Jelenleg 648 vendég és 14 tag online

2020. március 21. 10:00

VAD-V, avagy a feláldozhatók újra színre lépnek

Írta:
Értékelés:
(49 szavazat)
75 hozzászólás

A klán már a régi idők óta jelen van a magyar köztudatban és rendelkezik egy névvel. Akik most újra működésre bírjuk ismerjük ezt a nevet és szeretnénk öregbíteni.

Egy pár klánban megfordultunk és azt tapasztaltuk, hogy a kevésbé jó wn8 értékkel rendelkezőket, akik ugyan nem a kiemelkedő kategóriát definiálják, ugyanakkor rendelkeznek az átlagnál biztosabb tudással, nem értékelik kellően. Tapasztalataink szerint hasonló kategóriába tartoznak az ugyan kimagasló tudású, de kicsit inkább a háttérben maradó, alkalmanként sh-zó játékosok is. Ennek a célnak a fényében néhány veterán, Mars1991-gyel és GoodBad93-mal karöltve elhatároztuk, hogy csinálunk egy olyan helyet, ahol az ilyen játékosok összegyűlhetnek és a maguk módján alkothatnak klános eseményeken, illetve erődcsatákban. Ezért első sorban tapasztalt játékosokat várunk, mert ők az igazi feláldozhatók, de ifjú titánokat is szívesen látunk, hogy a hiánypótlást elvégezhessük.

Ígérni nem ígérünk semmit, ezért bármi megtörténhet. Cserébe kérni sem kérünk sokat. „Ki itt belépsz hagyj fel minden önzőséggel. Egy közösség része leszel, az tenni fog érted, s neked is tenned kell érte.” Mindenki kiveszi a részét a booster gyártásból, és a booster nem válogat, hogy kinek ad. Ha időd engedi, akkor gyere és sh-z velünk, hogy legyen miből gyártani a kredit boostert, vagy találj más utat a kockaszerzésre.

A legfőbb cél azonban a cw tankok megszerzése, ami az egyetlen és kőbevésett dolog. Ha tankot szeretnél, akkor tenned kell érte, mert magától, illetve más nem fogja megszerezni neked. Ha megvan mind az sem probléma, segíteni és értékes nyereményeket szerezni akkor is lehet. Mindezt rendhagyó módon szeretnénk elérni, mégpedig a megszokottakhoz képest jóval kevesebb kötöttséggel. Becsület alapon, amit a belátással együtt alkalmazva, várunk mindenkit, akikre a fenti leírás illik. Többed magunk megfordultunk a klánpaletta széles skáláján és egy dolgot megtanultunk, ha ránk erőltetnek mindenféle kocka meg csata számot, annak keserű szájíze lesz.

Élvezetből játszunk, de pontosan tudjuk, hogy a komoly eredményekért és a napi betevő kreditért tenni kell. Nem várjuk el, hogy mindennap sh-z vagy nyomulj, de időnként jól tud esni a random mellett... Ha úgy érzed szeretnél tartozni egy csapathoz, akikért teszel is, köztünk a helyed.

Amit a felvételnél figyelembe veszünk:

 • 2000+ recent wn8
 • Tier X meta tankok megléte, átlagsebzés 2200-2400 minimum
 • Előny, ha van jelentősebb klánban szerzett tapasztalt
Utoljára frissítve: 2020. március 19. 08:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PiciMaci · 16 napja
  Tudom, hogy nagyon nehezen lehet megérteni, amit egyesek leÍrnak.... Szeretem, hogy ennyi fotelhuszár van, aki pontosan tudja, hogy mit akarunk elérni azzal, hogy kitesszük, hogy keresünk embereket. Mégis mi az megbokrosodott göthös lótüsszentést nem lehet érteni azon, hogy aki tud játszani, de a wn8 alapján nem látszik, azt várjuk?! Tudom, hogy home office van, meg távoktatás. DE az általános iskola nem most volt sokaknak.

  Annyira igaz a vicc, hogy a magyaroknak a pokolban nem kell őr, aki visszarugdossa őket, mert visszarángatják maguk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar95 · 16 napja
   "Mégis mi az megbokrosodott göthös lótüsszentést nem lehet érteni azon, hogy aki tud játszani, de a wn8 alapján nem látszik, azt várjuk?!"

   Hmmm

   "Amit a felvételnél figyelembe veszünk:

   2000+ recent wn8
   Tier X meta tankok megléte, átlagsebzés 2200-2400 minimum"

   Amit te írsz, meg ami a posztban van írva kicsit ellentmond egymásnak.. most akkor kell a 2000+ recent wn8, vagy nem? meg oké, stat nem kell (szerinted),de minimum kell 2200-2400 átlag sebzés a meta 10-es tankokkal.. ez szintén legalább kék stat.. tehát eldönthetnétek,hogy kell-e vagy nem
   De egyébként azt is elmagyarázhatnád,hogy hogy lehet az,hogy valaki tud játszani,de a wn8-án nem látszik.. Ha én tudok játszani akkor magasabba a wn8-am, ha nem tudok akkor alacsonyabb
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ferrari-fan · 16 napja
   "aki tud játszani, de a wn8 alapján nem látszik"

   Ez ilyen...tudom használni a gépet, de nem tudom mi az a kurzor, mondat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PiciMaci · 15 napja
    @Ferrari-fan Koca játékosként lejátszol 30.000 csatát, az élvezet miatt, aztán találkozol olyanokkal, akik elmondanak pár trükköt és ráérzel. Onnantól kezdve a számok szerint is jó játékos leszel, de a korábbi 30K csatát nem tudod eltüntetni. Minden felsorolt kritériumot figyelembe vesszük, tehát, jó ha tudsz ilyet, de ha nem megy nem küldünk el.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Ferrari-fan · 15 napja
     Kocaként megunom 2k csata után az orált
     30k csata után meg hiába mondasz bárkinek trükköt, neki az a 30k csata lesz az agyában, amit odáig játszott és nem azon fog járni az agya, hogy mit mondtak neki erről és arról.
     Tovább csavarva a dolgot, Van itt a fórumon is pár játékos, akik "Koca" módban letoltak X csatát, majd elkezdtek fejlődni, de az új tippek és a régi beidegződések végett nem képesek 2000 recentet hozni, pedig képesek a fejlődésre.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 14 napja
      Manapság elég vicces WN8 ról beszélni mikor CW n soha semmi kézzelfogható dolgot nem nyerhettél soha, max pixel tankot meg plecsnit a neved mellé hogy kit focusoljon az arty randomban. Régen még volt értelme mert nem volt ennyire faék egyszerű a játék. Hétvégén prezentáltam itt egy másik cikk alatt hogy cirka 4 vagy 5 órányi játékkal 50 000 xp t lazán összeszedsz, mikor kinyomtam a játékot meg 77 000 lett, csak azt már nem írtam meg raktam fel róla képet hogy lássák. Nem vagyok sztárjátékos se 1100 néha 1200 wn8 akat csinálok randomban, és pl tegnap is csak 2 órát játszottam, cirka 30 000 xp kijött 2 óra alatt. Szóval ez csak vélemény de nem vérezne annyi sebből ez az egész cikk ha kicsit átolvasták volna! Több érték lett volna a cikkben ha mondjuk régebbi CW reward tankokkal kéne rendelkezni nem csak egy WN8 átlaggal, akkor potenciál is lenne klánba, nem csak egy átlagos erősebb klán toborzója.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PiciMaci · 10 napja
       A wn8 a játék egy mérőszáma, ami alapján kapsz egy közelÍtő képet az illető játékban elért eredményeiről. Hogy ez hogyan jött össze, arról a győzelmi arány tud tájékoztatást adni. Ha kempel akkor alacsonyabb, ha nem akkor lehet hogy jobb. Tehát ebből a szempontból az érvelésed most megbukott.

       Hogyan függ össze az xp szerzés és a cikk értéke? Ezt kérlek fejtsd ki!

       A tier X meta tankok megléte magában foglalja a régebbi reward tankokat, mert a meta az én értelmezésemben népszerű, eredményes és hasznos tankot jelent. Ezeknek a kritériumoknak az Obj. 907, T95/FV4202 tökéletesen megfelel, mindamellett reward tankok. A cikkben leírtak elvárások, éppen olyanok, mint egy álláshirdetésnél teszem azt egy nyelvismeret, orvosi végzettség egy orvosi állásnál, autószerelőnek autószerelői végzettség.... érted? Azt írtuk le, hogy szeretnénk olyan játékosokat felvenni, akik sok csatát lejátszottak, van tapasztalatuk és ez számokban is meglátszik. Vannak tankjaik, amikkel más tankokat tudnak szerezni, csak ezt szofisztikáltabban megfogalmazva. Egy ilyen cikknek elsősorban a figyelemfelkeltés a célja, amit egy változatos, tartalmas és nem hétköznapi módon, de érthetően megfogalmazott formában tártunk mindenki elé. Érdekes, hogy sokaknál ez bevált, sok üzenetet kaptunk több felületen a csatalakozás miatt.

       Ha valamit nem értesz, szólj és kulturált módon folytathatjuk.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 14 napja
      Ez attól függ a 30k csata során mennyit fejlődött. Aki ugyanazon a szinten volt végig annak igen, aki fejlődő tendenciát mutatott, arra meg az illik amit Maci mondott. 2000 és unicum között a finomságok vannak. Ha valakinek nincs ideje elemezni, streamet nézni, kimazsolázni a finomságokat, akkor ha magától nem érez rá, akkor meg fog ott rekedni. Játékmachanika tanulással ráérzés nélkül kb. 2000 lehet eljutni. Onnan ha van "mentor" és elmondja még azt a pár dolgot és ráérzel, máris jobb játékos lehetsz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kolumbusz · 16 napja
  urak gyors help kéne ,csak ide tudok írni : új játékost hogyan tudok invelni h a végén kapjunk prém tankot,kutatgatok kevés sikerrel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman · 16 napja
  Aki meg nem felel meg a feltételeknek , nem akar kötöttséget csak egy klán univerzális álcafestést beléphet a P-A-F , kezdők pedig az EHTK klánba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 16 napja
  Végülis csak a klán fele nem felel meg a 2k rencent +nak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 16 napja
   Szerintem merülj el kicsit jobban a számokban. Azoknak a halmaza, aki se a Tier X se a recent követelménynek nem felel meg a tagok közül, az sokkal kevesebb. Ráadásul nem is esett arról szó, hogy a jelenlegi tagokkal mi a helyzet. Arról meg végképp nem, hogy a megadott paraméterek milyen módon kerülnek figyelembe vételre. Szerintem érthető. Tudj menni az aktuális meta tankokkal ennyit vagy legyen olyan recented amiből látszik, hogy fogod tudni azt a szintet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _attiusz_ · 16 napja
    Köszi, én is így látom, de lehet mi nem értünk hozzá??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Капитан паннонии · 16 napja
   Ismét egy építő jellegű hozzászólás...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 16 napja
    Egy tényt írtam le. Esetleg kívánsz konstruktív vitát folytatni arról, hogy egy klán által fektetett elvárásnak hogy nem felelhet meg egy klán fele?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Slandyke · 16 napja
     Ami azt illeti, nem azt írták, hogy ez valami kőbe vésett elvárás lenne, pláne a régi tagokat illetően. Azt írták "figyelembe veszik" vagyis lehetőleg ilyen embereket keresnek. Persze lehet én értem rosszul..
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _attiusz_ · 16 napja
      Végre valaki aki beszéli a nyelevet..??
      pontosan erről van szó.

      @Kriminalis nyilván lesznek emberek akik bármiben találnak hibát. Akár ott is ahol nincs... az ilyen játékosokat keres hol függ össze azzal, hogy milyen a jelenlegi állomány?
      honnan tudod, hány játékos kerül esetleg még Ki pl...
      ezek csak az alap kérdések. Az igazi ez lenne:

      mi értelme a kommentednek?? Mi motivált a megírásában? (Btw költői kérdés volt..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 16 napja
  A magam részéről szívesen csatlakoznék! Bár egyetlen feltételnek sem felelek meg, ráadásul casual játékos vagyok (3 büdibogár, meló etc.), viszont szeretek nagyobb, aktív közösségekben játszani. A jutalmak különösebben nem izgatnak (hisz nem sokat tudok hozzátenni), de azért szívesen kifejlesztem, amire szükség lehet. Amint azt látható, csapnivaló játékos vagyok, viszont néha kipattan azért egy-egy normálisabb kör is, főleg ha ippen oda is tudok figyelni. Sokat nem nyertek velem (semmit), viszont jófej vagyok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  a82b4a59389efa2d66c5d16b653bc3d9 · 16 napja
  sok a tahó az a ba,j jobb a solo
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KamizZa · 16 napja
  Kösz de inkább kihagyom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunor_77 · 16 napja
  Hát ide se vesznek föl XD
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   a82b4a59389efa2d66c5d16b653bc3d9 · 16 napja
   nem vesztesz sokat
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hunor_77 · 14 napja
    Mièrt? èn se vagyok egy nagy játèkos szerintem egy casual szintén vagyok 1100 wn8 azthiszem ebbe a klánba a már voltál amúgy?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.