Jelenleg 264 vendég és nincs tag online

2019. december 14. 09:56

Lootbox tankok: SU-130PM tapasztalatok

Írta:
(14 szavazat)
46 hozzászólás

Villámcikk a lootboxból nyitható SU-130PM-nek. Kommentben osszátok meg, hogy mik a tapasztalataitok vele, hadd tanuljon más is, mielőtt meztelenül beleül a tankba.

Utoljára frissítve: 2019. december 14. 09:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  2019tm · 8 hónapja
  csaták 70-80%-ban OP 3k dmg lazán meg van vele de amkor nem akar eltalálni semit akkor legszivesebben eladnám
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Syddal · 8 hónapja
  Én egyszerűen nem tudom hova tegyem ezt a tankot. Szerintem nagyon RNG függő. Van amikor mindent eltalál és sebez, de van, hogy semmi. Elé lő, lepattan, stb. Álcája szerintem nulla a térkép legtávolabbi sarkából is fel spotolnak. Próbáltam álcahálóval is, a legények benne 4 skillesek, de ugyan az. Most periszkóp töltésgyorsító és célzás gyorsító van rajta, de így sem az igazi. Az a szerencse, hogy nyitottam ládából mert valós pénzt nem adnék érte egy forintot sem az biztos. Majd ha lesz csere akció akkor valószínű becserélem valami normálisra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 8 hónapja
   Kíváncsi lennék, hogy milyen felszerelést használsz rajta.
   Meg milyen skillesek a legényeid...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Matt__Kirby · 8 hónapja
    BIA, Javítás, a lámpa most jön, már 3 %.
    Öhm....mi az a felszerelés?


    Komolyra fordítva a szót, én jobban szeretem mint a Skorpit. Ami érdekes, az az, hogy papíron a skorpi pontosabb, mégis inkább fordítva érződik. Az ágyúja gyakorlatilag ugyanúgy működik, vagy eltalálja a légy f*szán a pattanást, vagy lövi a csillagokat. Jobb a gundep, igaz sokkal lassabb mint a Skorpi. De e csak azért van, mert a sokkal jobb statok mellé beletettek egy t1-es motort.

    Szerintem az álcaháló full felesleges, mert először is vagy ott egy light, aki amúgy i felspotol ha ellőtted magad, (ha nem álltál be rendesen a bokorba - mögé), ha meg nincs ott light vagy tudod használni a bokrot, akkor fáklyásmenet. (közbe eszembe jutott, hogy nagyban nyomatom itt az igét, azt fogalmam sincs mit tettem rá.) Szóval szerintem többet ér a távcső, töltésgyorsító, célzórendszer kombó. Legalábbis egyiket sem venném le az álcahálóért. Mondjuk játék közben elég sok HT_n hallom az álcaháló-periszkóp kattanását, (miután meghaltam szoktam nézegetni a többieket) szóval manapság már ez sem mond semmit. A legénység kompatibilis az obj 268-al szóval (meg a legtöbb TD-vel).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Cadeon · 9 hónapja
  11 varázslatos ládát vettem és kidobta szóval nem panaszkodom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wick · 9 hónapja
  Kinyitottam 100 ládát és 1 darab tier 8-as tank sem volt bennük. Van még rajtam kívül ekkora lúzer a wotos társadalomban?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Golza · 9 hónapja
  A SU a maraton óta van meg, mentem vele 141 csatát, átlagom: 52,48%WR, 1778dmg, 821xp, 2.18 K/D
  A Skorpiont tavaly karácsonykor nyitottam azóta csak 54 csatát mentem vele randomban, statom vele: 59.26%WR, 1585dmg,833 xp, 1.62 K/D
  Bár a skorpival kevés a csatám FL-ben sokat használtam a SUval együtt. Mig a Skorpit támadásra addig a SU-t inkább védésre. Tapasztalataim: (mindkettőn haló, tölt.gy., célz.gy. van)
  SU kevesebbszer pattan jobb camo, kisebb célpont, és a 10s+ töltésidőt jobban szeretem, mivel már nem vagyok spoton mire újra betölt
  Skorpion mozgékonyabb, rosszabb camo viszont gyorsabban jut el A-ból B-be a torony és a ágyú statok multifunkcionálisabbá teszik
  Míg a SU-t inkább bokorharcra használom addig a Skorpioval többet mozgok. És szerintem ez a legnagyobb különbség a SU inkább kezdő-barátabb biztonságosabb és biztosabb játékot ad addig a Skoprion kevésbé hibatűrőbb viszont jó kezekben veszélyesebb cucc
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fafa76 · 9 hónapja
   Célzás gyorsító helyett inkább periszkóp kell rá. Ez igaz mind a kettőre.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 8 hónapja
    Ez alapból egy nagy tévedés... A Vaknak is hiába adsz szemüveget attól még nem fog látni... Bokorban sem fogsz kempelni vele, mert nem jó az álcája. Ez inkább hátulról támogatós TD, odab@sz és elfut. A csövét én mindig irányban tartom, mert a toronyforgása nagyon lassú. Előnye a Scorpióhoz képest: Nagyobb alfa, kicsivel jobb Kammo. Hátrány: Lassabb (kevésbé mozgékony), nem fordul teljesen körbe a torony.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CyberCop71 · 9 hónapja
  Én összeteszem a két kezem.... 40 doboz... kétcsövű és ez jött... kis tierből semmi de nem is bánom... plusz annyi mellékes, hogy 5 tier 9-es lett meg tervvel, pénzzel, tokkal vonóval... su-val mentem is pár kört, nem rossz, főleg az alfája, de a skorpiót többre tartom. Néha nagyon megtréfált a lövege, a közelébe sem jön a skorpinak...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dark_648 · 9 hónapja
  Nekem sikerült kinyitni a ládákból hála istennek. Általában TD-vel játszom és ennek örülök a legjobban. 10 csatát mentem vele,igaz még a legénység nem 100% de már így is egész jó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AdKiller · 9 hónapja
  Azt nem lehet tudni hogy hány boxtól van biztosan 1 nyolcas? Tavaly úgy emlékszem 25-nél már biztos hogy volt. Idén is így van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 9 hónapja
   Valaki itt az első napon bontott 300 ládát! Nem volt benne egyetlen 8-as sem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Szlobi91 · 9 hónapja
   Úgy látom nem érted a szerencsejáték lényegét. A 8as tankokra 1-2% esély van minden egyes nyitásnál. Ez az arány soha sem fog változni. Senkit nem érdekel, hogy 100-at 200-at vagy 3at nyitottál ki. Az esély mindig kicsi marad és van akinek 3 ládanyitásnál bejön az a kis százalék, van akinek meg ezrediknek dobná be. Tavaly is így volt, mivel így működik egy szerencsejáték.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Dark_648 · 9 hónapja
   Nem biztos hogy 25-ből nyitasz 8-ast. Nekem 2x25-ből jött egy, a su-130 pm, meg az összes kisebb tierű.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.