folyamatosan változik a meta, ahol az aktuális "legjobb választás"-t ki kell fejlesztened és ideig-óráig az lesz a "legjobb/legerősebb/legbrutálabb". Miért? Mert természeténél fogva az új tartalom, az "új karakter" a játékban, az maga a tank. Tehát akit ez zavar, az igazából rossz helyen van. Aki egy konstans játékot akar, ahol semmi sose változik, annak ott vannak a gazdasági és egyéb stratégiák, mindenféle szimulárotok, PC-elleni hack&slash és sport játékok ahol egyszer megtanulod a játékot és utána életed végéig azzal a tudással el tudsz relaxálni benne.

       Utoljára leírom, 1500 Ft/hó. A mai világban ennél olcsóbb hobbi nem túl sok van.

       Ami meg a tanítás részét illeti. Van egy map, ahol a kezdéskor borítékolható, hogy a mezőt 3 arty védi, 1-2 light társaságában, aki spotol nekik és legalább 1 de lehet mindkét peakdmger TD is ott lesz, vagy a közép folyosón, ahonnan gyorsan rá tud fordulni a mezőre. Ez ezen a mapon ez alap játék. Ezen max akkor törsz át, ha fullrusht nyomtok arra az oldalra, megállás nélkül. És még akkor is benne van, hogy akkora lesz a veszteség, hogy a másik oldal szám és HP beli fölénye ellen már kevesek lesztek. A full rush meg public PvP-ben ritkán jön be, tehát szintén hosszú távon nem jó rá játszani. Tehát ebben a leosztásban 1 hely biztos, ahova nem szabad menni, az a mező. Innen maradt még egy közép folyosó, fedezék nélkül, ami nettó szerencsejáték, ráadásul az egyik TD fogta is az ellentől, tehát még be se jött volna. Így maradt a heavy side, "azt majd meglátjuk mire képes a csapat". Oda meg nem árt, ha van nálad gold. Városi cső pálya, nem túl bonyolult, hogy ilyenkor ezek az alaphelyzetek vannak. Itt felvett egy olyan pozíciót, ahonnan tud sebezni de ő könnyen fedezékbe tud húzódni és próbálta feltartani az ellenfelet. A mező az ahogy várható volt elhullott, mert olyanok is oda mentek, akiknek hátrébb kellett volna védelemre berendezkedni. Annyian és azokkal a tankokkal a támadás ott esélytelen volt az első másodperctől. A táras TD-nket kikapták az artik, a 2 lightunknak semmi támogatása nem volt érdemben, az artyink és az ottragadt lassú TD-nket felszámolták, miközben a mi oldalunkon csak nagy nehézségek árán tudtuk megállítani az ellenfelet, aki benyomult középre is és már 2 oldalról tudott támadni, és bekerítéssel fenyegetett. Ezután végig hátrányból hibátlanul játszott a játékos, sokszor tizedmásodpercek alatt döntve 2 lehetőség közül, mindig a jobbat választva. Az ellenfél elbízta magát és nem együtt estek a maradékra, mert "már megvan ez". Ezután egy jó sorrendben megválasztott végjátékkal lehozta a kört. A végső tanulság, hogy az utolsó pillanatig amíg még megvan a tankod próbáld a legtöbbet kihozni belőle, és ha az ellenfél is hibázik akkor a lehetetlennek tűnő csata is megnyerhető. A végén a TD tracken tartása az egyetlen lehetséges jó megoldás volt, ráadásul onnan támadt, ahonnan talán a legtöbb várható érték volt a kinézésből, mert a lehetséges irányok közül erre szoktak ilyenkor a legkevesebben nézni , mert a mező két iránya az emelkedővel kedvezőbb reset pozíciónak tűnik. Így kell lehozni a végjátékban egy ilyen helyzetet. Tegyük hozzá, a végjátékban is rendkívül jól használta a spotrendszer sajátosságait, sokszor pont úgy helyezkedett, hogy információhoz jusson, de hp-t ne kockáztasson az információért.

       Nekem ennyit mondott ez a videó. Neked meg úgy tűnik annyit, hogy -70k, goldpsam, amúgy is golddal mindenkinek menne egyébként is, nincs itt kérem semmi látni és elismerni való.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Fagyis · 2 éve
        Örülök neki hogy te eldöntöd kinek a zsebébe turkálsz meg ki mire költse a pénzét. Majd ha idősebb leszel akkor máshogy látod a dolgokat, nálad még prioritás valakinek lenni egy játékba, örülj neki és legyél boldog a tudattal ha téged örömmel tölt el és jó sokáig élvezd ki!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Bhalangir
         • Moderátor
         · 2 éve

         Tényleg 1500 Fton vitatkozunk?....
         Középiskolás korom óta dolgozom, a főiskola mellett végig diákmunkát csináltam. PvP játékkal meg nem azért játszom, mert jó a grafika, meg szép a fű.....Az értékrendemről meg csak annyit: Egy kompetitív játékban nem akarni kompetitívnak lenni, de lenézni azokat, akik azt teszik szerintem sokkal árulkodóbb. Egyébként meg fogalmad sincs ki vagyok és mit értem el eddig az életben, szóval ha te 1500 Ft-ot kikérsz magadnak, akkor én meg azt hogy ne terelj és váljkálj itt a másik életében, mert nem tartozik ide. PvP játékban valaki PvP orientáltan játszik, ezen mégis mi a jó fenét kell értékrendi alapon megkérdőjelezni?.........

         A többire semmi reakciód?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Khaled · 2 éve
         Kis butus, éppen hogy te turkálsz más zsebében, amikor leszólod a prémiumfiókos játékosokat ! Mi tesszük lehetővé, hogy a magadfajták játszhassanak, de nektek még ez sem elég. Prémium fiók nélkül csak egy nemzetet engednék kihúzni, a többit csak 6. szintig, az ingyenélőknek csak ennyi jár Akkor táncikálhatsz boldogan
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Fagyis · 2 éve
          Nagyon butus lehetek, muti már hol vontam bárkit is kérdőre hogy fizet a játékért? Arról próbáltam papolni hogy -70 000 es kör nem átlag és leírtam vagy héromféleképpen hogy mész 20 kört és kiemeled hol játszol a leghülyébbek ellen, akik oszlopnak tolják a tanot kínjukba vagy alázgassuk a heavyket ott ahol egyébként átmenne az apcr is. De nem esik le! Úgy hogy sok szeretettel viseljétek minden csatába csak nektek speciálba hisz a véreteket adjátok minden csatába a cséennyóc oltárán imátkozva!

          https://www.youtube.com/watch?v=oGV1Duq5wLk
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Khaled · 2 éve
           Például mindjárt az első hozzászólásodban Cavington
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Fagyis · 2 éve
            "Próbáld már ki prémium nélkül, mindjárt alap -70 000 kredit/kör! Ezért alapfeltétel a csunikumoknál a prémium fiók, de inkább még kredit bónusz."

            Ez neked hol kérdőre vonás, hol vonom kérdőre hogy mer prémiummal játszani? Egy tényt közöltem, amit másik 5 ember is leír hogy lehenteli a hülyéket, ráadásul 12 kill, még a saját csapata is toppon van hogy csak nézi! Kötözködj mással, elég megnézni miket írogatsz a fórumra máshol, hogy sértegeted az embereket...
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Khaled · 2 éve
             Ezt kikérem magamnak, embereket soha sem sértegettem
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Fagyis · 2 éve
              Te írtad 2 hónapja!

              "Khaled megválaszolt hozzászólás in [ST] Dupla ágyús tank változások2 hónapja

              Hol írtam olyat, hogy nem lehet véleményed, kérlek idézd ! Szövegértési problémáidat nagyrészt az iskolarenszer hibájának tartom, de a genetika is csúnyán megtréfált téged "
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               Khaled · 2 éve
               Ismétlem, szövegértés
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Khaled · 2 éve
     Kinek nem tellik banánra, az ne tartson majmot
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Roreno · 2 éve
      Ha tudnád, hogy te már hányadik vagy ezzel a hülye dumával... (bár lehet, akkor is erőltetnéd).
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Fagyis · 2 éve
       Lehet sokadik vagyok, de kommentek nagy százaléka nem a dicséretről szól!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Roreno · 2 éve
        Nem neked, Khaled-nek címeztem.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Khaled · 2 éve
         Mi ebben a hülye duma ? Ha nem vagy képes finanszírozni egy tizes csatát, akkor játsz első szintűekkel, ingyen javítják, a lőszer is fillérekbe kerül, nehéz vele mínuszba kerülni
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Roreno · 2 éve
          Maga a majmos mondás már fárasztó. Ennyi.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Khaled · 2 éve
           De még mindig ütős Nálad is egyből betalált
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Roreno · 2 éve
            Ha ezt gondolod, akkor az elmond rólad egy-két dolgot. Szerintem ez a mondás már kezd kissé ciki (elcsépelt) lenni, de ha te nem érzed...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Bhalangir
        • Moderátor
        · 2 éve
        Akkor most vulgáris leszek: egyek xart, csak mert 100 milliárd légy nem tévedhet? Önagában a tény, hogy többen vannak a fanyalgók nem jelenti, hogy nekik van igazuk. Sőt, az látszik, hogy valójában nem is értik miről van szó, és úgy húzzák közben a szájukat....
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Skjenngard · 2 éve
         Évek óta nem játszom ezt a játékot, de követem a híreket, és ez a komment szekció arany. Ezek szerint még mindig a gold miatt unikum az unikum és a prém fiókot használók mocskos szemetek, mert megtehetik.
         Viszont amit hozzátennék, hogy nem, nincsenek a fanyalgók többségben, csak ők hangosabbak. Mindig is azok voltak. A többség csendesen elvan, játszik prémmel, anélkül, néha megenged magának egy 'Dühöngő' posztot és logol vissza. A fanyalgó viszont mindenhol próbálja majd az igazát erőszakosan, hangosan ráerőszakolni a csendes többségre, és nem érti, miért nem állnak mellé azok. Volt ilyen cimborám, mai napig "játszik", 33k csatára 1100 WN8, 900 recent (az mondjuk csak 10 csata). Na ő vele ott fejeztem be az egészet, amikor átment ilyen 'Fagyis' stílusba, goldnoobok, prém noobok, artys g*cik, játék közben az angolsága kimerült a 'polak kid go home fuck play tetris'-ben. Mindeközben a statja az, amit írtam, 3000 meccse van artyval, és több, mint 200k Forintot költött már a játékra 4 év alatt. Hogy ez sok vagy kevés, mindenki döntse el maga.
         Arra azért kíváncsi lennék, hogy Fagyis, Te hogy képzeled el a tökéletes WoT PvP-t? Gondolom gold ammo tilos, ha egy tank olyannal találkozik, aki lassabban tölt nála, akkor lovagiasan meghajolnak és elmennek egymás mellett önmagukhoz méltó ellenfelet keresni? Ha egy hulldown heavyt nem tudsz beütni, se flankelni, akkor feladod a meccset inkább? Esetleg HE-t spammelsz rá? Vagy az unikum csak az unikummal harcolhat? Honnan lesz elitizmus egy F2P játékban? És az örök kérdés: te miért nem leszel elitista? Miért nem leszel unikum? Te is vehetsz goldot, te is vehetsz prémet. Bár ugye prém fiók nélkül is ugyanoda eljuthatsz, mint akinek van, csak több meccset kell menned érte. Te is spammelhetsz goldot (tudom, nem fogsz, mert lovag vagy), max. több csatát kell játszanod kis tierben, hogy visszahozd az árát. Nem tagadom, ez volt az egyik ok, amiért abbahagytam, egyszerűen nem volt kedvem és időm azért játszani tier 6-8-ban (prém) tankokkal, hogy a T10 ne legyen veszteséges. Ez nagyon rosszul van megcsinálva (üzleti szempontból persze nem), ez tény.
         Amúgy én vagyok a mindenki által utált kistesó, az Armored Warfare nagy támogatója, ahol nincs gold ammo, nincs WN8, nincs arty, mégis ugyanilyen sírások és okoskodások mennek ott is, milyen meglepő, olyan emberektől, akiknek 40%-os PvP winrate-jük van, vagy ami nagyobb "szégyen" 70% PvE...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Fagyis · 2 éve
         Attól semmit nem változik az egész hogy nem lehet belőle semmit tanulni, tőccsed a HEAT et azt toljad lefele a heavyt, majd kínjába kihátrál vagy oszlopnak hajt mint a Type 4 csinálta a csatába. Az elitizmus sokszor gyilkol, ezt azok nem veszik észre akik pont csinálják. Nektek ez a kihívás hogy majd 4000 dpm es tankal hogy kell olyan tankot alázni jó ha 2 őt rátok tud lőni, meg goldal hogy veszitek el a kedvét az ellennek. Flankelni meg minek hisz van gódammó csak nyomkodni kell a gombot azt gyün a cséennyóc!

         Viselni kell a kritikát mert abból is tanulhatsz!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 2 éve
          "Viselni kell a kritikát mert abból is tanulhatsz!" - Akkor csináljuk úgy, hogy ezt magadra is kipróbálod!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.