Jelenleg 363 vendég és nincs tag online

2020. február 12. 10:00

[Sandbox] A módosított fejlesztési fák és áthelyezett tankok

Írta:
Értékelés:
(31 szavazat)
234 hozzászólás

NÉMETORSZÁG - 22 áthelyezett tank: G.Pz. Mk. VI (e), Pz.Kpfw. 35 (t), Pz.Kpfw. I, Panzerjäger I, Sturmpanzer I Bison, Wespe, Pz.Kpfw. 38 (t), Pz.Kpfw. I Ausf. C, Marder II, Pz.Kpfw. IV Ausf. A, Sturmpanzer II, Pz.Sfl. IVb, Pz.Kpfw. 38 (t) n.A., Jagdpanzer 38(t) Hetzer, Marder 38T, VK 20.01 (D), Pz.Kpfw. IV Ausf. D, Durchbruchswagen 2, Pz.Sfl. IVc, Pz.Kpfw. III/IV, VK 30.01 (D), Jagdpanther II


SZOVJETUNIÓ - 13 áthelyezett tank: SU-18, AT-1, T-26, SU-26, T-46, SU-5, T-80, SU-85B, T-50, KV-85, SU-14-1, KV-13, T-62A


USA - 16 áthelyezett tank: T1 HMC, T3 HMC, T2 Medium Tank, M7 Priest, T18 HMC, T56 GMC, M2 Medium Tank, M37, T82 HMC, T40, M3 Lee, T67, M7, T21, M4A3E2 Sherman Jumbo, T71 DA


FRANCIAORSZÁG - 13 áthelyezett tank: Renault FT 75 BS, Renault R35, Hotchkiss H35, D1, Renault FT AC, Lorraine 39L AM, Renault UE 57, D2, AMX 105 AM mle. 47, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er prototype, AMX 30 B


EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - 15 áthelyezett tank: Vickers Medium Mk. I, Loyd Gun Carriage, M2, Universal Carrier 2-pdr, Vickers Medium Mk. II, Sexton II, Stuart I-IV, Vickers Medium Mk. III, Birch Gun, Alecto, Grant, Archer, Sherman III, Churchill Gun Carrier, Sherman Firefly


KÍNA - 3 áthelyezett tank: T26G FT, M3G FT, 113


JAPÁN - 7 áthelyezett tank: Chi-Ni, Type 89 I-Go/Chi-ro, Type98 Ke-Ni, Type 91 Heavy, Type 5 Ke-Ho, Type 95 Heavy, O-I Experimental


SVÉDORSZÁG - 2 áthelyezett tank: Pvlvv fv/42, Ikv 72


OLASZORSZÁG - 1 áthelyezett tank: L6/40

Utoljára frissítve: 2020. február 12. 10:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyopa · 4 hónapja
  Nem tudom, hogy sokan nem vették tán észre, de a sandbox nagyjából egy próba szerver, amin behintáztatják a dógot, oszt ha sok hőbölgő nem lépik meg.

  Ez kb. olyan mint a politikában, amikor fölreppentenek egy új törvényt a hírekben, és ha sok az elégedetlenkedő, akkor variálnak rajta, vagy meg sem csinálják.

  Korona vírus tipikus esete. Kínában tüsszentenek kettőt, Európában meg lefossák a bokájukat az embrek a félelemtől.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 4 hónapja
   A kerekesek bevezetése elött is volt hőbörgés rendesen, és mégis berakták őket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa · 4 hónapja
    De ezért léteznek a speciális szekrények, a kommuniti kontribútorok, hogy ezeknek írva ez le legyen zongorázva.

    Gondolom a közösség idáig már nem jut el. Sőt petícióról sem hallottam, hogy a kerekesek ellen harcolt volna valaki.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 4 hónapja
    Jelentős nerfekkel. Tudom vicces, hogy az EBR 105 egy nerfelt tank, de az.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 hónapja
  Hmmmm
  Elgondolkodtató...... Nekem nem tetszik a változás, de ha már a WG mindenképpen ezen az úton szeretne járni, akkor szerintem jó volna ha létrehozna egy WoT Classic módot ahol mondjuk a 8.5-8.7 patch közötti rendszerben játszhatnánk! Véleményem szerint ekkor volt a legélvezetesebb a játék menete, amelyet a sok sírás miatti nerf/buf hullámok teljesen tönkre tettek!
  Én már pont emiatt szinte nem is játszok, mivel teljesen értelmetlen és átgondolatlan lépések sorozata volt az elmúlt években!
  Hogy ne említsek mást mint a T110E5 amerikai X.-es nehéz tank buff és ner hullámai egymás után! Elsőnek tök jó volt, majd amikor a vérpistikék nem ismerve a gyenge pontjait nem tudták átütni és ment a sírás hullám miatta akkor teljesen szét nerfelték, majd ezután rájöttek, hogy túltolták a dolgot akkor túlbuffolták, majd ismét kapott egy nerfet.....
  Részemről az utolsó szeg a kerekes járművek behozatala volt a WoT koporsójában, mivel abszolúte nem ide valók!

  mivel nem tudom pontosan mi lesz a meglévő tankok sorsa, de volt jó sok free Xp-m és tervrajz töredékem, meg sok kreditem így pár tankot bespejzoltam ezekből a garázsba:

  113, Ikv72, T67, M4A3E2 Sherman Jumbo (T71 DA már garázsban volt), T-50, KV-85, (T62 garázsban van már), Pz.Kpfw. IV Ausf. D, Pz.Sfl. IVc, Pz.Sfl. IVc, Pz.Kpfw. III/IV, VK 30.01 (D), Jagdpanther II, Jagdpanzer 38(t) Hetzer

  @Ferrari-fan ebben igazad van, hogy nem szimulátor, a játék kezdetekor mutatott valami realisztikus féle érzést, amely mára már teljesen eltünt!
  Egy célzókörre épülő játékban azért már hadd menjen oda a lövedékem ahova szánom teljes becélzás esetén és ne a WG RNG-je döntse el, hogy mit is szeretnék!
  Ha nagyapám annak idején így célzott volna a Don kanyarnál akkor nem 3 tankot lőttek volna ki alóla hanem 22-t legalább ha egyáltalán túlélte volna!

  @bazsi41 Amikor a játékot letöltötted elfogadtad az artyk jelenlétét a játékban ezért teljesen felesleges a sírásod! ........
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi41 · 4 hónapja
   Volt másik választásom, hogy nem fogadom el? Mert ha nem fogadom el, akkor nem tudok játszani!!! Vagy van olyan, hogy nem fogadom el és akkor nem lesz arty? Biztos, hogy nincs!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Hát te nem lacafacáztál, tőled akár ma hajnalban is jöhetnének az éles szerverre a tech-tree átalakítások.
   Amúgy a tier 2-5-ös átmozgatott tankok ugyanúgy megvásárolhatóak lesznek kreditért, mint a mostaniak, szóval nem kell kapkodni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ferrari-fan · 4 hónapja
    Azt elfelejted Bodzy, hogy a célzókör nem azt mutatja, hogy hova fogsz lőni.
    Azt mutatja, hogy 100m-en mekkora a tankod szórása. Célozhatsz te bárhova, olyan is lehet, hogy 2x egymás után oda fog menni, ahova célzol, de a 0,3+os "pontosság" az a szórását mutatja a tanknak évek óta.

    (Hmm. Rossz "válasz" gomb :/ )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Miklós · 4 hónapja
  Halihó!

  Kicsit elvesztettem a fonalat. Segítenétek megválaszolni a következő konkrét kérdéseket?

  1. T62A ki van fejlesztve, de még nem vettem meg. Érdemes megvennem a változás előtt?
  2. Francia ágon a IX-es szinten BC25t megvan, és kifejleszthetem vagy az AMX 30-at vagy az AMX 13 90-et. Melyiket válasszam?
  3. A karácsonykor kapott nemzeti töredékeket még sok helyen nem használtam fel, de azt olvasom róluk, hogy azok is változnak. Érdemes őket még gyorsan felhasználni és amit csak lehet velük kifejleszteni, vagy a változtatás után jobban lehet majd őket felhasználni?

  Köszi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   1. Rövid válasz: Mindenképpen. Hosszú válasz: Ha bevezetik a sandboxos tech-tree átalakítást a jelenlegi formában, akkor a T62A kikerül a techtree-ből és "reward" statuszt kap (ugyanaz, mint a prémium tank, csak nem hoz több kreditet, mint a normál tankok, de bármilyen orosz med legénység ülhet bennük büntetés nélkül...). Ha bent van épp a garázsodban, akkor meg is kapod a reward tankot. Ha nincsen éppen bent a garázsodban, akkor viszont utólag már nem tudod megvenni hagyományos körülmények között, csak egyenlőre nem ismert speciális módon.
   2. Ha bevezetik a sandboxos tech-tree átalakítást a jelenlegi formában, akkor az AMX30 és AMX30B-vel is az történik majd, mint a T62A-val. Ha a változás előtt kifejleszted és megveszed őket, akkor meg is kapod őket reward tankként, ha nem, akkor viszont nem. Annyi, hogy az AMX 30-nál nem kötelező kifejleszteni pl.: a motort és rádiót, anélkül is el tudsz jutni az AMX 30B-hez és az átalakításkor már a teljesen kifejlesztettet kapod meg.
   Az AMX 13 90-et nem érinti változás, így ott nem ketyeg az óra.
   Ha pusztán csak arra vagy kíváncsi, hogy melyik a jobb tank ág a kettő közül, akkor elmondható, hogy a két ág másra való (az egyik egylövős közepes a másik táras felderítő), de egyértelműen az AMX 13 90 a népszerűbb ág.
   3. Én olyat láttam a fejlesztői videóban, hogy az átmozgatott és kivont tankokon lévő esetleges tervrajztöredék átalakul nemzeti töredékké, amit úgy értelmezek, hogy ha a Hetzeren volt eddig 2, akkor a Hetzer átkerülésével a gyűjtői töredékek közé, ez a 2 db átalakuk német töredékké. Ha ez így lesz, akkor felesleges " elszórni". Persze, ha változás előtt még kéne 100.000xp a 113-hoz és már nincs időd grindelni, akkor érdemes gyorsan kifejleszteni a töredékekből és megvenni még időben, de ez nem elszórás, hanem célszerű felhasználás. Te mit olvastál amúgy?
   4. A sandbox változások nem biztos, hogy bekerülnek még a játékba vagy ha igen, akkor is sokat változtathatnak rajtuk még, a leghamarabbi is legalább 2 hónap, mert a következő patch-ben ezek még biztosan nem jönnek.. Emiatt most azonnal nem kell megvenni az említett tankokat eladva minden egyebet, csak hogy le ne maradjál, de esetleg érdemes apránként fejleszteni ezekbe az irányokba (már amelyről nem szeretnél lemaradni) és ha tényleg megerősítenék a hírt, hogy jön az éles szerverre is, akkor már elérhető távolságban legyenek a patch megérkezéséig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol · 4 hónapja
   Szia!

   1. Igen
   2. AMX 30
   3. Nem tudom, nem olvastam róla

   Egyébként én még várnék az egésszel, mert lehet hogy változnak a dolgok, elvégre ez még csak most van tesztelés alatt. Véleményem szerint ebből az egészből kb. nyáron lesz valami, ha lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CsakATank · 4 hónapja
  Azért a Frontlinet is kiherélik.

  Csak 4 szakasz. Nehogy már 9en át farmoljunk. A tankok jók viszont a többi nyeremény szánalmas tavalyhoz képest. Nincs gold és sok értékes fogyóeszköz. Kevés kötvény.

  Ez nevetséges így. Nem véletlen megy a felháborodás a hivatalos fórumon is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   classicblue · 4 hónapja
   Ez így pont jó, én már untam csak progettok és ebr-ek ellen játszani napokon keresztül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Matt__Kirby · 4 hónapja
    Nem kell mindjárt leekézni, én is baromira untam az FL-t a 3x kipörgetés után nem nagyon marad meg a varázsa, hiába booster meg minden.
    A gond az volt, hogy átnyomták az egyik oldalt, és rámentek a célpontokra, és volt olyan ha megfeszültél sem tudtál bevédeni egy zónát.
    Ha behoznák azt, hogy addig ne lehessen célpontokat támadni amíg minden zónát el nem foglaltak, sokkal jobb lenne, adna lehetőséget egy kis játékra is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 4 hónapja
    Neked az "pont jó", hogy amit más nem unt meg mint te, azt "elveszik" tőlük. Miért jó az neked, ha másnak szar? Annyi lett volna a dolgod, ha a tavalyi felállás marad, hogy kevesebbet játssz a játékmóddal.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     classicblue · 4 hónapja
     A Steel Hunter mód jobban tetszik, mint a Frontline. Szerintem izgalmasabb, változatosabb ezért írtam, hogy jó ez így.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tomika67 · 4 hónapja
    Kényszerített rá valaki ? Ugyanúgy ment mellette minden más játékmód, ha nem tetszett a Frontline.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 4 hónapja
  Sziasztok!

  Játszottam egy kicsit (kb. 20 csatát) tesztszerveren low tierben (1-4).
  Főképpen (számomra) "fun" vagy "misszió letudó" járműveket próbáltam ki.
  HP növelés/ HE változtatás, hogy befolyásolja az egyes tankokat.
  Pz.IC, - nincs tárból kivégzés (HP-növelés)
  Hetzer - nincs célzok, szűkül-szűkül még mindig BUMM .. kilőve (HP-növelés)+(HE balansz)
  Pz.B2 - "misszió" tank, lőszer kiosztás (0/92/10) (HP-növelés)
  M2 - "fun" , mint a Hetzer (HP-növelés)+(HE balansz)
  Minimaus - működik nem tapasztaltam változást

  Sajnos azt kell írnom, hogy a számomra a low tier-es "fun kb megszűnt. Nem mintha olyan sokat mennék lent.
  Értem, hogy a HP+HE a kezdő játékosokat akarják védeni, hogy ne legyenek 1-lövésezve meg letárazva, de pl nekem ezek hozták meg a kedvemet más ágakhoz is. (Először csak a német vonalt vittem.)

  A fejlesztési fát mostantól könnyebb lesz átlátni, ez teljesen igaz.
  Viszont szerintem rossz ötlet.
  A "kollektor" tankokat csak akkor vehetik meg ha elérték az adott ágban a minimum 6-os szintet. Ha elérte, akkor vehet 2-5 tankokat amelyiket még fejleszteni kell, de ha már "elit"-re fejlesztetted akkor sem vezet sehová.
  Csak időt és XP-t pazarolsz a "kollektor" tankokra.(Ha meg már megvan akkor teljesen mindegy.)
  Pont az volt szerintem a lényeg hogy a tankokból tovább lehetet lépni (ha tetszett akkor megtartottad).

  A "reward" 6-10 tankok témájához, remélem valamilyen kompenzációt adnak majd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Köszi a low-tier tesztet.

   "Csak időt és XP-t pazarolsz a "kollektor" tankokra."
   Szerintem, ha valaki tier 2-5-ig akar játszani, akkor nem túl sok idő kifejleszteni a vágyott "kicsit" tankot, ráadásul nem is kell majd a jelenleg előtte lévőkön is átrágnia magát. Akit nem érdekel az alacson tier, annak meg úgy is mindegy.

   "A "reward" 6-10 tankok témájához, remélem valamilyen kompenzációt adnak majd."
   Ha bent van a garázsodban, akkor megkapod "reward"-ként. Ez elég jó dolog a legénységhasználat szempontjából.
   Vagy azért szeretnél kompenzációt, mert anno kinézted magadnak a T62A-t és például jelenleg a T44-nél tartasz és ha nem érsz oda időben, akkor "feleslegesen" mentél ezen az ágon? A kivonandó tankokról mindig (legalábbis az utóbbi években) szóltak korábban (FV215b, FV215b(183), így aki akarta őket, az ráfeküdt. Szerintem ezért nem kell, hogy kompenzáció járjon.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 4 hónapja
    Sziasztok!
    @PZoli
    Meg most nem lehet semmi pontosat tudni a 6-10 tankok "reward"-ositásáról.
    De jelenlegi állás mellett nem lehet összehasonlítani az eddigiekkel.
    Se nem a WT E100 se nem a FV4202/FV183/FV HT/Foch 155.
    Ezeket a tankokat kivették és helyettük betettek egy tech tree tankok.
    Régit leszerelték és a legénységet átképezték az új tankba.
    És szerintem itt a fö probléma. A "reward" tankokba NEM KELL saját legénység!
    Ezt szeretném hogy a WG kompenzálja.
    Pl.: Nekem meg van 113 és a 5A mind a kettöben saját 4 skilles legénység ül (és nem "0" BIA-s).
    WZ-111 kihúztam 2 kínai legénységet. Azaz a 113 legénységbe XP az kb.
    210,064 (1 skill)
    420,128 (2 skill)
    840,255 (3 skill)
    1,680,510 (4 skill)
    Ez összesen: kb 3.150.000 XP
    ha ezt a a mostani legénységi könyvekból szedet össze az 12-13 "250,000 XPs" könyvet kell venni ami 24-26 millió.
    Na ezt szeretném hogy a WG kompenzálja.
    Kredit/ könyvek/ összes XP az a 5A legénységre.


    A low tier teszthez:
    Ezekkel a modosításokkal ezen túl kevesebb Top Gun-os csaták lesznek (nincs 1-lövésezés illetve kitárazás).

    Ha valaki teheti szerintem töltse le a teszt szervert és probálgassa kedvenc tankjait.
    Szerintem nagyon fontos hogy úgy próbálja ki öket ahogy az éles szerveren használja.
    Nem kell full gold meg pótjaja meg.
    Szánjon rá idöt hogy a kérdöívet kitöltse, mert ez nem csak egy semmit mondo patch ahol valami kicsit állitgatnak vagy 3 új tankot hoznak be ez most minden tankok minden szinten érinti.

    Egy tipp:
    Ha valaki toborzói programot csinálja akkor szerintem érdemes még ennek a fejlesztésnek a bevezetése elött letudnia.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 4 hónapja
     Érdekes ez a kompenzációs igény, de nekem ez elég kifacsart logika. Értem, hogy az a gondod, hogy ha előre tudod ezt évekkel ezelőtt, akkor nem teszel a 113-ba legénységet, de ez már számomra (ismételem számomra) szőrszálhasogatás. A jelenlegi helyzethez képest nem kerülsz hátrányba, sőt ellenkezőleg, előnybe, mert amit az "új" 113-ban használsz éppen, azok jobban fognak fejlődni és bármelyiket használhatod. Persze így már elég a két tankhoz egy legénység is, ami szerintem tök jó és a másikat átképezheted valamelyik másik kínai tankba. Gondolom az a problémád, hogy másik kínai tankba már megvan ami kell, szóval így kvázi feleslegesen képezted bele őket, de nekem ez már túlzás. Mintha jobban járnál, ha a jelenlegi rendszer marad...pedig épp rosszabbul.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ferrari-fan · 4 hónapja
   Megkapod a következő tank XP-jét a tankra, amit majd goldért beválthatsz
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 4 hónapja
    ??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 4 hónapja
  Mi ez a baromság már megint. Komolyan a WGs fiuk ennyire unatkoznak. Ez már szánalmas. És persze megint az szívja, meg aki egy rakás időt ölt bele a játékba.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Mit értesz az alatt, hogy "És persze megint az szívja, meg aki egy rakás időt ölt bele a játékba."?
   Aki egy rakás időt ölt a játékba, annak vagy megvan, vagy elérhető távolságban vannak a tier 6-10-es kivonandó tankok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 4 hónapja
  Nekem mindegy hová helyezik őket. Ha kell megveszem, ha nem akkor nem veszem meg. Ja, hogy nem áthelyezés, hanem kivétel!!! Az más.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Tier 2-5 áthelyezés. Tier 6-10 kivonás-reward-osítás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  averfarkas · 4 hónapja
  Kv-1s megint hatos a Kv-85, Sherman jumbo,Su-14-1 eltűnt

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.