Jelenleg 443 vendég és egy tag online

2020. január 24. 06:48

Kapcsolódási problémák

Írta:
Értékelés:
(10 szavazat)
11 hozzászólás

Egy előre nem látható technikai probléma miatt egyes játékosoknak kapcsolódási problémái akadhattak játék közben (beleértve a magas pinget is és mikor nem képesek kapcsolódni a szerverhez). Jelenleg is dolgoznak a probléma mielőbbi megoldásán.

Utoljára frissítve: 2020. január 24. 06:52
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gaasvan · 5 hónapja
  Ez nem új hiba, nálam kb a hét elejétől produkál 2mp körüli laggokat....mindent újraraktam, de nem segített. nem itt van a hiba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 5 hónapja
  és még mindig dolgoznak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 5 hónapja
  Ez nem teljesen ide tartozik, de mégis ugyanis nem csak a WG háza táján vannak problémák a "kapcsolódással" vagyis eddig azt hittem hogy megint ez is a wg szerencsétlenkedése mint ahogyan a fentebb említett probléma is (nem lepődtem volna meg). Kivételesen ez nem az ő hibájuk vagy ha még is akkor nagyobb a baj mint gondoltam olyat csinál a játék hogy lerakja tálcára random akár 5 perc alatt 5x vagy 10x is mikor milyen kedve van. Mivel meguntam és megfogadtam, hogy soha többet nem játszom a wottal ezért kerestem más játékot na most onnan jöttem rá, hogy ez más hiba, mert azt is lerakta tálcára. Nem nem a gépemmel van a bibi ez biztosan szoftveres hiba mivel pár napja a haveromnak is jelentkeztek a tünetek. Max még egy wottal letöltött vírust tudnék elképzelni. Mi lehet vajon a probléma?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   NFOrokosBajnoka · 5 hónapja
   99,999% hogy nálad van a hiba. Nálam csak akkor teszi a le a játékot kérdés nélkül a tálcára, ha elindítok valamit, pl. Spotify, TS kliens, stb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Maustiger · 5 hónapja
    Nem akarom elkiabálni, de lehet megtaláltam a hiba forrását, mert mióta frissítette a nvidia drivert a VGA-hoz azóta nem teszi le egyik játékot sem szóval az lehetett a bugos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Aerol_ · 5 hónapja
  Valami kompenzáció ... esetleg?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Patrik0915 · 5 hónapja
  Politikai probléma áll a kapcsolódási probléma hátterében!!

  https://444.hu/2020/01/19/blokklancalapu-politikai-partot-szervez-a-world-of-tanks-alkotoja
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 5 hónapja
   Szlava Makarov kb. 2 hete lemondott a WG-nél. Az orosz moszkvai ellenzék ráadásul kapásból kikiáltotta Putyin-bérencnek, aki az ellenzék megosztására törekszik. Úgyhogy bármi lehet --- meg az ellenkezője is.

   A fickó amúgy az elmúlt kb. 2 hónapban olyan interjúkat adott, hogy csak na. Néztem, hogy a WG hogyan tűri. Elvesztett egy cégen belüli hatalmi harcot, beleunt a munkájába vagy csak bekattant, bármi lehet az interjúi meg a lépései mögött.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Acélmedve · 5 hónapja
  Tegnap vicces volt, amikor Morovankánál a csapatból 4-en fulladtak vízbe (engem is beleértve), az ellenfélnél meg ketten a magas ping miatt. Szegény tankom csak ment és ment a víz felé, nem foglalkozva, hogy már régen nyomom a "D" betűt a billentyűzeten. De érdekes módon több nem is volt tegnap, csak ez az egy.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 5 hónapja
   Én meg meglepődtem hogy a nyolcas francia arty mióta táras olyan gyorsan lőtt egymás után hogy azt hittem valami buffot kapott
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hadnic · 5 hónapja
  Én meg felküldtem a villanyoszlopra szegény T-home-ost. Most csinálhatok házon belül valami érintkezési hibát, vagy elnézést kérve megkínálom egy kávéval ...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.