Jelenleg 417 vendég és 6 tag online

2019. november 21. 16:33

Mi az az Anonimizáló?

Írta:
Értékelés:
(48 szavazat)
196 hozzászólás

Akik sokat játszanak a játékkal, pláne ha nagyon jól, bizonyára kerültek már olyan helyzetbe, amikor bizonyos fokú anonimitás nagyon jól jött volna egy csatában:

Újoncok, streamerek és nagyon jó játékosok

...és ezzel nagyjából fel is soroltuk a leginkább érintett célcsoportokat, gondolom nem kell magyarázni egyikőjük jogos anonimitási igényét sem (stream snipe, XVM fókusz, stb.).

Hogyan működik?

Az Anonimizer kizárólag a csaták alatt működik és a következő panelen kapcsolható be (Beállítások - Általános):

Az opció a random csatatípusok (Standard, Assault, Encounter, Grand Battles) és a Frontline, Ranked Battles, PvE és PvP módok alatt működik. A következőkben tehát nem:

 • Csapat tréning
 • Stronghold
 • CW
 • Kiképző tábor
 • Tornák

Ha bekapcsoljuk az anonimitást, a játék minden csatában egy random nevet ad nekünk. Egy nem egy összedobált full random karaktersorozat lesz, hanem egy "hihető" nevet kapunk majd (értsd: nem lehet majd tudni hogy melyik név generált, azaz hogy kinél van bekapcsolva az opció). Az inkognitónk azonban csak a csaták végéig tart, az eredmény kijelző panelen ugyanis már a valós nevünkkel szereplünk majd.

A csaták alatt mindenki a valós nevét látja majd, ahogy a szakasztársaknál is egymás valós neve jelenik majd meg.

Dinamikus szakaszok

Az inkognitó felfedése a dinamikus szakaszokban is bekapcsol, szóval jól gondolja majd meg mindenki hogy kivel áll össze átmenetileg egy-egy csatában.

Utoljára frissítve: 2019. november 21. 17:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 13 napja
  Beleolvasgattam a kommentekbe... Nem kellett volna!
  Nem igazan ertem milyen csalo modokat emlegettek, en nem szoktam talalkozni olyan esetettel amikor akar csak felmerulne a csalas gyanuja.

  A masik meg, hogy a sokak szerint felesleges ez az anonimitas funkcio, persze gondolom egyikotok sem kimagasloan jo jatekos, nem ti jatszotok folyamatos fokusz alatt. Persze, tudom, tudom, az xvm fokusz sem letezik megis csomo Atlag Bela aki szeret artyzni azzal tolja a jatekot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 13 napja
   Azért az elgondolkodtató, hogy a magad közönséges konteoja, hogy "jaj mindig engem fókuszálnak az artyk, mert olyan jó vagyok" az rendben van, miközben mindenki mást hülyézel meg trollozol, aki más jellegű feltevésekkel jön. Tényleg kár volt kommentelned, mert itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gunterland1 · 13 napja
    Egy kimagaslóan jó játékos már csak így tolja Egész eddig nem hülyézett senki, nem volt személyeskedés, meg farokméregetés. Mindenki csak elmondta a véleményét.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Wick · 13 napja
     Nem ő az egyetlen itt, aki ha elfogynak az érvek, akkor jönnek a hülyézéssel, trollozással. A trollozás tök alap lett itt az ellenvéleményt megfogalmazókra, míg végül ki lehet őket tiltani trollkodás indokkal. Jobb lesz ha vigyázol, mert gyorsan a trollok táborában találod magad.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dobilaci · 13 napja
      Egyreszt en a jatekbeli nevem felvallaltam, szoval meg lehet nezni van-e mogotte "tudas" mikor valamit ideirok.

      Masreszt en nem csak hoborogni, csalozni meg trollkodni jarok fel, hanem szoktam segiteni annak a keri, akar a nyilvanos forumon akar privat uzenetben.

      Nem azert irtam le ezt, mert elismerest varok erte, mert nem igy van. Csak hogy megertsd mi a kulonbseg egy normalis forumozo meg egy folyton negativkodo, karogo, csalozo, siro-picsogo forumozo kozott (utobbiak nem szeretik egyebkent a jatekbeli nevuket felvallani, erdekes modon).
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Wick · 13 napja
       Neked vesszőparipád ez a játékbeli név felvállalás. Sokak szerint meg nincs jelentősége kinek mi a neve a játékban és itt. Amíg nem kötelező összekötni a wot acc-ot a fórum acc-al, addig mindenkinek az a neve, amihez kedve van. Ez a fórum szabályzat, ennyi.
       Szoktál segíteni másoknak, ez tény, de ez nem mentesít téged a letrollozás, lehülyézés sajnálatos gyakorlatod megítélése alól. Akit egyszer lehülyézel, az már bocs, de bunkónak fog téged elkönyvelni, hiába vagy te baromi jó játékos és vannak topikok, amikben kegyetlen segítőkész is vagy. Eleve kit érdekel te milyen játékos vagy? Ez is a mániád, hogy ide csak opé csillámpónik írhatnak, mert a többiek alapból baromságokat írnak, szóval első szabály lép életbe, vagy hülyék, vagy trollok...
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Bhalangir
        • Moderátor
        · 13 napja
        Ha valahol nem mutatkozik be valaki, az is beárazza őt. Főleg egy játékban, ahol egy amúgy is teljesen anonim játékosnevet kellene felvállalni. Tudom, van akinek foglalt volt, de azért vannak módok tudatni, hogy ki vagy.

        Szóval (nem belemenve a vitátokba, mert egyébként se hangzott el trollozás) aki trollozik az hülye, aki meg egy játékosnév erejéig se vállalja fel magát, az meg hiteltelen alapból mindaddig, amíg arra rá nem cáfol. Így aztán gondolatmenetei és hozzászólásai is erős fenntartásokkal kezelendők, mert a hülyeség attól még hülyeség marad, hogy nem volt mögötte ártó szándék.

        Ahogy, azon se illene besértődni, ha valaki egy beszélgetésbe cáfol egy véleményt. Helyette egyből személyes támadásnak kell venni és besértődni, miközben azért a már cáfolt véleményhez is illik a végsőkig ragaszkodni. Tudod utóbbi is igen fárasztó tud lenni hosszú távon értelmes, gondolkodó emberek számára, és rengeteg türelem és önuralom kell ennek kezeléséhez, ami nem mindenkinek megy a végtelen birkatürelemig, ami itt az elvárás lenne az ellenoldaltól.......
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Wick · 13 napja
         Elkerülhette figyelmed Dobilaci kommenjének ez a sora:
         "Most te vagy troll vagy vagy hulye mar ne is haragudj." (épp nem engem trollozott, hanem mást)
         Erre Te ezt írod: "Szóval (nem belemenve a vitátokba, mert egyébként se hangzott el trollozás) aki trollozik az hülye"

         Tehát ítéletet is mondtál felettünk. Én hiteltelen vagyok, Dobilaci meg hülye. Ennyi. Elfogadom a véleményed.

         Ui: azért nem a játékosnevemmel vagyok itt, mert azzal már réges rég ki lettem bannolva, irónikus módon "én egy troll vagyok" indokkal. Tudod, mert aki trollozik az mi is?
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 13 napja
          Nem, nem kerülte el a figyelmemet, csak nem érted amit írtam. De mindegy is. Az, hogy már bannolva voltál, abban meg biztos voltam. De mindegy is. Fő, hogy amit ti csináltok az tök normális, aki meg nem bírja végtelen türelemmel az meg szégyellje össze magát! Én kérek elnézést!......
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Wick · 12 napja
           Miért, mit csinálunk MI? És ki az a MI? Nem bandázok innen senkivel, nem ismerek innen senkit, nem vagyok velük egy klánban, szóval milyen MI? Túl sok itt a komment és szerintem már magad sem tudod konkrétan ki és mit írt. Momentán nem szidtam a wotot, nem szidtam a játékosokat, nem szidtam a wg-t, nem konteoztam, szóval mi normális amit MI csinálunk? Az, hogy nem értünk egyet mondjuk az xvm fókuszban? Mert már abban is kötelező egyetérteni? Én még veled is egyetértettem, hogy aki trollnak mondja a másikat pusztán a véleménye miatt, az hülye. Bocs, de ezt Te írtad. Szóval most épp mi a bajod velem, vagyis MI velünk?
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Bhalangir
            • Moderátor
            · 12 napja
            Aranyosan játszod, hogy nem érted, mi az a Ti, miközben persze én meg azt sem tudom mit beszélek. Maradjunk is ennyiben. Nyilván minden alap nélkül, niylvánvalóan valótlan dolgokat állítgatni, anonim módon az teljesen normális dolog, és ha valaki ezt szóváteszi, azt meg szégyelje össze magát. Mi kérünk elnézést!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          dobilaci · 13 napja
          Szoval ki lettel bannolva trollkodas miatt es utana kikered magadnak mikor valaki letrolloz?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Wick · 12 napja
           Idéznéd, mikor kikértem magamnak? Különben attól még nem igaz valami, mert egy moderátor ezzel magyarázza a kirúgásomat. Akkor sem voltam troll, most sem vagyok az.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        dobilaci · 13 napja
        Megint ferditesz es csusztatsz. Ha nem vagy kepes nornalisan kommunikalni velem akkor ne eroltessuk!

        Azert lenne fontos szerintem, hogy aki hozzaszol az vallaja a jatekbeli nevet mert ugy lehetne latni, hogy milyen tudas van mogotte de ezt mar leirtam. Mashogy nem tudom megfogalmazni, probald ertelmezni.


        Nem, nem irtam olyan hogy ide csak ope csillamponik irhatnak... Nem tudom honnan veszed ezt.

        Egy dologban igazad van akik alapbol baromsagokat irnak azok vagy trollok vagy hulyek (vagy mindketto), ezzel nem tudok vitatkozni.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Wick · 13 napja
         Oké, azt nem írtad, hogy csak csillámpónik írhatnak, de erre utal minden szavad. Hisz olvasol valamit és egyből rohansz megnézni, milyen értékelése van a szerzőnek. Másképp állsz hozzá a poszthoz, ha 3000 wn8-ca van, és máshogy, ha 800. Holott a téma ugyanaz. Eleve már komolyan sem veszed, ha nem elég csillámpóni, mert 800 wn8-cal csakis baromságot lehet írni, legalábbis ha te véleményedtől eltérőt ír. Ha ugyanazt, akkor egy tehetséges, feltörekvő 800-asról van szó. Tipikus példája vagy a "nem az számít mit ír, hanem az, hogy ki írja" embereknek. Ha általad elismert, akkor akármilyen baromságot írhat, mert az a tuti. Ismerős jelenség a privát életben is, nem újdonság.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Bhalangir
          • Moderátor
          · 13 napja
          Azért ha a relativitáselméletről beszélgetünk, akkor csak többet adok Einstein szavára, mint egy asztaloséra, ahogy fordított esetben meg a famegmunkálás rejtelmeiben inkább az asztalosra fogok hallgatni és nem Einsteinre. Persze lehet ezt másképp is csinálni, csak ne csodálkozz ha ezért nem tartanak majd túlságosan bölcs embernek.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Matt__Kirby · 13 napja
          Az értékelés a játékbeli teljesítményt mutatja.
          Talán megérted, hogy szívesebben fogadsz tanácsot olyantól aki XYZ tankkal maga is JÓL játszik,mintha meg sem lenne neki!
          Erről szól ez. Hogy olyan tanácsa számít aki valóban ért hozzá, nem csak mondja nem?

          Egyébként nem értem mi a bajotok az anonimizálóval, dugdossa a nevét aki akarja, ha neki így jó.

          Az XVM és arty fókusz valóban létezik, és abba ne is menjünk bele, hogy mennyire káros a játékközösségre a retard clickerek közössége. Persze tudom nem is, sokan más véleményen vannak, legyen ez az ő dolguk. Az eredeti poszthoz semmi köze a clicker nem clicker témának, de ne állítsuk már be sokadszorra hősnek az artystákat, mert nem azok. Egy undorító hízott féreg, aki zabálja a káposztádat.

          Én értem, hogy az artysták megpróbálják megmagyarázni maguknak hogy mennyire fasza csávók, hiszen beismerni, hogy egy ********* banda, sokkal nehezebb lenne. Szóval maradjunk abban, hogy aki artyzik tegye, aki utálja őket tegye, de nem lesz egy artystából sem nemzeti hős soha de soha.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 13 napja
   https://www.youtube.com/watch?v=sENDjiguIN8

   Nem, nem léteznek csaló MOD-ok. ááá
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 13 napja
    Senki nem mondta, hogy nem létezik, de a játékban nem észrevehető és számottevő. Játszottam már pár játékkal, itt abszolút nem érzékelhető, hogy lennének. Ebben sokat segít a játék felépítése, ha buksz bukod a teljes accot mindenestől. Aki ilyenekkel akar mókolni olyan játékot vesz, ahol újra regel és már mehet is mindennel újra. Jellemzően ezek fps játékok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 13 napja
     Ott volt a a lövegirány-jelző, amit a WG csak 1-2 hónapja tett be a tiltott modok közé --- addig a tolerált legális modok közé tartozott. Ráadásul ennek használatát észrevenni??? Szerintem a lehetetlenséggel határos.
     Őszintén, ezért kellene megszűntetni a modolást, mert az talán véget vetne ennek az áldatlan, véget nem érő toxikus vitának a csalások és csaló modok számáról/arányáról.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Bhalangir
      • Moderátor
      · 13 napja
      Abban egyetértek, hogy a modolás megszüntetése lenne a legjobb. Ingame egyedül az óra meg pár chatmod kell ami megírható ingamebe is. Másra semmi szükség, a gaázst meg lehet atomra moddolgatni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagyzsolt · 13 napja
   Hidd el, jobb is ha nem érted. Nem is kell itt népszerűsíteni ezt ezen az oldalon. Ettől függetlenül tény, hogy léteznek ilyen csaló modok, amivel pontosan lehet célozni gyenge pontokra, gyújtani, rekeszt lőni lehet kapásból és ez csak a jéghegy csúcsa. Legjobban clanwars-ban szembetűnő, amikor minden ellenfél ezt használja, de random is tele van ezekkel.

   A baj ott van, hogy a wg nem tíltja ki csak azokat, akik ezért nem fizetnek. Nem árulok el nagy titkot azzal sem hogy van olyan pack amit maga a wg gyárt. Ez mennyire szembeköpése a játékosoknak?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dobilaci · 13 napja
    Edes istenem... A WG gyartja a csalo pakkot?
    Most te vagy troll vagy vagy hulye mar ne is haragudj.

    Tenyleg nem kellett volna beleolvasnom meg hozzaszolnom a kommentekhez!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      dobilaci · 13 napja
      Ezzel a videoval mit szeretnel mondani? Kifejtened?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       gunterland1 · 13 napja
       Azt akarja mondani, hogy léteznek csaló MOD-ok. Én is linkeltem egy videót, fent. Nem kell tagadni a létezésüket. Ennyi.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        dobilaci · 13 napja
        ertelmezd amit irtam kerlek! nem azt irtam, hogy nem leteznek, hanem hogy nincsen tele a jatek veluk

        szamtalanszor bebizonyosodott mar, hogy amit a kollega csalasnak velt az abbol fakadt hogy nem volt tisztaban a jatek alapjaival

        egy videot youtube-rol ideboffenteni, ez lenne a vita-alap?

        nyomassatok a visszajatszasokat orrba-szajba ahol csalt az ellenfel szerintetek, aztan ranezunk egyutt
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         gunterland1 · 13 napja
         Egy löveg irány jelzőt, hogy veszel észre? Egy tereptárgy rombolás jelzőt hogy veszel észre? Egy töltés jelzőt hogy veszel észre? Szó szerint azt kérdezted, hogy "milyen modokról beszéltek?" Belinkelem, látod a listát, de nem akarod vitaalapnak venni. Nem tudok mit mondani
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          dobilaci · 13 napja
          Bazzeg, hat en mondjam meg hogy lehet eszrevenni?
          Valahogy ti is csak eszreveszitek, kulonben nem csaloznatok folyamatosan. Vagy esetleg te is azert vagy ennyire kepben mint a masik kollega aki bevallotta lentebb, hogy o hasznalta is?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           gunterland1 · 13 napja
           Ha te mondod mester akkor biztos úgy is van. Ezért járok ide a csaló modok ellen kampányolni. Te tagadod a nyílvánvalót, mellette meg nyomatod a demagóg unicum vagyok szöveget. De én a saját erőmből lettem senki, és legalább nem hülyézek le senkit itt a fórumon.

           szerk. Ja, azért vagyok ennyire képben, mert betudom írni youtubon azt h WOT CHEAT aztán már dobja is. Nem varázslat.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            dobilaci · 13 napja
            Csusztatas, ferdites... Veletek nem lehet vitatkozni ertelmesen. Megprobalom azert. Ma szabis vagyok, ratok erek gyerekek!

            Nem szukseges mesternek hivnod, nem varom el! Azert koszi!
            Nem nyomatom az unicum vagyok szoveget. Nem is irtam sehol sem, hogy az vagyok. Leirtam azt, hogy en nem talalkozok csalokkal a jatekban. Valamint teny, hogy mindig amikor valaki nem ertett valamit es megmutatta a replay-t, akkor a forum hozzaerto tagjai megneztek es kiderult hogy valojaban mi is tortent (ami nem csalas volt).

            Szoval linkelgethetitek a csalos videokat, nem gyoztetek meg. Mutassatok replay-eket, azzal meg tudnatok gyozni.

            En egyebkent evek ota nem hasznalok modokat, par hetig fent volt a gun mark mod de mar azt sem teszem fel mert lusta vagyok masolgatni a heti uj mikropeccsek utan.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             gunterland1 · 13 napja
             Én meg soha nem használtam modokat, és nem is fogok. Elhiszed vagy sem, nem számít, de hol a csúsztatás? Hol a ferdítés? Videó bizonyítja a csalásokat. Quickybaby is bizonyította egy videóelemzéssel. A kolléga beismerte, hogy használt ilyeneket, a nagy számok törvénye alapján most is használják sokat. Több kitiltási hullám is volt emiatt. Még a wotinfós versenyek szabályzatában is szerepel, hogy tiltott modok használata tilos Ezek tények. Olyan vagy mint Scully az X-aktákból: "Már b*szt*k az UFO-k de még mindig kételkedik" (idézet: Bödőcs Tibor)
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Wick · 13 napja
              "Olyan vagy mint Scully az X-aktákból: "Már b*szt*k az UFO-k de még mindig kételkedik""

              You made my day
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              dobilaci · 13 napja
              Elhiszem neked. En nem azt kerdojelezem meg, hogy vannak csalok (bar azert ennyi ban hullam utan gondolom megritkultak) de tulzas hogy itt sokan azt rojak fel a jatek legnagyobb hibajanak. Ezert irom, amit irok ha szerintetek ez ekkora problema, akkor lassam mar a replay-eket, mert kivancsi vagyok most mar. Nem QB sok eves videojat akarom latni meg a tokom tudja kinek a feltolteset csak szimpla, egyszeru replay file-oket...

              Szamomra sokkal nagyobb problema a jelenlegi meta, ahol mindenki kivar es nem mert harcolni, a kerekesek akik kinyirtak a light tank osztalyt, a balanszolatlan MM elosztasok. Ezek problemak, a csalasok nem mert egyszeruen nem talalkozok veluk. Vagy ha igen, akkor annyira lenyegtelenek, hogy eszre sem veszem oket.

              Igy mar erthetobb mit probalok mondani?
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               gunterland1 · 13 napja
               Értem. Meg ha már kerekesek. Hogy a francba tudtam pattanni 311-es pennel egy EBR-90 tornyáról? Nem áll össze a dolog a fejemben
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                dobilaci · 13 napja
                Akkor javaslom nezz utana, hogy mukodik az atutesi mechanizmus. Esetleg mutasd meg a replay-t es megmondom.
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 gunterland1 · 13 napja
                 Tudom hogyan működik. Csak az utolsó csatát mentem mindig, ugyh nem tudom megmutatni
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Wick · 13 napja
      Most jön majd a "...de ezeket nem sokan használják" , "nem számottevő" , "aki béna ezekkel is béna marad" , "egy jó játékost ilyen csalásokkal sem lehet legyőzni". Nem folytatom, gondolom mindenki ismeri a hívő matrákat ezzel kapcsolatban.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       dobilaci · 13 napja
       50k csatam van es egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor talakoztam olyan jatekossal akirol biztos voltam, hogy csalt, de ti meg itt sirtok ilyen hulyesegek miatt... Egesz egyszeruen erthetetlen. Vagy nem ugyanazzal a jatekkal jatszunk vagy ti nem ertitek mi tortenik koulottetek.

       Utobbi a megoldas, segitek.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Vagyígyvagysehogy · 13 napja
        Nekem +85 K csatám van és a belinkelt modot kb.3-4 évvel ezelőtt használtam is. Működött. Ráuntam, mert "ellopta" a játékélményt. Most csak legális modpackot (aslain) használok. Ja....és nem vagyok unikum.


        "vagy ti nem ertitek mi tortenik koulottetek"

        De. Szerintem meg értik.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         dobilaci · 13 napja
         De akkor minek eroltetitek? Ti is csaltok, ellenetek is csalnak... Itt sirtok a forumon minden egyes hir alatt, nem tudtok orulni semminek, minden valtozas ellen vagytok.

         Tenyleg nem ertem. En mikor nem elvezem a jatekot, keresek mas elfoglaltsagot, nektek nem megy?
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Vagyígyvagysehogy · 13 napja
          Olvass a sorok között!

          Nem látom értelmét a csaló módnak! Miért is? Mert nem ÉN játszom, hanem a gép. EZÉRT TÖRÖLTEM AZ ILLEGÁLIS MODOKOT anno.

          És azért játszom, mert szeretem ezt a játékot. Ennyire egyszerű!

          Jómagam sohasem sírtam, sőt....soha nem kritizáltam a játékot. Még, ha az indokolt lenne is, mert nem sz*arik az ember abba a tányérba, amelyből jóízűen enni szokott.

          Egy értelmetlennek tűnő állításodra (válaszként) linkeltem be a videot.

          Ennyi!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        perretz · 13 napja
        Abból mennyi CW vagy előrenyomulás? Leginkább ott jellemző a csalás, amikor már a negyedik tank lő amorack-et, és a 15-ből 14-en kapnak egynél több lőszerrekesz sérülést egyetlen csatában.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Wick · 13 napja
        Igen Laci. 28k-t játszottam és valóban. 100%-ra megmondani, hogy aki 400m-ről 3-ból 3-szor kinéz fedezék mögül és célzás nélkül belövi a kupolámat egy 2.5 sec célzásidős hevivel, az csal, szuperunikum, vagy csak mákja volt. Igazad van! Nem lehet 100%-ra megmondani. Én sem állíthatom, hogy 100%-ra megmondanám, ha valaki csal. Az viszont tény, hogy baromi gyakran fordul elő ilyen "szerencsés" lövés, és mikor csata végén megnézem a játékost, akkor van 5k csatája meg 3k pr-je.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         dobilaci · 13 napja
         visszajatszas van gondolom...
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Wick · 13 napja
          Nem érdekel olyan szinten a wot, hogy gyűjtögessem külön az ilyen replayeket és elemezgessem meg a fórumon sírdogáljak egyesével az ilyen csaták miatt. De ha lenne is, akkor van egy fogadásom, hogy te azt mondanád, hogy szerencséje volt és dobókocka meg szerencsés rng, Mentem a replayeket, de nem tudnám megmondani a több ezerből, melyikben mi volt, mert hogy nem érdekel ilyen szinten. Ha néha sikerül valami nagyon jó csatát mennem, azt sem emelem ki meg nézegetem 25-ször, hogy úúú de jó voltam. Nem is küldözgetem sehova. Sem a jót, sem a rosszat.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           dobilaci · 13 napja
           szoval nincs (termeszetesen) de ha lenne mar elore van kifogasod, hogy miert nem is csalas tortent benne!
           szerintem akkor itt most le is zarhatjuk ezt a kis beszelgetest

           esetleg meg jotanacskent annyit tudok modnani, hogy ha a jatek teli van csaloval akkor ne szopasd magad, hagyd a fenebe es keress mar elfoglaltsagot
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Wick · 13 napja
            Végre valamiben egyetértünk, hogy lezárhatjuk ezt a vitát.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Vagyígyvagysehogy · 13 napja
            Emlékszem, hozzászólásaidban még Hetzer-ként is ilyen arrogáns voltál. Nem sokat változtál.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             dobilaci · 13 napja
             Az arroganssal egyet ertek de kihagytad, hogy rohadt jo jatekos!

             Most mar gyanitom melyik trollnak vagy a sokadig regisztracioja.
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Vagyígyvagysehogy · 13 napja
              Jellemző! Csak is troll lehetek. És ezt mi a fenéből következtetted ki?

              Ja biztos abból, hogy Te "kib*szott jó játékos vagy és más csak troll lehet. Ez világos!

              Egyébként soha nem keveredtünk "szóváltásba", csak a fórumot böngésztem tapasztalatlan játékosként és megmaradt az emlékeimben az arroganciád. Kb. ennyi.
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               nagyzsolt · 13 napja
               Az hogy vállalja valaki a játékosnevét nem jelet semmit. Én is tudnék több uncinum accot venni. Sokan hagyják abba a játékot a wg meg a cheatek miatt. Most akkor visszaigazolom ingame hogy X_PRO unicum vagyok ettől valaki boldog lesz istenem ?
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                dobilaci · 13 napja
                Mi ez az unicumozas most egyebkent? Ennyire faj, hogy ti nem vagytok azok?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        gunterland1 · 13 napja
        Ja, szóval megint mindenki más értetlen. ember....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagabond · 13 napja
  Zseniális! Örömmel veszem, hogy a legfontosabb probléma megoldódik! Csalók? Elcseszett event? Szinte mindennapos ismeretlen tartalmú micro patch-ok? Ó ki a fenét zavar? A lényeg az anonimitás, amely segít minden bajon, no meg a híres arty fókuszon! Én eddig tettem arra, hogy ki milyen stattal jön velem szemben, viszont amint elindul ez a marhaság, elsősorban az anonimitást választókat egyengetem! Remélem, senki sem fogja majd azt gondolni, hogy pont ezt fogják problémamentesen megoldani!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 13 napja
  Én a csaló modok eltávolítását szeretném a legjobban.
  De úgy látom vannak fontosabb dolgok is..... Sebaj! Egyszer már szüneteltettem a játékot majdnem egy évig, fog ez menni másodszor is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gunterland1 · 13 napja
   Nulla, azaz nulla MOD-ot engedélyeznék a játékban. A menűben úgy is látod a napi statod és csata közben a sebzésed. Mi kell még? Az anonimizáló szerintem csak a játékosok 1%-át azaz unicumokat segíti, akik enélkül is (artyfókusz, skalpvadászat mellett) jó játékosok tudtak lenni, egész egyszerűen azért, mert értik és jól játsszák a játékot Szegény tomato gyerekre meg anonim módban is ráklikkelnek majd 40x meg ráírnak csata után, hogy "uninstall, play barbie, idiot" stb. Tehát a negatív visszajelzést megkapja így is, úgy is. A trollok már csak ilyenek. ¯\_(ツ)_/¯
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zics911 · 13 napja
    "Az anonimizáló szerintem csak a játékosok 1%-át azaz unicumokat segíti"várjunk két hetet, miután kijött ez az opció, aztán: van rá egy kiszli söröm, hogy a játékosok 50+%-a használni fogja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bhaalhun · 13 napja
  Én úgy igazából azt nem értem, hogy miért is lesz jó, hogy ha valaki beregelt Quickfingers néven a játékba, akkor ezentúl mondjuk azt látjuk majd, hogy Slowhead.
  Nyilván azért választott mindenki olyan nicket magának, amilyet, mert neki ez tetszett, ezzel vállalta fel magát a közösség előtt, nem egy másikkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 14 napja
  Hát ez egy ujjba agyon bonyolított megoldás. Ennyi erővel tüntessék el a neveket. És az XVM gondot már rég meg lehetett volna oldani egy sokkal egyszerűbb megoldással. De a WG hozzáállása az, hogy bonyolítsuk túl, hogy még több hiba legyen a játékban, amit azután nem fognak javítani. XVM használatát már rég illegálissá kellet volna tenni és lakatot dobni a Res mods mappára. Ráadásul ezzel a csaló módok használata is megoldódna.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 14 napja
   Igazad van, de azt ne felejtsük el, hogy az XVM nem egyenlő a stat kijelzéssel, hanem az annál egy sokkal komplexebb program. A wn8 megjelenítése csak egy funkciója a sok közül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 14 napja
    De mind közül az xvm (recent értékek !!!) és a winrate okozza a legtöbb toxic viselkedést. Ahogyan az overall wn8, úgy a personal rating sem mutat meg mindent, sőt, inkább semmit néha. A csataszám ugyanez (reroll account esetén).
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar95 · 13 napja
     azért,ha valaki full vörös vagy fekete átlag 200 sebzéssel csatánként akkor az elég sokatmondó.. általában (és ezzel nem akarlak megsérteni) azok jönnek azzal,hogy a stat nem számít meg nem mutat meg semmit, akiknek rossz,mert így próbálják önmagukat becsapni.. de ez megint csak nem jó hozzáállás,mert az átlag 200 dmg ígyse úgyse lesz jó
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 13 napja
      Mivel soha életemben nem használtam még modot, fogalmam sincs róla, mi mindent tud kimutatni/ mit lehet beállítani, amit mondasz teljesen igaz.
      Én arra utaltam, hogy a 30 napos stat mindig többet mutat meg egy aktuális tudásról, mint egy általános (overall), mert egyszerűen kisebb a merítés, jobban átlátható.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 14 napja
  Őszintén szólva amikor 2 perc után 0:5 az állás mínusz párezer hp az ellenséghez képest, akkor xvm nélkül is kitalálom melyik csapatban van több sárga/zöld játékos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 14 napja
  Nagyon zsír. Innentől az xwm klikker semmitérő arták mind vakon lesznek.
  Az xwm által írt győzelmi esélyek sem érnek majd semmit. Mondjuk azok eddig sem voltak jók semmire.
  És az a pár jó játékos majd simán el tud bújni a statjukat elrejteni akaró piroskák tömegében.
  Elég valaki egyszer kapjon arty fókuszt, egyből bekapcsolja, akár jó játékos, akár nem.

  A nép nagy része be fogja kapcsolni ezt, mihelyt kijön.


  Jópár éve ez az első értelmes fejlesztés a wg-től.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 13 napja
   A jó játékos elöl van, ideje jó részében spoton. Ha nem lesz xvm, így nem kell csemegézni a lilák között szerinted kit fognak lőni? 2. 3. vonalban játszó játékos ritkán lesz unikum.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 14 napja
  Mondjuk a videót nézve, aki használja ezt a funkciót, a neve mellett lesz egy áthúzott szem ikon? Mert akkor ugyanúgy meg lehet majd állapítani, hogy ki a jó játékos, hisz az megtalálja ezt a funkciót és ki is fogja kapcsolni, ellenben a "piroskával", akinek még a tank irányítása is nehézséget okoz. Ezentúl nem a szín fogja jelezni a jó játékost, hanem az áthúzott szem, legalábbis egy darabig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 14 napja
   Ez pont jól jön majd nekem, mert nem használok semmilyen modot

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.