Jelenleg

33
látogatónk van

2014. március 24. 09:44

T-34-3 - Elemzés

Írta:
(35 szavazat)
40 hozzászólás

Paraméterek

Ágyú

Egy hatalmas 122 mm-es mángorló, a jól ismert D-25T, ami visszaköszön a KV-1S-en és az IS-en is. Gondolom nem kell bemutatni ezt az ágyút, ami a Tier V-VI-os meccsek egyik megkeserítője, a maga 390-es alfa sebzésével. Első ránézésre nem tűnik rossznak, sőt... ki ne akarna 400-akkal dobálózni közepes tank létére? Ám a nagy alfa szörnyű egyéb statokkal párosul...

A páncélátütés 175 simával és 250 arannyal, amire szükség is van. Igaz, hogy a sima pen átlagosnak mondható és pl. a T-44-en nagyon is jól szuperál, de ezen a tankon sajnos már koránt sem mondható ez el, mivel ezzel az ágyúval gyenge pontokat lőni, mondhatni csak egy vágyálom bizonyos távolságon túl. Ugyanis a pontossága 0,46 m ami egy 3,4 sec-es célzási idővel párosul. Mondanom sem kell ezzel a kombóval marad a közelharc, ám ezzel is óvatosan, mert mire te odaszűkülsz valamire addig más már majdnem betöltötte a következőt...

Mint már gondolom kitaláltátok a RoF sincs túlságosan az egekben. 14,38 sec az alap töltés ideje, amit teljesen kimaxolva is csak 12-ig lehet lehúzni. Ennek köszönhetően ugyan az alfa sebzés nagyon magas, de a DPM elképesztően alacsony, viszont ez tökéletesen megfelel az ún. peek-a-boo taktikára, vagyis kinézel, pofán vágod az ellent lapáttal, majd visszamész. Ilyenkor nagyon hasznos tud lenni a nagy alfa, hiszen kevesebb ideig kell kint állnod a tűzvonalban, mint egy gyorsabban töltő, de kisebbeket sebző tankkal.

Ám a közvetlen harcot érdemes kerülni, hacsak nincs egy jó fedezék a közelben, viszonyítás képen egy Indien Pz 6,4 sec alatt tölt és 240-eket lő, ami majdnem két lövést jelent, míg mi leadunk egyet, így az ilyen szituknak sokszor rossz végük lehet...

Torony

Egy igazi masszív boxzsák, pont ahogy egy ilyen gyönyörűen legömbölyített felülettől elvárható. A páncél 190/120/60 mm, ami kiválóan alkalmas arra, hogy benyeljen szinte bármit, főleg, hogy a tornyon található gyenge pontok a kupolát leszámítva szinte teljesen ismeretlenek az átlag játékosok körében, gondolok itt a közvetlenül az ágyú két oldalán lévő részre a géppuskanyílás alatt, itt nincs semmiféle döntés, így egy 190-es pen már lazán betolja. Ennek ellenére lazán lehet vele agresszívan tornyozni, főleg egy bizonyos távolságból, ahonnan némi mozgatás mellett a kupolát már nem tudják belőni. Tier VIII-IX nehezek, medek, de akár még TD-k ellen is simán ki lehet állni vele (ISU-val és Object-el viszont érdemes vigyázni).

Ugyanakkor, mikor az ember T-34-3-ról beszél, nem mehet el a "bátyó", a Type 59 mellett, akinek az árnyéka mindig is rá fog vetülni erre a tankra. Összehasonlításképpen a Type tornya sokkal jobban páncélozott 200/130/60, ami igaz, hogy csak 10 mm különbség, ám a torony döntöttsége is sokkal jobb a bratyón, így az effektív vastagság is. Sajnos a T-34-3 tornya picit ducira, na és magasra sikerült, ám még így is ő rendelkezik a legjobb toronypáncéllal a tesóját leszámítva ezen a szinten.

Ezennel pedig elérkeztünk ennek a tanknak a legrosszabb részéhez, a "csőlehajláshoz"... nos, aki játszott már kínai tankokkal annak már valószínűleg van elképzelése, hogy mi következik. Kőkemény 3° ami nos annyira elég, hogy lehúzzuk vízszintesbe a csövet azt 'jóccakát. Természetesen ez az OP érték csak elől és oldalt érvényes, hiszen hátul már a fenomenális 0°-ot is elérhetjük, ami arra még bőven elegendő, hogy ha valaki mögénk jön, akkor annak tudjuk lőni a kupoláját.

Mondanom sem kell, hogy a 3°-os csőlehajlással iszonyatos módon trükközni kell, hogy egyáltalán rálássunk valamire, ez megspékelve még a pontosság, páncélátütés és célzásidő kombóval valami elképesztő horrorrá teszi a játékot olyan pályákon, amik nincsenek teljes egészében vízmértékezve és lebetonozva. Csak úgy érdekesség képen megjegyzem, hogy ugyanez a csőlehajlás úgy ahogy működik a X-es 121-en, de annak van mellé egy böhöm páncélátütése, továbbá tűrhető célzásideje és nem utolsó sorban egy nagyon jó pontossága.

Nem szóltam még a toronyforgásról és a látótávról, előbbi 46°/sec az utóbbi pedig 380 méter.

Felépítmény

A kínai T-34-2-es verziójának továbbfejlesztett változata. 90/50/50 mm páncél, a fronton (hála a jó döntésnek) ez 157 mm-t ér, amolyan"mintha ott se lenne" kategória. Tier VII-esek ellen nagyszerűen véd ám Tier VIII-ban már erősen döntögetni kell, hogy bármi lepattanjon róla, ami inkább a szerencsének köszönhető, mint magának a páncélnak... és itt ismét visszakanyarodunk a Type-hoz. A tesónak mérföldekkel jobb páncélja van: 100/80/45, ami a 60° döntésnek hála 200 mm-es effektív védelem. A másik nagy különbség a két tank között, hogy a T-34 sokkal magasabb felépítésű ám keskenyebb a Type-nál, ezáltal az alját elrejteni dombok vagy egyéb fedezékek mögé sokkal problémásabb.

Magának a testnek egyébként két iszonyatosan nagy hibája van, az a benzintartály (egy az orrban hátulnézetből a jobb oldalon a csík alatt, még két másik az oldalán az első hajtó és futó görgő tájékán) ami valami elképesztően érzékeny, ha itt találatot kap az minimum sárgítja, de sokszor első lövésre már gyújtja is a tankot. Ami pedig a legidegesítőbb ebben, hogy ezen nem segít a megelőző karbantartás, csakis a CO2 tartály, amit a tank egyéb statjai miatt igen húzós lenne felpakolni.

A következő szívatógomb a lőszerrekesz, a tank két oldalán a 2.-3. futógörgőnél és a torony hátuljában jobb oldalt található. Ezek meglövése általában instant lőszer rekesz, rosszabb esetben pedig blow up. Gondolom nem kell mondanom, hogy ezen a tankon a biztonságos elhelyezés és a nagy javítóláda olyan létszükség, mint egy falat kenyér, e-mellé még jó lenne egy vizes lőszerrekesz is, ám mint a CO tartály feltétele ez is egy igen húzós döntés.

Ha ezzel a tankkal játszol és valaki rád támad hátulról, inkább kapj egy lövést seggbe, mint hogy reflexből ráfordulj az oldaladdal... inkább egy sérült motor, mint egy sérült ammo rack ('hálistennek a motor is szeret sérülni) és csak aztán fordulj rá fronttal, miután ellőtte magát.

Felfüggesztés

46 °/sec forgás és sajnos valamilyen oknál fogva gyengébb talajellenállás, mint a Type-on, így hiába könnyebb 5 tonnával és van benne ugyanaz a motor, a gyorsulása egy leheletnyivel gyengébb a testvérénél.

Motor

750 LE-s NORINCO, ami teljesen ugyanaz, mint a Type-ban (50 kiló fölöslegtől eltekintve), ám sajnos a sebessége is gyengébb, csupán 50 km/h, a bratyesz 56-jával szemben. A gyorsulása, nos, amolyan Type-os. "csörög, csattog, füstöl és széthullik menet közben", mint ahogy egyik klán társam jellemezte anno, szóval nem az a veszettül repesztő csodamasina, mint mondjuk a T-44, ám ha egyszer sikerül begyorsulnia, elég szépen tartja a tempóját és hála a jó forgási sebességének meglepően ügyes tud lenni.

Ajánlott játékstílus

Mivel a tornya meglehetősen masszív, ezt érdemes kihasználni és keresni az olyan helyeket, ahonnan nem kell szórakoznunk a csőlehajlásunkkal, ám ugyanakkor rejtve tudjuk tartani a testet. Nos igen, ez részben bekorlátozza a mozgásterünket. Ezzel a tankkal teljesen újra kell tanulni a pályákat és megtalálni az ilyen helyeket. 0.8.8 után szerintem kissé visszaesett a harcértéke, hiszen már nem lehetnek segítségünkre az olyan "egyszer használatos" fedezékek, mint pl. az autók vagy a kerítések, amik mögül tökéletesen lehetett a fenti taktikát alkalmazni, ám még így is vannak nagy számmal megfelelő "természet" által kreált fedezékek. Szerintem ha valaki egy ilyen tankot szeretne venni, még mielőtt kipróbálná, mindenképp járjon be vele pár pályát és keresse meg a jó helyeket, hogy ne élesben kelljen ezzel bíbelődnie.

Sík terepen, ahol nincs lehetőség a test elrejtésére, lehet óvatosan sidescrapelgetni medek vagy kisebb Tier-es tankok ellen, esetleg peek-a-boo-zni, azaz kinézel-odakúrsz-visszamész.

Hála a tornyának, ez a tank nagyszerűen megállja a helyét mind a med, mind pedig a heavy útvonalakon, bár ez utóbbit inkább érdemes kerülni hiszen a pen nem túl acélos. Ám a medekkel is óvatosan, hiszen hiába a hatalmas alfa míg mi egyet lövünk, sok ellenfelünk már lassan 2-nél tart, ez tetézve azzal, hogy a test porcelánból van (szinte minden lövésre sérül valami, általában benzintank és a sofőr), ezek ellen is inkább tornyozni érdemes.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Egy nagyon nehéz kérdés, igazából ezen a tankon 5 felszerelés slot is kevés lenne, így valamitől fájó szívvel meg kell válni. Töltésgyorsító, Vertikális stabilizátor, Célzás gyorsító, ami szerintem a leglogikusabb választás ám a stabit le lehet cserélni vizes lőszerrekeszre vagy CO2 tartályra.

Ajánlott fogyóeszközök

Nagy javítókészlet, Kis elsősegély csomag, Automata tűzoltó készülék.

Ajánlott legénységi képzettségek

6. érzék, Pillanatkép, Sima utazás, Helyzetfelismerés/Javítás, Biztonságos elhelyezés, következő körben pedig BIA vagy Javítás.

Átlagos bevétel

Alapjáraton egy egész jól kereső tank lenne, DE... és itt egy óriási nagy de. Az ágyú és a hozzá adott csőlehajlás maga a megtestesült förtelem. Sajnos rengeteget pattog, ugyan a pen-je úgy ahogy elmegy, de a célzásidő és a pontosság teljesen megöli. Ehhez jön még a csőlehajlás, ami miatt ha valamit esetleg át tudnánk lőni akkor a cső nem ér le odáig, emiatt sokszor lemaradunk lövésekről, amiket más tankokkal simán megcsináltunk volna és mint tudjuk a sebzés pénz... Ehhez még hozzájön a drága lőszer költség, ami 1025 kredit/skúló. Ezzel nem éri meg mellé lőni.

Ám ha egyszer kitanulja az ember a kezelését elképesztően hálás kis dög válik belőle. Ő az a tipikus jó eszű, ám vásott kölyök, akit anyuci mindig így korhol: "Fiam, ha jóra használnád az eszed még professzor is lehetnél..."

A 10 próbakörben, amit mentem átlagban 60-65k tiszta kreditet hozott, amiből sajnos rengeted a lepattanó vagy a levegőbe elszálló lövedékek költsége. Jobb meccseken pedig elég gyakoriak a 80-90k-s tiszta keresetek, amiket 2500-3000 sebzésre már meg szokott adni, főleg ha némi spottal is megvan támogatva.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

Nagyon jó torony páncél, magas alfa, mobilitás, limitált MM.

Hátrányai

Egy medhez képest borzalmas célzásidő, pontosság és csőlehajlás, gyenge lőszerrekesz és benzintartály, átlag alatti páncélátütés, mindenben rosszabb, mint a Type 59.

Kiknek ajánlott

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy számomra a D-25T a megtestesült gonosz, amivel gyerek koromban ijesztgettek, így a mai napig a világból lehetne kikergetni azokkal a tankokkal, amiket ezzel az ágyúval vert meg a sors. Nos, ennyit rólam.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 0.8.2, amikor a minszki srácok úgy döntöttek, hogy berakják a kínai tankokat, amik egy teljesen egyedi stílust hoztak a játékba. Közepes tankok nehezekre szánt ágyúkkal, ami sok elképesztően fun járgányhoz vezetett, pl. T-34-1, WZ-120 és a 121. Ezeken a tankokon nagyszerűen működik ez az elképzelés, mert ugyan megkapták a nehezekre jellemző alfát, de megmaradtak a med tulajdonságaik, ám a T-34-3 már egy picit megcsúszott ezen a vonalon és túlzásba esett.

Olyan ez a tank, mint sült tarját enni tortával... külön-külön finomak, de vegyítve egy napos beutalót jelentenek az árnyékszékre. Ez a tank az élő bizonyíték arra, hogy egy heavy ágyú felrakása egy medre nem mindig vezet jóra. Pontosan úgy, mint a 122 mm-es "bohóc ágyús" T-44 és T-34-2, vagy az A-44 esetében, de ennek a tanknak nem csak az ágyúval vannak gondjai, hanem a csőlehajlás az igazi keresztje. Enélkül az ember úgy lenne vele, hogy "hát üsse kő, majd közel megyek" és le van tudva a béna pontosság és a célzásidő, de a valóságban nem elég hogy ezekkel szenvedjen az ember, még a cső se hajlik le sehová. Például a szemből rád támadó Type 59-nek lőheted a kupoláját, mert lentebb már nem érsz... Dimbes-dombos pályákon ahol szinte nincs egy talpalatnyi sík terep, az ember legszívesebben az ereit harapná el tőle.

De ezek ellenére a nagy alfa sebzésnek köszönhetően még bőven benne van a játszható kategóriában, csupán mikor beleül az ember minden addigi tudását a pályákról hajítsa ki a kukába és lépjen be a kínai medek saját dimenziójába.

Röviden: meg kell tanulni vele játszani, fejből bevágni minden helyet, minden bukkanót, honnan tudjuk és nem tudjuk ráhajtani a csövet az ellenre, hol vannak a jó tornyozós helyek stb. Őszintén szólva a T-34-3-at még jó tanknak is lehetne nevezni, a maga fura módján, ám a sok-sok apró hibája együtt egy hatalmas masszává áll össze, ami teljesen elrontja az összképet. Na és persze a másik nagy hiba, ami nem is igazán az övé, hanem a Type OP-ságáé, hiszen ez a tank soha nem lesz képes kilépni abból az árnyékból, amit a testvére vet rá, mert akaratlanul is hozzá méricskéli az ember, ezáltal pedig még rosszabbnak tűnik.

A WG annyira görcsösen akart valami egyedit alkotni a Type által hagyott űr betöltésére, hogy végül szerintem erősen túllőttek a célon, hiszen ez az ágyú egyszerűen nem medre való, a 3,4 sec-es célzás a medek lényegét öli meg: a mobilitást, hiszen egy ilyen tankkal nincs időd arra, hogy komótosan leparkolj, feltold a napernyőt és elkezdj célozgatni, na és persze a DPM-ről akkor még nem is beszéltünk. Ez a tank szerintem akkor lett volna igazán jó, ha a 100 mm-es 62-100T-t kapja meg, ami a 110-en figyel...

Hogy visszatérjek a témához szerintem a T-34-3 azoknak lophatja be magát a szívébe akik szeretik a KV-1S-t. Mindketten azok a tipikus mobilis se nem nehéz, se nem med tankok, baromi nagy ágyúval. Tény, hogy Tier VIII-ban a 122-es már nem akkora szám mint Tier VI-ban és a tornyán kívül semmi páncél nincs rajta, de még itt is tud meglepetéseket okozni, hála a könnyített MM-nek. IX-es meccseket elég ritkán lát, sokkal gyakoribb vendég 7-esek között, akiket gond nélkül bedarál. Továbbá jelenleg ő az egyetlen elérhető és egyben értelmes Tier VIII prém med a játékban (az FCM-et leszámítva), így aki nem szereti a nehezeket nincs különösebb választása ezen a téren.

Ezen felül egy kiváló kreditgyár, ám én speciel inkább ajánlanám az 112-t vagy az IS-6-ot, hiszen nem állnak túl távol egymástól, legalábbis ami az ágyút illeti, ám sokkal önállóbbak.

Továbbá egy príma legénységképző tank, bár mivel T-34-2 nem az a kifejezett ESL-gép, így igazából nincs szükség a megtartására, hacsak nem a 121-be akarja valaki húzni a legényeit (ami egyébként hasonló játékstílust követel ám fényévekkel jobb ennél), egy második kínai med ágnak a bekerülése pedig gyakorlatilag a nullával egyenlő. 

Hogy megéri-e megvenni? Nos, erre nem tudok egyértelmű választ adni.

Összességében egy furcsa stílusú support-szerű valamiről beszélünk, ami egyedül szinte életképtelen a csatatéren. Mindig kell valaki, aki védi a hátát, hogy a hosszú újratöltés alatt ne ugorjon rá az ellen. Ezenkívül ahogy észrevettem van egy kis fear factora, az emberek nem szívesen állnak a lövedéke útjába, hiszen elég nagyokat harap, így sokszor a "fosós" ellenfelek miatt kiegyenlítődnek az esélyek, az a pár másodperc, amíg ők baboznak és döntésképtelenül kucorognak a fedezékben, a mi csövünkbe éppen megy befelé a következő 122-es lövedék.

Tipikus "Magyar népmesék" tankja: tetszett is meg nem is, jó is volt meg nem is... egyszer talán be fogok szerezni egyet a saját accountomra, hogy próbálgassam még egy kicsit.

Videó


Az elemzést írta: OdinHUN

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Murphyxhun · 6 éve
  Javasolnék , egy frissítést az elemzéshez, buff elött vettem a -3 csőhajlást meglehetett szokni , viszont most ma mentem vele párat és igaz 2 fok különbség de érezhető! 11.3 alatt lő egy átlag 420ast ...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kamasuka · 6 éve
  Én sem nem értem miért bántja mindenki a T-34-3-at. Nekem is megvan, és valami fantasztikusan jó. Csak tudni kell használni, és hozzá kell szokni, hogy szinte nincs csőlehajlásunk. A torony brutálisan kemény, VIII-as med tankok közül a legkeményebb (type 59 nem veszem ide mert már nem kapható) sokat lehet vele pattintani. Szakasz társaimmal mikor játszunk és 3 ilyen egyszere mozog az nagyon OP. Egy nyolcas tank sem éri meg a következő sortűz végét. Tökéletesen lehet vele farmolni, + még tier limites tank is
  Szóval annyira nem rossz tank mint amennyire lehúzzák... (persze a nagy testvére type 59 nyomába sosem fog érni)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  G0mb1 · 6 éve
  A tegnapi napon bátorkodtam megvenni a sok kritika ellenére, de valahogy éreztem hogy ez a tank kell nekem. Nem is bántam meg, tegnap egész nap (az eső miatt) a wotnak és a farmolásnak szenteltem a napot, 87 csatát tettem bele, meglett az első kiválóság jel, átlag dmg 1700+ (ezt szeretném 2000 fölé vinni), átlag wn8 2500+, IS-6osom van amit imádok, ez a tank gyorsabb bár gyengébben páncélozott, de nekem inkább a mozgékonyság fontos. Ez a tank sem a leggyorsabb, legmozgékonyabb, de legalább vele át lehet simán pozícionálni a pálya másik felére ha valahol nagy gáz van. Ha nem lő az ember goldot akkor nagyon jól hoz, viszont ha sok goldot lövünk akkor nem ritka a 20k-30k körüli nettó bevétel prémiummal 2k dmg-re, de azért nagy élmény a Tigris II-ket golddal autoaimmal lőni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  stefanitsr · 7 éve
  A motorja most már csak 520LE-s, viszont a DPM kapott egy kis buffot, 11,56 a töltés 100% legénységgel, venti, bia, ellátmány nélkül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Murphyxhun · 7 éve
  Sziasztok,

  nagyon sokáig hezitáltam hogy megvegyem e ezt a tankot vagy sem , szinte mindenhol csak a negatív és hogy nem type 59 , na én nem játszottam type59-el viszont tegnap elött este megvettem , tegnap mentem vele ugy 30 kört, ha elöbb megveszem , nem vettem volna meg a többi prémtankot(lassan megvan mind ) ennek a tanknak a balance-a a csőlehajlás viszont azon kívűl szerintem durván jó csak ajánlani tudom : ha akarjátok megcsinálom a 3ik körömet vele videóba ahol picivel kevesebb mint 3000 sebzést osztottam ki ugy hogy még fogalmam sem volt a tankról szinte csak mentem előre... Odin: Nagyon jó az elemzés , én képtelen lennék írni egy ilyet , viszont valaki írhatna egy objektívet ahol nem az59-hasonlítjátok össze , aki Randomban több 100 csatát nyomott le vele mert maga a gép sokkal jobb játszva mint az elemzést olvasva! Egy észre vétel, nem nagyon érzem a tier limitet ,csatáim fele tier 10....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _AnonymusHuN_ · 7 éve
  Szép értékelés, csak azt nem értem miért bántja mindenki a T-34-3-at. Nekem megvan, és valami brutálisan jó. Csak tudni kell használni. Sokkal pontosabb, mint papíron és javítottak a célkereszt szétesésén. A torony brutálisan jó, és igen, a csőlehajlás problémás, de egy kis gyakorlattal még dombharcolni is lehet. Magában jó tank, de amikor 2-3 megy együtt egy szakaszban, na az OP. Mármint időben odaérünk a medes helyre, és egy sorozattal kikapunk egy hetest, de egy nyolcas se éri meg a következő sortűz végét. Akit meg nem visz az AP 175-pennel, arra ott a gold 250 mm átütése, az bármit kibont, mint forró kés a vajat. Igen, 1v1-ben más medek ellen nem az igazi, de nem is az a feladata. Bezzeg senki se mondja, hogy béna, amikor a boxoló heavyk váratlan helyről kapnak 400-at az oldalukba.
  Egyik kedvenc gépem, tökéletes farmoló tank annak, akibe szorult egy kis medes véna, de meg tud barátkozni az oroszos löveggel. Élvezve lehet vele keresni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SyroccoHUN · 8 éve
  Én imádom.
  Nem az a rekordokat döntő tank, de fixen hozza az 50k krediteket.
  A legjobb érzés mikor a 9es heavyk figyelmen kívül hagynak és odasózom nekik oldalról a 400-at.
  A legjobb az hogy a csatáid 90%-át tier hetesek ellen játszod.
  Illetve mikor egy kis döntés mellett a nagyképű is6 112 illetve egyéb 175penű vagy annál kisebb tankok simán patannak az elejéről.
  Nem azt mondom persze hogy olyan jó mint egy type 59 viszont amire kellenek prémtankok arra tökéletes.
  Ha van kedved egy napot játszani vele és felteszel 1 nap prémet én 40csatából összehoztam vele 2millió kredót, ami szerintem egy jó teljesítmény.
  Szeretem ezt a kis dögöt, a saját harcmodorával nagyon kemény tud lenni.
  És ha még van aki megy veled másik közepessel vagy ha netán 3an is össze tudtok ülni medekkel akkor kb olyan mint hellcat egy tier 6os meccsben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hecienda · 8 éve
  Köszi, hát ezekkel a statokkal egy gagyi Easy Eight T7ben, nem túl bizalom gerjesztő...
  Mondjuk a 90mmessel meg már unalmas lenne, de mondjuk a t71 top ágyúját akár revolvertár nélkül is elbírnám képzelni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  smok3_hun · 8 éve
  "kinézel-odakúrsz-visszamész" Gyönyörű tükörfordítás
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  OdinHUN
  • Kiképző
  · 8 éve
  Itt vannak a T23 statjai, bár ezek még valószínűleg változni fognak.
  HP: 1050
  weight: 35076
  hull: 76·50·38
  speed: 56.3
  is premium: yes
  load limit: 39140
  brake force: 36000
  rotates around center: yes
  tank rotation speed: 40
  turret rotation speed: 36
  view range: 380
  turret: 76·63·63
  AP penetration: 128
  AP damage: 115
  AP accuracy: 0.4342857
  AP aim time: 2.3
  AP reload time: 3.3
  AP gun rotation speed: 40.25
  AP damage per minute: 2090.90912112191
  HE penetration: 38
  HE damage: 185
  HE accuracy: 0.4342857
  HE aim time: 2.3
  HE reload time: 3.3
  HE gun rotation speed: 40.25
  HE damage per minute: 3363.6364122396
Tovább a kategóriában: « WZ-120 - Elemzés Type 58 - Elemzés »
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.