Jelenleg 377 vendég és 10 tag online

2019. november 21. 16:33

Mi az az Anonimizáló?

Írta:
Értékelés:
(48 szavazat)
196 hozzászólás

Akik sokat játszanak a játékkal, pláne ha nagyon jól, bizonyára kerültek már olyan helyzetbe, amikor bizonyos fokú anonimitás nagyon jól jött volna egy csatában:

Újoncok, streamerek és nagyon jó játékosok

...és ezzel nagyjából fel is soroltuk a leginkább érintett célcsoportokat, gondolom nem kell magyarázni egyikőjük jogos anonimitási igényét sem (stream snipe, XVM fókusz, stb.).

Hogyan működik?

Az Anonimizer kizárólag a csaták alatt működik és a következő panelen kapcsolható be (Beállítások - Általános):

Az opció a random csatatípusok (Standard, Assault, Encounter, Grand Battles) és a Frontline, Ranked Battles, PvE és PvP módok alatt működik. A következőkben tehát nem:

 • Csapat tréning
 • Stronghold
 • CW
 • Kiképző tábor
 • Tornák

Ha bekapcsoljuk az anonimitást, a játék minden csatában egy random nevet ad nekünk. Egy nem egy összedobált full random karaktersorozat lesz, hanem egy "hihető" nevet kapunk majd (értsd: nem lehet majd tudni hogy melyik név generált, azaz hogy kinél van bekapcsolva az opció). Az inkognitónk azonban csak a csaták végéig tart, az eredmény kijelző panelen ugyanis már a valós nevünkkel szereplünk majd.

A csaták alatt mindenki a valós nevét látja majd, ahogy a szakasztársaknál is egymás valós neve jelenik majd meg.

Dinamikus szakaszok

Az inkognitó felfedése a dinamikus szakaszokban is bekapcsol, szóval jól gondolja majd meg mindenki hogy kivel áll össze átmenetileg egy-egy csatában.

Utoljára frissítve: 2019. november 21. 17:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hunwotan · 16 napja
  A játékosállomány kb 5%-ának próbálnak így kedveskedni, ez nem az átlagjátékosoknak lett kitalálva,mégis olyanok írját tele ezt a topicot....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 16 napja
   Én éppen elkezdtem egy felmérést a klánomon belül, és eddig 3:2 arányban bekapcsolnák az opciót. Ez 60%. És a legtöbbjük átlagos játékos (értve, hogy senki sincs 1000wn8 alatt).

   UI: A 3:2 nem azt jelenti hogy 5-en szavaztak, hanem egy arányjelző.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 16 napja
   Van valami titkos statisztikád, az itt írogatók az állomány hány százalékába tartoznak bele? Nem semmi.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hunwotan · 16 napja
    Nincs,de én az EU server játékosállományára értettem itt ha tippelnem kellene akkor olyan 0,5%
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vasasocsi · 17 napja
  Sziasztok! Anonimitás? Nevetséges!!!!!!! Aki nem vállalja fel saját magát az számomra nem jelent mást mint,hogy csaló és valami stiklin mesterkedik. Ezek szerint aki csal annak még a nevét sem kell,hogy tudják! Gondolom túl sok volt a csaló mód és túl sok játékost kellett volna kizárni a játékból,még olyanokat is akik költenek a játékra. Sebaj,eddig sem érdekelt ki csal ki nem,de most legálisan is lehet! :)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rust · 16 napja
   Nem érdekelnek a csalók, de felhozod, mint témát. Érdekes paradoxon.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vasasocsi · 14 napja
    Paradoxon? Nagy problémák? Szerintem alap,hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel játszon. Vannak jók és vannak rosszabb játékosok. Mindenki hisztizik mindenért főleg ha veszít. Nem használok semmilyen módot,mert felesleges. Nos emiatt sem érdekel ki csal ki nem és ezért vagyok közepes szinten. Nem vagyok se jobb se rosszabb játékos a többieknél és a játék élménye és szeretete miatt játszom a wot-tal. Persze online kocsmázásra tökéletes. Gondolom rust és deaxus befarcol ha nem nyer és ezért bármilyen áron is nyerni akar még úgy is hogy csal,de legalább nem derül ki valójában ki is ő,csak a végén mikor már nem sokan nézegetik a végső névlistát. Gunterland1 köszi az infót. Ha rádirkálnak valamiért az akkor milyen nevet ír ki? A tutit vagy a kamut? Csata közben álnéven beszólni az a mai trendnek felel meg. :)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Rust · 7 napja
     Te nem tudom mit szedsz, de eléggé beütött, úgy látom. XD Szóval az, hogy el kezdesz írni a csalókról és kijelented, hogy téged nem érdekelnek, az szerinted nem önmagad megcáfolása? És én ettől csaló leszek, hogy megjegyzem? XD Nem véletlen nem néztem föl egy ideje, ez nagyon fárasztó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   deaxus · 16 napja
   Nálad nagy problèmàk vannak!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 16 napja
   Nem, mert a csata végén az összesítőben a rendes név jelenik meg. Csak a csata alatt lesz inkognitóban az, aki ezt választja. (még)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 17 napja
  Egy újabb felesleges valami...de mostmár èrtem mièrt tart ott a játèk, ahol.

  Ezek szerint sokak számára fontosabb más nevèt, színèt, statját, pöcsèt nèzegetni, mint "ott lenni" a csatában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 17 napja
   Erre írtam, hogy 0 MOD-ot engedélyeznék a játékban. Nem lenne itt semmi probléma.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 17 napja
   E-penisz-irigyseg a szo amit keresel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 17 napja
  Amugy nem ertem miert sirunk, ez a mod mar itt is jelen van az oldalon!!! Csak nezzetek meg sokan itt sem vallajak fol a like v angry jelzesnel sem hogy kik OK, csak anyit ir 1 people , gondolom ez a megkulomboztetett felhasznalok jelzese( anonim vagyok barmit megtehetek). Itt sincs eggyenloseg ,miert vajuk el ezt az oroszoktol!?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Thothem
   • Tiszteletbeli tag
   · 16 napja
   Attól, hogy nem tudsz valamit, még nem lesz igaz a sejtésed.

   Az általad említett 1 people olyan személy, aki nincs regisztrálva az oldalra, de nyomott egy Like-ot...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 17 napja
  Régóta tagadtátok hogy létezne xvm-fókusz, erre most születik ez a cikk, amiben kénytelenek vagytok elismerni. De szép is ez.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 17 napja
  Ha ennyire ment az XVM focus a lilak ellen, akkor hogy is maradttak lilak.? Ha mindenki oket lotte mar az elejen hogyan hozzak le a csatakat? Ha mindeki rajuk vadaszott hogyan csinalnak csatankent 7-10 k sebzest, ahoz ido kell.! Vagy megsem igaz az egesz XVM focus csak spontan rossz helyen alltak mondjuk 10 bol 3 x es nem tudttak sebezni sokat ,es mar megy a rinya SOS WG xvm focus van!!! Voltam olyan csataban Cliff a lila bc25 a td helyen allt onnan sebzett vagy 7k, nem spottolt nem vitte be a hp jat csak sniperelt hatolrol hogy huzza a gunmark-jat. Talan meg is erdemelik az arty focust, tipikus mas hatan maszok a csucsra, de nem szamit O sebzett ezert 0.5 szazaddal nott a GM ja.
  Aki meg piros v fekete jatekos azt ezutan is loni fogjak mert azt sem tudja hol van es mivel jatszik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 17 napja
   Nézem rendszeresen Scheffet, Elitet, Kajzoo-t és játszom magam is. Ők super unicumok én csak egy erős jó kategóriás vagyok. Játék közben pont annyiszor érzem, hogy engem fókuszál a 3 artista, mint amennyiszer az unikum streamerek panaszkodnak ugyanerre. Nem tapasztalom, hogy őket gyakrabban pécézné ki az ellenfél, mint magamat. Ha úgy jön ki a lépés, akkor a 200 wn8-as játékos is megkapja a fókuszt és a gyakoriságról dumálni, pont olyan konteo, mint a manipulált MM. Véletlenek összejátszása és elenyésző a gyakoriság növekedés, mert valaki csillámpóni. Ezt csak a pónik konteozzák be, hogy fényezzék magukat és kellemesebben tudják trollozni meg hülyézni a többieket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 16 napja
    Amíg használtam xvm-et, addig az unicumok prioritást élveztek. Egyszerű stratégia: Az unicum lesebez 4-7k-t egy csatában. Ehhez idő kell. Ha te (csapat) fókuszálod és kiszeditek 2k alatt, akár 3k bekapott sebzés kárára is, akkor azzal elvettél tőle 2-5k sebzést, amit más a csapatából nem tud olyan hatékonysággal bevinni. Ezzel nőtt a győzelmi esélyed. Ha artyval folyamatosan nyomás alatt tartod nem tud annyi sebzést bevinni (kopik a hpja, nem tud felvenni annyi lövést, vagy akkor amikor kellene, időt veszít stb.). Ennek is van egy pozitív várható értéke az által, hogy kevesebbet sebez, illetve a többiek nem unikum ellen kell menniük.

    A különbség most annyi, hogy már nem használok xvm-et, sokkal inkább a saját játékomra figyelek és a mapkontrollra törekszem, amiben most már nagyobb értéket látok, mint a szimpla xvm fókuszban.

    Azokról meg ne is beszéljünk, akik egyszerűen csak "ha beledöglök akkor is rámegyek az unicumra" kamikáze alapon mentek rá, és emiatt csak hátrányt okoznak saját csapatuknak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunter9956
   • Moderátor
   · 17 napja
   Játszottál már unicum accountal? Van tapasztalatod arról amiről beszélsz, vagy csak úgy írod a sületlenségeket a fórumra?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 17 napja
    Ja, amikor 3 artyból 3 engem stun-olgat miközben artysafe-ben vagyok ház mögött, az is teljesen véletlen meg amikor 5-en beesünk egy tankra és először nem engem néz, de aztán gondol egyet és mégis engem lő. pedig nem is vagyok lila.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 17 napja
    Te jatszottal mar unicum acc-al. A jo jatekos nem megy kritikus helyekre, nem vesz fel felesleges sebzest azert , hogy O sebezzen 1-t. Nem megy ki a td ele, beforgatja jol a tankot es meg stb. Alltalaban a piros megy elol ezert ki is pukkan mar az elejen ezert piros, az unicum kivar ( nem campel az nem ugyanaz).
    Most pedig olvasd el meg 1x mit irtam, lehet hogy a pirosaknak van xvm focus-a? Megis az unicum sirnak nem ertem?!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nagyzsolt · 17 napja
    Most írta, hogy néz unicum streameket. Nem tudsz olvasni?

    Ezt én sem értem, hogy ha mindenki az unicumot lövi az összes csatában hogy marad valaki unicum ? paradoxon...
    talán mert nem is lövik őket többet. Nézz streamet
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gunterland1 · 17 napja
    Még én sem játszottam unicum accal, de Kertesznek adok igazat. Amúgy egy gondolatkísérlet: Egy unicum együttérzésből nem fókuszál direkt egy másik unicumra ha látja a statját, vagy ugyanúgy odadörrent neki?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Wick · 17 napja
     Azt a mantrát ismered, hogy az unikumok eleve nem is használnak xvm-met, tiszta klienssel játszanak mod mentesen? Szóval ők nem tudják, kinek milyen értékelése van, ezért a kérdésed is megválaszolhatatlan. :-)
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _MrX_ · 16 napja
      Használanak... Olyan xvm van fent a legtöbbnek ami kiírja a nagykaliberhez mennyi kell és mennyi az átlagsebzés a csatában és azt hogy mennyi HP van az 1es oldalokon. Ritkán látni olyat streamen ami szinkódot vagy győzelmi esélyeket mutat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      NR76 · 16 napja
      Ezt azért vitatnám? Nézel te streameket?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Wick · 16 napja
       Igen, nézek. És Te ismered a szarkasztikus szó, vagy irónia jelentését? Fel tudod ismerni egy szövegben, ha olvasod?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dobilaci · 16 napja
      Mantrat?
      Nehez feldolgozni latom, hogy lehet eredmenyesen jatszani minden mod nelkul is. Nem baj, ertheto. Az emberi ego egy serulekeny dolog.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       gunterland1 · 16 napja
       Az már biztos. Hány csatád van? Esküszöm elfelejtettem, pedig leírtad ma már vagy négyszer XD
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        dobilaci · 16 napja
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gunterland1 · 17 napja
      :O Ezt nem tudtam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aron75 · 17 napja
  A béna játékosokat nem a WN8 értékeik alapján savazzák, hanem a béna játékuk miatt. XVM nélkül is bénák lesznek. Mi több, még több anyázást kapnak, mert ha látta az ember fia, hogy vörös szegényke, nos, nem is vártak el tőle többet, mint ahogyan azt valaki előttem írta, mint pucér popsival védi az arty-t. Az XVM fókusz már más tészta. Néha (ismétlem: néha) magam is tapasztaltam ezt a toxic faszságot. Jelzem, ez alatt azt értem, hogy a sokkal jobb célpontot képző játékosok helyett is a magas WN8 értékekkel bíró játékosokra vadászik a clicker, csak őt lövi, ha kell perceket vár, hogy egyszer eltalálhassa. Utóbbira lehet gyógyír, de mit is veszítünk emiatt?
  Nos, a csaták még vontatottabbak, lassabbak lesznek. Igazi campfest-ek. Miért? Mert információ volt az ellenfélről és a csapattársakról is, mire lehet tőlük számítani. A csapattársam fog fedezni? Eltalálja a célpontot, ha spot-olom? Fog spot-olni a light-unk? Satöbbi. Na most, mindez kilőve. A jó játékosok még passzívabbak lesznek, mert a "vakrepülés" ritkán egészséges, vagy hasznos. Tudom, tudom, van aki nem használ XVM-et, pedig epic player. Igaz, ők azonban az átlagnál is passzívabbak, és az átlagnál is "ügyesebben" használják saját csapattársaikat, mint HP poll.... Valahogy nem bízok abban, hogy ettől jobb lesz a játék. Igen, sok sokkal fontosabb baj is van a WoT-al, mint ez. Azokkal azonban, valami miatt nagyon nem akar foglalkozni a WG.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 16 napja
   XVM nélkül játszok, semmi szükségem rá, hogy el tudjam dönteni kivel lehet összedolgozni és kivel nem. Az a mozgásából, viselkedéséből, helyválasztásából kiderül. HP poolnak sokkal inkább a gyengék használják a jókat, mert annyi stratégiai érzékük sincs, hogy felismerjék mikor kell kimenni lövést felvenni és mikor nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 17 napja
   "ők azonban az átlagnál is passzívabbak" haha, akkor meséld már el nekem, te pro, hogyan lehet egy tizes tankkal 4000 feletti átlagot sebezni, ha csak bújkálok!? xvm user vagy-e?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    aron75 · 17 napja
    Biztosan nehezedre esik értelmezni a szavakat, de lásd kivel van dolgod, segítek! Egy szó sem esett a bújkálásról. Sajnos, nem a játékosneveddel használod a fórumot, így kissé nehéz ellenőrízni a (mellesleg hibás olvasatodon alapuló) szavaid mögötti felsejlő valóságtartalmat... te pro
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FZRPUPU
  • Tiszteletbeli tag
  · 17 napja
  PubG-be már rég megoldották. Ha el akarja rejteni bekapcsolja és mindenkinél unknown1.. 2... 3... és így tovább a nevek.Nem generál kamu neveket, hogy ez által is jobban leterhelje a szervert.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagyzsolt · 17 napja
   Akkor azért ez mégiscsak jobb. Ha azt látják hogy anoním5, akkor az is egyfajta focus helyzet, hiszen miért is takarná el egy ember a statját? Evidens, hogy a normális játékosok nem fogják rejteni a nevük, mert nincs miért és hogy ne kapjanak emiatt focust. Viszont akinek van miért elrejteni az ezutánis kiszúrható lenne

   Szerintem ez a legjobb, hogy generál egy új nevet a játékosnak, ami ugyanolyan valós mint amilyenek vannak már így is. QB-nak ad mondjuk Jirziy12 nevet és már nem is lövik. Teljesen olyan mint a többi. Beleolvadhat mindenki ezáltal a tégelybe.

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.