Jelenleg 265 vendég és nincs tag online

2019. december 14. 09:51

Lootbox tankok: Object 703 Version II tapasztalatok

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)
75 hozzászólás

Villámcikk a lootboxból nyitható Object 703 Version II-nek. Kommentben osszátok meg, hogy mik a tapasztalataitok vele, hadd tanuljon más is, mielőtt meztelenül beleül a tankba.

Utoljára frissítve: 2019. december 14. 12:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tsingor · 7 hónapja
  Sebezni nem nagyon sikerült (~600), de pattintani annál inkább (3500+). Ahol lecövekeltem, nem mert áttörni az ellen, de a társak rejtélyes módon mindig eltüntek. Sajna csak bukó eddig. A dupla tűz gombot azonnal tegyétek át, mert késlelteti a lövést, ha a bal egérgomb a sima és a nagy lövés is egyszerre - okát már irták lentebb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 7 hónapja
   Hasznalj goldot.Par duplacsoves gamer goldot spamol ezerrel.(same tierben is).A stat mindenek elott......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 7 hónapja
  Az biztos,h nem egy OP tank,ahogy paran mondtak.Elonye max annyi,h a kulonbozo szituaciok miatt nagyobb az eselye a tulelesre 1V1-ben.
  De szamomra egy taras meg mindig jobb,mint egy duplacsoves.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 7 hónapja
  Eddig csak 8 csatát mentem vele, és a balszerencsés MM miatt nem tudok biztosat mondani róla. Ami feltűnt, hogy tegnap délelőtt tömve volt vele a Tier 8, azóta viszont jó, ha egyet-egyet látni belőle oldalanként. Szerintem sokan túlértékelték, és nem jól közelítettek hozzá, emiatt hamar elvette a kedvüket a tank. A páncélja nem éri el hatékonyságban a többi szovjet heavyét, talán az IS-3A-val van egy szinten, ami azért nem egy Defender, vagy IS-6. A hétvégén tervezek vele játszani, majd írok tapasztalatokat 30-40 csata múlva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KLC_KTE · 7 hónapja
   Kicsi update. A csapatokkal ma sincs szerencsém, erről a tank nem tehet. Viszont a 100%-ra húzott biztonságos elhelyezés skill, megtámogatva ugyanezen direktívával, annyit segített, hogy 7 csata alatt összesen 6 ammoracket kaptam, amiből 2 toronydobással járt, az egyik 1200 hp-ról. Nem esett jól... Viszont a következő kép is beszédes lesz.
   Soha nem kaptam még be fullos sebzést artytól, nemhogy heavyben, még TD-ben és medben sem nagyon. Pedig van 150+ csatám a legendásan papír FCM 50t-vel is, és az AMX 50 100 is sokat gurult. De az 53-as átütésű Mörser beintett és lerövidített a HP-m 80%-val. Mozgás közben lőtt el, de kikerekedett a szemem, mikor megláttam a sebzést. Azzal tönkre is vágta a csatám. De hogy pozitívat is írjak, 400-ról eltaláltam dupla lövéssel egy Skodát, illetve a mechanika kihúzott a szarból, amikor a Progettot ki kellett lőni. Ha csak egy csövem van, a Progetto nyer.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 7 hónapja
  Ellenfélként eddig elég gyúlékony darabnak tünik,de azért sajnálom ,hogy egyik box sem dobott egy ilyet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 7 hónapja
  8 kört mentem vele eddig. Nekem az IS-3A jobbnak tűnik. De még nem szoktam meg az új ágyú mechanizmust. Sokszor rajta maradt az ujjam a bal egéren és emiatt később lőtt, ebből adódóan elszalasztottam a lehetőséget...szokni kell. Ezért még elég gyenge köröket megyek vele. A Dupla lövés az nagyon FUN, azért 700at odavágni jó érzés, az már kevésbé amikor mind a két lövedék lepattan A dupla tüzelést is szokni kell, fel kell mérni hogy lesz-e elég időd célon maradni, vagy előtted lesz-e addig a cél...plusz tudod-e gyenge ponton tartani a célkeresztet addig, na és persze ha lőttél akkor legyen menekülési terved is....összességében tetszik mert amikor betalál akkor nagyot kaszál, tier8ban 700 körülit odavágni egy lövéssel egy Nehézből azért az laza
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 7 hónapja
   Én áttettem a középső gombra a duplacsöves mechanikát, így nincs ilyen gond.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  2019tm · 7 hónapja
  Értelmetlen és könyedén likvidálható űrhajót is tesz be a Wg lassan nem tud mit kitalálni már?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GagyiMester · 7 hónapja
  Eddig 7 karikát gurultam vele. Elég balszerencsés volt a MM, mert csak 1-et tudtunk nyerni. Iszonyatosan modulérzékeny. Első meccsen 3-szor sérült a lőszerrekeszem, és az utolsó találatnál le is dobtam a kalapot, mert még nem töltött vissza a javítókészletem. Búcsúzóul azért jól esett belenyomni a duplát egy Löwe oldalába. Ami még feltűnt: arty fókusz és arany eső. Szóval anonimizáló / parasztlázadás az XVM ellen ide vagy oda, mindenképpen népszerű leszel, mint elsődleges célpont. Hull-down-ban kellemes perceket tud okozni (ha nincs olyan ellenfél, aki rálát a buksidra), de más szituációkban egyelőre nem adja azt a félelmetes "Defender-élményt". Szoknunk kell még egymást.

  OFF:
  Ami az XVM témát illeti -> "Grey is the new purple."
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rust · 7 hónapja
   Te aztán nagyon rá vagy gerjedve az aninomizer - re, azért még tudsz aludni, hogy nem tudhatod ki, milyen hatékony játékosnak számít egy nem teljeskörű statisztikát tekintve? Pl. ha light spotol 10k-t az wn8-ban 0-t ér, de ennek köszönhetően mondjuk gyakran győz a csapat. Emiatt torzul a kép, hogy ki milyen jó játékos. De ezek szerint neked eddig is wn8 alapján volt állítva a prioritás a csatában, nem amit a helyzet megkövetelt. Látod ezért vezették be, hogy a csatára figyelj, ne egy adatbázis kimutatására. De akkor most így már sok mindenki célpont lesz, mert szerintem nem csak az unicumok kapcsolják be. Az már beteges, ha egy játék nem a funolásról szól, hanem a nálam jobbak zaklatásáról. Olyan, mint a lenin (kisbetűvel) - féle forradalom, öljünk meg minden gazdagot, mert nekik jobb, mindegy milyen ember. Meg a golden type 59-ek szánalmas csapattársak általi kilövése, mert költött rá sok pénzt, ők meg nem.... Beteges ez, mint valami dacos gyerek, ő akkor is rosszalkodik, brühühü. Kellemes hétvégét! U.i.: nem vagyok unicum, gazdag, gyerek, öreg, csóró stb, csak egy átlagos játékos.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Golza · 7 hónapja
    azért ne gondold azt h az XVM miatt nem is lőtt amíg nem látott rá a lilára. Az xvm abban segített hogy a valószínűleg legjobb játékost tud mihamarabb kivenni ezzel is növelve a nyerési esélyed. Ezt hivják XVM fókusznak ami miatt az unicumok sirtak, nem is annyira jogtalanul. Viszont a hétvégén kis statisztikát csináltam, és a 125 anonimizeres accból bő 70 6000-6500 közti WG ratinges volt. ha sikerül 500 fölé mennem majd feldobom valahova a grafikont

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.