Jelenleg 264 vendég és nincs tag online

2020. március 22. 07:47

Párizsból szeretettel: T-62A | 12 kill | 9279 sebzés

Írta:
Értékelés:
(64 szavazat)
93 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. március 22. 07:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Triagia · 3 hónapja
  A fiam accountjával mentem egy ilyen kört IS-3-al, akkor azt érdemes beküldenem , hogy videó legyen belőle? 10 kill és a végén 1:5 ellen. Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Pool medál, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 3 hónapja
  Gondolom beleszólok már én is, "már egy hete" tépitek a szátokat ezen a videón.
  Először is, azt el kell ismernie akármelyik "félnek", hogy ha egy csatában sebzel 9xxx-t, és van 12 killed, akkor az megérdemel egy videót, még akkor is ha az összes ellenfél AFK lenne. Igaz mondjuk az TŐGY kategória, de na a videó jár, "illik", majdhogynem kötelező.

  Aztán, hogy mit lehet ebből tanulni vagy mit nem? Mindenkinek a szintjéhez mérhető.
  Levezetek egy logikai láncot, reménykedem benne hogy érthető lesz.
  Megnézem a videót -> nem látsz benne semmi tanulhatót? -> kurva jó játékos vagy?
  1: igen (erről nincs mit kifejteni)
  2. nem. (na ezt kifejtem)
  Ha nem vagy jó játékos de nem látsz ebben a videóban semmi tanulhatót akkor egy csomó dolgot nem vettél észre.
  1. pozícióhasználat (példa: oda én nem mentem volna meddel, nem ismertem azt a pozit)
  2. bokorhasználat (lövés előtt mindig visszatolat, csak spotolni megy előre.)
  3. tankhasználat (amikor kinéz a t54-re az még goldal sem tudja beütni)
  4. helyzetfelismerés (amikor kinéz a 277-re látja, hogy nem vele foglalkozik, belelő, majd másodjára is akkor lő, amikor látja, hogy nem rá figyelnek)

  (Azt észrevetted, hogy Bazsi még azt is tudja milyen irányba kellene dönteni a fát, érted?)

  Ezek csak azok amik így hirtelen eszembe jutnak. Ezek csak részben azok amik kellenek egy ilyen jó csatához. Kellett hozzá az is hogy:
  1. az ellenség ne legyen észkombájn (ha az ellenség okosabb simán elbukhatták volna)
  2. a saját csapatod se legyen az. (ha a saját csapata jobb, sebeztek volna páran 3-4 ezret neki nem maradt volna ennyi)

  Nem értem ezért miért az éppen játszó játékos lenne kevesebb, vagy érne kevesebbet az eredménye.

  Szóval összegezve kellett hozzá a szerencse is, ez nem is kérdés. Mindent összegezve azt gondolom, hogy teljesen felesleges ilyen indulatokat generálni, elszabadítani. Aki tudja, látja, érti, aki meg nem az nem. Aki akarja tud tanulni belőle, akár a jobbak kommentjei alapján.

  Az, hogy meg full golddal játszott, hát nézd,, én nem szeretem a goldot, de elfogadom, hogy Ő ezt így tolta, abból ami ebben a videóban pozitív, vagyis ami plusszot ad, abból a szempontból tökmindegy, hogy goldozott e vagy sem.


  Szóval Písz, hátrébb az agarakkal, ne nyeszeteljétek már egymást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 3 hónapja
  Megdöbbentőnek tartom azt, ami ez alatt a videó alatt (is) van
  Lassan megkérdezném Jacktort, illetve a többi moderátort, hogy a jelenlegi formájában mi értelme van ennek az oldalnak?
  Akárhova néz be az ember, akármelyik hír/topik alá, azt látni, hogy a nagy többség kb szarni jár fel az oldalra.
  Témától függetlenül megy egy eredmény/jó játékos szapulása. Témától függetlenül megy az RNG, ARTY, EBR szentháromság, vagy épp valamelyik aktuális fogyatékos állítgatja azt, hogy ő 34 vesztes csatát játszott zsinórba amint lejárt a prém fiókja.
  Az egész oldal abból áll, hogy van 5-6 ember, akik próbálják tartani a "rendet", meg van a többi 1 bites agyatlan fasz, akik reggeltől estig, és attól reggelig tolják a konteot minden egyes topikba.
  Nincs még egy ilyen trash community mint ez. Aki elér valami eredményt, azt támadni kell.
  Van itt olyan autista hülye fasz gyökér, aki képes t5ös meccset felrakni egy t10-es carry alá, azzal a címszóval, hogy ilyet ő is tud. Ti egyedül vagytok ilyen agykárosult gyökér szarok vagy valaki fogja közben a kezeteket?
  Tetszik az is, hogy az oldal 90%a 2,5k kombináltat nem tudna kitolni t10-ben, de nehezményezik azt, ha felkerül egy 10k körüli sebzés, mert ők találnak benne hibát. Ti látjátok magatok kívülről? Akkora irigy szubhumán gecik vagytok, hogy az hihetetlen!
  Olyan hülyék vagytok, hogy nem a bokor mögül 15 méterrel lőttök, aztán jöttök a dühöngőbe hőzöngeni, hogy titeket mindenki kispotol 600 méterről, csak replay nincs, mert 2020-ban a 4 terrás HDD-re nem fér fel.
  Játékmechanikáról annyit tudtok 20k csata után, mint egy 800 csatás kezdő, de minden topikba azt olvasni, hogy mivel miről pattogtok a csiter manipulált hacker wárgéming miatt.
  Az a helyzet, hogy kibaszott függők vagytok egytől egyig. Tudnék itt olyan nevet mondani, akitől alsó hangon 6x olvastam az elmúlt 3 hónapban, hogy ő törli a játékot, és eladja az accját. De azóta is napi szinten jár fel ide tolni az autista konteós hülyeségét.

  Ennyi erővel csinálhatnátok egy facebook csoportot is, ahol kiverhetnétek egymás faszát, miközben naponta 67x írjátok le, hogy minden jó játékos p2w csaló, lepattantatok megint jgde100-al az ebr-ről, egy köcsög a wg etc. Nem tudom erre minek külön egy oldal.

  Lehet bannolni!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   straubbazsi
   • Kiképző
   · 3 hónapja
   "Játékmechanikáról annyit tudtok 20k csata után, mint egy 800 csatás kezdő (...)"

   Játékmechanikáról és játékstratégiáról. Lásd a "mednek nem az a dolga, hogy..."
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ferrari-fan · 3 hónapja
   Szerintem azért nem lehet őket bannolni, amiért a WG is rakja befele a noob barát tankokat. A okos/eszét használó ember meg tud élni, mert lát dolgokat. A legtöbb szart viszont a hülyék veszik (IKEA táska, amin van a Chanel felírat 200k forintért és megveszi, mert Chanel, Apple....szóval érted). Tehát ha Jacktor akarja, hogy legyen nézetsége/ forgalma az oldalnak, akkor kénytelen megtartani az idiótákat is és ha választania kellene, akkor az épeszű felhasználóktól válik meg.

   A szöveg második része részben benne van a szövegem első bekezdésében.

   Hidd el van FB csoport. Wothungary, Magyar Wot szövetség illetve a Wotinfó.
   Hogy miért nincsenek ott is ilyen ékes hozzászólások? Mert arc nélkül mindenkinek nagy a szája, de FB-n nincs olyan, hogy inkognitóban oltogatunk valakit, mert "jaj! megver". Mint ahogy a régi mondás is tartja: Amelyik kutya ugat, az nem harap.

   =Saját élmény=
   Magyar community viszonylatban naaagyon félreesek a lakhelyemet tekintve. Volt egy kölyök, aki állította, hogy abban a videóban így csalok, meg úgy csalok, jöttek még pluszba a ku@ anyázások is...Mondom jól van, megnézem már, hogy ki is ez. Hát 4 utcányira lakott tőlem a szerencsétlen. Miért szerencsétlen? 11 éves kölyök volt akkor, én 20 Anyuci-Apuci nem nézte jó szemmel a screenshotokat...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_ · 3 hónapja
    Erre nekem is van sztorim. Anno Ts-en még évekkel ezelőtt, mikor az egyik klánban voltam a pár közül, az egyik srácnak ordenáré nagy volt szája és büszke volt arra hogy csal, saját cheat packja volt és fel is vállalta (sh közben a ts-en), hogy ha nem lehetne csalni, akkor nem is játszana a játékkal. Én kérdőre vontam és még én voltam a hülye, hogy leszólom. Lenyeltem a dolgot, mivel nem tudtam mit csinálni vele, de hetekkel később az Aréna pláza előtt az egyik társaság elég hangos volt és már másokat is kezdett zavarni a dolog. Nekem pedig furán ismerős volt az egyik hang meg a hozzá tartozó stilus. Oda is mentem megkérdezni, hogy nem te vagy xy a tankos játékból? De-de, honnan ismerem? Mondom én vagyok az, akinek annyira ugattál ts-en ekkor meg akkor. Nem volt válasz, de embert úgy futni még nem láttam, a cipőjét is elhagyta száz méteren Pedig semmit nem csináltam. Az már más kérdés, hogy volt köztünk vagy harminc centi meg kiló. De adtam már meg másnak is a pontos cimem miután fogadkozott, hogy megkeres, meg is nézett google maps-en, de azóta sem jött. Legutóbb kb másfél éve ajánlottam fel valakinek, hogy le lehet velem jönni egy mell-kar-láb napra és megnézzük mit tud, még a belépőjét is fizettem volna, de ő sem jelentkezett
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Goldfinger · 3 hónapja
     Ja te ilyen mindekit laposra verek ha beszól csávó vagy? Azon meg abszolút nem csodálkozom , hogy budapesti. Jellemző. Gratula.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Proletar_Kukutyin · 3 hónapja
      Hát, ha neked ez esett le az írásából, akkor komoly gondjaid vannak a szövegértéssel.

      Ugyanis a sztori baromira nem erről szólt. Egyszer sem lépett fel agresszíven, vagy fenyegetően egyik barommal sem. Csak azok voltak olyan kis gyáva trágyagránátok, hogy amikor szemtől szemben láttak valakit, (akinek arctalanul beugathattak a neten keresztül) akkor összefoltozták a gatyájukat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Amstaff67 · 3 hónapja
      Miért is jellemző?! Szerinted vidéki versenyző közt nincsenek?!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Szazados_ · 3 hónapja
      Hol irtam, hogy az vagyok, megmutatnád, kérlek?
      Én soha nem fenyegetőztem sem ts-en sem a játékban, hogy szétszedlek, megöllek, keresztre feszitelek, ellenben én már kaptam hideget-meleget. Azért, mert megadtam a lehetőséget az engem támadó félnek, hogy beváltsa a fenyegetését, még én vagyok agressziv?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Goldfinger · 3 hónapja
       " De adtam már meg másnak is a pontos cimem miután fogadkozott, hogy megkeres, meg is nézett google maps-en, de azóta sem jött."
       Gondolom sütizni akartad meghívni magadhoz, és nem verekedni
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Szazados_ · 3 hónapja
        Ugyan már. Ő fenyegetőzött, én megmondtam neki hova jöhet
        Majd biztos azzal kezdtem volna, hogy kézfogás helyett arcon vágok egy idegen embert. Hidd el nekem, sok ember viselkedik úgy, mint a kutyák egymással, hogy csak addig ugatnak, amig a kerités tart. Ha el mert volna jönni, az első dolgom lett volna meghivni a közeli sörözőbe, hogy mondja el mi baja van, már ha vevő rá, de tapasztalataim alapján, kevesen merik felvállalni magukat, ha arra kerülne a sor. Lásd az Arénás esetet, ott is csak meg akartam kérdezni, hogy akkor férfi módjára mondja el, mi baja volt velem, de nem elfutott a hülye?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Goldfinger · 3 hónapja
         Bla bla bla.... ez kínos magyarázkodás te is érzed. Szerintem itt hagyjuk abba, ebből már nem jösz ki jól sehogy.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          _Szazados_ · 3 hónapja
          Ohh, a tipikus fellengzős troll válasz. Lássuk.
          - belemagyarázod a másik válaszába, hogy magyarázkodás, amit művel, pipa.
          - a soha ki nem hagyott "te is érzed/tudod" böfögés, mintegy alátámasztva a saját vélt igazságod, pipa.
          - kijelented, hogy hagyjuk abba, mert csak neked lehet igazad, pipa.
          - és a már rongyosra használt "ebből nem jössz ki jól" duma (habár nem tudnád megmondani miért nem, de Neked elnézem), úgyszintén pipa.

          Bocs, nem tudtam, hogy másodállásban jósasszony vagy és jobban ismersz másokat, mint ők saját magukat. 1500-ért életművész tanácsokat is osztogatsz?
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Hecienda · 3 hónapja
          Nem is kell jól kijönnie Te csinálsz magadból hülyét éppen...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Goldfinger · 3 hónapja
   Igy is van. Szüntessétek már meg végre ezeket a végigjétszás videókat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 3 hónapja
    Nézz fel egyszer pókerakadémiára. Nézd meg ott milyen közösség van. Itt is lehetne olyan, ha az a nagyhangú de elenyésző százalék, akinek mindig mindenről "csak az" jut eszébe, kizárható lenne innen. El nem tudod képzelni, mennyire unalmasak vagytok azoknak, akik tényleg szeretik ezt a játékot, és hány másik embert fertőztök meg a toxikus fikázódásotokkal, persze arc és név nélkül, mindenféle felelősség vagy közösségi tudat nélkül. Csak jelzem, a szélmalomharcom ellenére, ha rajtam múlna, már rég nem lennétek itt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 3 hónapja
   Ugyanezt gondolom, mint te csak már belefáradtam szép kerek mondatokban fogalmazni. Az összes ilyen bot szintű (alatti?) kommentelőt ki kéne rakni, aztán posztolhatná a havazást az erkélyről facebookra, nem ide okádna. Tényleg minden kib*szott hír, topik alatt ez megy, nem is véletlen, hogy szinte minden első reges sírással nyit az oldalon ha ezt látja non-stop.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zics911 · 3 hónapja
  jajj szegény fejemnek! végigolvastam ezt a sok gyöngyszemet. egy élmény volt. ez a nap is jól kezdődik...megyek is t10-be goldot spammelni a prémfiókos accommal. lassan ég a pofám, mikor akciósan megveszem az egy évre szóló prémnapokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 3 hónapja
  Mennyi RU játékosról készült videó van itt mostanság!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KamizZa · 3 hónapja
  Játék első 1 perce elég volt nekem, játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem. Én ilyenkor szoktam váltani Repeszre, lehet akármilyen vastag a torony, az akkor is sebezni,vagy kritet kap. De hát na ,ezek az unicum játékosok se a játéktudásuk miatt vannak ilyen értékeléssel.Aztán meg random csatába elsőnek finganak ki, vagy tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos.
  Ma is volt csatám AMX 49-el, csináltam 3.000 blokkolt sebzést 0 hp veszteséggel,Tier 8-9 tankok úgy spammelték a tornyomra a goldot mint ha kértem volna. Hozzá teszem egyik IQ huszárnak se volt eszébe repeszt betölteni...az meg hogy 400 wn8 játékosok ellen tudott 9k sebezni le a kalappal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 3 hónapja
   Nemcsak segghülye bot vagy, de még hirdeted is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Laccvacc · 3 hónapja
   Nagy a mellényed: pár replayt feldobhatnál, így más is tanulhatna tőled vmit, az arcoskodáson kívül!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Xizor111 · 3 hónapja
   Hát ezen hangosan nevettem! Köszönöm!
   Iskola példáját mutatod be, hogy alázzuk le saját magunkat, úgy, hogy közben másnak akarunk be/leszólni.... D
   Nem is tudom mit ragadjak ki az írásodból... úgy az egészet lehetne.

   "Játék első 1 perce elég volt nekem, játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem."

   Ajajj rákészülünk az öngólra...

   "Én ilyenkor szoktam váltani Repeszre, lehet akármilyen vastag a torony, az akkor is sebezni,vagy kritet kap."

   Ebben még lehet is valami, de... rossz kapura célzunk. :P

   "De hát na ,ezek az unicum játékosok se a játéktudásuk miatt vannak ilyen értékeléssel.Aztán meg random csatába elsőnek finganak ki, vagy tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos. "

   Hö...?

   "úgy spammelték a tornyomra a goldot mint ha kértem volna. Hozzá teszem egyik IQ huszárnak se volt eszébe repeszt betölteni..."

   (egynek volt!)
   Bemegy az, de be ám!
   Na itt ment be azaz öngól, de úgy, hogy tanítani kellene.

   Akkor elemezzük:

   Szerinted ez egy tomato játékos, mert használ gold lőszert ?

   Te nem használsz akkor te nem vagy tomato ?

   Te repeszt használsz, mert a prok így csinálják ?

   Kérdem én milyen leosztásban viszel repeszt ? 50-50 % ?

   Itt kicsit szerkesztelek:
   "játék tudása kimerült abban mint a többi tomato játékosnál, hogy ha béna alap lőszerrel át lőni valakit, mert nem ismeri a tank gyenge pontjait egyből elkezdi spammelni a goldot (REPESZT) mindenre amit meglát, azt vagy be adja vagy nem."

   Hát ehez csak gratulálni tudok... az a játéktudás, hogy repeszt töltünk és lövünk a másikra bárhol csak sebezzen, mindegy, hogy mit, mennyit csak SEBEZZEN az a lényeg nem? Az, hogy gyakorlatilag haszontalan tagja vagy ilyenkor a csapatodnak az nem lényeges ugye? Dehogy hiszen sebzek! Nem vagyok tomato!

   Bevallom itt kerestelek meg és megnéztelek, Nem kellett volna! Bevallom kicsit elszégyelltem magam, hogy leoltani készüllek, megfordult a fejembe, hogy nem küldöm el, de ha már ennyit írtam...

   Huhh, na szóval a statod elég beszédes. Okéoké tudom szerinted az nem lényeges, mert csak gold spammel lehet valaki unicum, mással nem, te nem használsz így értem amit látok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xizor111 · 3 hónapja
    Csak kettőbe ngedte elküldeni:

    DE:

    " tank hpt se sebzik meg egy csatában. Napi szinten futok bele ilyen játékosokba sajnos. "

    Ez reggelente van és úgy hívják, hogy tükör!

    Összegzés:
    Miután megnéztelek, visszaszívtam egy részét annak amit szerettem volna írni.
    Nem az a baj, hogy még egy átlagos játékos szintjét sem éred el, hanem, hogy idejössz és leoltasz valakit, aki tőled többet tudot hozzá tenni egy csatához! NA ezzel van a baj!

    1 percet nézel meg a csatából ahelyett, hogy végig nézd talán tanulj valamit, talán jobbá válsz, de nem! Csak egy perc mert gold spam van a noobtomatonak...

    Én pl, arról nem tudtam, hogy amikor a fát kidönti az elején és beáll mögé, ilyen jó pozi, nem kap spotot, ja van annyi esze vissza tolat lövések előtt, lehet azért, dehátamocsokgoldspammer akkor is.... omg

    De tudod mit, kifogom próbálni legközelebb, mert láttam valami újat, amit nem tudtam, talán neked is így kellene nézni, nem egyből lefikázzni a másikat, mert te jobban tudod... NEM, nem tudod jobban!!!

    Talán neked is el kellene kezdened utána nézni a gyenge pontoknak és akkor nem repeszt spammelnél a másik tornyára. Mire kiszedi valaki helyetted addigra a csata elmegy melletted, utána meg csodálkozol, hogy a hp-d felét se lőtted meg.

    Én sem vagyok unicum, látod a statom direkt frissítettem. De nem nézek le senkit, pláne nem egy jobb játékost, sőt lehet nem is jobb csak beadta neki egyszer, de akkor sem! Azért van bennem most egy kis szégyen érzet, mert leoltok egy tőlem roszabb játékost, ez igaz, de nem nézlek le csak felbosszant, amikor olyan emberek akarják megmondani a tutit, akik még köszönő viszonyban sincsennek a témával kapcsolatban! (legyen az bármilyen téma)
    Talán próbáld meg elemezni amit csinál, ne csak nézz láss is! Ja ahhoz végig kellene nézni a csatát. Vagy keres olyanokat akik tőled jobb játékosok nézz videókat, elemezz, tanulj! Akkor talán te is jobb leszel, jogod akkor sem lesz más játékost lenézni, de talán nem fogsz olyanokar írni, amivel közröhej tárgyává teszed magad!
    Tanulni sosem késő! Én is olyan 10k csata után kezdtem el komolyabban nézni videókat figyelni mit csinálnak, mert engem bosszantott, hogy nem megy jól, bosszantott, hogy úgy éreztem haszontalan tagja vagyok a csapatnak, próbálkoztam, akartam, ahogy kellene mindenkinek csinálni... de amikor szar voltam, akkor sem jöttem fel ide, megmondani a tutit, merténjobbantudomnanehogymááá...

    És még valami, ez szól minden fikázónak, akik kötelezően megjelennek egy-egy jobb csata alá kommentelni amiket feltesznek.

    Igazán jó kört csak akkor tudsz menni (mint ez is), hogy ha mindkét csapat tele van tomatóval!!! Értsük már ezt meg.

    Köszönöm!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     straubbazsi
     • Kiképző
     · 3 hónapja
     "Én pl, arról nem tudtam, hogy amikor a fát kidönti az elején és beáll mögé, ilyen jó pozi, nem kap spotot"


     Tudomásom/tapasztalatom szerint, akkor működik a legjobban a pozíció, ha az elsőt fát enyhén srégen felfelé döntöd, a másodikat pedig nagyjából annak tükörképére. Vagyis egymásra döntöd a két fát és a mádodik a híd jobb sarka felé mutat. Szinte bármivel lehet ott dupla bokrozni. A videó főszereplője azonos irányba dönti a fákat és elég veszélyesen csinálja, mert ha mégis szpotra kerül (pl balról), akkor túl messze van a jobb oldalán lévő ház fedezéktől. Ráadásul, teljesen egyértelmű pozíció, sokat fognak ott blindolni. Tehát, érdemesebb eleve behúzni minden lövés után vagy hozzávetőleges sidescrape-ben mozogni a jobb oldali fedezékkel.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Potip_ · 3 hónapja
      Ugye ez csak valami vicc akar lenni?!? Én eddig annál a verziónál voltam leragadva, hogy a kidőlt fákra nem jár álcabónusz... Mondjuk kimaradt cca. 3 év, amikor lényegében nem követtem a játékkal kapcsolatos változásokat. De az biztos, hogy a régi verziókban nem járt érte.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Xizor111 · 3 hónapja
       Ööö én nem emlékszek olyanra, hogy nem járt érte. Legfeljebb valamikor nagyon rég.
       Nyugodtan döntögesd őket és állj be mögéjük, számítani fog.

       Szerk.: én meg közben megtaláltam amiről beszéltünk, tényleg műkszik.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Potip_ · 3 hónapja
        Egy kicsit utána olvastam és nem tudom, hogy ezt honnan vettem, mert már egy 2013-as cikkben is azt írták, hogy jár a bónusz a kidőlt fákra is. Nos, épp ideje volt helyre tenni ezt a dolgot. Nem baj, jobb később...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Xizor111 · 3 hónapja
      Köszi!
      Értem, hogy érted. Majd ha alkalom adódik mindenképp megnézem.
      (majd ha E100-al betölt arra az oldalra )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 3 hónapja
  Ja a hang még mindig igénytelen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Goldfinger · 3 hónapja
  Mikor lesz olyan videó mikor átlagos játékosok sebeznek 5-6-7 ezret? Az sokkal jobban érdekelne mint ez. Semmi olyan nem láttam benne , amit én ne tudnék. Csak ez a Chernobil szökevény kapott egy totál balfasz ellenséget. 9 kill 7177 csatámat mikor annak idején felajánlottam videóra nem kellett senkinek, mert " az senkit nem érdekel " volt a válasz. Na én meg pont az ilyen szarokat nem nézem semmibe, mikor egy unikum játékot csinál egy ilyet.

  Ez ugyan az csak V. tierben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 3 hónapja
   T5ös eredmény a pedo tankoddal releváns?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled · 3 hónapja
   Tehát igazából az fáj, hogy senki sem volt kíváncsi a csatádra ? KV-1-gyel 45 csatánként top gun vagyok Annyi ennél jobb csatám van vele, hogy fél napig csak azok videóit mutogathatnám Csak hát ha van 200 ilyen csatád,már nem foglalkozol vele
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    straubbazsi
    • Kiképző
    · 3 hónapja
    Sima irigység.. bár ennél azért burkoltabb szokott lenni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 3 hónapja
   Érdeklődnék, hogy számodra a " kulturált hangnemű, konstruktív beszédlégkör" része szokott lenni a "szarba se nézem" "Csernobilszökevény" "totál balfasz" "full balfasz"? Neked ez a szinted? Ez a kultúrád?

   Nem mellékesen, overall statisztika alapján átlagos játékos:
   http://wotreplays.ru/site/12787591#parizh-vova0211200-t-62a
   https://wot-life.com/ru/player/vova0211200-3653078/

   Az adott tankjával 1,17-es "kiosztott átlagsebzés/saját hp" aránya van. Vagyis picivel többet tesz hozzá, mint a saját hp lesebzése.

   Szóval a fröcsögésből, ha kérhetem szépen gyorsan vegyél vissza!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Szazados_ · 3 hónapja
    Édes ecsém bocs, hogy ezt kell mondjam, de nem vagy moderátornak való. Pontosan tudod mire gondolok. Terhelitek itt a fórumot totál fölöslegesen...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 3 hónapja
     Semmi gond, valószínűleg igazad van, de abban is megegyezhetünk, hogy a te módszered se lenne célravezető ;D
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Szazados_ · 3 hónapja
      Ehh... pedig jó kis rendőrállam lehetne itt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ferrari-fan · 3 hónapja

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.