Jelenleg 403 vendég és 5 tag online

2020. február 11. 07:18

[Sandbox] Új egyensúlyozási teszt

Írta:
(22 szavazat)
116 hozzászólás

Tegnap indult újra a Sandbox szerver és nagyjából 10 napig fut majd új lőszer egyensúlyozási tesztekkel és sok egyéb mással, ezekről tömören:

Lőszer egyensúlyozás

Az új rendszerben a normál lőszer okozza a legnagyobb sebzést, megfelelő átütés és alacsony ár mellett, míg a speciális lőszerek tulajdonságai épp az ellenkezők, azaz a kiváló átütés mellé alacsonyabb sebzés és többszörös ár járul. Mikor érdemes hát használni az egyes típusokat?

 • Normál lőszer: ha biztosak vagyunk abban, hogy az átütésünk elegendő lesz az adott ellenfél ellen.
 • Speciális lőszer: Olyankor használjuk, mikor értelme van feláldozni némi sebzést a páncélátütés oltárán.
 • HE lőszer: Akkor hasznos, ha foglalást kell visszalőnünk, be kell fejeznünk egy alacsony HP-s tankot, modul sebzést kell okoznunk (pl. lánc lelövést) vagy olyan szituba kerülünk, mikor más lőszerrel biztosan nem tudunk sebezni.

HE lőszerek és SPG-k

Az új mechanikával szinte egyetlen HE lőszer sem lesz képes átütni a páncélzatot, kivéve a KV-2 troll ágyúit. Ezekről a módosításokról bővebben itt írtunk: #1, #2, #3

Kulcs változás: Jármű fejlesztési brancsok

Ez a legfontosabb változás, amit az új egyensúlyozás magával hoz. Mind tudjuk, hogy néhány nemzet fejlesztési fája nagy és gyakran áttekinthetetlen, komplexitása és az ágak átmenetei miatt. Ez különösen igaz a legfőbb nemzetekre, vagyis a szovjetekre, németekre és amerikai fákra is. Nehézkes rajtuk navigálni és kikalkulálni a számunkra ideális fejlesztési ösvényt, szóval ezek is frissítésre kerülnek.

Ennek orvoslására számos felhasználóbarát módosítást javaslunk, úgy mint:

 • Egyszerűsített fejlesztési fa struktúra.
 • Tiszta és logikus ágak közötti átmenet.
 • A járművek osztályokba csoportosítása. A középső ág lesz a legtisztább és legegyszerűbb, ez pedig nem más, mint a nehéz tank ág. Ebből lesznek átmenetek a közepes tank és TD ágakra, míg az SPG-k és könnyű tankok a fa szélén helyezkednek majd el.
 • A prémium tankok a fejleszthető tankoktól elkülönítve jelennek meg.

Az egyszerűsítéssel 92 jármű kerül áthelyezésre a Tech Tree-kben.

A Tier I-V gyűjtői tankok (itt gondolom a viszonylag ritkán megszerezhető prém tankokra gondolnak) egy elkülönített Tank gyűjtemény fül alá kerülnek az in-game boltban. Ezek a tankok nem lesznek eltávolítva a játékból, egyszerűen csak átkerülnek egy új fülre, nemzetenként csoportosítva. Két módon érhetjük el őket: az in-game boltból vagy a fejlesztési fából. Hogy egy adott nemzet tank gyűjteményéhez hozzáférjünk, legalább egy Tier VI tankját ki kell fejlesszük.

A gyűjthető tankok kifejlesztéséhez kizárólag kreditre lesz szükségünk, XP-re nem. A stock (tök alap) verziója minden tanknak elérhető lesz, szóval a beszerzés után hozzáfoghatunk moduljaik fejlesztéséhez, hasonlóan a normál tankokhoz.

A Tier VI-X spec tankok sem kerülnek ki a jártékból, sőt, ha már rendelkezünk valamelyikkel, akkor azt teljesen felszerelve kapjuk majd vissza.

Megjegyzés: ha egy már általunk kifejlesztett és megvásárolt tankot távolítanak el a fejlesztési fáról, akkor minden, közvetlenül fölötte lévő, kapcsolódó tank automatikusan kifejlesztésre kerül a módosítást követően.

In-game statisztikák megjelenítésnek fejlesztése

Az olyan alapvető aspektusok megváltoztatásával, mint a sebzések és tank HP-k, az eddigi statisztikák egy része irrelevánssá válhat. Ez nem azt jelenti, hogy minden eddig elért statisztikánk törlődni fog, ezek továbbra is frissülni fognak, a változtatások után is. Ugyanakkor arra törekednek majd, hogy egy új szekciót vezessenek be, mely egy adott időszak (pl. 3 hónap) "jelenlegi" statisztikáit mutatja meg. Ezek időszak végén egy új, azonos hosszú időszak indul majd. A tartam hossza még nincs eldöntve.

Finomított személyes küldetések

Ezen változtatások mindkét kampány küldetésit érintik. Céljuk, hogy a körülményeket úgy módosítsák, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsák, azért egyes küldetéseket talán fel kell majd függeszteni átmenetileg.

Gazdasági rendszer

A harci gazdasági rendszert, ami közvetlenül a függ a tank sebzési paramétereitől és a HP-jától, szintén módosítani kell. Dióhéjban: minden változtatás arányos lesz a játék egyéb módosításaival, de a csaták jövedelmezősége változatlan marad, vagy növekszik majd. Fenn szeretnék tartani a jelenlegi kredit és XP szerzési rátákat.

Jutalmak a tesztelésért cserébe

A Sandbox tesztelők három küldetést is kapnak, melyek teljesítésével az éles szerveren használható jutalmakat kaphatnak. Emellett február 19 után kapunk majd a kliensen belül egy kérdőívet is kitöltésre.

Utoljára frissítve: 2020. február 11. 10:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 11 hónapja
  A tankok listája szövegesen is, amik várhatóan érintettek lesznek. AP-ról mentettem, elég egyértelmű, így nem babráltam fordítással.

  USSR
  T-26, AT-1, SU-18, T-46, SU-26, T-80, SU-85B, SU-5, T-50, SU-14-2, KV-13, T-62A,

  VEHICLE CHANGES:
  BT-7 T3 -> T4
  SU-76M T3 -> T4
  KV-1S T5 -> T6
  NEW BT-5 (T3 LT)

  GER
  Pz. 1, Panzerjager 1, Panzer 3E, Panzer 38t, G.Pz arty tier 2, Panzer 4A, Marder II, Sturmpanzer Bizon, Wespe, D.W 2, Pz 38t nA, Panzer 4D, VK20.01D, Marder 38t, Pz.Sfl IVb, , Strumpanzer 2, Panzer 3/4, Panzer 4, Pz. Sfl. IVc Toaster, VK 30.01D, VK36.01H, JPanther 2
  Vehicle changes: VK 30.01 P MT -> HT

  FRA
  D1, H35, R35, FT AC, FT 75 BS, D2, UE57, Lorraine 39L, SARL 42, AMX 105, Renault G1 R, AMX 13 105 the arty, AMX 30 Proto, AMX 30B

  JAP
  Ha-Go, Chi-Ni, I-Go/Chi-Ro, Type 91 Heavy, Ke-Ni, Type 95 Heavy, Ke-Ho, O-I Exp

  UK
  Medium I, M2, Vickers Mk 2, UC 2pdr, Loyd GC, Sexton II, Vickers Mk III, Grant, Alecto, Birch Gun, Stuart I-IV, Archer, Sherman III, M2, Sherman Firefly, Churchill GC

  VEHICLE CHANGES
  Crusader T5 -> T6, MT -> LT
  Covenanter T4 -> T5
  Valentine AT T3 -> T4
  Valentine T4 -> T3
  Cruiser III T2 -> T3
  Cruiser I T2 -> T1
  Cruiser IV T3 -> T4
  Cruiser II T3 -> T2
  NEW: Cavalier (T5 MT)

  USA
  T1 HMC, T3 HMC, T2 Medium, M2 Medium, T56 GMC, M7 Priest, T18 HMC, T40, M3 Lee, M37, T82 HMC, M7, T67, T21, M4A3E2, T71 DA
  NEW T6 Medium (T4 MT)

  ITA
  L6/40

  CHN
  T-26G, M3G, 113

  SWE
  Pvlvv fm 42, Ikv 72
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 11 hónapja
   Crusader-ből újra light lesz és megy fel tier 6-ba. Kíváncsi vagyok mit változtatnak rajta, mert a jelenlegi megymagköpködőjét nagyon szeretem, de egy tierrel magasabban az már semmit nem fog érni.
   Cruiser IV-et is felrakják tier 4-be, ami azt is jelenti, hogy akkor már +2 tier-t fog látni, szóval az eddig remek tankból nem sok marad.
   Cruider II pedig megy le tier 2-be és a jelenlegi jó kis trollgunját nyilván elveszik tőle.
   Na mindegy, majd meglátjuk, hogy milyenek lesznek a megváltoztatott paraméterek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  norbi215 · 11 hónapja
  Már alig várom gyerekek ezt a változást...a sok wn8 fan akik a sebzése mentek eddig, akik bealdoztak nem egy csatát y játékost csak sebzesert, hogy 500 km ről fuffogtassanak... Muszaj lesz megindulniuk, aktívan részt venniük a csatában nem csak kempelni... Különben az azlagsebzesuk toredékét fogják csak teljesíteni.... Lesz még k itt wn8 csokkenesek... Ki fog derülnek ki az aki eddig csak kempelgetett....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 11 hónapja
   " sok wn8 fan akik a sebzése mentek"
   Mivel ez egy tankos játék, ahol azért játszik az ember, hogy minél többet sebezzen.....
   Te mit csinálsz a játékban, ha nem a sebzésre hajtasz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 11 hónapja
   fogalmad sincs, hogyan lehet lila statot csinálni, ez látszik ebből a kommentedből. próbálj csak 500méterről lődözni és meglátod az értékelésed....jah, hogy ezt csinálod kezdetektől fogva?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bandras32 · 11 hónapja
    500 km-ről....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hunwotan · 11 hónapja
   Látom te sem tudod merre van az elöre.....ez a tipikus tomato szöveg... akkor te most unicum leszel ugye???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 11 hónapja
   ezt ma is látod a wr% alapján annyit fog változni hogy végre kicsit fajsúlyosabb lesz az armor a játékban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 11 hónapja
  Akinek nem volt világos a fejlesztési fa és nem tudta mit hogyan fejlesszen annak olyan is volt a játék. A hülyének nem volt világos... Tényleg az megy amit olvastam korábban. A hülyebarát irányelv tisztán és egyértelműen látszik. Az Iq-d 40? Nem baj gyere és játssz nézd könnyű. 5 éves vagy és nem tudsz olvasni sem - sebaj, wotozz egyszerű lesznek olyan tankok amivel egyszer kétszer te is eltalálsz valamit. Apa meg vesz neked prémium tankot...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 11 hónapja
   Jaj ne lesznek játékosok akik fizetni fognak a játékért ezért nem fognak mégtöbb OP 8 as orosz heavyt berakni prémnek ettől énis rettegek nem értem miért zavar ha nagyob közönségnek akarnak imponálni, a fejlesztési fa nagyon bonyolult ha most kezded a játékot, nem pedig az alpha óta játszol ahol volt 4 ág amit fejleszthettél
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bhaalhun · 11 hónapja
    Teljesen egyetértek _MrX_el.
    Azért egy nyila(zás)t követni, illetve visszakövetni nem egy túl bonyolult dolog. Aki ezt nem tudja, az hogyan fogja érteni magát a játékmechanikát?
    Nem tetszik ez az irány, pedig már egy ideje igyekeznek egyre bolondbiztosabbá és gyerekbarátabbá tenni a játékot.
    Engem annakidején az vonzott be, hogy elég komplex volt a játék, nem annyi, hogy egy zöld pixelhalommal lőhettem egy ugyanolyan, de piros pixelhalmot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _MrX_ · 11 hónapja
    Azért zavar mert így is van elég bot a játékban. Azt meg hogy a fejlesztés bonyolult nem gondolod komolyan remélem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     maniasol · 11 hónapja
     hát aki most kezdi annak nem a legegyértelműbb meg ha botok vannak akkor legalább több dmg jut neked viszont ha nincsenek játékosok nem lesz wot
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 11 hónapja
     Azért az orosz ágat rendesen "túltolták" a srácok, nem tudtam befejezni a fejlesztést, mert mindig megjelent egy újabb oldalág.
     Nem követhetetlen de na azért ez is sok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mr__dealer · 11 hónapja
  Ha jól értem és megnézem milyen tankok fognak kiesni, és azokat most addig kihúzom, akkor a fölötte lévő tankok egyből kifejlesztésre kerülnek. Na most ez így elég érdekes. Most sokan ,ha elég rafkósak lesznek jó sok grindot és xpt lehet majd így spórolni. Ja am nincs mit a tippért
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 11 hónapja
   Majdnem. Nem elég kihúznod a tankot, meg is kell vásárolnod a balance pillanatáig. Az eredeti fejlesztői közleményből: "if a vehicle that you have already researched and purchased is removed from the tech tree..."
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mr__dealer · 11 hónapja
    Áh, igaz. De ez sztem még így is megérős. Most pl néztem az amcsi nehezeknél T21 (6os tier) ki fog esni. Addig szépen kihúzom és meg is veszem a tankot, utána ki xp-zi nekem a T57 heavy-ig (10-es tier) és elvileg már csak ezüstért meg kell vennem. Szóval egy tier 6ig kihúzott tankért ezüstön kívül ingyen lesz egy tizesem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Mr__dealer · 11 hónapja
     Bár lehet ,h csak az eggyel felette lévő tank lesz kifejlesztve "ingyen"?!
     Mondjuk a szövegben a MINDEN szócska szerepel
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Hecienda · 11 hónapja
      Azt írja "minden fölötte lévő kapcsolódó tank", én ezt úgy értelmezem hogy azok amik közvetlen abból a tankból kifejleszthetők.
      Szóval nem az egész ág hanem csak az az 1-2-3 tank amivel közvetlen kapcsolatban áll, azért az túlzás lenne ha így egész ágakat kihúzhatnál.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Mr__dealer · 11 hónapja
       Igen, ez is egy opció, de még ha így is lesz ,aki ügyesen játsza ki a dolgot, sok időt tud spórolni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 11 hónapja
      Szerintem csak a közvetlenül felette lévőkre vonatkozik a kedvezmény és a "minden" szó. Tehát ha a mostani állapotot nézzük, kifejleszted a Jpanthert, megveszed, stock. Ha patch után kivennék a játékból akkor minden modul ki lesz rajta azonnal fejlesztve, speciális besorolást kap és a Jpanther II + Ferdinand is "kifejlesztődik" automatikusan. Mégegyszer: ez mostani példa és csak az értelmezés kedvéért hoztam fel, hiszen pont ezen az ágon a Jpanther II-t veszik ki majd. Szerk.: a változásokat átnézve a jövőben az M4A3E2 a jó és valós példa.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Athelgard · 11 hónapja
  Kiváncsi vagyok, hogy milyen besorolást kap a T-62A, a 113 és a többi magas szintű tank amik kikerülnek a fejlesztési fából, mert itt az írja, hogy speciális, de ezt nem nagyon értem!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 11 hónapja
   Olyanok lesznek mint a foch155, fv td, fv215b.Nem kell legénységet képezni ezekbe a tankokba, bármelyik kompatibilis legénységet bele teheted büntetés nélkül.És +50% legénységi xpt kapnak csaták után.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PannonPuma1 · 11 hónapja
    Akkor ezek viszont nem kerülnek be a gyűjtői Shop-ba?
    Mert akkor rá kell feküdjek a 113-ra már nem sok kell hozzá, de csak márciusban leszek otthon, remélem addig kihúzzák az updatet
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toledo · 11 hónapja
  Érdekelne, ha már kreditért lehet majd venni gyűjtői tankot, akkor jár-e valami kompenzáció , mert ugye ez eddig rengeteg free xp vagy időbe telt mire tier I-től V-ig eljutottunk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 11 hónapja
   Már miért járna? Senki nem mondta, hogy free xp-ből ugord át a tier1-5-ig lévő tankokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Malev20 · 11 hónapja
  Rendben, tehát azt tudjuk, hogy a KV-2 sebzése marad. És mivan az olyan tankokkal mint az FV215b 183 vagy az FV4005 Stage II? Azoknak a HESH lőszere ezentúl semmit sem ér? Rémélem, hogy nem mert nem ezért vettem most meg a Halál csillagot ennyi kreditért...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   miszterq · 11 hónapja
   A HESH az nem HE. Szerintem nem érinti.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bandras32 · 11 hónapja
   Nagyon remélem, hogy kiherélik őket. Annak idején nagyon ment a rinya a Type5 miatt, ki is nyírták rendesen és mellette érintetlenül hagytak olyan tankokat, amik ugyan olyan nagy sebzéssel rendelkeznek, mint a Type. Pl. FV4005, FV 183, de pl. az E3 repesze nagyobb átütés mellett ugyan akkora sebzést tud, mint annak idején a Type-e. A 183 meg kb vicc kategória, a minap Type5-be szemből beleküldött ~1200-őt. WTF. De régen amikor még techtree tank volt nem egyszer nullázta le az IS7-emet, full hp-ról. Értem én, hogy most csengettetek ki érte huszon akárhány millát, de pont lesz*rom, én meg hónapokat szoptam mire kihúztam a Type-ot, és tudtam vele menni kb. 50 csatát mire szétcseszték.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 11 hónapja
    A Type5-be úgy lőtt 1200-at, hogy alap (AP) lőszerrel lőtt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 11 hónapja
     És?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      miszterq · 11 hónapja
      Azt hittem, hogy a mindig sebző HESH lőszerük a bajod.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bandras32 · 11 hónapja
       Nem. Nekem ez a tank mindig is mumus volt, többször egylövésezte a tankjaimat. Aztán mikor elkezdtem kifejleszteni kivették. De igazából az egész rendszer amiből kezd nagyon elegem lenni.
       Maradjunk a 183-nál, HE lőszer sebzés 1750 átütés 92, de a type 5-öt heréljük.
       Meglett a 268, persze hogy nerfeljük! HAAAh nagyon brutál OP volt, nerfet neki gyorsan!
       Lőszer átalakítás, a HE többet nem fog átütni. Hurrá, még jó hogy már csak 80k xp-re vagyok az EBR 105-től, még talán pár csatát tudok menni vele, mielött kinyírják a repeszt.

       Már csak abban bízok, hogy a gold átalakítás jól fog sikerülni, és sikerül végre megcsinálnom a T55A HT15-öt. Mert akkor kiváltom az OBJ260 HT15-öt ééééés megvan az OBJ260!

       Aztán befejeztem ezt a szart.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Malev20 · 11 hónapja
        Szerintem te félreérted ezt a HESH dolgot. Ez nem szimpla HE lőszer. Nem sokan használják a normál HE-t abban a tankban. A HESH-nek 230mm pen-je és 1750-es dmg-e van. A HE-t benne módosíthatják, csak a HESH-t ne piszkálák. Hamár arról szól a tank.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         bandras32 · 11 hónapja
         Tudom hogy működik a HESH, köszi.
         Abban pedig ne bízz, hogy csak azért nem fognak hozzányúlni, mert mindenki azzal használja. Lásd Type 5 esete, vagy a régi KV-1S. Vagy pl. az olyan tankok amiket jelenleg mindenki derp gunnal használ. M4A1, Pz IV H, SU-152, kerekesek (általában), O-I, O-NI, O-HO, M4A3E2
         Ezek a tankok mind a derp ágyúra épültek, ezekkel mi lesz?

         Szerk.: a HESH-hez visszatérve, a kérdés jogos. Nem sok tank használja, de mivel a működése megegyezik a HE-vel, csak magasabb az átütése, így én úgy gondolnám, hogy valamilyen szinten érintheti a változás a HESH-et is.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          miszterq · 11 hónapja
          Én jobbat kérdezek. Mi lesz a német 105penes repeszlőszerekkel? A Leopard1 buff részét ez is képezte, hogy ezt a lőszert megkapta. Ru251, náci Bulldog stb? Progetto 65? Az Ebr105-től mondjuk elvenném, az tuti.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           bandras32 · 11 hónapja
           Leopard1-el nem hiszem, hogy túl sok repeszt puffogtatna a nép, mint ahogy a Progetto 65-el se. A Bulldog-ot és a RU-t érinti a változás.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Golza · 11 hónapja
    A Type5 troll cső a botoknak volt mert bár nem ütött be de mindig sebzett, Plusz rohadt páncélozott.

    Az Fvvel annyi az esélye az 1200+ sebzésnek mint kb az IS-3mal beütni egy TierX-t 230 vs 225 pen 0.4/100m, 3,4s mindkettőnél de cserébe puhább, és lassabb.

    De szokás szerint csak arról kell sirni amit a botoknak 100ból1-szer, jobbaknak 20-30szor ad be. Közben a hátulütőkről elfeledkezünk. Éredekes h az STRV aminek a 2. legnagyobb normál penje van nem zavar senkit h észrevétlenül üt át a pálya végéből?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 11 hónapja
     Nem sírás volt, hanem reakció egy olyan rimánkodásra, hogy nehogymár nerfeljék a legújabb szerzeményemet, amikor most vertem hitelbe miatta a házat.
     Rohadt páncélozott? Te játszol Type5-el? Ha sikerül a saját hp-mat pattintani akkor már a seggemet verem a földhöz örömömben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 11 hónapja
    Vedd meg te is és akkor egál.
    Most sebeztem az e4-be 500at a type 5 be 776-ot szóval nem annyira vészes, igen, néha beadja de ennyi kell.
    Kiheréltétek a type 5-öt, mert jajjj ,megsebez meg jajj repesz....aztán nézd meg hová jutott a tank teljesen useless.
    Ne kívánd ezt másik tanknak.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 11 hónapja
     Itt a WG hozzáállásáról van szó. Itt a Type repesszel lő, nagyot sebez, jujj meg jajj, gyorsan kezdeni kell vele valamit! Mellette meg van még min. 5 másik tank amelyik ugyan akkorát, vagy még nagyobbat sebez, de azokat ne bántsuk. Aki meg végig kínlódta a grindet, az így járt! Csak összehasonlítás: képpen régi Type5 sebzés 1100, átütés 90. KV-2 sebzés 910, átütés 86! Tehát kérdem én miért kellett a Type-hoz hozzányúlni?
     Az FV 183 halálát nem kívántam, mert miután kivették a tech tree-ből lassan eltüntek, de a mostani meg az előző bm óta megint egyre több van.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 11 hónapja
      "átmenetileg".
      Kevesen fogják finanszírozni ezt a tankot, mert nem olcsó a fenntartása.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 11 hónapja
   Én is most vettem meg.....és ideges leszek XD
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   2019tm · 11 hónapja
   pedig de nem mai téma ez már
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Malev20 · 11 hónapja
    Lehet, hogy lemaradtam, de ha van rá válasz akkor légyszi megosztod velem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PannonPuma1 · 11 hónapja
     Nem teljesen biztos úgyhogy kezeld fenntartásokkal.
     Ha jól értettem a videóban, a KV-2 marad olyan amilyen. 120mm-ig egyáltalán nem lesz átütése a repesznek, a felett pedig kapnak valamennyi átütést, de sokkal kisebb lesz mint most. Pl. A T49, és a Sheridan troll ágyúja, illetve az FV-k-nek marad valami. Cserébe növelik az alfájukat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Malev20 · 11 hónapja
      Bár ha így nézzük az egészet, akkor a HEAT-nek sem kéne átütni a páncélt. Hamár a nevében is benne van hogy High Explosive. Szóval ha csak a HE módosul akkor a HESH-nek nem kéne.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PannonPuma1 · 11 hónapja
       Teljesen más a kettő. Ez repesz gyakorlatilag emberi erő ellen, ill. gyengén páncélozott járművek ellen alkalmas.
       Míg a HEAT High Explosive Anti Tank lőszer, ami egy forró fém sugárral "üti" be a páncélt, és a folyékony fém végez a bennt lévőkkel.
       Mivel egy szekció alá van könyvelve a HE, a HESH, és a németek HEP-je is repesz, repesz ezért mind kap mérget.
       Nem tudom milyen indíttatásból.
       Én próbálom a jó oldalát nézni. Kiegyensúlyozottan lesz a jármű. AP-val stabilabbá tudsz bőven 1000 felett eregetni, mert 1400 körül lesz az alfa.
       Nem 2000 de, az amúgy is ritka volt mint a fehér holló.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.