Jelenleg

24
látogatónk van

2020. március 21. 10:00

VAD-V, avagy a feláldozhatók újra színre lépnek

(50 szavazat)
75 hozzászólás

A klán már a régi idők óta jelen van a magyar köztudatban és rendelkezik egy névvel. Akik most újra működésre bírjuk ismerjük ezt a nevet és szeretnénk öregbíteni.

Egy pár klánban megfordultunk és azt tapasztaltuk, hogy a kevésbé jó wn8 értékkel rendelkezőket, akik ugyan nem a kiemelkedő kategóriát definiálják, ugyanakkor rendelkeznek az átlagnál biztosabb tudással, nem értékelik kellően. Tapasztalataink szerint hasonló kategóriába tartoznak az ugyan kimagasló tudású, de kicsit inkább a háttérben maradó, alkalmanként sh-zó játékosok is. Ennek a célnak a fényében néhány veterán, Mars1991-gyel és GoodBad93-mal karöltve elhatároztuk, hogy csinálunk egy olyan helyet, ahol az ilyen játékosok összegyűlhetnek és a maguk módján alkothatnak klános eseményeken, illetve erődcsatákban. Ezért első sorban tapasztalt játékosokat várunk, mert ők az igazi feláldozhatók, de ifjú titánokat is szívesen látunk, hogy a hiánypótlást elvégezhessük.

Ígérni nem ígérünk semmit, ezért bármi megtörténhet. Cserébe kérni sem kérünk sokat. „Ki itt belépsz hagyj fel minden önzőséggel. Egy közösség része leszel, az tenni fog érted, s neked is tenned kell érte.” Mindenki kiveszi a részét a booster gyártásból, és a booster nem válogat, hogy kinek ad. Ha időd engedi, akkor gyere és sh-z velünk, hogy legyen miből gyártani a kredit boostert, vagy találj más utat a kockaszerzésre.

A legfőbb cél azonban a cw tankok megszerzése, ami az egyetlen és kőbevésett dolog. Ha tankot szeretnél, akkor tenned kell érte, mert magától, illetve más nem fogja megszerezni neked. Ha megvan mind az sem probléma, segíteni és értékes nyereményeket szerezni akkor is lehet. Mindezt rendhagyó módon szeretnénk elérni, mégpedig a megszokottakhoz képest jóval kevesebb kötöttséggel. Becsület alapon, amit a belátással együtt alkalmazva, várunk mindenkit, akikre a fenti leírás illik. Többed magunk megfordultunk a klánpaletta széles skáláján és egy dolgot megtanultunk, ha ránk erőltetnek mindenféle kocka meg csata számot, annak keserű szájíze lesz.

Élvezetből játszunk, de pontosan tudjuk, hogy a komoly eredményekért és a napi betevő kreditért tenni kell. Nem várjuk el, hogy mindennap sh-z vagy nyomulj, de időnként jól tud esni a random mellett... Ha úgy érzed szeretnél tartozni egy csapathoz, akikért teszel is, köztünk a helyed.

Amit a felvételnél figyelembe veszünk:

  • 2000+ recent wn8
  • Tier X meta tankok megléte, átlagsebzés 2200-2400 minimum
  • Előny, ha van jelentősebb klánban szerzett tapasztalt
Utoljára frissítve: 2020. március 19. 08:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.