Jelenleg 161 vendég és nincs tag online

2019. november 21. 16:33

Mi az az Anonimizáló?

Írta:
(49 szavazat)
204 hozzászólás

Akik sokat játszanak a játékkal, pláne ha nagyon jól, bizonyára kerültek már olyan helyzetbe, amikor bizonyos fokú anonimitás nagyon jól jött volna egy csatában:

Újoncok, streamerek és nagyon jó játékosok

...és ezzel nagyjából fel is soroltuk a leginkább érintett célcsoportokat, gondolom nem kell magyarázni egyikőjük jogos anonimitási igényét sem (stream snipe, XVM fókusz, stb.).

Hogyan működik?

Az Anonimizer kizárólag a csaták alatt működik és a következő panelen kapcsolható be (Beállítások - Általános):

Az opció a random csatatípusok (Standard, Assault, Encounter, Grand Battles) és a Frontline, Ranked Battles, PvE és PvP módok alatt működik. A következőkben tehát nem:

 • Csapat tréning
 • Stronghold
 • CW
 • Kiképző tábor
 • Tornák

Ha bekapcsoljuk az anonimitást, a játék minden csatában egy random nevet ad nekünk. Egy nem egy összedobált full random karaktersorozat lesz, hanem egy "hihető" nevet kapunk majd (értsd: nem lehet majd tudni hogy melyik név generált, azaz hogy kinél van bekapcsolva az opció). Az inkognitónk azonban csak a csaták végéig tart, az eredmény kijelző panelen ugyanis már a valós nevünkkel szereplünk majd.

A csaták alatt mindenki a valós nevét látja majd, ahogy a szakasztársaknál is egymás valós neve jelenik majd meg.

Dinamikus szakaszok

Az inkognitó felfedése a dinamikus szakaszokban is bekapcsol, szóval jól gondolja majd meg mindenki hogy kivel áll össze átmenetileg egy-egy csatában.

Utoljára frissítve: 2019. november 21. 17:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 éve
  Én a csaló modok eltávolítását szeretném a legjobban.
  De úgy látom vannak fontosabb dolgok is.....
  Sebaj! Egyszer már szüneteltettem a játékot majdnem egy évig, fog ez menni másodszor is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   a9574bc7ceb6637fcb907c9f11f7de36 · 1 éve
   Nulla, azaz nulla MOD-ot engedélyeznék a játékban. A menűben úgy is látod a napi statod és csata közben a sebzésed. Mi kell még? Az anonimizáló szerintem csak a játékosok 1%-át azaz unicumokat segíti, akik enélkül is (artyfókusz, skalpvadászat mellett) jó játékosok tudtak lenni, egész egyszerűen azért, mert értik és jól játsszák a játékot Szegény tomato gyerekre meg anonim módban is ráklikkelnek majd 40x meg ráírnak csata után, hogy "uninstall, play barbie, idiot" stb. Tehát a negatív visszajelzést megkapja így is, úgy is. A trollok már csak ilyenek. ¯\_(ツ)_/¯
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zics911 · 1 éve
    "Az anonimizáló szerintem csak a játékosok 1%-át azaz unicumokat segíti"várjunk két hetet, miután kijött ez az opció, aztán: van rá egy kiszli söröm, hogy a játékosok 50+%-a használni fogja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bhaalhun · 1 éve
  Én úgy igazából azt nem értem, hogy miért is lesz jó, hogy ha valaki beregelt Quickfingers néven a játékba, akkor ezentúl mondjuk azt látjuk majd, hogy Slowhead.
  Nyilván azért választott mindenki olyan nicket magának, amilyet, mert neki ez tetszett, ezzel vállalta fel magát a közösség előtt, nem egy másikkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 1 éve
  Hát ez egy ujjba agyon bonyolított megoldás. Ennyi erővel tüntessék el a neveket. És az XVM gondot már rég meg lehetett volna oldani egy sokkal egyszerűbb megoldással. De a WG hozzáállása az, hogy bonyolítsuk túl, hogy még több hiba legyen a játékban, amit azután nem fognak javítani. XVM használatát már rég illegálissá kellet volna tenni és lakatot dobni a Res mods mappára. Ráadásul ezzel a csaló módok használata is megoldódna.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 1 éve
   Igazad van, de azt ne felejtsük el, hogy az XVM nem egyenlő a stat kijelzéssel, hanem az annál egy sokkal komplexebb program. A wn8 megjelenítése csak egy funkciója a sok közül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 1 éve
    De mind közül az xvm (recent értékek !!!) és a winrate okozza a legtöbb toxic viselkedést. Ahogyan az overall wn8, úgy a personal rating sem mutat meg mindent, sőt, inkább semmit néha. A csataszám ugyanez (reroll account esetén).
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar95 · 1 éve
     azért,ha valaki full vörös vagy fekete átlag 200 sebzéssel csatánként akkor az elég sokatmondó.. általában (és ezzel nem akarlak megsérteni) azok jönnek azzal,hogy a stat nem számít meg nem mutat meg semmit, akiknek rossz,mert így próbálják önmagukat becsapni.. de ez megint csak nem jó hozzáállás,mert az átlag 200 dmg ígyse úgyse lesz jó
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 1 éve
      Mivel soha életemben nem használtam még modot, fogalmam sincs róla, mi mindent tud kimutatni/ mit lehet beállítani, amit mondasz teljesen igaz.
      Én arra utaltam, hogy a 30 napos stat mindig többet mutat meg egy aktuális tudásról, mint egy általános (overall), mert egyszerűen kisebb a merítés, jobban átlátható.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 1 éve
  Őszintén szólva amikor 2 perc után 0:5 az állás mínusz párezer hp az ellenséghez képest, akkor xvm nélkül is kitalálom melyik csapatban van több sárga/zöld játékos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 1 éve
  Nagyon zsír. Innentől az xwm klikker semmitérő arták mind vakon lesznek.
  Az xwm által írt győzelmi esélyek sem érnek majd semmit. Mondjuk azok eddig sem voltak jók semmire.
  És az a pár jó játékos majd simán el tud bújni a statjukat elrejteni akaró piroskák tömegében.
  Elég valaki egyszer kapjon arty fókuszt, egyből bekapcsolja, akár jó játékos, akár nem.

  A nép nagy része be fogja kapcsolni ezt, mihelyt kijön.


  Jópár éve ez az első értelmes fejlesztés a wg-től.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   A jó játékos elöl van, ideje jó részében spoton. Ha nem lesz xvm, így nem kell csemegézni a lilák között szerinted kit fognak lőni? 2. 3. vonalban játszó játékos ritkán lesz unikum.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 1 éve
  Mondjuk a videót nézve, aki használja ezt a funkciót, a neve mellett lesz egy áthúzott szem ikon? Mert akkor ugyanúgy meg lehet majd állapítani, hogy ki a jó játékos, hisz az megtalálja ezt a funkciót és ki is fogja kapcsolni, ellenben a "piroskával", akinek még a tank irányítása is nehézséget okoz. Ezentúl nem a szín fogja jelezni a jó játékost, hanem az áthúzott szem, legalábbis egy darabig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 éve
   Ez pont jól jön majd nekem, mert nem használok semmilyen modot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 1 éve
  Ez vicces. Most vagy a piroskák szóltak, hogy folyton lehülyézik őket mert tolatva védik az arty-t, vagy a full liluskák, akik megkapják a fokus fire-t. Bár másodikat nem értem, azért lila mert jó nem? Mindenesetre felesleges.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 1 éve
   Ez a trollok ellen van, akik inzultálják a streamereket, ismertebb játékosokat. Lehet lesz időlegesen hozadékos értéke az xvm fókusz ellen, kb addig, amíg ki nem tapasztalják a játékosok, hogy valaki jól darál és nincs xvm értéke=fókuszálandó játékos.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   A baj önmagában ott kezdődik, hogy az értékelés opcionális előnyt tud nyújtani valakinek. Ezt a jobb játékosok ügyesen kihasználják, a rosszabbak pedig még nagyobb hátrányba kerülnek tőle.
   Ez az állapot továbbiakban is fennmaradhat a játék egészét nézve, de ha 2v2 vagy 3v3 szituációra kerül sor, akkor jelenleg a legjobb értékelésű kapja sokszor a fókuszt, nem a legkisebb hp-s, ami taktikailag egy hibának tekinthető, azonban a jobb játékos likvidálása sokszor erőteljesen visszaveti egy-egy csapat mozgáskoordinációját, és az eredményt is megfordítja, ami végül kifizetődő is lehet, akár több tank rááldozásával is.
   Stat-Hide használata esetén, mivel a jó játékost nem sokan tudják beazonosítani, a fókuszt is ritkábban kapja meg.
   Igen, van egy olyan hátulütője randomban a dolognak, hogy ha nem lát valaki színeket, akkor bátortalanabb = camp, de akár sokkal mozgékonyabbá is válhatnak a csaták tőle. Idővel majd kiderül. (Rankedre teljes titkosítás lesz kb)
   Ahol igazán elkelt volna ez, az a stronghold, nem a fókusz miatt (azt vagy tudja használni egy klán vagy sem) sokkal inkább a csatához való hozzáállást változtathatta volna meg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 1 éve
    Bár az xvm fókusz adott esetekben ad előnyt, de alapvetően semmi szükség rá. Jó ideje xvm nélkül játszok. A jó játékost megismered a helyezkedéséből, mozgásából akkor is, ha nem írja neked egy program.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     rejkov · 1 éve
     Persze, lehet, hogy te megismered És esetleg még egy kevés értelmesebb artysta. 100 csatában lehet is látni egyet-kettőt.
     De van még millió IQ hiányos arta, akiknek csak a kék, vagy lila lebeg a szeme előtt. Inkább lesik perceken át, hogy az egyszem halványkék low tier spotter mikor villan fel újra az utoljára látott helyén, minthogy a hull-downban a csapat többi részét szanaszét szopató top heavyt lőnék.

     Hátha végre nem azzal fog menőzni az egyik 44%-os vérklikker a másiknak, hogy "Bazki, láttad volna hogy elkentem a száját tegnap gévépantherrel egy köcsög lila ELC-s csicskának!"
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 1 éve
     Nem kell mondanod, sosem használtam modot, de a játékosbázis csekély szegletét alkotjuk eme látásmóddal, és a legtöbben eltántoríthatatlanok a modhasználattól... sajnos.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Igazad van, de amúgy őszintén szólva nagyon rossz érzés, hogy spot után instant arty fókusz, és 3 arty esetén percenként 6 lövés érkezik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41 · 1 éve
    Főleg ha az a 3 arty b-c táras fos. Utálom őket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bmw0511 · 1 éve
    Ahhoz nem kell lilának lenni, hogy szét lőjön az arty, ha artymágnest keresel a csatába magad mellé hidd el én vagyok a legjobb választás. 2-3 éve még előfordult, hogy chaten írták, hogy kit lőjünk mert ő az ellenség legjobbja, de az elmúlt 1 évben ilyet már nem láttam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 éve
  Szóval azt az ellenfelet kell fokozottan bántani amelyiknek nincs XVM értéke
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Igen logikus gondolat

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.