Jelenleg 295 vendég és 4 tag online

2019. december 14. 09:51

Lootbox tankok: Object 703 Version II tapasztalatok

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)
75 hozzászólás

Villámcikk a lootboxból nyitható Object 703 Version II-nek. Kommentben osszátok meg, hogy mik a tapasztalataitok vele, hadd tanuljon más is, mielőtt meztelenül beleül a tankba.

Utoljára frissítve: 2019. december 14. 12:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FZRPUPU
  • Tiszteletbeli tag
  · 2 hónapja
  Egyedül a dupla lövés hangja tetszik a többi nem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   harakiri · 2 hónapja
   meg amikor a dupla lövés hanggal sebzést is produkalt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  NFOrokosBajnoka · 2 hónapja
  Eléggé ammorack érzékeny. Nem sokat mentem még vele, de kb minden második csatában ellövik annak ellenére, hogy a töltőnek megvan a biztonságos elhelyezés skillje. Amúgy szerintem fun, de konkrétan ez a tank nem váltja meg a világot, nem "broken".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 2 hónapja
  Nincs meg, csak ellene játszottam kb. 15-20 csatát. Feltűnő volt, hogy sokszor "ledobta a kalapját". Magyarul könnyen robban. Renegade sokszor pattintja a lövéseit. Gyakori, hogy a páros durrantásai közül az egyik pattan a másik csak láncol. Nem győzött meg!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger · 2 hónapja
  Gondolom elég sokan nyitották ki ezt a szörnyet a dobozokból. Nekem nem tetszik annyira a lövege mint ahogyan elsőre brutálisnak tűnt, egyrészt a mechanizmus is elég fura bár azt lehet hogy csak szokni kell, de ami sokkal furább (nem tudom, hogy ez most tényleg szándékosan ilyen vagy csak a szokásos bug), hogy lövéskor olyan mintha picit késne tehát elkattintod és semmi majd lövés kb 3-4 ezred mp legalább a késés arról nem beszélve, hogy a tank olyat mozdul hátra (gondolom ez csak effekt a sniper módban nem tudom) pedig más tanknál nem csinálja nincs ilyen bekapcsolva, de rém idegesítő. Hát az a dupla csöves lövés meg borzalmas az nem sok helyzetben jó csak egy max védtelen egy helyben álló papír tank ellen akkor olyan 800 környékén sebez, de rettentő sok a töltés idő utána huszon pár sec meg a célzás is 5 s v 4 talán mire ellövi a kettőt. Nagyon fura ez így nem sok szart ér nagyon sok a töltés idő a két lövés között is ha egyesével lövöd nekem nem jött be elég béna. A páncélja viszont elég masszív a tanknak egyenlőre míg a wg le nem nerfeli persze.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Puma_81 · 2 hónapja
   Az ugrálás azért van, mert nézetet vált a két cső között. Azt meg hogy a kettőt egyszerre lehet kilőni nem is tudtam XD. Mondjuk még csak három kört mentem vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 2 hónapja
   Azért csinálja, a lassabb lövést, mert ha nyomva tartod a gombot, akkor adja be a dupla lövést, és mivel hosszabban kattintasz (mint ami a gép szerint kell) "gondolkozik", hogy melyiket akarod lőni. eleinte én is szenvedtem ezzel, de gyorsabban kell kattintanod, vagy állítsd át az egered.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sheff01 · 2 hónapja
    Így van! Átdobtam a középső gombra én is.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.