Jelenleg 321 vendég és nincs tag online

2020. február 12. 10:00

[Sandbox] A módosított fejlesztési fák és áthelyezett tankok

Írta:
Értékelés:
(31 szavazat)
234 hozzászólás

NÉMETORSZÁG - 22 áthelyezett tank: G.Pz. Mk. VI (e), Pz.Kpfw. 35 (t), Pz.Kpfw. I, Panzerjäger I, Sturmpanzer I Bison, Wespe, Pz.Kpfw. 38 (t), Pz.Kpfw. I Ausf. C, Marder II, Pz.Kpfw. IV Ausf. A, Sturmpanzer II, Pz.Sfl. IVb, Pz.Kpfw. 38 (t) n.A., Jagdpanzer 38(t) Hetzer, Marder 38T, VK 20.01 (D), Pz.Kpfw. IV Ausf. D, Durchbruchswagen 2, Pz.Sfl. IVc, Pz.Kpfw. III/IV, VK 30.01 (D), Jagdpanther II


SZOVJETUNIÓ - 13 áthelyezett tank: SU-18, AT-1, T-26, SU-26, T-46, SU-5, T-80, SU-85B, T-50, KV-85, SU-14-1, KV-13, T-62A


USA - 16 áthelyezett tank: T1 HMC, T3 HMC, T2 Medium Tank, M7 Priest, T18 HMC, T56 GMC, M2 Medium Tank, M37, T82 HMC, T40, M3 Lee, T67, M7, T21, M4A3E2 Sherman Jumbo, T71 DA


FRANCIAORSZÁG - 13 áthelyezett tank: Renault FT 75 BS, Renault R35, Hotchkiss H35, D1, Renault FT AC, Lorraine 39L AM, Renault UE 57, D2, AMX 105 AM mle. 47, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er prototype, AMX 30 B


EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - 15 áthelyezett tank: Vickers Medium Mk. I, Loyd Gun Carriage, M2, Universal Carrier 2-pdr, Vickers Medium Mk. II, Sexton II, Stuart I-IV, Vickers Medium Mk. III, Birch Gun, Alecto, Grant, Archer, Sherman III, Churchill Gun Carrier, Sherman Firefly


KÍNA - 3 áthelyezett tank: T26G FT, M3G FT, 113


JAPÁN - 7 áthelyezett tank: Chi-Ni, Type 89 I-Go/Chi-ro, Type98 Ke-Ni, Type 91 Heavy, Type 5 Ke-Ho, Type 95 Heavy, O-I Experimental


SVÉDORSZÁG - 2 áthelyezett tank: Pvlvv fv/42, Ikv 72


OLASZORSZÁG - 1 áthelyezett tank: L6/40

Utoljára frissítve: 2020. február 12. 10:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 hónapja
  @_MrX_ Ha ez igaz lesz akkor a tegnap hajnali bevásárlásom ami összesen 2500 gold felhasználásával történt (Free Xp beváltása) akkor a garázsban már meglévő tankokkal együtt közel 47.500 gold értékű járműveim lettek, azért az nem olyan rossz befektetés!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_ · 4 hónapja
   Amennyiben igaz....erre gondoltam én is. Nem a kredites vonal miatt osztottam. Inkább a tier X 15k goldos tankok miatt. Még ha nem is igaz... Szerintem bukni nem lehet nagyot rajta. Tehát ami goldért van a listában azt megveszem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sziszifuszi · 4 hónapja
   akkor ha most veszek egy rakás gépet ami később szintet lép,vagy különleges jármű lesz,akkor a linked szerint nyerhetek némi ezüstöt. például megveszem a tier5-ös T67-et 400ezerért,átminösűl gyűjtői darabnak és eladom 700 ezerért?ez nem is lenne rossz üzlet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lol · 4 hónapja
    Úgy érted 350k-ért?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 4 hónapja
  Akinek már a garázsában van valamelyik, az ott megmarad, vagy onnan is kiveszik? Értem én a pl T62A megvan a garázsban, nekem megmarad?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   Tier 6-10: Ha a garázsodban áll, akkor megmarad, illetve átalakul "reward" tankká, ami jobb, mint az eredeti. Ha ki van fejlesztve, de nincs a garázsodban, a patch érkezésekor, akkor utána már nem lesz módod hagyományos módon megvásárolni.

   Tier 2-5: Ha a garázsodban áll, akkor megmarad, de átkerül egy másik ablakba. Ott bárki megveheti stockosan kreditért, aki az adott nemzetben elérte a tier 6-os szintet. Ezek a tankok nem kapnak "reward" státuszt, továbbra is normál tankok maradnak, egyszerűen csak máshonnan lehet őket elérni a vásárláshoz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 4 hónapja
    Köszönöm Zoli!
    Akkor meg kell vennem ha bevezetik, illetve előtte a KV-85, KV-13 ezen még gondolkodok. AMX 30 B, AMX 30 1er prototype ezen is gondolkodok. A T62A, 113, T71 De ezek megvannak. A többi szerintem hulladék, legalábbis nekem nem kell.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 4 hónapja
  Tök mindegy. A játékban már úgy is 90 százalékban prémtankok futnak.
  World of Prémium Tanks....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 4 hónapja
  Üdv! Lenne két kérdésem:
  1. A korábbi tapasztalatok alapján sandbox után mikorra várható a változtatások bevezetése?
  2. Korábbi cikkben szerepelt, hogy: "ha egy már általunk kifejlesztett és megvásárolt tankot távolítanak el a fejlesztési fáról, akkor minden, közvetlenül fölötte lévő, kapcsolódó tank automatikusan kifejlesztésre kerül a módosítást követően". Vagyis ha megveszem az AMX 30 prot-ot, akkor automatikusan meg fogom kapni az AMX 30 B-t?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda · 4 hónapja
   Szerintem nem mert csak azt kapod meg ami a garázsban van, és az hiába lesz kifejlesztve megvenni nem lesz alkalmad hisz kikerül a fáról.
   Ez azoknál a tankoknál lényeges ami valahol a fejlesztési fa közepén van, és az utána lévő tank továbbra is bentmarad.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Potip_ · 4 hónapja
    Köszi, nekem is ez volt a sejtésem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 4 hónapja
     Igen, jól sejtetted. Annyit lehet csinálni, hogy az AMX30-on kihagyod a motort és rádiót (a fejlesztett motornak nem változik a motorereje csak a kigyulladási esélye csökken 15-ről 12%-ra., A rádió meg 720-ról, 750-re) és csak a lánctalpat, tornyot és ágyú fejleszted rá, ami utóbbi kettő amúgy is útba esik az AMX30B-hez és megveszed a azt is. Így a patch-kor a nem teljsen elit AMX30 is kimaxolódik és már teljes értékűként kapod meg reward tankként.

     Hogy mikor jönnek a változások? Nagyon jó kérdés, de én azt tippelném, hogy a tech tree-s változások kevésbé igényelnek "tesztet/egyensúlyozást", mint a lövedékek, így gondolom az még előbb érkezik. A következő patch-ben nem, mert az már a teszt szerveren van, szóval akkor leghamarabb az utána lévőben (vagy még később), ami meg mostantól számítva 2-3 hónap, mert nem hiszem, hogy mikropatchben beraknák villámgyorsan.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Potip_ · 4 hónapja
      Köszi a választ, ez így megnyugtató. AMX 30 prot-hoz nem sok kell, onnantól már bőven elegendő lesz 2-3 hónap a 30 B-hez. Már csak az a kérdés, hogy érdemes-e tolni ezt az ágat? Korábban írta valaki, hogy talán az IS-3A példájára átalakítanák a kivett tankokat. Hátha...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 4 hónapja
       Ez nem a legnépszerűbb med ág, nyilván okkal. Nem tudom, hogy át is akarják-e majd alakítani az értékeiket vagy sem, erről én nem hallottam, de attól még lehet, nem mindig vagyok naprakész. Akárhogy is, nekem belefér a fejlesztési kapacitásomba ez, mert igazából már egy jó ideje semmit nem fejlesztek, függetlenül attól, hogy nem meta tankok, ha rewardok lesznek, akkor beszerzem őket, mert később már nem gondolhatom meg magamat újra. Úgy tekintek rá, mint valami eventre, ahol tankokat kell grindelni és megvenni és a jutalom pedig reward tank lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrG · 4 hónapja
  Sziasztok!
  Segítsetek kérlek, mert nem teljesen világos a dolog.

  A változásokról szóló cikk ezt írja:
  "A Tier VI-X spec tankok sem kerülnek ki a jártékból, sőt, ha már rendelkezünk valamelyikkel, akkor azt teljesen felszerelve kapjuk majd vissza.
  Megjegyzés: ha egy már általunk kifejlesztett és megvásárolt tankot távolítanak el a fejlesztési fáról, akkor minden, közvetlenül fölötte lévő, kapcsolódó tank automatikusan kifejlesztésre kerül a módosítást követően."

  Jól értem, hogy ha jelenleg rendelkezem a Jagdpantherrel, de még nincs kifejlesztve a JP2, akkor ha kikerül a JP automatikusan megkapom a JP2-t?

  Vagy úgy lesz mint régebben, hogy ha kikerül a JP, akkor a Ferdinand-ot kapom meg azzal az XP-vel, ami a JP-n volt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 4 hónapja
   A jagdpanther nem kerül eltávolításra, csak a jagdpanther 2.
   "If a vehicle that you have already researched and purchased is removed from the tech tree, the next tank or tanks located higher in the research branch will automatically be unlocked."
   Tehát a jagdpanthert nem érinti a dolog. Ha a jagdpanther 2 bent áll a garázsodban (a szöveg alapján nem elég, ha csak ki van fejlesztve), akkor még ha csak stockos is, akkor is kifejlesztődik a Jagdtiger belőle és a jagdpanther 2-t megkapod "reward" tankként.
   Ha viszont nem áll bent a garázsodban, de kifejlesztetted már, nem fejlesztődik ki a Ferdinánd, nem kapod meg a "reward" Jagdpanther 2-t, nem is tudod már megvenni hagyományos módon és a jagdpantherrel hiába áldoztad rá a tp-t a jagdpanther 2 kifejlesztésére, az utólag elveszítődik?! (így logikus, ha nincs erről más információ)
   Legalábbis én így értelmezem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair · 4 hónapja
  Túl hosszú volt....De csak neked...egy kis grátisz...


  4. Itt a kedvencem....AZ ARTY A CAMP ELLEN VAN. Nem...az arty nincs a camp ellen, az arty maga csinálja a camp-et Ő maga idézi elő és súlyosbítja, ő maga gerjeszti, és az okozója mindezt úgy hogy nem is oldja meg. Ha ugyanis arty van a csatába főleg ha 2 vagy 3 akkor SENKI NEM AKAR előre menni, senki nem akar támadni, a Dinamikus játék halálra van ítélve és megindul a campfest. Mert senkinek nincs kedve kimenni az artyk elé. Ugyanis az arty nem bontja a camp-et. A Beásott bokorban kushadó STRV a meccs végéig onnan lövöldözhet és táborozhat, az arty le se fogja szarni. Nem fog vele foglalkozni ahogy senkivel aki hátul áll, és kushad. Senki se látja, senki se spotolja fel, sértetlen és játszhat. Az Arti abban a meccsben is azt zaklatja majd aki legalább próbálkozna, menne előre. Ő fog először villani és ő is lesz először meglőve....De persze gondolom a camp ellen van. ugye?
  Arfield? A heavy dühöngő lesz baszogatva...a mögötte campoló TD-ket nem lövi...semmit nem bont, semmit nem tesz ellene...azt lövi amit lát...a heavyket.
  Malinovka? A hegyet fogja baszkodni, az erdőben vagy a tó melletti bokrokban bújkálók és campelőket nem
  Prohorovka? A Hegy és a középső szakasz sín melletti helyeit lövi...az erdős sávot nem...mert akik ott gubbasztanak nem látszódnak. Tundrán a Hegyet csapkodják ahol nem sok camp van
  Westfielden a heavy dühöngőt és közben le se tojják a hátul a bokorban gubbasztó TD-ket. Tehát hol is bontja a camp-et? vagy campnak számít ha valahol pár nehéz találkozik, és lesz egy kis állóháború? Persze lehet szidni a medet meg a nehezet mert hátul gubbaszt, de mégis hol kellene neki? Menjen előre meghalni meg harcolni hogy kapja a nyakába a tüzért. Mert ugye a tüzér a camp ellen van. Kár hogy mire a campolókig eljut a csata addigra már mindegy..nem kell feltörni őket....


  De ha nem pontos, nem dinamikus, nem töri a camp-et és igazából ő maga az okozója mert lassítja és hátráltatja a játékot, akkor ugyan mire való? Semmire....arra hogy tönkretegye más játékát...és idegesítő legyen. Tipikusan olyan tank aki a vérpistike kedvence, mert a papírkönnyű sikerélmény rögtön jön. Akiket eddig megsebezni sem tudott mert 20K kör óta tök hülye a játékhoz...most biztonságból a sarokból szét tud szedni....vagy egyáltalán megsebezni. Hamis eredményérzet, és fals sikerélmény amitől majd azt hiszi hogy pusztán 20K kör miatt már WOT veterán...de ugyan olyan buta a game-hez és mivel az arty az egyetlen amivel kőrészegen, háttal levesevés közbe is tud sebezni, így védi körmeszakadtáig.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_ · 4 hónapja
   Ennyi erővel akkor nem is kell más tank a játékba csak HT meg med és kész. Akkor olyan lesz mint a team clash. Az nyer akinél a pályához alkalmasabb tankja van, vagy esetleg az amelyik csapatban egy chiften95, early, obj 260 kapott helyet. Nem vagyok az artyik mellett engem is bosszant ha lőnek de ez van. Jobban bosszant az amikor egy super q. Megáll egy dombon és vele szemben már 3 roncs van mert nem tudnak vele mit kezdeni ahhoz meg ostobák hogy otthagyjak és átmenjenek megnyomni a másik oldalt. Amit leirsz az szép és jó ha minden játékos kék lenne, de nem azok taktika eszébe sem jut randomba. Arra nem képes hogy ha felveszek egy lövést ő meg mellettem áll a sarkon kiguruljon és belelojjon az ellensegbe. Inkább vegignezi ahogy permatrackkel kiszednek. Ezek inkább artyzzonak több hasznuk van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_ · 4 hónapja
   Ezt félre ertelmezed. A td nem campel annak az a dolga, hogy 3. Vonalban támogassa az előtte lévőket és ne lássák meg. Ha egy darab arty sincs a csatában akkor ugyan úgy nem megy senki előre mert ott gubbasztanak a TDk akkor azok szedik szét azt aki előre megy. Az arty igen is azért van hogy megtörjön bizonyos vonalakat és segítse az előre haladast. Egy Is7 beáll egy gödörbe, kupac mögé nem bírod kikezdeni. Repesszel még csak csak, de ezért is addig sírtak hogy azt is elcseszik. Erre való az arty kimozdithatatlan célpontok lovoldozesere, csak a játékosok többsége nem fogja fel ha lő az arty valakit azt meg kellene lőni, mert kabultan nem céloz pontosan nem tölt olyan gyorsan és esetleg rá lehet menni... Ehhez hülyék a játékosok 80%a. Olyan csatában ahol nincs arty döntő többségben döntetlen lesz mert a td k maradnak a végére azok meg ritkán mozognak. Pálya függő is nagyon. Tudom nincs bizonyítékom tehát ez nem is így van csak megérzés és ezért nem is igaz...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nemazafiu8 · 4 hónapja
   Végre ez a kukutyini zabhegyező megkapta a magáét.
   Ezért a Sünhajf*s kapott tőlem egy uppot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proletar_Kukutyin · 4 hónapja
    LOL! Feldobtad a napomat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sztyopa · 4 hónapja
   Az utolsó mondatban írtad meg az artizás lényegét.

   Beverek két sört, csipszezek közben, és kikapcsolódom. Nem feszítem szét az agyamat a hevidühöngőben, nem izgulok 8as meddel a tizesek között, hanem csak lazán beklikkelgetek az ilyen kis stresszes játékosok közé mint te, hogy hadd idegeskedjenek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nyulnyulu · 4 hónapja
    Ezzel egyet kell értenem,mikor a hátam közepére nem hianyzik hogy hülyére izguljam magam,hogy full retard a csapat nagyrésze,és az úgymond prok hátul állnak a td mellett leoval,vagy a fogyatékos medek szinte minden pályán mennek a nehéz tankok helyére,esetleg 13 an elmennek egy oldalra,akkor előveszem az összes artym és hülyére szopatom a sok síró nyávogó gyökeret!És nem 40 másodpercenkén,inkabb a brittel 23-24 sec időközönkent odabaszok,érdekes,sokkal kevesebb nyávogást látok a halálcsillag,kukáskocsi ellen.Szinte minden pályán megvan az arty safe hely,lehet játszani úgy is hogy van arty a pályán,a 3 artyval én sem értek egyet,az szerintem is sok,és hogy leírjam egy artys véleményét,NEM A NEHÉZ TANKOKAT LŐJJÜK ELSŐ KÖRBEN,igen is az strv t ,grillét,fv,amx,stb papír tankokat lőjjük,ha nincs más,akkor toljuk a répát a heavyknek,de az nekünk se jó,ha 100-200-300 sebzek 40 másodpercenként a gwe100 al,vagy 90 et a francia 10 essel(majdnem leköptem a monitort)szóval higgyétek el,akkor lövünk nehéz tankot ha nincs más,inkabb basztassátok a kúrva kerekes szarokat!Hozzáteszem nem az artyban élem az életem,csatáim 25%mentem artyval,szóval nem vagyok fanatikus,de imádok artyzni!
    És akinek végképp nem tetszik hogy van artyk a játekba:további sikeres sírást,nyávogást,végső megoldasként lehet mással játszani,hisz artyk a legelejétöl vannak és akkor 2400 röl baszkodtuk kifelé a nehéz tankokat!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair · 4 hónapja
  Az alapjába véve kedves Proletar_Kukutyin nem baj ha úgy érzed megindokoltad, és te most aztán a fórum artista nagymestere lettél (egy statot azért megnéznék milyen taktikus is vagy velük) de legalább ha olyan büszke vagy rá, akkor össze tudnál hozni egy épkézláb érvet mellette. Egyet....De nem ment.

  1. Az arty külön semmilyen taktikát nem igényel. Nem kell ismerni a pálya egyetlen szegletét sem, elég a legközelebbi, szigorúan 50-100 méter sugarú körben az első bokrot kell megkeresni oda beállni, és kész is van...Elhelyezkedtél...Ezek után a pályák nagyrészén a terület 80%-a belőhető (itt majd gyorsan felcsurgatsz egy Himmelsdorfot, mert értő olvasó kis szemed átsiklik majd a "nagyrészt" szón) Semmilyen ismeret nem kell mert egyszerűen vagy zöld vagy piros s célkereszt, vagyis vagy van esélyed eltalálni vagy nincs. tankot nem kell ismerned, semennyire, szartával mit akarsz? gyenge pontra célozni? Gratulálok. A Taktikát ez az ág már ott teljesen kihúzza a listáról hogy a lövése random, és bárhova szállhat...A randomitás miatt lehetetlen tervezni, és kb senki se szokott. Semmilyen útvonalat nem kell ismerned. A nagyon nehéz egyujjas kattintás uttán 40 másodpercig nézheted ki merre megy, ha ennyi nem elég (vagy mire betöltesz először) akkor utána is hiába néznéd, valszeg képernyő nélkül tolod, és a Minimap is ki van kapcsolva hogy ne zavarjon. A Közhiedelemmel pontosan egyezve semmit nem csináltok két lövés között ingame, nem követitek a csatát. csak egy valami vonja el a figyelmetek...a legközelebbi víz ahova gyorsan bele tudjátok ölni magatok. EHHEZ tényleg kell pályaismeret, hogy a csata vége előtt mennyivel kell elindulni a víz felé, hogy meg tudj fulladni mire bárki odaérne...
  2. IGAZAD VAAAN. Lassú töltés (A többiekhez képest, szar pontosság, lass célzás...pont ami miatt alkalmatlan taktikázni teljesen. és Vak is...ez is igaz. Tehát rá van utalva a csapattársakra...EZ IS igaz. Pont ezért az arty valami kurva hasztalan egy jószág, ugyanis az hogy segít is, nem biztos, az hogy sebez sem biztos tehát semmi olyat nem tud amit az igényelne akik elől van és adja neki a spotot. Olyan mint a macska....a kis villogó piros pontokra ugrik...mindegy mi az vagy ki az. Ez szintén nem a taktikát erősíti. Tehát nem tudsz vele semmit taktikázni mert azt lövi amit lát. És ha valamit meglát azt fogja vegzálni a kör végéig. Ezért van hogy egy ember 3-4-5 lövést is kap egy meccsen és mindenki más megússza, mert olyan szinten tojnak a taktikára, hogy akit először kipécéz azt fogja zaklatni.
  3. Az arti ezért jogosan démonizált mert felesleges, és bosszantó, taktikát, figyelmet, semmit nem igényel, sem helyezkednie nem kell sem ismernie bármilyen tankot, és nem kell félnie, hogy visszasebeznek..Semmilyen megfontoltság és figyelem nem kell neki....más spotol, más harcol, más helyezkedik, más "tankol" pozíciót vált, támad, védekezik, jól kell tornyoznia sideolnia...Neked SEMMIT nem kell tudnod. Egy Sidescape-ben álló tankot egy másik osztállyal tényleg ismerned kell nagyon hogy tudd hol vannak a kicsi helyek ahol esetleg beszalad a lövés. Az artyval ugyan ezt a sideoló tankot becélzod és kattintasz....semmi nem kell hozzá...egy jó pornó vagy egy szecsa hogy amíg töltesz ne untakozz..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Grande__Reagel · 4 hónapja
   Lám-lám Sunhair. Kezdenek visszaszivárogni a régiek :-) helyes-helyes

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.