Jelenleg 586 vendég és 12 tag online

2019. november 21. 16:33

Mi az az Anonimizáló?

Írta:
Értékelés:
(49 szavazat)
199 hozzászólás

Akik sokat játszanak a játékkal, pláne ha nagyon jól, bizonyára kerültek már olyan helyzetbe, amikor bizonyos fokú anonimitás nagyon jól jött volna egy csatában:

Újoncok, streamerek és nagyon jó játékosok

...és ezzel nagyjából fel is soroltuk a leginkább érintett célcsoportokat, gondolom nem kell magyarázni egyikőjük jogos anonimitási igényét sem (stream snipe, XVM fókusz, stb.).

Hogyan működik?

Az Anonimizer kizárólag a csaták alatt működik és a következő panelen kapcsolható be (Beállítások - Általános):

Az opció a random csatatípusok (Standard, Assault, Encounter, Grand Battles) és a Frontline, Ranked Battles, PvE és PvP módok alatt működik. A következőkben tehát nem:

 • Csapat tréning
 • Stronghold
 • CW
 • Kiképző tábor
 • Tornák

Ha bekapcsoljuk az anonimitást, a játék minden csatában egy random nevet ad nekünk. Egy nem egy összedobált full random karaktersorozat lesz, hanem egy "hihető" nevet kapunk majd (értsd: nem lehet majd tudni hogy melyik név generált, azaz hogy kinél van bekapcsolva az opció). Az inkognitónk azonban csak a csaták végéig tart, az eredmény kijelző panelen ugyanis már a valós nevünkkel szereplünk majd.

A csaták alatt mindenki a valós nevét látja majd, ahogy a szakasztársaknál is egymás valós neve jelenik majd meg.

Dinamikus szakaszok

Az inkognitó felfedése a dinamikus szakaszokban is bekapcsol, szóval jól gondolja majd meg mindenki hogy kivel áll össze átmenetileg egy-egy csatában.

Utoljára frissítve: 2019. november 21. 17:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 23 napja
  Amit láttam az XVM-használatból, az kiábrándító és toxikus. Beírják a chatbe, hogy 40% és elindul megfulladni vagy összezúzni magát. Meglátja, hogy 60% és banzai-rohamot indít - és az eredmény sokszor az, hogy ez harakirinek bizonyul és 5-6 tank hátrányból meg lehet próbálni győzni... Az is frusztráló, amikor a térkép egyik részén mondjuk 4v4 felálllás van -- majd azt tapasztalod, hogy egyedül maradtál, mert a 3 "bajtárs" elpárolgott (PC-n fogalmazva: stratégiai visszavonulást hajtottak végre) - és erre más logikus magyarázatot nem látok, minthogy az XVM alapján meglátták, hogy az ellenfél 4 között van 1 netán 2 unikum.
  Úgyhogy azért, hogy ellehetetlenítsem az XVM-et, én bizony be fogom kapcsolni eme opciót.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi · 23 napja
  Összhangban a tisztességtelen előnyt nyújtó modok kizárásával, részemről mindenképp üdvözlendő lépés a WG részéről. Egyrészt reduklja a mentális frusztrációt, amit az XVM használók körében lehet tapasztalni a fiktív statisztikák, győzelmi esélyek kapcsán, másrészt az "érintettek" számára cseppnyi esélyt jelent, hogy nem kerülnek irreleváns fókusz alá pusztán a személyes kvalitásaik miatt. Azt, hogy a férgek milyen arányban keresik az ember közelségét ezt követően majd megmutatja a gyakorlat, de talán az első olyan lépés a global chat letiltása óta, melyben nem látok semmiféle kontraproduktív hatást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sledge · 23 napja
  Sziasztok, nagyon sok csata előtt még a 30mp ideje alatt látom, hogy lőjük xy mert pro játékos stb ha már csak 1 ilyen előfordúl számukra az hátrány jelent..,lehet, hogy pro játékosok és oldják meg de mért legyen nekik rosszabb a játékélmény? Ha már 1 játékos +ban azért lövi őket stb vagy ha az ember ismertebb, ne legyen már elcseszve nekik a játékélmény. Nekem is mikor cw miatt le volt töltve az xwm akaratlanul is jobban figyeltem arra ki mennyire jó játékos mennyire kell rájuk figyelni stb szóval ez egy jó lépés
  Üdv egy nem pro játékos
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hunwotan · 23 napja
  A játékosállomány kb 5%-ának próbálnak így kedveskedni, ez nem az átlagjátékosoknak lett kitalálva,mégis olyanok írját tele ezt a topicot....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 23 napja
   Én éppen elkezdtem egy felmérést a klánomon belül, és eddig 3:2 arányban bekapcsolnák az opciót. Ez 60%. És a legtöbbjük átlagos játékos (értve, hogy senki sincs 1000wn8 alatt).

   UI: A 3:2 nem azt jelenti hogy 5-en szavaztak, hanem egy arányjelző.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 23 napja
   Van valami titkos statisztikád, az itt írogatók az állomány hány százalékába tartoznak bele? Nem semmi.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hunwotan · 23 napja
    Nincs,de én az EU server játékosállományára értettem itt ha tippelnem kellene akkor olyan 0,5%
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vasasocsi · 23 napja
  Sziasztok! Anonimitás? Nevetséges!!!!!!! Aki nem vállalja fel saját magát az számomra nem jelent mást mint,hogy csaló és valami stiklin mesterkedik. Ezek szerint aki csal annak még a nevét sem kell,hogy tudják! Gondolom túl sok volt a csaló mód és túl sok játékost kellett volna kizárni a játékból,még olyanokat is akik költenek a játékra. Sebaj,eddig sem érdekelt ki csal ki nem,de most legálisan is lehet! :)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rust · 22 napja
   Nem érdekelnek a csalók, de felhozod, mint témát. Érdekes paradoxon.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vasasocsi · 21 napja
    Paradoxon? Nagy problémák? Szerintem alap,hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel játszon. Vannak jók és vannak rosszabb játékosok. Mindenki hisztizik mindenért főleg ha veszít. Nem használok semmilyen módot,mert felesleges. Nos emiatt sem érdekel ki csal ki nem és ezért vagyok közepes szinten. Nem vagyok se jobb se rosszabb játékos a többieknél és a játék élménye és szeretete miatt játszom a wot-tal. Persze online kocsmázásra tökéletes. Gondolom rust és deaxus befarcol ha nem nyer és ezért bármilyen áron is nyerni akar még úgy is hogy csal,de legalább nem derül ki valójában ki is ő,csak a végén mikor már nem sokan nézegetik a végső névlistát. Gunterland1 köszi az infót. Ha rádirkálnak valamiért az akkor milyen nevet ír ki? A tutit vagy a kamut? Csata közben álnéven beszólni az a mai trendnek felel meg. :)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Rust · 13 napja
     Te nem tudom mit szedsz, de eléggé beütött, úgy látom. XD Szóval az, hogy el kezdesz írni a csalókról és kijelented, hogy téged nem érdekelnek, az szerinted nem önmagad megcáfolása? És én ettől csaló leszek, hogy megjegyzem? XD Nem véletlen nem néztem föl egy ideje, ez nagyon fárasztó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   deaxus · 23 napja
   Nálad nagy problèmàk vannak!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 23 napja
   Nem, mert a csata végén az összesítőben a rendes név jelenik meg. Csak a csata alatt lesz inkognitóban az, aki ezt választja. (még)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 23 napja
  Egy újabb felesleges valami...de mostmár èrtem mièrt tart ott a játèk, ahol.

  Ezek szerint sokak számára fontosabb más nevèt, színèt, statját, pöcsèt nèzegetni, mint "ott lenni" a csatában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 23 napja
   Erre írtam, hogy 0 MOD-ot engedélyeznék a játékban. Nem lenne itt semmi probléma.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 23 napja
   E-penisz-irigyseg a szo amit keresel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 23 napja
  Amugy nem ertem miert sirunk, ez a mod mar itt is jelen van az oldalon!!! Csak nezzetek meg sokan itt sem vallajak fol a like v angry jelzesnel sem hogy kik OK, csak anyit ir 1 people , gondolom ez a megkulomboztetett felhasznalok jelzese( anonim vagyok barmit megtehetek). Itt sincs eggyenloseg ,miert vajuk el ezt az oroszoktol!?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Thothem
   • Tiszteletbeli tag
   · 22 napja
   Attól, hogy nem tudsz valamit, még nem lesz igaz a sejtésed.

   Az általad említett 1 people olyan személy, aki nincs regisztrálva az oldalra, de nyomott egy Like-ot...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 23 napja
  Régóta tagadtátok hogy létezne xvm-fókusz, erre most születik ez a cikk, amiben kénytelenek vagytok elismerni. De szép is ez.

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.