Jelenleg 649 vendég és 4 tag online

2019. november 12. 06:56

[ST] Object 752 újabb nerfcsomag

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)
27 hozzászólás

Rájár a rúd az új IX-es szovjet heavyre, immáron a 3. körös nerfcsomagját kapta meg a zárt teszten, íme az eddigi módosításai összegezve:

1. körös módosítások:

 • Az átlagos átütés 256-ról 248 mm-re csökkent.
 • Az autoloader töltési ideje 25-ről 28 s-ra nőtt.
 • A DPM így 2.586-ról 2.311 HP/percre csökkent.
 • A fordulás miatti szórás 0,18-ról 0,24-re romlott.
 • A front felső lemezének vastagsága 300-ról 152 mm-re csökkent.
 • A test oldalának vastagsága 55-ről 140 mm-re nőtt.
 • A torony frontjának vastagsága 290-ről 330 mm-re nőtt.
 • A torony oldalának vastagsága 320-ról 150 mm-re csökkent.
 • A motor teljesítménye 790-ről 635 LE-re csökkent.
 • A motor fajlagos teljesítménye 17,4-ről 13,99 LE/t-ra csökkent.
 • A végsebesség 50-ről 40 m/h-ra csökkent.

2. körös módosítások:

 • Az alfa sebzés 440-ről 390 HP-ra csökkent.
 • A DPM így 2.311-ről 2.049 HP/percre csökkent.

3. körös módosítások:

 • A célzási idő 2,88-ról 3,07 s-ra növelve.
 • A lövések közti idő 2,75-ről 3 s-ra növelve (autoloader).
 • A DPM így 2.049-ről 2.019 HP/percre csökkent.
 • A tank életereje 1.850-ről 1.750 HP-ra csökkentve.

Utoljára frissítve: 2019. november 12. 07:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 9 hónapja
  Bár a kerekeseken dolgoztak (nerfeltek) volna ennyit. Ranked-ben teljesen megölik a többi scout játékát (azaz az enyémet )az EBR 105-ök. "Megérte" 6 light ágat kinyírni ezért az egyért cserébe. Annyira OP az a tank, hogy a játékosok háromnegyede még álcafestést sem rak rá felderítő létére, mert még arra sincs szüksége. A fizikájuk meg valami röhej. Az életben nem fordul ilyen sebességgel ilyen szögben ilyen talajokon egy jármű. Erre is rég ráférne egy nerf, de nyilván több, mint másfél évvel a megjelenés után már nem fogják megcsinálni.
  Szóval inkább örüljünk, hogy ennyi körben nerfelik ezt a duplacsövűt, mert talán itt már nem akarják elkövetni azt, a hibát, hogy túl OP legyen. Attól nem kell félni, hogy gyenge lesz, mert a fejlesztő azt akarja, hogy sokan kihúzzák majd ezt az ágat is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wick · 9 hónapja
   "Szóval inkább örüljünk, hogy ennyi körben nerfelik ezt a duplacsövűt"
   Ez táras, nem dupla csövű.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 9 hónapja
    Ja, ok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 9 hónapja
  Az okés, hogy TIER IX-es tank, de SE CW-re SE SH-ra nem lehet vinni, hacsak nem indítanak 9-es szinten ilyesmit....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 9 hónapja
  Az effektív értékeire leszek kíváncsi, mert a 140mm oldalt, 152mm szemből nem tűnik rossznak. Viszont a két kupola tuti orbitális gyenge pont lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 9 hónapja
  Addig nerfelik míg közepes tank lesz belőle a végén...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wick · 9 hónapja
  279e-t és a chieftaint esetleg nem akarja a wg kicsit lereszelni? Azokat is sikerült rendesen túltolni. Rankedből eltűntek a nehéz tankok, csak ezek vannak. Néhányan még próbálkoznak 277-tel, de nem túl nagy sikerrel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   inelinae_huni · 9 hónapja
   Kedves Wick!

   A 279e-n 3-4 weakspot van szemből amit be lehet lőni, az nem annyira OP, főleg ha tudod hogy ha magasabban vagy nála a frontja szemből simán belőhető. Viszont a a Chiftein-en egy ici pici weakspot van ami ha huldown-ozik szinte nincs is.....az valóban érett a nerf-re.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wick · 9 hónapja
    Kedves inelinae_huni!

    Valóban, a kupola belőhető és magasabb tank közelről prém lőszerrel viszi a felső lemezt. Már csak annyi gond van, hogy azt a kupolát el is kéne találni és nem minden tank magasabb a 279-nél. Túl sok a HA és a tapasztalat azt mutatja, hogy mint az atombunker jön szembe a cső pályákon és csak pattog róla mindenki. Ha akkora kupolája lenne, mint szegény T110E5-nek, akkor oké, de nem akkora.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 9 hónapja
    Azon a ki kupakon a tetejen kivul ,hol is vannak azok a 3-4 weak pontok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kertesz · 9 hónapja
      Majd megkerem csata kozben az ellenfelet hogy ne mozogjon es ne is tuzeljen vissza csak varja meg amig megkeressuk a gyenge pontokat. Jo a video mar lattam, de ez abszolut nem vag ide ,nem valos csatajelenet 1 megtervezett bemutato. Kar hogy mar a chat-t is kivettek pedig irtam volna amikor szembe jon.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       inelinae_huni · 9 hónapja
       Bocs nem tudtam hogy az összes többi ellenfelet játék közben megkéred hogy nem mozogjon hogy belődd a gyenge pontokat. Csak arra akartam reagálni hogy az OBj279e sem sebezhetetlen OP tank...ezt tapasztalatból mondhatom.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        tibi91 · 9 hónapja
        Gyenge pontnak nevezni azt aminek a beütéséhez azonos szintű tankkal (chiftein) aranyat kell használni + magasabb szögből miközben az megse moccant egész idő alatt egy gyakorló csatában? Na meg az h felmegy szándékosan egy buckára a 279 csak a te kedvedért h ott alulról lődd meg nyugodtan? Reális ugye. Aki úgy felmegy egy buckára bármelyik tankkal egy buckára mint a videóban annak biztos h soha nem lesz se 279 se chiftein sem hasonló reward tankja. Akkor is ez lenne a véleményed ha 8as meddel maradsz ellene 1v1ben? A saját tierjében is vannak olyan tankok amik az életben nem fogják tudni át ütni mert nem adottak a körülmények vagy az at ütés. Himmelsdorfon vagy ensken ha be áll egy sarokba közben jobbra balra mocorogva akkor hány olyan tízes van aminek van esélye kiszedni? Jp? Maus? Miközben meg próbálják kiszedni az darabokra szed bármit. Unikum játékos + normál tank= nehéz kiszedni. Unikum + op tank= lehet várni a garázsban a csata végét vagy addig másik csatába menni. Ha valaha látsz olyan 279et ami elköveti azokat a hibákat randomba amit ez a videó mutatott gyakorlóban akkor majd oszd meg velünk. Igen, azokért a küldetésekért cserébe jó tankot kell kapni. Ezt nem tagadom. De nem ilyen szinten. 260é is nehezek voltak de a 260 a 279hez képest raklap szar. Olyan mint a 277. T55a sem volt különb a t54nél. Akkor 279e miért is olyan mintha tier XI - és lenne?
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         RockyRuciano · 9 hónapja
         A 279-ről szóló véleményeddel egyetértek - kivéve 1 igazán szörnyű mondatot: "Akkor is ez lenne a véleményed ha 8as meddel maradsz ellene 1v1ben?" Itt indulatod annyira elragad, hogy az érvelésed szinte lenullázódik általa, és ebbe az nem köt bele, aki nem akar, akár félremagyarázási szándékkal.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          tibi91 · 9 hónapja
          Nem indulatból mondtam. Példa volt, mivel 8-9-10-es tier az ami ellene harcol. Obj 260om páncélját tudom h bármelyik 8-as szinte át üti elől akár arany nélkül is ha jobb vagy bal oldalra túl forgatom. 279re ugyanez nem igazán mondható el. Sok 10esnek a tornya nincs olyan erős mint annak a frontális lemeze. Amelyik oldalán a pályának azt spotolják onnan 8-9es tier menekül. De sokszor a 10esek is. Majdnem minden alkalommal amikor az ellenem van, a csapatom inkább megse mozdul a bázisról. Ha mégis sikerült bekeríteni a 279et akkor neki tolatott a falnak vagy hasonló és senki nem tudta be ütni mert a top tiert már kivégezte (50b, 13 105, e100, vs 279e? Párizson) 10k+ba végezte és majdnem az összes kill az övé volt. Mészárlás. Nyitott pályán még csak csak lehet flankelni vagy arty lebontja. Akit eddig láttam vele az mind 70-80%-os winratet szedett össze vele. Tier 8-9be be sem lenne szabad engedni. Egy nagyobb kupola vagy legalább gyengébb lenne kicsit a frontpáncél. Maus egy behemót de vannak rajta gyenge pontok. Type 5 szintén. A frontline-ból a phase 1-et bezzeg tudták balanszolva kiadni. Több hpval t10esnek ha betették volna akkor is oké lenne. 907 is nehéz ellenfél de azért nem ennyire. 2k wn8at szedtem össze. Kicsit sem érdekel a cw, wn8, stb már rég. Az előző személyes küldiket végig toltam arty nélkül. Idén húztam ki az első 10es artit a hülye küldik miatt. De miután láttam a küldetéseket, be hozták a kerekes dögöket, egyre több lett a 15:0-5 azóta nem érdekel semmi. Kihúzom amihez épp kedvem van. Az elmúlt 1-2 évben olyan szinten vágta haza a wg a játékot, hogy számomra nincs értelme benne erőlködni. Hétvégén nincs 100k játékos sem a szerveren? Régen 150-200 is volt. 1-2 év után ha be adja a kulcsot a wot akkor az acc-ot mind húzhatjuk le a wcn. 2014-5 óta kihuztam 30-35 tizest amiből semmi se marad hamarosan mert csak tolják ki a retardált premium szarokat meg a rewardokat ami miatt a 8-10es tier már csak idegbajt okoz. Még pár 279 meg chieftein és teljesen haza vágják a balanszot. Az az egy szerencse hogy nagyon kevés van belőle és napi 3-4 alkalommal jön max szembe egy. Ezt elismerem h nincs sok belőle. De ha szembe jön akkor tudom hogy 80 százalékkal csökkent a nyerési esélyem.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Wick · 9 hónapja
        Senki nem állította, hogy sebezhetetlen, de sokkal erősebb, mint a 10-es fejleszthető társai. SOKKAL! Tudsz különbséget tenni a sokkal erősebb és a sebezhetetlen között? Ha nem lenne brutál erős, nem azokkal lenne tele a ranked. Elvétve látsz chieftain és 279e mellett más nehezeket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 9 hónapja
  Azert brutalis lett volna az a 300mm pancel.Latszik,h a sracok tanultak az obj TD OPsagabol,igy most kenytelenek az ujabb ruszki csodakat a normalis szintre hozni.Xar dolog a nepakarat a csunya demokraciaban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 9 hónapja
  Azért az alfáját hagyhatták volna, ne legyen már is3-s alfája egy IX-es tanknak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Stinger · 9 hónapja
  A végén a kutyának sem fog kelleni

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.