Jelenleg 462 vendég és 5 tag online

2020. február 26. 07:01

Az érkező napi küldetés rendszerről részletesebben

Írta:
(25 szavazat)
66 hozzászólás

Az 1.8-as frissítéssel a Merites rendszert felváltja a napi küldetéses rendszer a random csatákban. Az új rendszer könnyebben érthető és áttekinthető, hogy milyen jutalmakat kapunk és mit kell tennünk értük. Emellett a napi három küldetés cserélgetésének lehetősége némi rugalmasságot is biztosít majd azok teljesítésében.

Tartsd karban a harci képességeid

Miután megnyitottuk a Napi küldetés fület a garázsban, három, különböző szintű küldetést találunk (Tier I, II és III). Akár egyszerre is teljesíthetjük a három küldetést, melyek követelményeit a küldetés fülön olvashatjuk. Ezek a követelményeik valami hasonlóak lehetnek szintenként:

A küldetések naponta megújulnak majd és szintenként legfeljebb egy küldetést hajthatunk majd végre.

Néhány küldetést túl nehéznek tartasz? Semmi gond, mindig ott folytathatjuk a küldetéseket, ahol az előzőn napon abbahagytuk őket, így pár napon belül a legnehezebbeket is teljesíthetjük.

Nem tetszik egy küldetés? 4 óránként kicserélhetünk egyet egy adott szinten belül.

A nehezebb küldetésekért több és értékesebb jutalmak járnak, ezeket bármikor megnézhetjük majd a garázsban. A következőkkel gazdagodhatunk majd: fogyóeszközök, kötvények, free XP, kredit, legénységi füzetek és tervrajz töredékek.

Több küldetés, több jutalom

Miután teljesítettük mind a három küldetést, megnyílik egy bónusz küldi is, ami a következő jutalmakkal kecsegtethet:

 • Garázshely
 • Free XP
 • Kötvény
 • Kredit
 • Leszerelő készlet
 • Tervrajz töredék

Hogy hozzáférjünk a bónusz küldetéshez, mindhárom szinten teljesítenünk kell egy küldetést ugyanazon a napon (mindegy mikor kezdtük el őket).

A bónusz küldetés követelményei nem cserélhetőek és kizárólag azon a napon teljesíthető, melyen megszereztük a hozzáférést.

Miután teljesítjük a küldetéseket, egy speciális előrehaladási csík kezd el feltöltődni. Minden teljesített küldetés (beleértve a bónuszt is) egy pontot ér. Miután elérünk 45 pontot, 100 kötvényt és az alábbi cuccok egyikét kapjuk:

 • Egy személyes tartalék
 • Egy kiképző füzet
 • 1 napos prémium fiók

Prémium küldetések teljesítése

Mindemellett, a prémium fiókkal rendelkező játékosok kapnak plusz egy pontot mindhárom napi prémium küldetés teljesítése után is.

Utoljára frissítve: 2020. február 26. 10:40
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balek · 10 hónapja
  Végig csináltam a küldetést 45-ig ,ahol egy nap prém meg mit tudom én mit ad ,de nem adott. Úgy látszik hol ad ,hol ha szerencséd van félre ugorhatsz .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 11 hónapja
  Üdv.
  Ugyan nem ide tartozik, de teszek egy próbát (hátha nem leszek fellógatva az első villanyoszlopra), mert nem találtam a fórumban ilyen topikot.
  A nemzeti töredékekből lehet valahogyan univerzális töredéket varázsolni? Van több olyan nemzetem, ahol nagyon sok nemzetim van (pl a cseh, ahol a 10-es már a garázsban van), viszont univerzálisból annál kevesebb.
  Létezik erre megoldás?
  Előre is köszi és bocsi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 11 hónapja
   Nem lehet átalakítani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Acélmedve · 11 hónapja
  Csak azért, hogy eljátszunk a gondolattal egy kicsit: mi lenne, ha nem jutalmazna a jó csatáért, hanem büntetne a rosszért a játék?
  Vesztes csata, elsőnek kilőttek, nulla sebzéses garázsmenet, legkevesebb tapasztalat, stb. esetén büntetéseket kapnánk: xp/kredit megvonás, töredék/kötvény visszavétele, adott tankkal csökkenne a már megszerzett xp mennyiség, ....
  Határ a csillagos ég.
  Még jó, hogy nem így van. Még...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 11 hónapja
   Az ember elfogadja, hogy keveset kap, még azt is, hogy nem kap semmit, de azt, hogy elvesznek tőle, azt már nem.
   Ez nagymértékben csökkentené a játékosszámot és nem csak a gyengék között.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bobsurf · 11 hónapja
  Universal fragmentet honnan kapunk majd? Vagy a random az az is lehet?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 11 hónapja
  Mindent összevetve nem teljesen mindegy, hogy milyen "ingyen" megszerezhető opciókat kínálnak?

  Az alapvető cél természetesen az addikció kialakítása/fenntartása aka. aktivitás megőrzése, ahogy minden hasonló termék esetében, ugyanakkor ha belátjuk, hogy legtöbbünk jó ideje többet gondol ebbe a játékba, mint ami valójában (értsd. alapvetően szórakozás kellene legyen, mégis sokunk abszurd elvárásokat/igényeket él meg a használata során) akkor legalább élvezzük a gumicsontot.

  Amúgy ilyen napi küldi minden online játék esetében megtalálható pont a fent említett okok miatt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  machopaulo · 11 hónapja
  Furcsa, hogy folyamatosak és egymást átfedőek az akciók, küldetések. Ez egy játék, azért kellene az embereknek játszani vele, mert szórakoztat, kikapcsol, nem pedig azért, mert kaphatok egy újabb virtuális plecsnit, gombot, babszemet, vagy akármit...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 11 hónapja
   Minden komolyabb online játékban jelen vannak a napi küldetések, nincs ezzel semmi gond. Ezek olyan szintű küldetések, hogy ha csak leülsz játszani 1-2 órára és nem figyelsz rájuk, akkor is teljesíteni tudod őket.
   Egyébként pedig nem "kötelező", a te játékmeneted, ha csak szórakozni és kikapcsolódni vágysz semmilyen szinten sem fogja befolyásolni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 11 hónapja
   Ez sem másabb, minthogy hatolj be a bázisra és szabadítsd ki a túszt, vagy fékezd meg az ork hordákat középföldén.
   Ha csak magadban kellene barangolni elég unalmas lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Puma_81 · 11 hónapja
   Ha nem szórakoztat, csak a plecsnik miatt ne játsz...de mi abban a rossz, hogy a szórakozással még külön jutalmakat kapsz?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 11 hónapja
  Majd ha játszható lesz a Random, akkor talán jó ötlet lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wotlovah · 11 hónapja
   nyárra egész jó szokott lenni, amire a lootbox noobok rájönnek, hogy idén is több időt töltöttek a garázsban, mint a csatákban, ezért jegelik magukat a következő karácsonyi felhajtásig. A hosszúra nyújtott 252U árusítás is nemsokára lecseng, akik ezzel a géppel sem váltották meg a világot, szintén pihennek karácsonyig és jönnek újra a szorosabb csaták.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 11 hónapja
    Alig várom a maraton végét.
    Én sem vagyok egy acélos player de pfűűűűű miket látok nap mint nap....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 11 hónapja
  Nem egészen értem, mi a pláne a wg-nek abban, hogy a kötvényeket úgy kell megszerezni.
  Szerintem simán megérné nekik, ha lehetne venni aranyért. Sokan vennék, főleg amióta 10-es tankokat lehet kötvényért venni, és szerintem bővülni fog az így kapható tankok száma.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   8asZolee · 11 hónapja
   Plusz így "odaszegezi" a random játékost a gép elé, aki nem CW_zik, vagy épp anno nem szerezte meg mondjuk az FV215b-t, hogy játsszon, szerezzen kötvényt. És bízik benne, hogy előbb-utóbb vesz magának prémium fiókot például, mert ott van küldetés, amelyben kötvényt kapsz, vagy épp vesz prémium tankot, stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fagyis · 11 hónapja
   Arra nem gondolsz hogy akkor adhatná aranyért a tankokat? Ha aranyért adná minek kéne kitalálni a bondot hogy azt is aranyért kaphasd? Pont ettől van értéke hogy nem veheti meg mindenki!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41 · 11 hónapja
    Szerintem semmilyen különleges értéke nincs sem a kötvényeknek, sem az értük kapható tankoknak. Teljesen mindegy, hogy kötvényért, vagy aranyért lehetne megvenni. Egyébként kötvényért lehet kapni pl. töltésgyorsítót, direktívákat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Pixelbetyár · 11 hónapja
     Most vagy ennyire nem játszol Competitive módokban és T10-ben komolyan, vagy ennyire vagy P2W és érzéketlen a többi játékosal szemben (amit én elsőre NEM GONDOLNÉK rólad, a tisztaság kedvéért)

     Kérlek szépen, ha aranyért lehetne kötvényt venni, akkor tényleg nem lenne értelme a kötvénynek, és mellesleg elkezdhetnék árulni pénzért a CW-s tankokat, fejlesztett felszereléseket, és akkor már eladhatnák a 279e-t, meg az összes kivett tankot is, mert akkor teljesen a Kínai Szerver szindrómában kezdenénk el szenvedni, ahol ha ráköltesz 200 eurót egy tankra, akkor máris dupla annyi kreditet farmolhatsz.

     A kötvények direkt csak megszerezhetőek, mivel emiatt tették be, miután az arany leinflálódott a magas szintú játékosok körében. Semmi értelme nem lenne most akkor betenni ezt is a PrémShop-ba, ha AMIATT VAN, hogy CSAK megszerezhető fizetőeszköz lehessen, mivel ilyen szinten speciális in-game dolgokat vehetsz vele, miket csak ezzel szerezhetsz meg (vagy esetleg más In-game teljesítményért).

     Mellesleg elég érzéketlenség lenne, hogy miután valaki kb egy évet farmolt mondjuk egy FV-re, erre betesznek egy csomagot, mivel 30K HUF-ért mondjuk megveheted azt a 12K kötvényt. És más dolgokat is beszerezhetsz kötvényért, mik lehet hogy egy kisebb különbséget okoznak a játékmenetben, így erősítve a különbségeket jó és rossz játékos között, de magát a kötvényt eladni nem megoldás. Akkor legyen az egység vagy a felszerelés máshogy is megszerezhető. Ezért örülök pl. a Bounty Felszereléseknek. Egy jó ötlet, mert hasonló a képessége mint a fejlesztettnek, DE NEM AZ, és MEG KELL SZEREZNI (A szintek megvásárlását viszont pont ezért nem támogatom...)

     Aki meg CW-s tankot akar venni, az Boostolja az Accját jó drágán, és legyen benne a pakliban hogy lebukik és kibannolják.

     Én csak azt nem értem, hogy miért kell elkezdeni inflálni a kötvényt... Legyenek olcsóbbak a dolgok, de ne osztogassák így kint minden sarkon.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.